The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2018, 21:53
Smiesznosc smiesznoscia, od smiesznych rzeczy jest odpowiedni temat. Nie mam kija w dupie, ale po prostu ciezko sie przebic w tym temacie do ciekawych i wartosciowych wpisow prez gaszcz bylejakosci a tu jeszcze co chwila jakies obrazki
Odpowiedz cytując
Wehrmacht
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2009

Stary 31.12.2018, 22:00
Ale tu juz wszystko zostalo powiedziane i jest jasne Nie ma co dopowiadac. TS na stos, WSH na stos, Wanna i reszta pajacow sama sie ulotnila, teraz albo Kwietnie lub inne cuda albo...... nawet nie chce myslec - IV liga. Temat do zamkniecia. Cala reszta to juz beda kolorowe opowiesci czyjejs wyobrazni.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 31.12.2018, 22:08
Pablito napisał(a):Wyświetl post
Czy jest na forum moderator ? Pomysł Fuzji = ban na zawsze
Dokładnie... Boże miejcie choć TROSZĘ HONORU, TROSZKĘ !!! Żeby w świat nie poszło bo wstyd za gimbów: JAJ SOBIE ROBIĄ albo ydowskie konta sieja propagande.

Odpowiedz cytując
Savik
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 31.12.2018, 22:08
Czegoś takiego nie spodziewałem się po TS’ie w najczarniejszych snach ...
Historia im tego nie zapomni ...
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
Odpowiedz cytując
Kryst
Junior Member

Od: 12.2018

Stary 31.12.2018, 22:17
Pan filipski już nic ciekawego nie napisze? Skończyły mu się pomysły na bajki?
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 31.12.2018, 22:19
Wehrmacht napisał(a):Wyświetl post
Ale tu juz wszystko zostalo powiedziane i jest jasne Nie ma co dopowiadac. TS na stos, WSH na stos, Wanna i reszta pajacow sama sie ulotnila, teraz albo Kwietnie lub inne cuda albo...... nawet nie chce myslec - IV liga. Temat do zamkniecia. Cala reszta to juz beda kolorowe opowiesci czyjejs wyobrazni.
Następnym tematem będzie zapewne kwestia elementów umowy, mogą pojawić się problemy z nią związane, nie wiadomo jakie zapisy są w niej zawarte. Druga strona może z tym pójść do Sądu/ Arbitrażu, a to może potrwać długo i okaże się jeszcze, że trzeba będzie zapłacić im odszkodowanie (znamy "fachowość" naszych klubowych prawników z przeszłości). Tego nie wiemy, ponieważ nie znamy treści całej umowy. Do tego umowa jest tylko w j. angielskim, spory ma rozwiązywać arbitraż w Szwajcarii, nie wiemy jakie zabezpieczenie/ gwarancje pod pożyczkę dał TS, jakie są załączniki, aneksy?

Według mnie może być jeszcze ciekawie z tą umową i nie tak szybko uwolnimy się od Panów Wanna Ly i Hartlinga.
Ostatnio edytowane przez heoij : 31.12.2018 o godz. 22:43.
Odpowiedz cytując
adas123
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 31.12.2018, 22:26
W ramach końca roku ponawiam propozycję, wszyscy WYPIIERDDALAĆ.
I niech ktoś w końcu z tej bandy wychoduje jaja, stanie i powie prawdę jak było z dopuszczeniem bandyterki do rządzenia w klubie , szukaniem kambodżańskich królów i szwedzkich hulków.
pan pietrowski i jego nieposzlakowana opinia mam nadzieje poszła się jebac na zawsze

Osobiście jest mi wstyd za siebie, za swoją inteligencję, do której straciłem zaufanie, że uwierzyłem że ludzie powiązani z gangsterami są w stanie przedłożyć Klub nad interesy.

Danielu Gołda, liczę na Twój, tfu, honor, z nich wszystkich jako jedyny nie wyglądasz jak patola, ale pozory chyba mylą, wracaj robić zdjęcia - bo chyba jako prawnik to możesz jedynie wejść w spółkę z Marzeną i bronić bandytów.

Wypierdalajjcie i nie wracajcie nigdy.
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 31.12.2018, 22:35
Jadczak zostaje prezesem. Stanowski to jego prawa ręka.
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 31.12.2018, 22:35
Mnie tylko zastanawia jak to się stało, że Pan Vanna nie przesłał tej kasy. Taki on był hamerykański, to znaczy kambodżański, taki zweryfikowany na wszystkie sposoby, od miesiąca go filtrowali, taki pewniak poważny inwestor był, zbawiciel Wisły, książę no i co?
Jak to wyjaśni TS? Tak, TS, bo to oni takiego zajebistego kupca znaleźli i firmowali. To oni tego cyrkowca wpuścili na salony. I na .... to było komu?

Tak zajebiście TS przefiltrował ludzi, takie umowy podpisywał, tak to pieknie miało wyglądać, profesjonalnie, prawnicy, Zurych, Baszczu rozpływający się o przyszłości, rozmowy z Kubą. Chcieliście razem z WSH kraść i kłamać to .... wam w dupę, ale nie w taki sposób żeby takie perfidne ustawki robić i jeszcze dupę zawracać Baszczom czy Kubie.

Takiego ....a pewnego inwestora znaleźli, że nie ma z nim kontaktu i do dziś .......ą, że CZEKAJĄ na przelew. Hehe. Jakie zaufanie do Pana Vanny, jak powiedział, że kase wyśle to wyśle więc na co czekać

A po tym Pietrowskim i Hartlingu też słuch juz zaginął. Bo o tym chorym to już nie ma co wspominać. Ciekawe czy nowego roku dożyje.
Jebac to i .... wam do dupy na nowy rok, za Wisłę, za nasz TS!
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 31.12.2018, 22:36
Snow napisał(a):Wyświetl post
NHitman - nie daj się zwieść. Ja np. wiem, że to co Ty podałeś może jak najbardziej być prawdą (kilka rzeczy się pokrywało), natomiast on jest zwykłym bajkopisarzem. Ma wiedzę na temat niektórych rzeczy i w okół tego zbudował swoją narracje.
Zaraz, zaraz... ale dlaczego chcesz rozstawiać wszystkich po kątach Sam pierd.. głupoty jakich mało to daj robić to samo innym. Proste.

Ja od początku nie wierzyłem w całą tą historyjkę z Wanną za co pare osób typu antymod chciało mnie skompromitować bo nie wierzę w smoka wawelskiego i mikołaja, ale poczytać jaką ludzie mają wyobraźnie moge zawsze - swoje wnioski wyciągnę.

Odpowiedz cytując
Rience
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 31.12.2018, 22:42
Wehrmacht napisał(a):Wyświetl post
Fajnie ze chociaz poprzez "wyjatek potwierdzajacy regule" przyznajesz jaka grupa jest rakiem na Wisle.
Część grupy. Nie generalizuj.
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 31.12.2018, 22:43
Kamyk napisał(a):Wyświetl post
Jadczak zostaje prezesem. Stanowski to jego prawa ręka.
Chyba lewa...
Odpowiedz cytując
bobo
Junior Member

Od: 08.2006

Stary 31.12.2018, 22:46
Witam, czytałem temat od dłuższego czasu. Chciało się mieć nadzieję wiadomo, bo to chodzi o swój Klub nie cudzy... coś na zasadzie "niby człowiek wiedzioł, a jednak trochę się łudził"

W tym momencie nie widać szansy na pozytywne rozstrzygnięcie, więc trzeba próbować wykorzystać ostatnie dobro, jedyne co się ma, przyzwoitych grajków, którzy jakimś cudem wciąż są w zespole. Pomijam tu, kto ma być za to odpowiedzialny bo jeżeli będą prawne jajca co do własności to brak osoby decyzyjnej nas pogrzebie na amen.

Z tego co było informowane, to spłaceni są Imaz, Kort i Wojtkowski... Ich sprzedaż musi nastąpić w ciągu tygodnia, albo nawet szybciej, tak by móc za to spłacić następnych zawodników. Trzeba reszcie otwarcie powiedzieć że sprzedajemy spłaconą trójkę i cała kasa za transfery idzie na ich wypłaty, a potem każdy kolejny który chce odejść będzie sprzedawany i takim łańcuszkiem trzeba spłacić możliwie jak najwięcej zawodników - powiem tak, skoro zawodnicy jeszcze są w zespole to na to pójdą. Lepiej po kolei odejść za kasę i dostawać zaległe pensje, niż odejść za darmo, Klub upada i kasy nie dostaną nigdy - im też to będzie na rękę, bo tylko tak odzyskają pieniądze. Cel - z transferów uzyskać te 12 milionów, by móc uzyskać licencję. Kolejne kilka byłoby oczywiście wskazane na wiosenne funkcjonowanie. Zapytacie kim grać? Wszyscy tu mówią o naszych Seniorach i pewnie słusznie.
Mimo wszystko są zawodnicy, dla których ta runda to może być jedyna szansa na pokazanie się. Czy Bartosz ze swoimi statystykami z Ekstraklasy (w Wiśle prawie nie gra, na wypożyczeniu furory nie zrobił) ma coś do stracenia? Ktoś z Eklapy go weźmie? A w Wiśle runda w pierwszym składzie i jak się pokaże to zasłuży, by być w "poważnej" piłce. Taki Drzazga, któremu wiek też już leci, miałby coś do stracenia jeżeli byłaby opcja ściągnąć go z wypożyczenia? Albo teraz błyśnie w Eklapie albo na zawsze pozostanie na obrzeżach profesjonalnej piłki. Ktoś już tu poruszał ten temat i właśnie tych zawodników wymieniał. Była też mowa o Małeckim, ale jego pewnie z wypożyczenia nie będzie jak ściągnąć. Może się okazać, że przy exodusie piłkarzy z Wisły zgłosi się jeszcze kilku "anonimowych" zawodników z kartą w ręku, którzy uznają tak samo, że to dla nich najlepsza szansa by się pokazać. Tutaj uważam że trener Stolarczyk i cały Sztab zasłużyli na zaufanie, że wybraliby najlepszych i skleciliby z nich zespół, który na boisku zdoła się utrzymać.

Pytanie, czy prościej będzie pozyskać inwestora teraz, póki jeszcze mamy piłkarzy i pilny dług 12 mln, czy za pół roku z zupełnie inną drużyną, ale potencjalnie bez tego długu? Jeżeli te pół roku pozwoliłoby poprawić PR wokół Wisły to może się udać...

Czy mamy jeszcze czas na szukanie jakiegokolwiek innego rozwiązania? Czy to jest ostatnia szansa by uratować się przed upadkiem? Jak za tydzień zawodnicy odejdą za darmo i zostaniemy bez Drużyny z długiem to amen... Jeżeli zostaniemy bez Drużyny ale i bez długu, to sytuacja będzie i tak o niebo lepsza... Bo straciłem już wiarę, że tą Drużynę można ocalić...
Z tego miejsca wielkie ukłony i wyrazy szacunku i wdzięczności dla Zawodników za ostatnie pół roku.
I najbardziej Wasyla mi żal, mamy w Klubie k...wa mistrza Anglii, który to chciałby osiągnąć jakiś sukces z Klubem z własnego miasta, wejść do pucharów czy coś...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 31.12.2018, 22:48
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Zaraz, zaraz... ale dlaczego chcesz rozstawiać wszystkich po kątach Sam pierd.. głupoty jakich mało to daj robić to samo innym. Proste.

Ja od początku nie wierzyłem w całą tą historyjkę z Wanną za co pare osób typu antymod chciało mnie skompromitować bo nie wierzę w smoka wawelskiego i mikołaja, ale poczytać jaką ludzie mają wyobraźnie moge zawsze - swoje wnioski wyciągnę.
Sorry Lucjusz, nie wiem ja ze Smokiem Wawelskim ale od Mikołaja to się odpier...

http://www.sport.pl/pilka/7,65039,24...ec-problem.amp
Jest chyba jak przypuszczałem że było, czyli wniosek o upadłość powinien być złożony dwa lata temu, niedługo po przejęciu Wisły przez TS. Jeżeli twierdzi tak Masiota to ja mu wierzę. Nie Białoński, Miga albo dowolny inny pokemon twittera, tylko znany prawnik specjalizujący się w prawie sportowym. Czyli jednak teoria o tym że Cupiał zostawił Wisłę praktycznie bez długów jest śmieszna.
Druga sprawa to fakt że chyba cały ten cyrk z p.o. prezesem Pietrowskim jest bezprawny, a odpowiadać i tak będzie Sarapata. Czyli marzenia niektórych tutaj się spełnią. Osobiście mi to wisi.

W sumie to byliśmy i jesteśmy w dupie od dwóch lat i wreszcie to pierd... Szkoda mi bardzo piłkarzy i tenerów którzy takimi działaniami zostali okradzeni z należnych im zarobków. TS powinien był zbankrutować spółkę jeśli było wiadomo że nie ma szans na reanimację a nie oszukiwać ludzi. We właścicieli odstraszanych przez WSH nie wierzę, nie wierzę że ktokolwiek na serio myślał w to wchodzić po sprawdzeniu rachunków. Tylko menty stojące za cyrkiem ze Stechertem i Vanną.

Kiedy TS przejął Wisłę byłem za tym żeby ogłosić bankructwo i zaczynać od 4 ligi. Teraz i tak pewno nas to czeka, ale w atmosferze syfu i skandalu. Jeżeli ktoś coś ukradł to wyjdzie to chyba w postępowaniu upadłościowym (pytanie do prawników)?

Podejrzewam że to co widzimy to ostatnie momenty utrzymywania Wisły SA na siłę przy życiu. Nie wierzę w teorie spiskowe.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.12.2018 o godz. 23:11.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Stary 31.12.2018, 23:30
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Sorry Lucjusz, nie wiem ja ze Smokiem Wawelskim ale od Mikołaja to się odpier...

http://www.sport.pl/pilka/7,65039,24...ec-problem.amp
Jest chyba jak przypuszczałem że było, czyli wniosek o upadłość powinien być złożony dwa lata temu, niedługo po przejęciu Wisły przez TS. Jeżeli twierdzi tak Masiota to ja mu wierzę. Nie Białoński, Miga albo dowolny inny pokemon twittera, tylko znany prawnik specjalizujący się w prawie sportowym. Czyli jednak teoria o tym że Cupiał zostawił Wisłę praktycznie bez długów jest śmieszna.
Druga sprawa to fakt że chyba cały ten cyrk z p.o. prezesem Pietrowskim jest bezprawny, a odpowiadać i tak będzie Sarapata. Czyli marzenia niektórych tutaj się spełnią. Osobiście mi to wisi.

W sumie to byliśmy i jesteśmy w dupie od dwóch lat i wreszcie to pierd... Szkoda mi bardzo piłkarzy i tenerów którzy takimi działaniami zostali okradzeni z należnych im zarobków. TS powinien był zbankrutować spółkę jeśli było wiadomo że nie ma szans na reanimację a nie oszukiwać ludzi. We właścicieli odstraszanych przez WSH nie wierzę, nie wierzę że ktokolwiek na serio myślał w to wchodzić po sprawdzeniu rachunków. Tylko menty stojące za cyrkiem ze Stechertem i Vanną.

Kiedy TS przejął Wisłę byłem za tym żeby ogłosić bankructwo i zaczynać od 4 ligi. Teraz i tak pewno nas to czeka, ale w atmosferze syfu i skandalu. Jeżeli ktoś coś ukradł to wyjdzie to chyba w postępowaniu upadłościowym (pytanie do prawników)?

Podejrzewam że to co widzimy to ostatnie momenty utrzymywania Wisły SA na siłę przy życiu. Nie wierzę w teorie spiskowe.

Wolfy,

Odniose sie tylko do czesci Twojej wypowiedzi:

Naprawde jest Ci obojetne to czy osoby odpowiedzialne za to ze klub ze 112 letnia tradycja moze lada dzien przestac istniec, o ile to prawnie mozliwe, poniosly za to odpowiedzaialnosc? To nie zemsta czy kara, tylko sprawiedliwosc.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Stary 31.12.2018, 23:45
kurczakpopoekinsku napisał(a):Wyświetl post
W tym wszystkim zastanawia mnie jedna sprawa... Z tego co teraz wychodzi prawdopodobnie zadłużenie klubu zaczęło gwałtownie wzrastać w ciągu ostatnich kilku miesięcy. Według tego co mówi Boniek, wcześniej sytuacja wyglądała na w miarę stabilną.

To oczwiście czyste domysły, nie ma na to żadnych dowodów rzecz jasna ale może być tak, że po reportażu TVN-u prezes Sarapata postanowiła iść na całość i wyprowadzić możliwie jak najwięcej kasy z klubu. Wcześniej nie dopuszczałem do siebie myśli, że osoba prowadząca własną kancelarię chciałaby w głupi sposób zszargać swoją reputację. Przecież musiała się liczyć z tym, że kiedyś przestanie być prezesem Wisły i będzie musiałą wrócić do zawodu. Teraz realnie rzecz biorąc jest zawodowo skończona w Krakowie bo przecież nikt przy zdrowych zmysłach nie skorzysta z usług prawnika z taką przeszłością.

Nie wiem czy dobrze kojarzę fakty ale wydaje mi się, że wcześniej pisało się o jej ślubie we wrześniu (na Zanzibarze ponoć . Czy została przy swoim nazwisku? Ostatnia zmiana danych w KRS spółki Wisła SA była zarejestrowana w sądzie 11.9 i tam nadal widnieje nazwisko Marzena Sarapata. Może jest tak, że zmieniła nazwisko i chce się zwinąć z KRK licząc na to, że będzie mogła w innym miejscu żyć z czystą kartą?

Jeśli nie to może co najwyżej próbować iść drogą Saula Goodmana z filmu Breaking Bad
Jeśli Sarapata jest teraz na Zanzibarze pod innym nazwiskiem, a prawdziwa Wanna Ly to kobieta, to ani pani prezes ani skośnookiego możemy już nigdy nie zobaczyć.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 31.12.2018, 23:50
RAF napisał(a):Wyświetl post
Wolfy,

Odniose sie tylko do czesci Twojej wypowiedzi:

Naprawde jest Ci obojetne to czy osoby odpowiedzialne za to ze klub ze 112 letnia tradycja moze lada dzien przestac istniec, o ile to prawnie mozliwe, poniosly za to odpowiedzaialnosc? To nie zemsta czy kara, tylko sprawiedliwosc.
Odpowiedzialność rozkłada się na wiele osób, począwszy od Cupiała. Jeżeli Sarapata coś ukradła, powinna ponieść konsekwencje. Jeśli do końca wbrew zdrowemu rozsądkowi nie ogłaszała upadłości bo liczyła na cud (Bragiela, ligę europejską, frekwencję po 20 tys. na meczu) to wypada tylko współczuć.

Czas pokaże jaka była jej rola. Tak jak napisałem - nie interesują mnie teorie spiskowe.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
lukaszsz86
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 31.12.2018, 23:50
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Na prawdę jest Ci obojętne czy ktoś poniesie karę za rozpieprzenie 112 lat tradycji? 112 lat!!! nie 2, nie 12 tylko 112 lat !!!! K..urwa przecież to jest niewyobrażalne.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 01.01.2019, 00:15
Ja tylko z okazji nowego roku chciałbym nam wszystkim życzyć, żebyśmy z tych jaselek mogli się za rok śmiać, wspominając je jako krótki epizod prowadzący do wyprostoeania sytuacji Wisły
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Stary 01.01.2019, 00:20
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Ja tylko z okazji nowego roku chciałbym nam wszystkim życzyć, żebyśmy z tych jaselek mogli się za rok śmiać, wspominając je jako krótki epizod prowadzący do wyprostoeania sytuacji Wisły
To nie jasełka tylko Droga Krzyżowa pytanie tylko czy będzie Zmartwychwstanie
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
Jam55
Senior Member

Od: 01.2016

Stary 01.01.2019, 00:32
No teraz jest Ci obojętne A kto lzyl ludzi którzy na forum próbowali takim wałkom jak ty tłumaczyć. Wtedy byłeś mocny w gębie a teraz jest ci obojętne. Ty również przylozyles rękę do tej sytuacji w jakiej jesteśmy. Chociaż mógłbyś posypać głowę popiołem i przeprosić za swoje wyzwiska ale po co lepiej napisać że ci ....a wisi.
Odpowiedz cytując
SlawekS
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 01.01.2019, 00:36
Panie i Panowie.
Normalności w Nowym Roku.
Pasjonowania się meczami a nie zmianami właścicielskimi.
Szybkiego zamknięcia tego tematu na forum.
I dobrego humoru.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 01.01.2019, 00:45
lukaszsz86 - a tak od Nowego Roku mam prosbe , mozesz tą zaklamaną hiszpanska ku..e zdjac ze swojego afisza ? bylbym wdzieczny
Odpowiedz cytując
burki
Member

Od: 05.2017

Stary 01.01.2019, 01:11
Identyczny schemat kupno-sprzedaz Wisly powtorzyl sie 3 raz w ciagu 30 miesiecy od czasu odejscia Cupiala.Nie znamy warunkow umowy Cupiala z Meresinskim podobnie jak i pozostalych za wyjatkiem klauzuli 40 mil + 1 zl z ktorej chcial skorzystac nijaki Stechert o ile to cala prawda ?.O domniemanym milionerze Ly wiemy domyslnie to samo co o pozostalych. Bernatzky w wywiadzie narzekal na medialna nagonke i sledztwo.Pietrowski pewnie jak Citko i Bernatzky powtorzy to samo i zniknie jak nikt podobnie jak poprzednicy.Te same proby i schematy,oparte o wyimaginowanych bogaczy, bylych pilkarzy,agentow oraz nawiedzonych informatorow ze swiatka pilkarsko dziennikarskiego.Bernatzky w jednym z wywiadow zalil sie ze nagle w klubie znalazly sie pieniadze na pilkarzy ?.Tym razem wyglada na to,ze moga sie nie znalezc. Tak jak pisalem matka burdelu z podejrzanymi kupcami byla umowa Cupiala z Meresinskim numer 1 i z TS nr2. Ich upublicznienie wiele by wyjasnilo w sprawie owczesnego oraz obecnego zadluzenia Wisly.Jest to niezbedne do wyjasnienia i zrozumienia wszystkiego co sie dzieje z Wisa od tego czasu.Albo jakis nowy miliarder straci rozum dla Wisly raz jeszcze albo pospolite ruszenie regionalne moze jeszcze uratowac Wisle.Pojedynczy milionerzy jak widac po audycie zwyczajnie wymiekli. TS oglosil dzis ze straszacych innych juz nie ma,co odbieram jako zachete do pospolitego ruszenia regionu na pomoc Wisle i co powinno ja odmienic na lepsze.

Szczesliwego Nowego Roku Wislo
Odpowiedz cytując
lukaszsz86
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 01.01.2019, 01:15
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
lukaszsz86 - a tak od Nowego Roku mam prosbe , mozesz tą zaklamaną hiszpanska ku..e zdjac ze swojego afisza ? bylbym wdzieczny
przyznaję Ci rację.
Odpowiedz cytując
Wieszczu1906
Junior Member

Od: 09.2012

Stary 01.01.2019, 01:56
Wiślacy, cokolwiek by teraz nie napisać...Wybrnijcie z tej całej chorej sytuacji jak najmniej ranni. Tego Wam od serca życzę. Tylko tyle...Przypominam sobie lata 90- te i moje treningi pod okiem panów Kmiecika czy Kusto...Wspaniali ludzie, Wiślacy z krwi i kości...O Kapce nie wspominam , bo wówczas jeszcze nie każdy wiedział, że był sbeckim śmieciem. Potem moją wizytę w restauracji "U Wiślaków" w 2010 roku z moją Lechią... Mimo wszystko sentyment mi zawsze do Was pozostanie i dlatego wszystkiego dobrego Wam życzę.
Ostatnio edytowane przez Wieszczu1906 : 01.01.2019 o godz. 02:12.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 01.01.2019, 04:20
https://www.youtube.com/watch?v=ia9r_YWX5LM
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 01.01.2019, 06:00
Wieszczu1906 napisał(a):Wyświetl post
(...) O Kapce nie wspominam , bo wówczas jeszcze nie każdy wiedział, że był sbeckim śmieciem.(...)
Obawiam sie, że duch takich osób jak Kapka pozostał (natomiast oddajac co cesarskie Cesarzowi - nie można Kapce odjąć tego, co jako piłkarz dla Wisły uczynił również pozytywnego). Z przykrościa stwierdzam, a wszedłem po raz pierwszy w treść zakładki o historii Wisly na stronach TS-u, że tam jest napisane, iż Polska była Niepodległa w latach ... 1944-1989 (!), choć nie w pełni suwerenna ... Noż ... Kto to redaguje?

Dobrego Roku 2019 Nam Wszystkim!
Odpowiedz cytując
Machor303
Member

Od: 06.2014

Stary 01.01.2019, 10:31
Zastanawiam się dlaczego na trybunach na meczu ludzie nie wyrażają swoje dezaprobaty, na Amice to atmosfera jak nic by sie nie działo a klub na skraju przepaści...
Odpowiedz cytując
Davey777
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 01.01.2019, 10:41
Też dla mnie to dziwne, ale jak decyzyjni stoją za tragiczną sytuacją finansową to na C oraz skwk udają że nie ma tematu
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów