The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2018, 21:46
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Raków ma 4 punkty straty do miejsca premiowanego awansem i 5 meczów do końca.
Owszem, ale Raków nie chce awansować
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 06.05.2018, 21:57
wiertar napisał(a):Wyświetl post
Popovic właśnie awansował do rosyjskiej ekstraklasy i został wybrany najlepszym piłkarzem ligi. Więc taki słaby nie jest
Christian Pasquato miał w rosyjskiej ekstraklasie sezon przed przyjściem do Legii następujący bilans 26 meczów, 5 goli i 8 asyst. Kosztował Legię 1 mln €...
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 06.05.2018, 22:10
A Paulinho w ŁKSie... słabe porównania, nic nie mówią o poziomie ligi oraz zawodników. Popo strzela i asystuje, u nas dawał radę rok temy, więc teraz raczej byłoby podobnie lub lepiej
Odpowiedz cytując
TonyWiślak
Member

Od: 05.2011

Stary 09.05.2018, 13:23
Całkiem fajne ostatnio sobie poczynał Goran Cvijanović z Korony Kielce i myśle ,że zamiast Mitro w sam raz.
Kończy mu się kontrakt i jeszcze z rok mógłby pokopać na racjonalnym poziomie.W tym sezonie 9 bramek i 2 asysty.
Odpowiedz cytując
seba_109
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 09.05.2018, 14:13
TonyWiślak napisał(a):Wyświetl post
Całkiem fajne ostatnio sobie poczynał Goran Cvijanović z Korony Kielce i myśle ,że zamiast Mitro w sam raz.
Kończy mu się kontrakt i jeszcze z rok mógłby pokopać na racjonalnym poziomie.W tym sezonie 9 bramek i 2 asysty.
my by wyjść z długów musimy kupować i sprzedawać potencjały piłkarskie do max 24lat
Odpowiedz cytując
pozowski
Member

Od: 03.2010

Stary 09.05.2018, 17:06
Lechia prawdopodobnie się utrzyma, szkoda bo można byłoby ściągnąć naszego wychowanka Stolarskiego z powrotem.
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 09.05.2018, 17:09
Ta, bo wtedy przyszedłby do nas zamiast pójść do lepszej ligi
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 09.05.2018, 17:13
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
Chciałby go ktoś w lepszej lidze?
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 09.05.2018, 17:15
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
Do lepszej tzn do jakiej?
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 09.05.2018, 17:29
Bawi mnie napierniczanie na Małeckiego za pierdoły a rojenie marzeń o Stolarskim, który kończąc 18 pokazał gdzie ma Wisle i jej kibiców.....
Pojeba....ło was panowie ?
Korona 2!!!!!!! Już zaczynam się bać dzisiejszego występu Wisły
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Stary 09.05.2018, 17:33
Cytat:
Do lepszej tzn do jakiej?
Belgia, dolna tabela Holandii, Bułgaria.
Kazachowie też mają już lepszą ligę czy nas jeszcze nie wyprzedzili?
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 09.05.2018, 17:49
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Bawi mnie napierniczanie na Małeckiego za pierdoły a rojenie marzeń o Stolarskim, który kończąc 18 pokazał gdzie ma Wisle i jej kibiców.....
Wiesz ile Stolarski dostał za podpisanie kontraktu w Lechii? Bo ja wiem, z pewnego źródła. 1mln zł. Czyli tyle, ile zwykły obywatel tego kraju zarabia przez pół życia.
Odpowiedz cytując
pozowski
Member

Stary 09.05.2018, 17:49
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Stolarski podpisał kontrakt z Lechią po namowach naszego supertrenera Smudy.
Małecki ma na sumieniu awanturę z Moskalem i wywiad o Carillo.
Nieporównywalne sytuacje.
Odpowiedz cytując
szym_ek
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Stary 09.05.2018, 18:00
rzucenie koszulki o ziemie, odmowa wejście u Kasperczaka, wysyłanie kibiców Wisły na drugą stronę błoń...
trochę na sumieniu ma ...
Odpowiedz cytując
pozowski
Member

Stary 09.05.2018, 18:14
szym_ek napisał(a):Wyświetl post
rzucenie koszulki o ziemie, odmowa wejście u Kasperczaka, wysyłanie kibiców Wisły na drugą stronę błoń...
A to nie było w Pogoni? Nie pamiętam takiej sytuacji.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 09.05.2018, 18:16
szym_ek napisał(a):Wyświetl post
Moskalowi także odmówił wejścia .
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 09.05.2018, 18:17
Małecki na śmietnik historii na cito.
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 09.05.2018, 18:27
Weźcie sobie cos na wsztrzymanie, jeszcze jesienia jak Mały podpisywal nowy kontrakt wszyscy sie cieszyli bo gosc byl w bdb formie, a teraz jak ma kryzys to zaczyna sie pojazd. Małecki jest lekko sfrustrowany jego sytuacja, szkoda, ze sportowo nie potrafi sie temu przeciwstawic, ale jestem pewien, ze jeszcze nie raz pokaże dobra gre, jak nie u nas to gdzie indziej.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 09.05.2018 o godz. 18:39.

Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 09.05.2018, 18:35
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Weźcie sobie cos na wsztrzymanie, jeszcze jesienia jak Mały podpisywal nowy kontrakt wszyscy sie cieszyli bo gosc byl w bdb formie, a teraz jak ma kryzys to zaczyna sie pojazd.
No niestety, ale u Małeckiego wygląda to na zależność wprost proporcjonalną pomiędzy formą fizyczną i mentalną...
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 09.05.2018, 19:33
No, widocznie ma ambicje i jest trudny w obsłudze. Jeśli wiadomo, że jest zżyty z klubem i ma potencjał, trzeba było z nim ostrożniej postępować. Nie każdy jest sam z siebie racjonalny, co nie znaczy jest bezwartościowy. To dobry piłkarz i dobry człowiek, nawet jeśli działa głupio, bo pod wpływem emocji i czasem gubi formę.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 09.05.2018, 19:34
Małecki ma inny temperament i tyle.
Co do Stolarskiego - wybrał kasę olał Wisłę. Tak się składa, że jestem kibicem Wisły a nie mamony czy Stolarskiego. Widać dla kolegów fakt, ze MAŁY odwołał się od kary (nikt nie wie jakiej) bo ma takie prawo, jest znacznie gorszym policzkiem niż usprawiedliwianie gościa, który rzucił się na kasę i pokazał wała podobno ich ukochanemu klubowi.

Żeby nie było, że bronię Małeckiego - ma niewyparzony pysk, jest mało rozgarnięty, ale też ma wielkie serce i tyle w temacie ode mnie....

Stolarskiego wypychał Smuda ? Dziwna koncepcja, bo zaczął grać u Smudy na prawej obronie i nic wielkiego nie pokazał, Burliga był wówczas lepszy. W Lechii też nie wszedł od razu do I składu był chyba nawet wypożyczany. A jeżeli Mandziara zapłacił Stolarskim milion (w co wątpię Semir nie dostał w WIsle połowy z tego za podpis) złociszów to sie nie dziwię temu w jakiej czarnej dupie są teraz......
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
pozowski
Member

Stary 09.05.2018, 21:45
Ja teoretycznie o Stolarskim, a ludzie z kontrą o Małeckim.
Odnośnie Smudy i Stolarskiego wcześniej w artykule jest i o Małeckim i Smudzie.
Cytat:
- Tak, chciałem zostać w Wiśle, ale kiedy usłyszałem w wywiadzie od trenera Smudy, że jestem po prostu za słaby na Ekstraklasę... Trener powiedział wszystko. Nie widzi mnie w swojej drużynie, widocznie ma inną wizję, widocznie nie jest nam po drodze i tak się musiało stać. Cieszę się, że Lechia zgłosiła się z konkretną ofertą - powiedział zawodnik, we wspomnianym wywiadzie dla weszlo.com
http://www.wislaportal.pl/26306,Kole...zez_Smude.html

P.S. Niekoniecznie Smuda był głównym powodem odejścia Stolarskiego z Wisły ale dołożył cegiełkę.
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Stary 09.05.2018, 21:52
Chyba mało kto pamięta, że Smuda za wszelką cenę zawsze trzymał się żelaznej jedenastki i czasami nawet nie przeprowadzał wszystkich zmian. Stolarski faktycznie po tym jak usłyszał od trenera, że jest jeszcze za słaby na grę w pierwszym składzie to szybko skojarzył, że przy braku rotacji będzie miał sezon z głowy i dlatego uciekł. Nie pierwszy i nie ostatni, który odszedł przez Smudę. Sobolewski też przez niego odszedł do Górnika. Stolarski miał dopiero 18 lat, więc czepianie się go to idiotyzm. O porównywaniu do Małeckiego nie wspominając
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 09.05.2018, 22:35
bez przesady , kurewstwo to zaprezentował Mączyńskim , który do końca kłamał i szedł w zaparte

nie ma co sie czepiać chłopaka , który zarabia na życie graniem w piłke , że poszedł tam gdzie lepiej płacą
Odpowiedz cytując
Arek95
Senior Member

Od: 07.2017

Stary 10.05.2018, 14:32
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
bez przesady , kurewstwo to zaprezentował Mączyńskim , który do końca kłamał i szedł w zaparte

nie ma co sie czepiać chłopaka , który zarabia na życie graniem w piłke , że poszedł tam gdzie lepiej płacą
...uja warte tłumaczenie. Logicznym jest, że w obecnych czasach KAŻDY, ale to KAŻDY bez wyjątku jest w stanie zmienić obecny klub na największego rywala. Liczą się w 90% pieniądze, w 10% możliwość rozwoju lub większa ilości rozegranych minut. Piłkarze z klasą i honorem do końca wierni barwom już nie występują. Judasz jest tylko potwierdzeniem tego
Odpowiedz cytując
Enigmovsky
Member

Od: 04.2018

Stary 10.05.2018, 15:41
Sprawę Cywki z Mączyńskim to nawet nie ma sensu porównywać bo to dwa różne bieguny.
Zarząd co do Tomka nie był do końca przekonany, więc skoro nie było nowej propozycji kontraktu to poszedł tam gdzie oferują lepsze pieniądze, Lech w pewnym sensie wygrał ten wyścig.
Cywka na dodatek nie jest jakoś szczególne związany z Wisłą.
Natomiast Mączyński to wychowanek Wisły który deklarował na antenie telewizji że nie pójdzie do Legii nawet jeśli miałoby się to wiązać z tzw. "walką o europejskie puchary".
Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez Enigmovsky : 10.05.2018 o godz. 15:44.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 10.05.2018, 15:57
Enigmovsky napisał(a):Wyświetl post
Sprawę Cywki z Mączyńskim to nawet nie ma sensu porównywać bo to dwa różne bieguny.
Zarząd co do Tomka nie był do końca przekonany, więc skoro nie było nowej propozycji kontraktu to poszedł tam gdzie oferują lepsze pieniądze, Lech w pewnym sensie wygrał ten wyścig.
Cywka na dodatek nie jest jakoś szczególne związany z Wisłą.
Natomiast Mączyński to wychowanek Wisły który deklarował na antenie telewizji że nie pójdzie do Legii nawet jeśli miałoby się to wiązać z tzw. "walką o europejskie puchary".
Cywce proponowali przedłużenie kontraktu, ale na gorszych warunkach
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 10.05.2018, 16:54
Arek95 napisał(a):Wyświetl post
...uja warte tłumaczenie. Logicznym jest, że w obecnych czasach KAŻDY, ale to KAŻDY bez wyjątku jest w stanie zmienić obecny klub na największego rywala. Liczą się w 90% pieniądze, w 10% możliwość rozwoju lub większa ilości rozegranych minut. Piłkarze z klasą i honorem do końca wierni barwom już nie występują. Judasz jest tylko potwierdzeniem tego
nie rozumiem Twojego posta, przecież dokładnie przyznałeś mi racje , a jednak uważasz że mój post był chuja warty
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 12.05.2018, 16:44
Spadli z 2. Bundesligi, koniec kontraktu. Ktoś go widział kiedyś https://www.transfermarkt.pl/kacper-...s/0?saison=ges ?

Znając nieprzewidywalność naszej ligi może warto zobaczyć? Tym bardziej, że mamy problem ze ściąganiem rodzimych graczy.
Odpowiedz cytując
-Szymek79-
Member

Od: 12.2011

Stary 12.05.2018, 17:03
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
nie rozumiem Twojego posta, przecież dokładnie przyznałeś mi racje , a jednak uważasz że mój post był chuja warty
Był poza kadrą we wszystkich meczach na wiosnę z tego co widziałem
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów