|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kiedy reguluję głos na laptopie to serwis Youtube wyrzuca mi błąd i przerywa odtwarzanie muzyki. Spotkał się ktoś z czymś takim wcześniej?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Przeinstalowywałeś sterowniki do karty dźwiękowej?
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Offline |
|
|
Nie, jeszcze nie. Od rana mam taki problem. Spróbować?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No pewnie, to pierwszy krok. Poza tym powiedz, proszę, jaki to błąd? Zamieść jego treść.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Może flash playera przeinstaluj....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Offline |
|
|
Przeinstalowane - nie pomogło. Nawet w Internecie nie ma informacji na taki dziwny temat. Szlag by to, irytujące.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaki system? Jaka przeglądarka? Próbowałeś na innej przeglądarce?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Pany, mam problem z excelem i potrzebuje pomocy
szukam od kilkunastu min na necie i nie mogę znaleźć Nie działa mi możliwość zduplikowania (przesunięcia) formuły na inne wiersze... kurcze nie chce mi się wklepywać tej samej formuły dla 377 wierszy... HELP! |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Mam pytanie. Potrzebuję jakiś smartfon do 1000 zł. Co sądzicie o Xiaomi Redmi Note 4? Ewentualnie HTC M9?
Powiem szczerze , że kupę lat mam HTC m8s i niestety obudowa się rozpadła przez rzucanie nim, ale ekran nie drgnął - Gorilla Glass robi różnicę. Proszę o jakieś sugestie. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ja polecam Xiaomi jak najbardziej. Począwszy od baterii, która porządnie trzyma. Po kilku godzinach jazdy (GPS, LTE, Spotify), bateria na poziomie 70%. Co dla mnie jest super udogodnieniem. Nie mówiąc już o tym, ze procek też daje rade (jak na moje zapotrzebowania).
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
do susnieica
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 06.10.2018 o godz. 21:13.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mam problem ,bo nie mogę zalogować się na pocztę.
Wyskakuje mi ,że karta uległa awarii. Ktoś może wie jak to odblokować? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hej,
będę się starał o kartę kredytową, aby zbudować zdolność na kredyt hipoteczny i pytanie brzmi czy brać kartę kredytową na firmę (jedno os. DG) czy na osobę fizyczną? Czy biorąc na firmę nie buduję aby czasem zdolności firmie a nie sobie? Pytałem w mBanku i w oddziale jedno a przez tel. drugie. Tam mam konto firmowe i tam nie muszę dostarczać dokumentów kpir itp. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Budujesz zdolność kredytową poprzez założenie karty kredytowej?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a jak inaczej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Online |
|
|
Zdecydowanie kartę na siebie, a nie na firmę.
Dobrze myślisz że jak weźmiesz na firmę to historię jej budujesz. A historię kredytową możesz też budować przez małe kredyty konsumenckie, np żelazko, odkurzacz, Tv na raty. Nie ważna wysokość kredytu, a sam fakt że miałeś i spłacasz. To buduje wiarygodność. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
bierz na siebie, nie na firmę
mój szwagier był kiedyś bardzo (i dalej jest) skłócony ze swoim bratem, no i ten wziął na szwagra kredyt lodówki, pralki itd. i nie spłacał, a jak przychodziła korespondencja do szwagra wzywająca do zapłaty to ją wyrzucał. Potem szwagier miał problem, bo przez 5 lat nie chcieli mu dać żadnego kredytu (a nigdy nic na siebie nie brał). Dopiero jak minęło 5 lat to mu dali kosiarkę na raty - jego pierwsza rzecz w życiu na kredyt dobrze, że wcześniej nic nie potrzebował, bo by przez brata miał przejeebane ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Czyli mowicie ze wystarczy brac pierdoły na raty i ta zdolnosc jest "prawidlowo" budowana? Nie potrzeba brac jakichs kredytow mniejszych typu 3-10 tys lub zakladac jakichs kart kart kredytowych itp? Czy moze zalozenie karty jeszcze lepiej buduje te zdolnosc?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
jak będziesz mieć kartę kredytową to twoja zdolność będzie mniejsza
to tak btw ![]() lepiej nie mieć w momencie brania kredytu hipotecznego żadnych innych kredytów, lecz mieć dobrą historię, czyli sporo spłaconych rzeczy na bieżąco. Ot tak to wygląda. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ważne żebyś spłacał, a czy to będą kredyty za 2 czy 10 tysięcy jaka różnica?
Masz być wiarygodny, że spłacasz. Wchodzą w to też rachunki za telefon i inne pierdoły. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Online |
|
|
Owszem, jak będzie miał kartę kredytową to zdolność mniejsza.
To się robi tak że teraz bierze kartę kredytową, a przed wzięciem hipotecznego kartę likwiduje. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie budujecie zdolności tylko historię kredytową.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2018
Offline |
|
|
Jestem za granicą i powininem mieć 2GB internetu ,ale ma problem z połączeniem się.Dane sieci komórkowej są włączone,roamin danych też a dalej nic..Może mi ktoś powiedzieć co z tym fantem zrobic?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Możesz miec jakas apke dodatkowa i tam blokade na dane w roamingu.
Wyłącz i wlacz telefon ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
poszukuje srubek montazowych do karty graficznej gt630 lub gt440 (przykrecenie wentylatora do radiatora)
moze ktos ma/zna miejsce gdzie kupie takie cuda, albo uszkodzone powyzsze karty? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może giełda na Balickiej w niedzielę?
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
dzięki, załatwione
|
|
|