|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
PS. Byc moze Glowa juz coraz bardziej sklania sie do zakonczenia kariery i Wasyl jest opcja do jego zastapienia w nowym sezonie. PS2. Orientuje sie ktos do kiedy mam kontrakt z Gonzalesem? 2019? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie zdziwię się jak go dadzą na prawą obronę.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mnie zastanawiam to czy jest sens w ogóle przedłużać kontrakt z Gonzalezem.Facet na początku grał naprawdę bardzo dobrze,ale z czasem coraz częsciej brakowało koncetracji.Nie jest to zły piłkarz,ale myśle ,że Junco jest w stanie wyciągnąć lepszego i bardziej perspektywicznego zawodnika na którym będziemy mogli zarobić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Nie wiem czy ktoś o tym napisał juz wcześniej.
Zastanawiam się czy Wasyl, nie mógłby po tym roku czy tam ile da rady grać, pełnić podobnej funkcji jak Żewłakow w legii. Facet Długie lata grał za granicą, za pewne ma kontakty choćby w Anderlechcie (tak jak Żewłakow). Kto wie, czy ten transfer nie ma jeszcze innego dna, poza marketingowym. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
Paru anglików może ściągniemy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Emerytów
ostatnim takim desperatem był Tom Hateley![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie widzę żadnej analogii. Wasilewski to facet z charakterem, ale BEZ PRZESZŁOŚCI W WIŚLE. To nie gość 'przywiązany' do barw i Wiślackiej ideologii. Natomiast transfer oceniam pozytywnie. Potrzebujemy ludzi do robienia szatni. A i sportowo mam nadzieję, że to wciąż jest JAKOŚĆ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Hutnik, nie hutnik gość z Krakowa. Z UK to raczej nikogo nie ściągnie (finanse) chociaż kto wie, czy jego kontakty w temacie skautingu czy ew. sprzedaży naszych na wyspy się nie przydadzą.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() Sam przyznaje ze juz z 5 razy byl mocno namawiamy na kontrakt w Wiśle. Nie bez powodu byl wielokrotnie widywany na naszym stadionie. Nie wiesz co mu siedzi w głowie. Na nazywanie go Wislakiem jest zbyt wczesnie, ale jesli nie stracil swoich glownych walorów to szybko zostanie ulubieńcem trybun. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Życzę Marcinowi wszystkiego co najlepsze w Wiśle, bo to po prostu fajny gość. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
chodziło mi WYŁĄCZNIE o aspekt wieku
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Wasyl to gość lat 37 z bardzo zniszczonym nogami i przez ostatnie pół roku bez klubu więc jestem bardzo ostrożny w kwestii przydatności sportowej. A jak jeszcze grał to widać było, że po każdej przerwie musiał trochę czasu dochodzić do formy i w tym czasie robił klipsy.
A co do marketingu-jak to przyciągnie do klubu co najmniej tyle kasy (sponsorzy,większa frekwencja) żeby było na jego kontrakt to ok,Ale jeśli to ma polegać tylko na dziesięciu artykułach w prasie to jaka to korzyść? Mam nadzieję,że zarząd wie co i dlaczego robi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
pozostaje tylko mieć nadzieje, że jak na Premier Ligue nie ma aktualnie dyspozycji , to na nasz ....idołek wystarczy w zupełnosci
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
mozesz cos wiecej ? Kto Wasyla zna ten wie, ze jak trzeba bedzie to na lezaco bedzie kopał rywali - na lige polska to w zueplnosci powinno wystarczyc ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Oczywiście miało być klopsy (słownik..).
To bądź dobrej myśli, a ja poczekam z wnioskami do momentu jak W zacznie grać w Wiśle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Arsenic Glowa Wasyl Sadlok. Mega wysokie boki obrony lepiej sie czujace w obronie niz w ataku moga pozwolic nam na gre z 2 napastnikami i ofensywnym pomocnikiem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Ci co skreślają Gonzaleza są chorzy na głowę. Gość jest bardzo dobrym obrońca , dużo lepszym od Richarda G. Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia i nie obniży lotów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jestem chory na głowę i chyu%@&j z tym Ivanem.
Tak samo jest dobry jak nescafe classic. Przy tym elektryczny jak jebany transformator. Arsenic i don Wasyl, a ten jak wróci to wiadomo co z nim zrobić ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Ludzie jeszcze nie widzieli Wasyla, jak wygląda choćby na treningu, a już jest dla nich lepszy od Gonzalesa.
- Gonzales może pograć jeszcze kilka długich lat i jak widzimy na przykładzie innych piłkarzy to zdanie Kiko ostatecznie się liczy i zawsze na końcu to Kiko ma rację. Tak było z Imazem i z Perezem. - Wasyl może pogra rok, Głowa tez niedługo. - Arsenić jest ważniejszy na prawej obronie, a na stoperze jest tylko zapchajdziurą. Skreślanie Gonzalesa w takiej sytuacji to sabotaż jak z drugiej stron Błoń. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
FraMat napisał(a):
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
oj tam oj tam.
Na dzien dzisiejszy to Wasyl jest do gry, a Ivan nie ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Ivan jak wróci będzie w podstawowej jedenastce, to normalne że Wasyl jest jako taki 3 ŚO, zwłaszcza że Głowa też nie uciągnie każdego meczu po 90 min
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Gonzalezowi zdarzyło się kilka słabszych meczów, ale bez przesady. To wciąż solidny gracz, w dodatku umiejący zagrać dobrą piłkę do przodu. W sumie ciekaw byłym jak ewentualnie poradziłby sobie na DPŚ, ale mając Bashę i Veleza raczej się o tym nie przekonamy. A rywalizacja w obronie powinna wyjsć wszystkim na dobre i sprawić, że kontuzje nie wpłyną znacząco na formę drużyny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Masz rację.
Swoją drogą ciekawy tekst z Weszło o Kiko i Arsenicu, jeszcze ze stycznia 2017 http://weszlo.com/2017/01/04/zoran-a...wadzila-wisla/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() z dziennikarskiego punktu widzenia koles w artykule pyta sie mnie,czytelnika o to,co dziennikarz,ktorego pytal o zdanie...mial na mysli ![]() Zawsze myslalem,ze to on moze dopytac ![]() A i chorwacki mistrz piora mial wyczucie - w Wisle tego sezonu Arsenic w ofensywie dal w lidze nawiecej z obroncow (nie licze Kuby Bartosza,bo z reguly mial inne zadania i pozycje) ![]()
You'll never know...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|

|
||||||