|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ostatnio taki szrot sprowadzał Antek Ptak w Pogoni. Skończyło się nie najlepiej, obyśmy nawet w połowie nie doświadczyli co oni.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Nie porównujmy jednak gości z Copacabany (wśród których i tak trafił się Edi bodajże) z profesjonalnymi piłkarzami. Nie mowie ze nie może się to skończyć podobnie ale nie można mówić ze to taki sam szrot jak od Ptaka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
U nas pierwszy zaciąg jeszcze jako taki był, teraz jest gorzej, oby nie było jeszcze gorzej w zimowym okienku. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Większość ze sprowadzonych zawodników przez Junco była ważną postacią swojej poprzedniej drużyny (z niektóry i wyjątkami), nie żadne ogóry bez choćby meczu w profesjonalnej piłce. Także porównywanie zaciągu Ptaka do zaciągu Junco jest bezsensu i jest idiotyczne po prostu...
Gdyby był normalny trener nastawiony na grę atrakcyjną dla oka czyt. ofensywną to jestem przekonany, że większość z tych chłopaków by odpaliła na dobre, a tak to kiszą się w surowej nastawionej na jeden cel (dzida do Carlitosa) taktyce... Powiedzmy sobie otwarcie, trener nie ma pomysłu na tę drużynę i kropka. ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Na papierze zresztą Carlitos przyszedł z najniższej ligii i powinien być kompletnym niewypałem. Poza tym Cuesta i Arsenić mieli największy rozbrat z piłką. Transfer po transferze, dane tylko z poprzedniego sezonu, pogrubioną czcionką zawodnicy którzy grali regularnie: Velez w Almerii był kapitanem. Laliga2(24 występów/ 1 bramka) Widać zresztą solidnie jego brak w drużynie. Kolar - (29 występów/5 bramek) Perez - Laliga2 (30/1) Cuesta 2 spotkania Arsenić - (17) do momentu zesłania do rezerw grał wszystko Basha Laliga2 (23/1) Halilović (21) Ze Manuel (28/2) Balaniuk (27/5) Imaz Laliga2 (22/7) Carlitos Segunda B (33/13) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Z zaciągu ŁKS był między innymi Paulinho (ten z Barcelony). Nie zmienia to faktu, że ta koncepcja położyła klub.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Takimi zmianami jak Perez dzisiaj to on mnie do siebie nie przekona... i w poważaniu mam te jego 30/1 w poprzednim sezonie.
Po wejsciu dzisiaj był wzmocnieniem Jagi a nie naszym... |
|
|
|
Member
Od: 10.2016
Offline |
|
|
Czyli Perez ma grać tylko w meczach ze Skawinką tak?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Perez ma spakować walizki i wracać do Hiszpani na piechotę!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Razem z Ze Manuelem i Imazem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ale dajcie im czas, jeszcze miesiąc temu nikt o nich nie słyszał, teraz grają dla nas. Tak naprawdę dopiero na wiosnę zobaczymy, ile są warci.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
o czym Wy mówićie. Widzieliście jak Perez wszedł na boisko? Widziałem na żywo potykał się o własne nogi i przewracał jak piłka był 40 m od niego. Nie wiedział w którą strone biegać i co robić. Dwukrotnie groźnie stracił piłke.
Świadczy to o tym że jest kompletnie bez formy i trzeba go ogrywać tak jak mówi poprzednik w sparaingach a nie w meczu o stawke kiedy wynik nie jest ustalony. Na dodatek chyba coś z psychiką bo jak to możliwe że tak doświadczony ŚP z dnia na dzień zapomina jak kopnąć piłke i jak się ustawić... Dla mnie jego kontakty z piłką wczoraj to były stany przedzawałowe... |
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Widzę, że znaleźliście sobie nowego kozła ofiarnego.
Nikt już nie pamięta pierwszego meczu Arsenicia? Chłop jak dąb, a jako środkowy obrońca dawał się przepychać jakimś karłom z drużyny przdciwnej. A wczoraj? Jeden z najlepszych na boisku. Z tym, że Arsenic w przeciwieństwie do Pereza czy Ze Manuela, przepracował cały okres przygotowawczy, a mimo to potrzebował czasu na adaptacje. Na prawdę trudno was traktować poważnie. |
|
|
|
Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
Co do nabytków. Jesusowi potrzeba czasu, widać, ze ma to "coś" ale brakuje przygotowania itp. W końcu zalozył ładne sitko wczoraj, więc dobry prognostyk. Gorzej jest z Perezem. Wygląda jak Cast Away po za światem. Biega troszku dziwacznie, wolny, masy trochę musi zrzucić itp. Basha bardzo dobrze gra, widać ze ma ogranie. Arsenić z meczu na mecz coraz lepiej. Najgorzej jest chyba z Questą, bo jak na razie to przyjechał tu na wakacje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Moje subiektywne odczucia są takie, że Perez i Imaz mają potencjał znacznie większy niż ze Manuel, chociaż ich dobra gra w Wiśle jest równie wielką niewiadomą. Nie takie transfery nie wypalały.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Buchalik to niestety słaby bramkarz. Dzisiaj wypluł przed siebie piłkę jak junior próbując ją łapać w koszyczek.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uważaj bo ciebie Czerepach zje bo krytykujesz jego ulubieńca
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Buchalik w tej rundzie robi już takiego babola po raz trzeci.... dramat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
trzeba było brać Pawełka, a nie debilnie się naśmiewać, i do tego Wiślak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Co do istoty oczywiście nie sposób się nie zgodzić. Pawełek, wchodzący z marszu do Jagielloni - jako bramkarz wybitnie z łapanki - grał co najmniej o klasę lepiej od Buchalika. Niestety. Chociaż Cuesta według mnie wcale jakiś pewny w swoich interwencjach też nie jest, przez co wydaje mi się, że za pół roku znów będziemy szukali zawodnika, którego można śmiało wstawić między słupki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
ja p...olę...
Pawełka? Tego buca pokazującego fucki kibicom? Pawełek to wg ciebie wiślak? Chyba wtedy kiedy wujek Cupiał jeszcze płacił |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tyle,że Pawełek też robił swoje pawełki zapomniałeś już ? Szanuję twoje zdanie,ale nie...Btw kto był ostatnio dobrym bramkarzem u nas ? Pareiko ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
to teraz poprosimy o cytaty lub linki do postów z których wynika że Michał Buhalik jest moim ulubieńcem , albo przepraszaj
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
TIR_DO_SŁUBIC Fakt zapomniałem o nim
skoro wybrał L-kę to nic dziwnego Arkadiusz.Czerepach Było raz gdzieś nie chce mi się szukać ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|