|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Do osób które mnie cytowaly. No własnie nic sie z tym nieda zrobic bo SSA sie sam rozmontuje a TS z tymi ludzmi bedzie trwał i swoje wałki dalej robił i traktował wszytko jak swój folwark.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
inna sprawa że wysłać takiego Kowala to też trzeba mieć tupet
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
I jak w kilku ostatnich latach wyglądała u nas sprzedaż karnetów? Raczej tragicznie. Ja dzisiaj nie kupię karnetu bo zarząd zły tylko szkoda że wcześniej jak właściciel był inny to też mało kto ten karnet kupił. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Czy to wazne komu? Sprzedac mieli za 3 milionu euro. Przeciez to takie poste. Az sobie FMa odpale.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
mam jeszcze dalszy ciąg tej teorii ale już może sobie odpuszczę jej publikację tutaj ![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Kiedy zarząd poda się do dymisji?
To są prawdziwe szkodniki. Ich będziemy za XX lat wspominać jako tych którzy spuścili Wisłę... Co oni zrobili przez te dwa lata? Mydlili nam oczy! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Nie to co Ty...
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 10.07.2018 o godz. 17:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
![]()
-JM---- i Cię nie podrywam :/
- no dobra, uwodzisz, tak to się nazywa w kobiecym języku -JM---- nieświadomie, albo odruchowo.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Stało się niestety i czasu nie cofniemy
Nastąpiło coś, co jest najgorszą sytuacją z możliwych i serce się kroi.... - Ale co z obecnymi umowami na Reymonta? - Co ze strefami VIP, gdzie Max-Fliz i Tyskie swoje zainwestowali i chcą pewnie otrzymać zwrot z inwestycji? - Co ze sprzedanymi karnetami? Większość kibiców / konsumentów nie będzie dymać do Sosnowca czy Niecieczy... ( takie są fakty ,czy tego chcemy) -Co z jakimkolwiek wychowaniem dzieciaków na przyszłe pokolenie kibiców - Nie mówiąc o zyskach z topowych dni meczowych ? -Kto się zgodzi nam wypożyczyć stadion, nie majac pewności, że mu zapłacimy ? I jak ktoś do ....y nędzy z zarządu mógł, przy obecnym stanie rzeczy - przekazać informację do PZPN, że 11 lipca podpiszemy umowę na Reymonta Milion pytań, które powodują kolejne kosmiczne zawirowania.. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Takie pytanie, ile osób biorących udział w tej dyskusji kupiło karnet ? Ja mimo całego zawirowania kupiłem na cały sezon. Zarząd jest jaki jest, ale co my robimy aby było lepiej ? Klub był już w finansowej dupie dużo wcześniej i nie sądzę, aby w 2 lata miała się zmienić sytuacja. Kilka rzeczy zarząd na pewno mógł zrobić inaczej, ale w większości z pustego nie naleje. Bez poważnego inwestora, czy sponsora czeka nas upadek i jest to fakt.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Stowarzyszenie Kibiców Wisły Krakow - Czy coś takiego jeszcze istnieje ?
Czy SKWK nie ma zamiaru reagować na to, co obecnie dzieje się w klubie ? Gdzie są âpanowie w krótkich spodenkachâ? Dlaczego dopuszcza sie teraz możliwość pracy w klubie takich osób jak Surmą i Kokoszka ? Zarząd zaliczył ogromny zjazd, SKWK nie istnieje. Klubu już nie ma, są tylko kibice i drobni sponsorzy, którzy utopili pieniądze. ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
A gdyby tak poprosić o pomoc B Cupiała ? na pewno wie jaka jest Nasza sytuacja.Nie oczekuję,że da nam prezent w postaci kilku milionów.Dwie opcje: zaproponować mu zakup części akcji ,lub zwrócić się o udzielenie pożyczki (na korzystnych warunkach).Byłby to spory gest z jego strony.Po sprzedaży klubu,bywał na meczach,podobno ma dobre relacje z Naszym zarządem.Myślę,że wiedząc,że jest dla Nas ostatnią deską ratunku,mógłby pomóc.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A mnie ciekawi inna kwestia... jak wiemy i co miasto przyznaje stadion Wisły Kraków jest studnią bez dnia gdyż trzeba do niego dopłacać...
Roczny koszt funkcjonowania stadionu to 4,9 milionów złotych, a zyski to 4,2 miliony złotych. Oznacza to, że z miejskich pieniędzy trzeba dopłacać do obiektu rocznie 700 tysięcy złotych. Aby było śmieszniej miasto nie ma praw do projektu stadionu - źródło słabe ale jednak źródło - https://wiadomosci.onet.pl/kraj/pat-...ugiete/1tdkl0v I tu pojawia się pytanie! Czy ktoś odpowiedział z miejskich decydentów za taki stan rzeczy?!!! Jak nie podpiszą z nami umowy to utrzymanie stadionu bedzie spoczywac na mieszkańcach... No poprostu brawa dla włodarzy miasta! Brawo... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A mi to sie wydaje ze SKWK=ZARZAD=PANOWIE KUMACI CO RZADZA TRYBUNAMI= CALE TO BAGNO KTORE TERAZ JEST. Normalni kibiceoga tylko patrzec na ten syf firmowany logiem i nazwą klubu. Prawda jest tak ze takie osoby jak ja itak nic nie zmienią. Ja nie widze wyjscia z tej sytuacj. No chyba ze ich wszykich wkoncu pozamykaja to może sie cos zmieni.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Skoro klub nie placil nawet rachunkow za wywoz smieci(!!!) to po jakiego Uja wysylali Ramireza na urlop i wzieli Carillo za 170k miesiecznie. Przeciez to w pol roku milion zlotych. Po co brali Mitrovicow i innych skoro kadra miala juz ponad 25 osob? To jest poprostu dziwne i nie wzbudza zaufania wislackiej braci do wplacania kasy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ehh, aż się płakać chce.
To już koniec bajek i pięknych opowieści Sarapaty. Tak jak większość z nas dałem się nabrać i łykałem wszystko jak młody pelikan. Dlaczego mydlono oczy od 2 lat ? Dlaczego zatrudniono tylu piłkarzy i tak drogi sztab skoro było tak źle ? Już żadne trupy nie wypadną z szafy, bo będzie jeden wielki trup. Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A ja mam inny pomysł. Skoro nic się nie da z tym stadionem zrobić, to przerobić ten bubel na lofty w stylu Arsenalu a obok wzdłuż ul Reymonta wybudować nowy funkcjonalny stadion, który będzie na siebie zarabiał i cieszył oko lokalnych przechodniów
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Akurat patrząc na to jak spłacamy należności to z punktu widzenia miasta jeden ch... czy podpiszą z nami czy nie. Żałosne to wszystko. Też mam swoją teorię na temat sytuacji ale zostawię ją dla siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Cała otoczka wskazuje, że Miasto chce się pozbyć TS-u poprzez wykorzystanie dramatycznej sytuacji Wisły, której TS jest właścicielem. Być może nowy właściciel miałby szanse na dogadanie się z miastem. Ale kto mógłby nim być? Przecież ani nie miasto, ani nie Filipiak No chyba, że ktoś stojący (od lat) za Majchrowskim, jakaś wspierająca go potężna grupa "wspólnych interesów"? Nie muszę dodawać, że byłoby to wpadnięcie z deszczu pod rynnę? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Haha zostalismy mianowani opinią publiczna. Tylko czy ten pajac wie że nie opinia publiczna kupuje bilety. Zaraz jak ludzie zaczna odawac karnety to sie matoł zorjetuje. Co za buc.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Stadion wszystko rozłożył.
Gdyby nie ta sprawa to nie sprzedawaliby Carlitosa na szybko i za byle jakie pieniądze żeby pozyskać środki na spłatę zadłużenia. Wszystko toczyłoby się jak wcześniej. Inna rzecz, że naprawdę nie wiem na co liczyli z tym stadionem? Zawarli umowę, nie realizowali jej. Do przewidzenia było, że wierzyciel - miasto nie będzie chciał tego ciągnąc dalej. A teraz to są w czarnej d...e. Szkoda tylko, że my razem z nimi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...ywo_26268.html "Dyrektor ZIS, Krzysztof Kowal: Cracovia płaci mniej, ponieważ ponosi wszystkie koszty utrzymania obiektu. Jest operatorem. Wisła, na życzenie klubu sprzed kilku lat, wynajmuje obiekt tylko na mecze" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2018
Offline |
|
|
Możemy tak pytać i pytać, w dzisiejszych czasach media społecznościowe mają największe przebicie i znaczenie, trzeba zorganizowac jakąś akcje, hasztagi na tt o wydarzenie na fb, wciągnąć Iwana, Kosowskiego, niech ludzie których głos w mediach sie liczy nam pomogą i nie zarządowi, niech zrobią to dla kibiców i klubu który im w życiu pomógł, zrzutki, czy presja na urzędników, nie można wyrzucić 112letniego klubu tak zasłużonego dla miasta za 5mln złotych, zróbmy coą, skończmy .......ić!
Gdyby Błaszczykowski sie w to włączył, każdy w Polsce szanuje tego człowieka |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|