|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Material o Cantoro
https://www.onet.pl/sport/onetsport/...dk0t1,d87b6cc4 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Mauroooo, Mauroo Cantoro ! ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jego marzenia o trenowaniu Wisły wolałbym, aby się jednak nie spełniły
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
Fajny wywiad z Patrykiem Małeckim w Foot Trucku. Dużo wspomnień jak grał w Wiśle
![]() https://www.youtube.com/watch?v=bTmT50uxDRc ![]()
Gegenpressing!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Widział ktoś wywiad z Pietrzakiem w przerwie albo po meczu z judovią?Wydaje się że Rafał chętnie by do nas wrócił
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Na razie nas na niego nie stać, umowa do 2023
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Dan Petrescu ma podpisać umowę z Al Nassr.
Wkrótce będzie to ogłoszone. Uzgodniono ponoć wartość kontraktu w wysokości 2,5 mln euro rocznie. Na niego też nas nie stać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
Myśle że spokojnie nas stać, nie cały milion złotych miesięcznie dla trenera to bardzo przystępna cena, a tak naprawde te kwoty to jakaś abstrakcja dla takiego np mnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Bardzo przystępna : )
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Do Wisły przyjdzie za połowę tej kwoty,jak zresztą do każdej europejskiej ligi
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wywiad z Pietrzakiem. i jest wypowiedz 'dla mnie Wislaka' w Canal+
https://weszlo.com/2020/12/23/rafal-...entacja-wywiad |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wywiad ze Skowronkiem
https://www.onet.pl/sport/onetsport/...dv85s,d87b6cc4 Generalnie sie oczywiscie zali i ma pretensje do Hyballi. Czyli nic sie nie zmienia on zrobil wszystko OK |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Oprócz wiedzy fachowej, jaką chwali się Skowronek, w pracy trenera potrzebna jest też wizja drużyny i charyzma w relacjach z piłkarzami.
Inaczej "operacja może się udać, ale pacjent umrze". |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
A ja mam wrazenie, ze te akademickie frazesy maja zamaskowac jego braki w warsztacie. Zwykle osoby, ktore bardzo chca zaimponowac swoja wiedza tak na prawde gowno wiedza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Dwa akapity sugerują że zna sie natematyce przygotowania fizycznego. Oczywiście trudno powiedzieć czyto prawda , bo papier w (autoryzowanym zapewne) wywiadzie wszystko przyjmie. Ale zakładając że tak , to powinien może zostać właśnie fachowcem od motoryki wyłącznie , bo na head coacha zwyczajnie nie ma cech mentalnych.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Teraz nie ma co jeszcze wyrokować odnośnie przygotowania fizycznego (oczywiście na pierwszy rzut oka wydaje się, że jest spaprane). Będzie można przekonać się jaka jest różnica dopiero w tej rundzie porównując dokładne statystyki kilometrów, ilości sprintow, szybkich biegów itd. Wtedy dowiemy się jaka jest różnica w przygotowaniach. I coś czuję, że wtedy Skowronkowi odlecą jego argumenty na to że nie zawinił przy nich.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Brlek ma trafić do HNK Osijek. Jak odchodził latem w 2017 r.do Genoi media podawały, że mamy zagwarantowany procent od transferu. Pytanie czy to wypożyczenie w międzyczasie coś zmieniło w tej kwestii.
https://futbol.pl/news/559484_Mial_t...nera_Kolejorza |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
wislak2214 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
No i w końcu nasz były Dan Petrescu wylądował w Turcji.
Po drodze byli Arabowie, jakieś kluby w Anglii, ale ostatecznie stanęło na Kayserispor. Dan ma pomóc wyjść klubowi ze strefy spadkowej za 50 tys euro miesięcznie + 100 tys euro za podpis. Jeśli misja się powiedzie wynagrodzenie wzrośnie o 40% |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No dobrze wiem kiedy to było, no ale teraz co, kasy nie będzie bo Marzenka rządzila
Ostatnio edytowane przez wislak2214 : 16.01.2021 o godz. 01:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
A skąd wiesz, że nie? Jeżeli zrodził im się pomysł z wanną to wszystko było możliwe...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ostatnie co kojarze, to pazdziernik 2018 - zarzut o czeki bez pokrycia. Potem wyjaśnienie Genuii, że wszystko było ok - i cisza w temacie...
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Wystarczy posłuchać wywiadu z Maczynskim w footrucku jaka była, ze tak to nazwę, higiena transferowa w wykonaniu Marzenka&Co - wcale by to nie było dziwne gdyby kasa trafiła do bożyszcze trybun i osiedli
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
czy obecny zarząd mógłby wrócić do transferu Brleka i poszukać czy kasa wpłynęła na konto? a jeśli nie to czy jest możliwość ściągnięcia jej od Włochów?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
O ile pamiętam przecieki medialne, to kasa cała lub prawie cała trafiła do klubu, czemu przez jakiś czas Marzenka zaprzeczała, uznając to za niezły sposób na wytłumaczenie obsuw w wypłatach i mamienie ludzi, że jeszcze chwila i dostaną swoją kasę, wystarczy poczekać. Dopóki po reakcji Włochów nie stanęła pod ścianą i nie musiała przyznać, że brakuje już tylko jakichś drobnych. A kasa z klubu wypłynęła prawie od razu, w tym na pośrednictwo przy transferze, hehe, wiadomych osób.
No ale to tylko plotki złych ludzi. To nie ludzie, to wilki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Sprawa transferu Brleka była zamknięta - dostaliśmy całą kwotę, a lekkie zamieszanie powstało bodajże ze względu na czeki bez pokrycia, które wystawili Włosi.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|