|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
||
Warunki umowy były inne. Wystarczyłoby przesłać potwierdzenie do TS i poprosić o ogłoszenie zmiany. |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Dobrze że Ty znasz te warunki. Chyba jako jedyny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Z tym bardzo szybkim dementowaniem to tez ciekawa sprawa ze ktos od razu chce zeby dalej nic nie bylo wiadomo wczoraj pewna osoba tutaj dala wyrazne znaki ze ma sygnaly ze zarzad TS otrzymal potwierdzenie przelewu ale nie podaje tego,a dzis moze RMF do tego dotarl? nie wiem,ale to wszytsko to juz jest hardkor ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Jadczak też ma swoje ograniczenia. Nawet jak zrzyna z Newsweeka https://www.onet.pl/?utm_source=spor...31b623&utm_v=2
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 29.12.2018 o godz. 20:26.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jakis leb strollowal twitter tym fejkiem, czlonek zarzadu postanowil zareagowac zeby fejk sie nie rozszedl, a kretyn dziennikarz robi news o âpodwazaniu wiarygodnosciâ. To sie nie dzieje.
PS. Mam nadzieje ze idiota, ktory to zrobil ma swiadomosc, że za podrabianie podpisow sa grube kary, lacznie z odsuadka.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 31.12.2018 o godz. 00:25.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kitajec pozdrawiam Cie serdecznie ! Gdzie jest hajs za las ?
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Śmiem twierdzić że wtedy nawet byśmy nie spadli do 4 ligi bo niby jak i za co.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() Borek najlepiej podsumował całą tą akcję, naprawdę to już przestaje być śmieszne, a staje się tragiczne. Następni w kolejce do rozwiązania kontraktu ustawiają się Kolar, Halilović i Kostal, a my dalej czekamy na przelew, czy to jest normalne? To jest kpina z tego klubu, jego historii i kibiców, a dotyczy to zarówno starych jak i nowych właścicieli!
Ostatnio edytowane przez heoij : 29.12.2018 o godz. 21:12.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
A no chyba nic ważnego
![]() ".. Rafał Wisłocki, członek zarządu TS, na Twitterze podważa wiarygodność dokumentów, które trafiły do klubu. âPodpisy na tym dokumencie oraz parafki i sam podpis na umowie nie są zgodne. Poza tym wg mojej wiedzy nie miał wyjść z Zurychuâ â napisał o potwierdzeniu przelewu..." https://twitter.com/Wislocki_R/statu...166248960?s=09
Ostatnio edytowane przez MatMax : 29.12.2018 o godz. 21:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Za Borkiem nie przepadam ale trafia w punkt.To co sie dzieje od 2 tygodni to zwyczajny wstyd i hańba.
Tak sie nie traktuje 13 krotnego Mistrza Polski.Nie zasluzyl na to.A 3/4 tych pseudo internautow jedyne co potrafi robic to szydzic z klubu i wstawiac memy zamiast zastanowic sie czy przypadkiem nie smieją sie z samych siebie. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
w bzwbk historia do DWÓCH LAT !! mam/miałem bo teraz santander... dwoch lat ! straszny badziew i syf, tak wiec nie FOREVER, musisz prosic bank o historie - 10zł za miesiac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Na moje, albo to są słupy, albo likwidatorzy którzy cały ten bałagan wezmą na klatę. Innego wyjścia nie widzę. Tak czy siak musimy czekać do poniedziałku.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wszystko wskazuje na to że to nie są właściciele w klasycznym wydaniu, tylko to jest ekipa sprzątająca.
Po co maja przeć na szkło? Przecież klub nie kupują po to by reklamować jakaś markę bo za nimi zaden znak towarowy nie stoi ani też nie są twarza zadnego przedsiewziecia. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Powoli dobiega końca kolejny dzień tej sinusoidalnej przygody. Czyta się to wszystko na tyle dobrze, że w międzyczasie musiałem wyskoczyć do sklepu po popcorn .
Ciekawy jestem jakie rewelacje i newsy przyniesie jutrzejszy, bo z sinusoidy wynika, że zaczniemy dzień zła informacja. Po południu będzie ok, pod wieczór znowu smutek ale do spania info dające nadzieję i wiarę pozwalające na przetrwanie kolejnych zmagań. Jedyną osobą na tym forum, która mogła w jakiś sposób przedstawić rzetelne sprawę jest Filipski, jednak mam wrażenie, że niechęć niektórych ludzi z forum skutecznie go od tego pomysłu odwiodła. Szkoda. Z dzisiejszych wpisów tylko jego długa wypowiedź dało się jakoś na chłodno przeczytać i nawet część osób się z nim zgodziła, że tu nie chodzi o sam przelew, ale o beton który zalega wciąż w Wiśle. Niestety chwilę później pojawiły się niepotwierdzone info, że jest przelew i zaczęła się fetą jak na rynku po zdobyciu mistrza. Szkoda, bo liczyłem, że niektórzy z tego forum pojmą o co chodzi w tej całej układance. Drogi kolego Filipski, jeśli to czytasz to wiedz, że każda informacja w jakiś sposób potwierdzona jest tu na wagę złota, między innymi po to, aby nie siać takiego zamętu i dezinformacji. Opublikuj coś od czasu do czasu aby ostudzić niektóre głowy, a jeśli nie możesz tu pisać o niektórych sprawach to czekam na prywatną wiadomość. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
@filipski - po przemyśleniu tego, co napisałeś w swoim długim poście, mam jeszcze takie pytanie.
Piszesz o inwestycjach wysokiego ryzyka, z których ponoć mają kasę nowi właściciele Wisły, i o tym, że mają wobec Wisły konkretne plany biznesowe. Czy te plany biznesowe nie dotyczą aby tematu, który już tu był przez kogoś poruszany na forum zaraz na początku, kiedy rozniosła się wiadomość o tych inwestorach? A mianowicie ustawiania meczów? Czy to nie jest aby biznes, w którym działa pan Ly? Przypomnę linka, który ktoś tu już wrzucał - https://www.polityka.pl/tygodnikpoli...kie-mecze.read . Warto poczytać. W trochę krótszej wersji tutaj: https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...-dzialaja-mist W Polsce był już taki przypadek, dotyczył Floty Świnoujście: http://weszlo.com/2015/02/14/czy-flo...e-towarzyskie/ . Ciekawe, że ustawione mecze w tym przypadku były rozgrywane podczas... obozu treningowego za granicą. Wykorzystanie Wisły do rozgrywania ustawianych meczów to byłby fatalny scenariusz dla klubu, gorszy niż 4 liga. Prędzej czy później sprawa wyjdzie na jaw, a wtedy śledztwo, kary dla zawodników i dla klubu, inwestorzy się oczywiście zawiną, a co najważniejsze - drużyna straci reputację, będzie się za nią ciągnął smród drużyny, która ustawia mecze. Ustosunkujesz się jakoś do tego? |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
@PAWEŁ. Jeszcze tydzień temu wzywałeś moderatora forum na ludzi, którzy używali rzeczownika "słup" w wiadomym kierunku. Tydzień na załapanie, że 2 + 2 jest 4... Ten temat to żywy dowód, że powszechny sytem edukacji nie działa, a przynajmniej nie uczy myślenia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Niestety (jeszcze) do socios nie należę, więc nie mam jak Im tego zaproponować, ale czytający to ludzie z tej organizacji: mam nadzieję, że rozważycie tę.opcję. ![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cytat:
Nie, nie trafia w punkt. Ba, nawet bardzo chybia. Porównuje transakcje przejęcia zadłużonej spółki, z nieuczciwymi kontrahentami do zakupu bułek w sklepie. To ma być punkt? http://mctgroup.eu/blog/jakie-konsek...lki-z-dlugami/ Dla przykładu, jaja przy przejmowaniu fabryki łożysk w Kraśniku. Przejęcie trwało 3 miesiące. Tam były jaja nawet z tym, że ginęli ludzie z list pracowniczych. osoba, która jeszcze dzień wcześniej miała UoP na czas nieokreslony przychodziła do pracy a tam informacja, że nigdy nikt taki nie pracowal. Także Borek bredzi. |
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
Gdyby ktoś chciał tu kręcić wały z ustawianiem meczów bylibyśmy świadkiem czystego jak łza i transparentnego przejęcia, jak ktoś chce robić wały to baczna uwaga mediów jest mu zdecydowanie zbędna, wydaje mi się, że racje może mieć filipinski pisząc o betonie w TS, nie jest to bynajmniej dla mnie niespodzianką, instytucja ta stała się rakiem Wisły S.A
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Nawet gdyby było coś w nim do ukrycia i tajemniczego to zarząd napisał by oficjalnie: mamy potwierdzenie, przelew wyszedł na nasze konto. Jednak okazuje się że nawet potwierdzenie jest jakimś problemem. Krótko na temat, nie ma potwierdzenia, bo nie było i nie ma żadnego przelewu. Każda myśląca istota wie i potrafi zrozumieć, że pokazanie potwierdzenia przelewu nie jest żadnym problemem i że jego ujawnienie a tym samym potwierdzenie dokonania wpłaty działałoby na korzyść wszystkich włącznie z nowymi właścicielami. Gdyby facet miał cocones to zadzwoniłby i krótko wyjaśnił co i jak zostało wykonane i gdzie leży problem. Tego jednak też nie ma, więc nie może powiedzieć: "jest ok przelew zrobiłem", bo nie zrobił i skłamałby i odwrotnie, nie może powiedzieć: "zrobię w poniedziałek" bo prawdopodobnie również byłoby to kłamstwo. Pozostaje spokojnie czekać, aż umowa zostanie rozwiąza z uwagi na niespełnienie głównego warunku w niej zawartego. |
|
|
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Tylko nie rozumiem tego betonu. Co oni chcą jeszcze ugrać? Wydawało mi się, że upchną spółkę byle komu i uciekną w siną dal. A więc tak jak zrobiła była pani prezes. A tu mówicie, że oni nie chcą się pozbyć Wisły. Chyba nie nadążam...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|