|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Znając życie i ta bomba mu nie wypali
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ok regan, bomba, wracamy do rzeczywistosci
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
https://www.wislakrakow.com/forum/sh...ostcount=20862
Czy ty niejako nie potwierdziłeś nadchodzącej ŚP bomby regana? I teraz próbujesz się nabijać? |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Umiesz czytac ze zrozumieniem i do konca?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Róznica między Teo a Raganem jest taka, że Ragan zadeklarował, że bomba będzie na 100%, a Teo potwierdził tylko, że coś jest na rzeczy, a to jest wielka różnica
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dla pomidorka to jest to samo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoro coś jednak było na rzeczy, to może pora przestać się śmiać z racjonalnych postów regana? Szczególnie, że nie wypowiada się w temacie związanym z transferami.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Więc niech każdy zacznie pisać, że w następnym tygodniu będzie bomba transferowa na Wiśle, a nóż wypali...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Poza tym pomidorku ja jasno pisalem, ze cos na rzeczy jest, ale daleko do szczesliwego konca, a teraz chyba jeszcze dalej niz bylo.
Maly off top sie zrobil |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czy wam sie tematy przypadkiem nie pomyliły? Kazdy wątek potraficie rozwalić...
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
lista wad tego stadionu jest tak długa że możnaby plebiscyt zrobić na największą...
może odległość trybun od murawy ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Na początek można by uszczelnić dach.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No to do zmiany: elewacja, beton wewnątrz stadionu, zagospodarowanie wnetrz i nie wiem co jeszcze?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a nie można tego betonu pomalowac na biało ?
dalej będzie goły ale przynajmniej w barwach ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Tak, pomalujmy na biało, a za 3 miesiace będzie już szary. Powinno się go okleić czerwonymi bandami. Idealnie wpasowałyby się.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
@FraMat
A możesz coś więcej w temacie? Gdzie mam szukać, bo interesuje mnie to? Tylko nie wklejaj mi linku do informacji co to są prawa autorskie, interesuje mnie temat stadionu Wisły. ![]()
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka Gdyby to najczęstsze słowo polskie Gdyby mama miała ...., to by była ojcem" |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Odnośnie band na beton. Pomysł z datami MP jak najbardziej na plus i do tego miasto chce się również reklamować poprzez sport, więc dodatkowo też można umieścić taką reklamę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie wie ktoś, czy można gdzieś zobaczyć, lub posiada na swoim dysku wizualizacje z 3 koncepcji przebudowy stadionu, czyli wersja z 4 jednopoziomowymi trybunami, pojemność ok. 32 560.
![]() ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
||
http://www.dziennikpolski24.pl/artyk...zony,id,t.html I najciekawsze: Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
*posty o obklejenie nie budzą sprzeciwu na forum ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Banery na betonie i których głównie mowimy musza byc jednolite (jak na LM i meczach kadry) by to dobrze wygladalo. Inaczej jest misz-mssz.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 21.01.2018 o godz. 13:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Najladniej było podczas meczu z Apoelem.
https://galeria.wislakrakow.com/2011...l/DSC_0055.jpg http://lajt.wisla.krakow.pl/_pliki_/...5077387577.jpg Obyśmy nieusieli czekać na takie bandy do kolejnych meczów o LM
Ostatnio edytowane przez maciekkk : 21.01.2018 o godz. 13:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Fajnym przykładem na to jak wiele daje obandowanie/oklejenie/ubranie stadionu jest obiekt w Paryżu. Tam występował podobny problem do naszego, z tą różnicą iż oni mieli ,,piękny", szary dach, który mógł pochwalić się sporą ilością zacieków, ogólnie nie wyglądało to estetycznie, natomiast dziś to jeden z ładniejszych obiektów we Francji, przynajmniej wg mnie. Jest klimatyczny.
PRZED: ![]() PO: ![]() Oklejenie dachu plus rozłożenie klubowych płacht za bramkami dało niesamowity efekt. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
||
|
I tak jak pisałem stadion jest tak spierd.olony i zle zaprojektowany ze nowego sklepu Wisly na stadionie nie bedzie.
Damian Dukat w sprawie nowego sklepu: Cytat:
Wyburzyc ten stadion i wybudowac nowy za 100 mln na terenach TS Wisla ) Olympic doczekal tych czasów. .Smiech przez lzy ale moze ma to swoje plusy bo cos dobudowane i przynanajmniej zostanie to zrobione elegancko bez grzybow na scianie, z wentylacją Ii drzwiami wejsciowymi bo na stadionie to jest labirynt Cytat:
Ostatnio edytowane przez aNouc : 28.01.2018 o godz. 16:10.
|
||
|

|
||||||
![]() |
|
|