|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jeśli tylko będzie zdrowy to powinien dostać parę minut w starciu z Lechem w 36 kolejce. Należy mu się za te wszystkie lata owacja na stojąco.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2012
Offline |
|
|
Wiadomo coś co z Bashą? Myślicie, że przedłużą z nim kontrakt w ogóle?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Gol Słomki dla Katowic.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Gol Wojtka do zobaczenia tutaj: https://m.facebook.com/story.php?sto...64113566967925
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Na spokoju poszedł. Choć trzeba przyznać, że zbyt wiele tam nie grywa. Częściej w Katowicach grał Brożek.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mitrovica nie chcą ? brać w pakiecie
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Janekx89â @janekx89 12 min12 minut temu
Cytat:
Nie wierzę, że to się dzieje :O |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ja myślę, że posadzi go na ławie, a opaskę przejmie Mitrovic
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Kostal to chyba ma za slaba technike i inteligencje na ten poziom , co?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Cywa jak Darek Dudka
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kostal to się nadaje do gry na orliku z kibicami co najwyżej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Połowa forum krzyczała gdzie Kostal, trener się nie zna itp.
Przyszła szybka weryfikacja ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2015
Offline |
|
|
Przecież Kostal nie grał wczoraj na swojej pozycji do tego wszedł pierwszy raz od bardzo dawna, czego tu oczekiwać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja nie wiem co oni w nim widzieli, że jest szybki?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|||
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Kuba jeszcze chyba grał w tym meczu z pękniętą kością o ile się nie myle
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak masz rację grał z kontuzją
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Zastanawiam się -bez emocji i bez szydery - co takiego stało się z Brlekiem? jak mógł zaliczyć taki totalny zjazd formy? czy Włosi go dręczyli jakoś czy co? A może udana runda u nas to jednorazowy błysk? Na początku też przecież długo zawodził. Może to jednorazowy meteor jak jakiś Demjan czy inny Tuszyński?
Nie piszcie o braku wypłat bo oprócz tego że może mu (i innym) się nie chce zapieprzać to Peter tak po prostu nie ogarnia kompletnie w co gra... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie jestem obrońcą Kostala, ale ocenianie chłopa po wejściu w 20 minucie na nie dość że nie swoją pozycję, to jeszcze nie swoją stronę zalatuje głupotą.. przynajmniej jako prawie jedyny spróbował wejścia ze strzałem/mocnym wbiciem w pole karne, z którego mogło coś wyjść.. Bo reszta to tylko potrafi podać do najbliższego albo stać w miejscu.
Póki co mnie wku.rwia obecna sytuacja coraz bardziej. Mamy szeroką kadrę na kilku pozycjach, a co mecz gramy tymi samymi. Brożek na ławce, a Bałaniuk czy Kolar to ostatnio boisko pół roku temu widzieli. Rezerwy by się przydały jak nigdy. Jeśli teraz w meczach o pietruchę nie zaczniemy grać innymi to już nie wiem. Chciałbym zobaczyć choćby takich Kostalów na swoich pozycjach w dłuższym wymiarze czasu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
@Gucio25.
Kostal wszedł w 8 minucie, padł w 88. Pobiegał 80 minut i padł. Gdzie jest przygotowanie kondycyjne? Trener ma go gonić do ćwiczeń? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jedni ślepo krzyczeli o szansę dla Kostala, drudzy teraz po nim jadą bo zagrał chłopak jeden mecz, tak jak kolega wyżej zauważył nie na swojej pozycji i pierwszy raz od nie pamiętam kiedy. Proponuję poluzować, bo on nawet jeśli zawiódł, to zrobił to raz i tak powinien dostać kolejne szanse bo nic nie tracimy. Z kolei tacy gracze jak Cywka, ukochany forumowiczów Mitrovic czy nawet Boguski zawodzili od dłuższego czasu i z nich nic nie będzie. Młodemu można spróbować dać szansę, bo nic nie tracimy, ale jak to będzie to chyba wszyscy wiemy - jeśli nie wyleci pół składu to więcej nie zagra.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Zszedł w 71.