|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
A ile graliśmy meczów e-klapy w tamtym sezonie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Tyle, że w sezonie 2007/2008 graliśmy super silnym składem zdobywając Mistrzostwo z przewagą 14 punktów na Legią po 30 meczach i stosunkiem bramek 68-18.
Odnieśliśmy 24 zwycięstwa, 5 razy remisowaliśmy, 1 mecz przegraliśmy. A jak wyglądał skład widać tutaj: http://www.90minut.pl/kadra.php?id_s...=1&id_klub=423 Z taką drużyną zdobywanie bramek musiało być dużo łatwiejsze. Nie chcę nic ujmować Brożkowi, ale jak porównywać to podobne do podobnego |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() Do dziś mi szkoda, że nie udało się wyrównać osiągnięcia Widzewa i zdobyc mistrza bez ani jednej porażki w lidze. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Poza tym Paweł kiedy jak kiedy, ale w sezonie 07/08 miał dobrą skuteczność. Marnowanie sytuacji było domeną dwóch poprzednich sezonów gdy tak na prawdę wchodził do składu i ,,z miejsca" musiał zastąpić wtedy duet Żurawski-Frankowski po transferach obu wymienionych piłkarzy. Marcin Kuźba niestety już wtedy okres świetności miał za sobą i cała nadzieja była pokładana we wtedy jeszcze 22-letnim Pawle.
Ostatnio edytowane przez R33 : 06.05.2018 o godz. 22:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Tak. Paweł marnował seryjnie za Petrescu. Pamiętam jakiś mecz z Lechem, w którym na końcówkę wchodził na bok taki chudziuśki Małecki. Brożek marnował tam na potęgę. Ile się wtedy na niego nabluźniłem : )
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Bodajże w środę pojawi się ciekawy wywiad z Pawłem Brożkiem w Dzienniku Polskim. Opowie m.in. z którymi trenerami najlepiej mu się pracowało.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Na pewno z Carrillo
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Najlepiej pracowało mu się z tymi, którzy najmniej od niego wymagali na treningu i ciągle na niego stawiali, więc to akurat nic ciekawego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
https://www.facebook.com/WislaKrakow...56600848911282
Z ciekawości sprawdziłem wagę Pola ... i przyznam, że nie bardzo chce mi się wierzyć w te oficjalnie podawane 70 kg ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
https://twitter.com/janekx89/status/993503261763276801
Dla mających bana u Janekxa - Cywka w Lechu na dwa lata, przeszedł testy medyczne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
@Up pisałem posta także do skasowania
Cywka po testach w Amice podpisał umowę na 2 lata Carlitos też odejdzie by Janekx89 ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Co by nie mówić, już wiadomo że mocno odmładzamy kadrę.
Odejdzie Cywka (30l), Głowa (39l), Brożek (35l) i Ivan (30l) I to jest naprawdę dziwne posunięcie Lecha, by brać tak przeciętnego gracza. Jak u nas w 3 lata z niego nikt nie potrafił zrobić piłkarza, to i tam nie zrobią. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
janekx89 wspomina również, że sprawa przedłużenia kontraktu wylądowała w UEFA.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jprdl o co temu menago chodzi i tak Carlitosa sprzedamy.
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
O więcej kasy dla siebie i swojego klienta.
btw Carlitos przecież dobrze wie o wszystkim. Dzieckiem nie jest. Ma agenta żeby w jego imieniu darł koty z klubem. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Cywka na trybuny na najbliższe dwa mecze.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Bez złudzeń coś spłacić reinwestować itd. ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Tu nie chodzi o to, żeby go bezmyślnie karać. Przez dłuższy czas nikt go w Wiśle nie doceniał, teraz na chwilę spodobał się Carillo - przynajmniej dopóki ten nie sprowadzi sobie tu drugiego Mitrovica - więc trudno go winić, że poszedł tam, gdzie go chcą i jeszcze mu więcej i regularnie zapłacą. Nieistotne jest też to, że Cywka grał nawet wtedy, gdy można było wystawić kogoś lepszego, młodszego albo kto po prostu tu będzie za kilka tygodni. Skandalem jest to, że Cywka nie poinformował klubu, że ma oferty i że pewnie odejdzie, gdy siadał do rozmów z klubem, a przy tym wciąż gra z opaską kapitańską.
Rozumiem, że wielu obojętny jest Brożek, Głowacki, młodzież, Sobol, Kmiecik, Wisła jako coś więcej niż symulacja w Fifie albo wczorajszy wynik w skrótach, że liczy się tu i teraz, rozrywka i zwycięstwo. Ale szanujmy się chociaż wtedy, gdy nie zagrozi to temu tu i teraz. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Cywki z Amicą sobie nie wyobrażam. Gdyby nawet przypadkiem popełnił jakiś błąd (który normalnie by mu wybaczono, bo jest jaki jest) to w tej sytuacji na trybunach mogłoby dojść do zamieszek
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|