|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
||||
|
Analogicznie uważam, że mniej, ze względu na to, że poprzednik nie był tak chwalony jak obecny trener.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Faktycznie wagonów od cholery. 3 świetne transfery, 3 dobre, 2 wpadki. Fatalny bilans. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||||
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
https://twitter.com/MaineventUK/stat...25417475981312
Cytat:
![]() ![]() ![]() Btw. gościu ma 158 cm. Może pasowałoby do strategii prezesa naszego klubu Pietrowskiego ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Chorwaci chcą zostać w Wiśle
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Lepsi byli by np. Maciej Urbanczyk https://www.transfermarkt.pl/maciej-...spieler/255423
Dominik Koscielniak https://www.transfermarkt.pl/dominik...spieler/235829 Filip Kozłowski https://www.transfermarkt.pl/filip-k...spieler/306637 A nie jakiś bosniak |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
A co ma napastnik/defensywny pomocnik / prawy pomocnik do tego Bośniaka który jest typową 10
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kościelniak swego czasu u nas był i szału nie zrobił. Oddano Go bez żalu.Czy rozwinął się na tyle, że byłby dla nas wzmocnieniem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Skoro w 3 lidze ma 3 bramki i 5 asyst w 20 meczach, to powątpiewam
![]()
nie dla nas jest porażki smak XDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Może by się rozwinął jak np Kostal który też nie dostawał szans. Wygląda na to, małolaci z głową na karku którzy naprawdę chcą coś osiągnąć w piłce mają teraz niepowtarzalną szansę żeby się pokazać. Przeciętni, słabi psychicznie i chcący się wyszumieć sami się ,,odpalą'' mając takie podejście.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Wielu kolegów pisze, że w sparingach dobrze gra Szot. W/g Was zawodnik na wejście z ławki w e-lidze? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jeśli ktoś nas pozytywnie zaskoczył to mam wrażenie że Słomka, Buksa, głównie dlatego że już solidnie wyglądają fizycznie i talentu im nie brakuje. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Buksa i Hoyo powinni grać jak tylko zapewnimy sobie utrzymanie
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hoyo? 15-latek na stoperze w Ekstraklasie? Owszem, chłopak pokazał (grając w sparingach po 45 minut z zespołami z niższych lig), że w przyszłości może z niego coś być ... ale niektórym to nieźle już w głowę grzeje.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
czemu nie powiesz ze najlpszy i prawie dogadany jest Urbanczyk, ktorego z ligi nikt nie chce...ale jest z BMG. Nie to co Bosniak, bez klubu i za czapke gruszek... pomijam pilkarska opinie o Ubranczyku. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rocznikowo ma 16, nie mowie przeciez ze ma grac w kazdym meczu ale nie widze powodu zeby nie mogl zadebiutpwac ja juz nie bedzie presji
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
przypomnę, że taki Kompany w wieku 17 lat zadebiutował w Anderlechcie.
Było to w 2003 roku, w lipcu Wtedy gdy graliśmy z Anderlechtem o LM. I dał sobie radę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Rooney to samo Mirek Szymkowiak debiutowal w ekstraklasie w wieku lat 16 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
17 a 15 lat to jednak duża różnica .... do tego Afrykanie szybciej dorastają
A Mirek na tym szybkim debiucie to za dobrze nie wyszedł ... zresztą ilu znacie stoperów, którzy debiutowali w wieku 15, 16 czy 17 lat ... i zastanówcie się dobrze czemu
Ostatnio edytowane przez Adasss : 22.01.2019 o godz. 22:17.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak już przechodzimy do plotek to co raz głośniej o Peszce w Wiśle
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Peszko Peszko nasz koleżko
![]() też za darmo? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Na podstawie tego, co można było zobaczyć w sparingach z Wisłą Sandomierz i Garbarnią:
1. dla Szota szkoda już czasu na CLJ - jego aktualną przydatność do 1 drużyny oceni Stolar, pewnie dużo będzie zależało do tego, czy uda się kogoś pozyskać do gry na środku. Jeżeli tak, to powinien iść na wypożyczenie do końca sezonu, I albo II liga, łyknąć piłki seniorskiej. 2. W jego miejsce do najstarszej CLJ Hoyo-Kowalski i jednocześnie treningi z pierwszą drużyną. Podobnie Buksa, tyle że ten już grywał w CLJ u Regulskiego. Co do Peszki - jesteśmy w takiej sytuacji, że każdy ograny zawodnik przydałby się na wczoraj. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Peszko chce zostać w Gdańsku...za darmo nie będzie grał
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Lechia też ma chyba spore zaległości?
|
|
|
|
Member
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Żadnego Peszko ten gość to zaraza. Nie wiadomo jaka opinia o sobie w dodatku patol on ma być wzorem dla młodych ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Do konca stycznia maja dostac wynagrodzenie za 2 miesiace, zostanie jeden do spłaty. Nie wierze w Peszkina w Wisle
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Tyle, że Lechia chce się Peszkina pozbyć, mogą po prostu jakąś ugodę podpisać
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Najlepiej niech Peszko wypowie kontrakt, u nas podpisze na 10 tys zł miesięcznie a różnicę będzie musiała mu wypłacać Lechia.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|