|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Skończcie te dywagacje i kłótnie. Cisza w temacie do czasu nowego tematu "Krakowskie konsorcjum właścicielem Wisły Kraków"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Widzisz, a mnie interesuje bo kto wie czy to glownie nie determinowalo jej "marnych dzialan".
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja chciałem tylko dodać, że jest mi miło czytać ostatnie strony. Dotychczasowe wpisy zostały zrównoważone przez osoby, które dostrzegają w tym wszystkim różne odcienie, a co do ostatnich, niepokojących informacji zachowują rezerwę i czekają na pewne informacje. Tak, jak pisałem: publicznie dostępne informacje przez długi czas nie wskazywały na to, że to aż tak walnie. Mam nadzieję, że już za kilka dni będziemy mogli napisać: nie udało się, trudno, dobrze, że dla Wisły nie skończyło się to upadkiem.
Jedno mnie tylko zastanawia! Wolta narracyjna propagandzisty regana : ) ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
krotko , na forum , poglady niepopularne , to i wiadomo że post zmilczany , ewentualnie przez jakiegoś twardogłowego wykpiony od psychuszek ale ad rem: zasadniczo racja ale w 50% , o ile Meresiński faktycznie zrobił dla Tsu dobrą robotę w przejmowaniu klubu , o tyle akcja ze stechertem juz byla jak najbardziej ts/wsh nie w smak, przypomnieć tylko wystarczy tę konferencję z Mięttą w stanie przedzawałowym, także to była robota kogoś innego , osobiscie podejrzewam TF (w moich dedukcjach kieruje się rzymską zasadą qui bono) no ale trzymajmy kciuki za pomyślny obrót spraw, Foodcare to poważny gracz ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Raz na jakiś czas wbijam ich w google i przez pięć minut przeglądam internet, sprawdzam, co u naszych niedoszłych dobrodziejów słychać.
Otóż okazuje się, że p. Loser jest miłośnikiem idealizmu filozoficznego i Kanta! https://www.hessen-depesche.de/wirts...ilosophie.html Może p. red. Miga zrobiłby z nim wywiad? Mam tytuł: imperatyw kategoryczny a Wisła Kraków, czyli niebo gwiaździste nade mną, a prawo sportowe we mnie. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Można prosić linka? Bo Karcz to chyba Twittera nie ma?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Karcz prowadzi twitterowe konto Gazety Krakowskiej zatytułowane Sport w Małopolsce.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Oby Karcz miał rację. Na pewno jest to poważniejszy głos niż pokemony typu Miga, który zresztą przepisuje z tego forum
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Karcz też
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
oby, wszystkim zależy na tym żeby w Wiśle było normalnie żeby klubem rządzili normalni ludzie (dość patologii). Wisła zasługuję na szacunek !!!
![]()
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nieważne czy przejęcie się uda czy nie myślę, że każdy kibic mający w sercu Wisłę powinien od dzisiaj kupować tylko w aptekach Pana Kwietnia za to co zrobi / próbował zrobić dla nas. Przypominam, Apteka Słoneczna, jest ich pełno, polecam zrobić czasami ten kilometr więcej i przynajmniej w ten sposób mu się zrewanżować.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Podejrzewam że nowy gracz weryfikuje audit przedstawiony mu przez pozostała trójkę.
![]()
Najwspanialszy klub na świecie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Dla ułatwienia dodam, że ja nie czerpię swojej wiedzy z Internetu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
pepe72 napisałem, że nie wszyscy z owej grupy popierają te działania, ba chodzą słuchy, że część nawet sama nie wiedziała o pewnych rzeczach nawet Pan M, bo lody za plecami robił inny szkodnik.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Cupiała szanuję za to, że SWÓJ hajs (NIEMAŁY) włożył w coś co ja równiez kocham. Wytrwał bardzo długo, kilku innych konkurentów jak Drzymała, Wojciechowski i inne Króle zrobiły z siebie pajaców i odpadlo w przedbiegach. Co gorsza są tutaj mitomaniacy, którzy będą mu zarzucać, że bawił się zabawką min przez zmianę trenerów, heh a Marzena z trzema pojechała i jest git. Dokładnie to samo mówiłem znajomym: jeśli ktoś coś wie lub miał takie sygnały to odpowiednie służby powinny już być w klubie od dawna, szczególnie w czasach kiedy każdy grubas jest prześwietlany... tak więc dziwna ta sytuacja z Iwanem.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 09.12.2018 o godz. 23:53.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Swoją droga zauważyłem że z tt naszej rzecznik zniknął post sprzed 2 dni na temat artykułu w Interii Bialonskiego odnoszący się do zarzutów w postaci .. argumentów napisanych w Wordzie .
Myślę że rzecznik mogła je wrzucić bez konsultacji . Zastanawia mnie czemu je usunęła ? Co mi najbardziej przychodzi do głowy to przyznanie się do podwyżek pensji zarządu w 2017 roku po "nadwyzkach w budżecie za 2017 rok (sic!) I aż żałuję że wpis usunięto bo to był najlepszy dowód na to że Zarząd był albo bardzo pazerny na pieniądze , albo doszczętnie głupi . Ewentualnie obie opcje równocześnie . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panie. Czarno ironizował.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Przyznam szczerze, byłem tak załamany naszą sytuacją, że nawet do teraz nie wierzę, że Wisła zostanie uratowana. Z niecierpliwością czekam na jutrzejsze informacje. Jeśli doniesienia GK się potwierdzą, to chyba wyrobię jutro swoją roczną normę spożycia alkoholu (bez obaw, piję w najlepszym wypadku raz na miesiąc).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Cytat:
https://sport.interia.pl/klub-wisla-...la,nId,2722693 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Hmmmmm wejść do spółki, "prezesować" przez dwa lata pobierając dobrą kasę, żyć ponad stan, zadłużyć firmę, wycofać się i żądać bańkę od potencjalnych kupców, którzy chcą moje pierdzenie wyczyścić - złoty interes....
To musi być żart, CHYBA, że sam TS wpompował kilka baniek to jeszcze jakoś bym próbował zrozumieć.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 10.12.2018 o godz. 10:39.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nawet nie wiem jak skomentować taką bezczelność. Jeśli to prawda oczywiście.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To jest tak niewiarygodne, że nie może być prawdą.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
klub dementuje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Niech oni już po prostu wypierdalają
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Oni nigdy tego tak naprawdę nie chcieli sprzedać. Takie są moje odczucia. Teraz praktycznie grozi nam upadek, a oni patrzą na swoje tyłki. Tak to jest. Ci co niby najbardziej nazywają się Wiślakami, najbardziej z tej Wisły korzystają i doją. Tyle.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |