|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Zostanie skazana 1/5 odpowiedzialnych za 1/10 przekrętów niestety.
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
po drugie czy to jakieś zweryfikowane info?czemu dopiero teraz?powody do przypuszczeń, no to przypuszczaj a nie oskarżaj ![]()
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 08.01.2019 o godz. 09:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Widzę twoja wiara niezachwiana w godność i uczciwość tych ludzi. Współczuję.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ty jesteś uczciwy zwalając bezgranicznie wszystko na kogoś?ja jestem za tym żeby każdy zapłacił za to co ma, więc czekam na konkrety nie jakieś kaczki.
zachowujecie się jak dewotki.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 08.01.2019 o godz. 09:55.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ślady zawsze jakieś zostają nie da się wszystkiego wyczyścić od tak. Prokurator zanim tam wszedł musiał po ustalać gdzie wchodzimy do jakich siedzib, mieszkań itp. Jest to akcja napewno nie pod przejęcie potencjalne tylko machina ruszyła w związku z złożonym zawiadomieniem. Zobaczymy co pokaże czas. Ja myślę tak gdyby do tego przejęcia doszło i tych trzech gamoni zaplaciłoby te pieniądze i zajęli by się tym klubem to do żadnej akcji by nie doszło. Bo nie byłoby szumu medialnego a tak sytuacji ja marzenie się skomplikowała. Napewno przypuszczała że jeżeli oni nie zapłacą to rozpęta się burza no i sie rozpętała a okręt już jest praktycznie pod wodą. Dlatego zagrała wa bank. Oddając tym głupkom ten klub ja myślę że ona raczej nie przypuszczała że to się tak potoczy. To tylko pokazuje jak spier.... z okrętu. Mam nadzieję że spotka ja za to odpowiedzialność, bardzo dobrze że służby czyszczą ten układ który tam panował bo to jest chore co się działo. Ja w żadnego screnna który wklejalo skwk nie wierzyłem tym bardziej te głupie zasilenia konta tak kutasy regularnie sobie zasilają konto skąd? nie wierze ze tak ze składek członkowskich czy ktoś im tam placi mają. Proste taką kasę daje się w gotówce bo wtedy ciężko wysle dziczyzny skąd jest itp itd
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
teoretycznie mogła wyjść cało gdyby nie była pazerna, no chyba że miała naciski na takie ruchy to wyjdzie to z czasem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
R22 strefa kiboli, co nie zmienia faktu ze akcja ze screenem żałosna
Ostatnio edytowane przez Kamil : 08.01.2019 o godz. 10:15.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mi się właśnie tak wydaje wiedziała już ze jest bardzo źle. Przejęcie z kwietniem i spółką nie wypaliło miała na stole jeszcze jedną oferte wiedziała że nie ma czasu bo klub upada i tak się do nie dobiorą jak upadnie dlatego pewnie pomyślała co mi tam? Jak nie sprzedam mnie posadzą bo będzie szum medialny. A jak się uda z tym przejęciem to jest szansa ze nikt nie będzie dokopywał się budów ale pech chciał ze ta oferta od tych gamoni nie wypaliła jej i jeszcze oprócz tego że doprowadziła spółkę na skraj bankructwa. To komu ona oddała ten klub. Ale już biedna nie miała wyboru bo co by nie zrobiła to było by źle zagrała tam gdzie była jakaś szansa że jak oni wezmą klub od niej wszyscy się odczepią no i nie pykło hehe jak to się mówi KARMA ZAWSZE WRACA !!!
Ostatnio edytowane przez Piter8787 : 08.01.2019 o godz. 10:07.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jej zagranie było bardzo perfidne. Z gatunku tych " tonący brzytwy się chwyta" a może się uda. Jakaś nadzieja zawsze była. Bardziej napewno liczyła na Kwietnia z Włodarskim bo tamte osoby były znane w polskim biznesie a o tamtych nic nie wiedziała. Ale nie miała noc do stracenia. Mnie tylko dziwi jedno dlaczego ta kur... nie chciała tego klubu wcześniej sprzedać przecież już od lipca nie płacili piłkarzom napewno wiedziała do czego to zmierza że dług rośnie. Pewnie chciała spółkę do końca wydrenować do ostatniego meczu to tylko pokazuje jaka była pazerna nie uczciwa itp dziw...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Nawet jak poniszczyli dokumenty to wszystkiego nie dali rady.
Są na pewno operacje bankowe, przelewy i tym tropem prokuratura dotrze gdzie kasa byłą wyprowadzana |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
@MateuszMiga 8 minutes ago
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Kolejny dzien z zycia i pracy calkowicie stracony....
https://mobile.twitter.com/RobertB19...697.1544893229 na rozluznienie, COS PIEKNEGO. a z innych ciekawszych informacji https://mobile.twitter.com/MateuszMi...72566382997504 jak Boga kocham, licze, ze ktos juz zaczal budowe szubienicy na Rynku Glownym.
Ostatnio edytowane przez Wehrmacht : 08.01.2019 o godz. 10:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ładnie w chvja nas robili. Latami. Ciekawe ile przytulili z tych wszystkich zbiorek fans4club itd. :(smutne to wszystko. Wszyscy w Polsce beda beke z nas cisnac ze nasza banda rozjebala i okradla nasz klub i nas..
|
|
|
|
Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Złodziejka może teraz czuje się bezpieczna,ale kwestią czasu jest jak jakiś skruszony bandzior sprzeda ją dla niższego wyroku.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Co za baba ....a dwu-osobowy zarząd zarobił w rok 910 tys. Zł. Do tego tej kur... mąż zarabiał na Wiśle .... wie ile? A ona jeszcze komornika miała no ja .......e ona to musiała wystawy tryb życia prowadzić..? Pójdzie w pasiaki bo to jest do chuja nie podobne co tam narobila jeśli wszystko to prawda.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
plusem tego wydarzenia może być to że Hulk i jego świta narobią w majtki i temat odpuszczą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A to szuja...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Bo dokładnie tak jest ,a jak ty tego nie widzisz to współczuję...
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ojoj, ale ciekawostka. A zastanówmy się - jakim cudem ktoś kto wyprowadził z klubu 450 tys. zł (licząc jedynie wynagrodzenie) w samym 2018 roku, miał mieć zajęcie komornicze na śmieszną w porównaniu do tego kwotę 60 tysięcy?
No to jak to, może Marzenka nie była mózgiem operacji, a jedynie tarczą do zbierania całego gówna które w końcu miało się wylać? W takim razie może ten układ jest zakorzeniony głębiej, czyli w tym samym TS-ie który znów wjeżdża na białym koniu, a na forum ZNOWU jest poruszenie i ogólne poparcie dla towarzystwa i ich układów. Jakie zmiany personalne wewnątrz towarzystwa się odbyły, że takie ogólne rozluźnienie się odbyło? A może prezes Wisłocki został wstawiony na minę, tylko jeszcze nie wie na jak wielką? ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jak ktoś będzie po tym wszystkim bronił Sarapat, Dukatów i innych s....ysyński złodziei z WSH, to albo jest przez nich oplacany albo po prostu głupi, nie wiem, która opcja lepsza.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
do usunięcia. Niestety....
Powód: fake news
Ostatnio edytowane przez Wehrmacht : 08.01.2019 o godz. 13:07.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Cieszy mnie to wejście policji bo dzięki temu jest szansa na IV ligę bez bandytów, a może nawet na II ligę bez bandytów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli Wisła w zarządzie miała najlepszych ludzi na świecie w tej branży no tylko że kradli
kij że Wojciechowski nie umiał, Ptak wymiękł i jeszcze paru się znajdzie to jest dopiero logiczne myślenie gdyby nie brali po dwóch latach Marzenki bylibyśmy na poziomie Ajaxu lub Porto ![]() Ona powinna zarządzać Realem lub Barceloną, tam tyle zarobi że kraść nie trzeba A tak na koniec tej debilnej dyskusji wystarczyło ogarnąć transfer jednego Carlitosa by ominąć tą całą farsę.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 08.01.2019 o godz. 11:41.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Słowa prezesa Wisłockiego dające nadzieję:
"A do jutra może się wydarzyć jeszcze bardzo dużo." Źródło: https://sport.interia.pl/klub-wisla-...e-,nId,2772399 ![]()
W Polskę wierzę.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|