|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Prawnicy TSu dostali legalne dokumenty, gwarancje bankowe i wszystko. Są następujące opcje: 1) Albo będzie kasa jutro i wszystko będzie uratowane 2) Albo TS i nowi właściciele oszukali nas wszystkich. Możliwe, że samo TS i nowi właściciele to ustawili oszukując przy okazji własnych prawników... Oni się sami dzisiaj nad tym zastanawiają! Sam nie wiem teraz co o tym myśleć. Trwa awantura pomiędzy TS i Szwedem ale nie wiem na ile kontrolowana a ile nie. Na pewno jest spór o kwestie umowne. A o prawie szwajcarskim pisałem już na początku dnia. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
jutro musi być konferencja albo dokładne informacje od Pietrowskiego!!!
Z komunikatu wychodzi, że podczas lotu zachorował. Jak zrobił przelew, potem zachorował i dlatego nie odpisuje to dla mnie ok. Max do godziny 10:00 - 11:00 wszystko powinno być jasne. Poczekajmy te 11-12 h. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
@Piotr777. Zauważyłem w Twoich archiwalnych postach, że każdego kto Ci nie pasuje nazywasz Jadczakiem. Syndrom oblężonej twierdzy czy kompleks TVN-u? Nie przyjęli Cię tam do pracy czy o co chodzi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A .......icie ....a. W tajlandii byl na treningach mma. Ja rozumiem dla mnie wanna to tez sciema ale bez jaj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
też o tym myślałem.wydaje mi się,ze dostali informacje takie jakie ktoś chciał żeby wyciekły.i to n ie przez dziennikarzy bo tych traktuje sie różnei ale własnie przez osoby które nigdy wczesneij nic nie "sprzedawały" do mediów,zwiazane z klubem i cieszące sie zaufaniem kibiców.jednym słowem zostali w to "wkręceni"
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Nie wiem co jest w tej umowie ale to wszystko jest zrąbane najwidoczniej. |
|
|
|
Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Coś za dużo tu tych Jadczaków, wszyscy zarejestrowani w 12.2018. To się nazywa rozdwojenie jaźni. Szymon, ta dachówka na Twojej głowie Ci to zrobiła? twoja data też daje pewne skojarzenia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wlasnie widzialem. Grubo.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Dajcie spokój, przecież to są poważni ludzie i inwestorzy ...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Napisz to jeszcze 10 razy kretynie
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Myślałem, że juz się nic śmieszniejszego nie da wymyślić a tu hop Pan Vanna chory. No szkoda Pana Ly, ale z drugiej strony dobrze, ze już z nim jest kontakt więc pewnie już wysyła ze szpitala potwierdzenie przelewu
Rozwalili mnie z tą chorobą Vanny na łopatki hehehe A może cały myk z tą nasza złotą trójka polega na tym - jest ich raptem 3. Kasy za same bilety z Amici było 400 tys. Wszystko wylądowało w rękach TS - Sarapata - jej mąż - SKWK. Nikt nie każe im tej kasy trzymać, skoro to były ich wypłaty to mogą wydać na co chcą, TS i SKWK też jakoś swoją część zdefrauduje. Każdy z tej złotej trójki dostanie po 100 koła na głowę za ten miesięczny cyrk. Zły dill dla ludzi, którzy nie śmierdza groszem i nieudaczników typu Pietrowski, który tutaj jest kreowany na wielkiego dyrektora, czy p.o prezesa i super agenta a jedyne z czego jest znany to z tego, że jest znany ze znajomosci z Bońkiem czy Matusiakiem? No może przeliczając to na euro to trochę słabo aczkolwiek dostać 25 tys Euro za podłożenie swojej mordy, nic na tym nie tracąc? Jeśli się nie umie normalnie zarobić to chyba interes dla nich fajny. A WSH i wszystkim w to graj, oni się nakradli więc mogą te 400 tys ze swojego koryta oddać swoim słupom. Tak wiem, zaraz ktoś tu napiszę, ze jestem pojebany, ze co ja za głupoty wymyslam i ludzi obrażam. Pojebani to są ci wasi albo z WSH albo z tej złotej trójki. Nie wiem jak ktoś może swoją osobą firmować tak niewiarygodne podmioty. Na forum pojawiła się kolejna już - ostatnia nadzieja białych - niejaki filipski - po raz kolejny mówię, że nic do Ciebie nie mam ale po raz kolejny objawia się nam wizjoner, który wszystko wie i z czystej miłości do Wisły chce nam powiedzieć, ze będzie dobrze. I kogo teraz Ty firmujesz swoją osobą? Ok, ja nie neguję, ze coś wiesz, że jesteś bystrym i mądrym człowiekiem tylko teraz pieprzenie na siłę, że cały ten cyrk co się dzieje wynika z tego i tego i tak musi być, ale generalnie to będzie dobrze, bo musi być dobrze i bądźmy dobrej wiary alleluja Panie Vanna. Jeśli to wszystko by miało być tak piekne to by się zakończyło w okolicy 20-28 grudnia, tak aby pospłacac tych piłkarzy i żeby zostali w klubie. Jak wyjebie pół drużyny to stracimy +/- kilka mln złotych (oczywiście jeszcze ktoś by musiał tych Arsenic'ów i innych kupić no ale założmy, że kogoś bysmy sprzedali z zyskiem bo mamy na prawde kilka ciekawych i młodych chłopaków na ten moment), doprowadzi to do składania na siłę nowej ekipy = kasa na transfery lub na marżę dla menedżerów za podpisanie kontraktów itd Także jak to sa tacy zajebiści gracze to by sobie poradzili już wczesniej i by to wyglądało profesjonalnie. Tymczasem oczywiście TS czy S.A rzuca kłody pod nogi, oni sa tak zdeterminowani żeby pomóc klubowi z miasta, z którego rzekomo jest Pan Wojtyła, ze za wszelką cenę walczą o ten klub. To jest taki sentyment, ze nawet Pan Vanna chory śmiertelnie powaznie nie odpuści. Oświadczenie za oświdczeniem, robienie z siebie Pietrowski-Hartling-Vanna idiotów jakich świat nie widział, ludzi niewiarygodnych, oszustów, kłamców, jak to są ci nasi zbawiciele to ja .......e takich inwestorów. Już lepiej nie kusić losu po raz kolejny i niech dalej przy korycie siedzi WSH bo kto wie co los nam ześle od niby kolejnych zbawicieli. I ja oczywiście nie mowię, że coś tu może nie grać i, że oni tej kasy na pewno nie przeslą. Może i przeslą, moze kupią Wisłę ale moim zdaniem nic dobrego z tego nie wyjdzie ponieważ, już na dzisiaj, na 30 grudnia 2018 roku są to ludzie skompromitowani, jest to pośmiewisko, które podsumowując całą trójkę 1. Jest tak profesjonalne, że nie umie w normalnych warunkach i terminie przejąć klubu i walczy z tym TS-WSH jak z wiatrakami 2. Robi przelew i wysyła potwierdzenie od 3 dni. 3. Sami ze sobą traca kontakt 4. Lubią to co Sarapata i środowisko kibicowskie na Wiśle od kilku lat - czyli oświadczenie, oświadczenie, oświadczenie. Cały czas trzeba wydawać oświadczenia 5. Nagle ....a się okazuje, że gościu nam się rozchorował hahaha Banda chuja i tyle. Jak mamy wpadać z deszczu pod rynnę to po co nam to? Lepiej zostawić jak jest i szukać kogoś prawdziwego, kto moze pomóc i coś zmienic, chociażby od IV ligi. Aha, bo jeszcze tu w międzyczasie pisałeś, że oni to jest taka opcja na 3-4 lata, że oni jedynie wpompują tu kasę, postawią Wisłę na nogi i będa chcieli zaraz sprzedać z zyskiem ogromnym hahaha ....a, ludzie, Wisły nie chce nikt poważny, w sumie nikt jej nie chce kupić, od 3 lat. A okazja jest teraz tym zajebistsza, ze klub wiele nie kosztuje. Chyba jak kupować to tylko trupa nie? Czy się mylę i nagle sie znajdzie szejk z Arabii, który se wymyśli, że w Polsce, w mieście papieża Pana Wojtyły jest klub, który moze stac się hegemonem światowej piłki i akurat nie kosztuje już tyle co za spłatę długów czyli 12 mln + jakies kilka baniek na rozruch tylko teraz trzeba zapłacić 30-80 mln zł czy może nawet 100-150 mln? Co się da w 4 lata zrobić w klubie? I to tak żeby włożyć rozumiem jak najmniej wyjąć jak najwięcej? No chyba nic isę nie da zrobić i cały ten temat, ze ktoś na klubie zarobi jest tak debilny, bo jeszcze nie znam osoby, która by na klubie zarobiła. Klub jest jak auto, studnia bez dna i tyle, zarobić nie można, jak już to wyjść na zero, może gdzies tam można przyfarcić, kupić tanio, trafić dobrych kopaczy, sprzedać ich, wziać kase i szybko klub odsprzedać, albo jedynie jest opcja, ze pożyczasz do klubu z własnej kieszeni i później ktoś ten dług spłaca przejmując klub = wychodzisz mniej więcej na zero. Żenada z tymi bajkami. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z calego tego materialu Pola to najlepsze sa ostatnie 2 minuty i te sluchy, ktore go niby dochodza.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jaroo , przecież filipska jak i dobcia jest podstawiona, szkoda nerwów na takie hieny cmentarne. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Najpierw piszesz że kłamie o zwiększonym zadłużeniu a jak Ci udowadniamy , że jednak nie to edytujesz swój post zmieniasz ten zarzut i twierdzisz , że kłamię dalej . Tabletki Ci się skończyły czy co ? Idąc Twoim tokiem rozumowania to tez mogę się teraz cofnąć , edytować swoje posty i stwierdzić że Ty jesteś wierutnym kłamcą bo ja w ogóle z Tobą nie dyskutowałem ...... czujesz nonsens czy nie ? A tak przy okazji to ucięcie komuś ręki maczetom albo skatowanie kogoś na śmierć tez uważasz za pierdołę ? Bo generalnie takimi ludźmi otaczał się Misiek i każdy to wie . Jeśli temu zaprzeczysz to znaczy , że nie jesteś z Krakowa . Ale nie sięgajmy już w takie mroczne rzeczy .Wystarczy sam Misiek . Jak człowiek , który rzucił nożem w Dino Baggio i zrujnował sportowe i finansowe plany Wisły , człowiek który zrobił dla tego klubu więcej złego niż wszyscy kibice Cracovii razem może mieć własną siłownie i własnych delegatów w tym klubie ? |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
1q2 napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
filipowska nie napisała żadnego postu przez 8 lat. Wszystkie dotyczą mocarzy z Azjii.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zastanawiam się jak to musiało wyglądać za kulisami..
- Ty no i jak tam z czasem stoimy? - No potrzebujemy jeszcze dnia, góra dwóch - Dobra, trzeba coś wymyślić, jakieś pomysły? - Gościu nie wiem, jak tu jestem od fakturek i najmów, a nie wymyślania jakichś pierdół.. Napisz że Vanna chory, czy coś... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cytat:
Sam nie wiem o co tu chodzi ale ale jestem na tyle rozsądny żeby wiedzieć że to WSH zaorało ten klub. To jest oczywiste. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jedna rzecz. I chcialbym być dobrze zrozumiany w moim spokojnym podejściu do problemu. Wyraziłem tu przecież moją wersję, w przypadku jeśli nowi inwestorzy to: źli czyściciele.
Należy dokładnie przeanalizować ten, zgadza się, uwłaczający inteligencji odbiorcy - ostatni komunikat Wisły Kraków SA. Komunikat odnosi się bowiem konkretenie do dnia 28 grudnia tj. do czasu, w którym Pan Ly był nieuchwytny bo leciał do NYC. Rzeczony komunikat odnosi się do niedalekiej ale jednak przeszłości. Jest usprawiedliwieniem na brak możliwości kontaktu z Wanna Ly dokładnie w piątek 28 grudnia. I tyle. Ostatnie zdanie, choć zabawne w tym określonym kontekście, a dlatego, że w polskim tradycyjno obyczajowym takie słowa wybrzmiewają, jakby Pan Wanna Ly stał już nad otwartą trumną - ale mogą okazać się zwykłym kurtuazyjnym zakończeniem komunikatu. Jeśli nowi inwestorzy są dobrymi czyścicielami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Apeluje do Adminów o przyjrzenie się następującym przypadkom z tego forum:
Dobcio oraz filipski - którzy nagle przez kilka dni strasznie się tu naprodukowali, zgrywali "kumatych" i przedstawiali nowych właścicieli jako "poważnych biznesmenów" oraz jean_meslier , messu1906, Valencia oraz innym założonym w przeciągu ostatniego miesiąca/kilku miesięcy - spuszczające się nad Jadczakiem i reportażem z TVN-u oraz przedstawiające całe środowisko kibicowskie na Wiśle w jednoznacznie negatywnym świetle. Każdy widział ten reportaż,każdy wie o co tam chodzi,już to było wałkowane tysiące razy,a Ci tu wykrzykują jakby Amerykę odkryli. Mam wrażenie że to forum stało się albo platformą ataku botów z TVN-u czy kibiców/szyderców z innych drużyn lub dzieje się jakaś grubsza akcja. A do kibicowskiej braci apeluje: patrzcie co czytacie i nie dajmy się podzielić.
Ostatnio edytowane przez BiałaGwiazda : 30.12.2018 o godz. 23:43.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|