The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szczepans21
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2017, 15:18
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Może chodzi ogólnie o te 12? milionów
12? 15? 10? 8?
dobre pytanie.
Odpowiedz cytując
robert777
Senior Member

Od: 11.2013

Stary 25.07.2017, 15:19
a tak wogóle to czemu Niemcy złożyli "ofertę" do TFK? Przecież właścicielem akcji Wisła SA jest oficjalnie TS. To czemu nie złożyli oferty do TSu? Skąd mieli wiedzę że jest jakieś pełnomocnictwo na mocy którego TFK ma prowadzić negocjacje?
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 25.07.2017, 15:22
100% poparcia dla TSu.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 25.07.2017, 15:23
Smyrgu napisał(a):Wyświetl post
ważna informacją która padła na konfernecji prasowej jets tez taka ze Wisła ma jescze inne długi o których Prezes nie może mówić ze wzgledu na klauzule tajności...czyli zapewne nie te o których wszyscy wiedzą...
Mozesz nam pomóc i przypomniec o ktorych wiesz?
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 25.07.2017, 15:25
Pisałem od początku: rok temu po wałku z meresiem, klub był do wzięcia w zasadzie za darmo. Gdyby ktoś przyszedł z milionem czy dwoma w gotówce to byłby witany jak król.

Wiedziała o tym cała Polska - nikt się nie zgłosił oprócz TSu.

Ktoś kto wierzy, że jakiś tajemniczy inwestor wyłoży 40 milionów jest naiwny jak dziecko. Jeszcze gdyby to był jakiś wielki kibic zakochany w Wiśle, czy ew. jakiś gigant finansowy dla który parę milionów euro w tą cyz tamtą nie robi różnicy... A tymczasem jest to firma o której nikt nigdy nie słyszał...

Chce się wypromować w Polsce... Za 40 milionów mogli by wykupić reklamę na koszulkach na 10-20 lat! Bez przejmowania długów i całej zabawy w piłkę, która w 99% klubów świata przynosi straty...

cudlaty napisał(a):Wyświetl post
Facet czy Ty nie widzisz, że Pani Prezes się po prostu gubi w zeznaniach? Ja nie twierdzę ze Niemiec jest wiarygodny, bo tego nikt jeszcze nie wie, ale pytania są następujące:

- dlaczego o tej klauzuli i kwocie jaka jest potrzebna na wykup Wisły dowiadujemy się dopiero teraz? Skoro wiemy, że od czasu wiadomixa w Wiśle było kilka osób, które chciały odkupić udziały (niekoniecznie 100%, a być może tylko większość) i zawsze dostawali odpowiedź Wisła nie jest na sprzedaż. czemu odpowiedź nie brzmiała: Możęsz kupić Wisłę, ale za 40 baniek i 1 grosz bo teraz mamy taka klauzulę, a jak chcesz to czekaj do sierpnia 2017...
Bo nie mieli obowiązku informować.

Skąd w ogóle wiesz, że były jakieś oferty? Bo prezes nic takiego nie powiedziała.
Cytat:
- pytanie kolejne: jakie zapisy i w jaki sposób regulują sprzedaż Wisły po 23 lipca? Co wtedy, gdy klauzula przestanie obowiązywać?
Nie ma żadnych. Wisła SSA jest teraz w 100% własnością TSu i mogą ją sprzedać za 1 zł, albo 100 milionów...
Cytat:
- skoro Pani Prezes jest tak pewna, że oferta nie jest ofertą, to po co gówniarski wybieg ze skierowaniem do TF pisma o wycofanie pełnomocnictwa, z datą o dzień wcześniej niż faktycznie ono powstało i dostarczenie go TF już po otrzymaniu "oferty" od Niemca?
Jedyny sens jaki widze, to pokazanie TF aby się przestało wpierdalać w nadzieji na zarobienie jakiegoś grosza...
Cytat:
- dlaczego TS-owi tak bardzo zależało na tym by nie sprzedawać Niemcowi S.A, gdy ten był już wcześniej w Wiśle z ofertą na 3-6 baniek na zakup i dostawał za każdym razem kopa?
Nie było takich ofert.
Cytat:
- dlaczego ten mityczny inwestor co ma podnieść budżet klubu kilkanaście razy, od listopada ponoć analizuje ofertę? Czyżby czekał na sierpień? czy on gwarantuje posady w zarządzie?
Tak, wzsystko rozchodzi się o dwa stanowiska w zarządzie... Dlatego zły TS, nie chce przytulić 16 milionów złotych...
Cytat:
- to skoro TS pod swoimi rządami spłacił 2 mln długu z 12 , do 10 to dlaczego ten dług nagle się okazuje wynosi ok. 15 mln + kwoty "które sa tajemnicą"? To ile tego długu jest?
To nie tak było.

Pani prezes jasno podała ile wynosi dług dla miasta (gdyż ten jest znany publicznie) + inne długi których kwot nie może podawać.
Cytat:
- czy to prawda, że meble w skyboxach są produkcji właśnie tego Niemca?
Nie. Meble w skyboxach ufundował MaxFliz.

Cytat:
Widać gołym okiem po zachowaniu na konferencji i panice, ze ktoś bardzo się boi utraty stołków, tego że być może nie będzie mógł się wywiązać z wcześnie złożonych już komuś obietnic (mityczny inwestor) i ze trzeba szukać haków na Niemca za wszelką cenę...
Dokładnie tak.

Pani Sarapata pracowała w kasie w biedronce i teraz nie chce stracić tej super fuchy. Co prawda TSowi wpadłoby jednorazowo 16 MILIONÓW ZŁOTYCH, ale oni to .......ą wolą 3 stanowiska po kilkanaście tysięcy każde...
@rav Pani Prezes wspomniała, "że nikt nie skontaktował się z TS-em", a z SA? A z TF? Pełnomocnik twierdzi coś innego, podobno... To wszystko są słowa. Wybacz, ale nie za bardzo wierzę teraz już Pani Prezes, wobec informacji o długach, które miały maleć a chyba jednak rosną, przynajmniej ja to tak rozumiem... Ani nie popieram Niemca, ani niestety nie popieram działań i formy tych działań, TS-u... Chciałbym tylko mieć pewność, że TS nie mataczy i nie kombinuje, a jeśli Niemiec jest wiarygodny i potwierdzi swoją wole zakupu akcji, to aby nikt mu w tym, w sposób niezgodny z prawem i w dbałości o swoją posadę, nie przeszkadzał. A wszystko to w trosce o Wisłę. Teraz czekam co dalej... i czytam co tu się pisać będzie..
To jest ....a nie do wiary, że zastanwiasz się czy wierzyć słowom pani prezes na oficjalnej konfrenecji prasowej, czy jakiegoś niemca który coś podobno powiedział janexowi i midze z psu...

Komu wierzyć?

===========

Nie wiem czy ktoś to wrzucał:

http://www.przegladsportowy.pl/pilka...701,1,727.html

Przecież tu jest wszystko co kibice chcą usłyszeć. Jednorazowo wydadzą 80 milionów złotych (od razu pokryją długi, a co!), i jeszcze dogadali się z jakimś klubem byłego Wiślaka. Czyli co Błaszczykowski?

Oferty nie potrafią napisać, konferencji prasowej zwołać, ale zdążyli pojechać i dogadywać piłkarza...

Ja .......e.

Dobrze, że jeszcze nie obiecali przebudowy stadionu (przybliżenie trybun, elewacja, wyjebanie okrąglaka) i podboju kosmosu!
Ostatnio edytowane przez Konrad. : 25.07.2017 o godz. 15:30.
Ddf
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 25.07.2017, 15:26
^ chociażby zaległości wobec piłkarzy i stadion
Odpowiedz cytując
Smyrgu
Blood Brothers

Od: 11.2002

Stary 25.07.2017, 15:28
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Mozesz nam pomóc i przypomniec o ktorych wiesz?
bądźmy poważni...
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND

"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for."
--Bruce Springsteen
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 25.07.2017, 15:32
Konrad - bardzo mądrze napisane, dokładnie tak samo myślę

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 25.07.2017, 15:34
Ja mam tylko nadzieję, że sprawa się szybko wyjaśni. Niech w czwartek przyjedzie ten Loeser czy jak mu tam, spotka się z zainteresowanym stronami twarzą w twarz, położy 40 mln na stół (dosłownie bądź symbolicznie) i pokaże z czego jest zrobiony. Bez zasłaniania się prawnikami, pełnomocnikami itd. W ten sposób wszelkie wątpliwości szybko zostaną rozwiane. Klub ma lepsze rzeczy do roboty niż toczenie tygodniami kolejnej medialnej gównoburzy.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
cudlaty
Senior Member

Stary 25.07.2017, 15:35
@Konrad
Tak, wszystko rozchodzi się o dwa stanowiska w zarządzie... Dlatego zły TS, nie chce przytulić 16 milionów złotych...

TS? a może ktoś jeszcze? eh.. jeśli Ty wierzysz, że wszystko jest zawsze takie proste i cacy to naprawdę Ci współczuję...

max Fliz jest producentem, czy sprzedawcą? To jest różnica...

Wyłączam się już... Czekam i czytam, opinie innych
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 25.07.2017, 15:44
Gwoli ścisłości to maxfliz finansowal sektor VIP a nie skybox. Kto skybox i czy tam ostatnio był jakiś remont nie wiem.

PS. Też zazdroszczę osobom, które już wszystko wiedzą i dla nich to takie czarno-biale. Patrząc na prezes Sarapate nie wyglądało jakby była spokojna o finał sprawy, a tak powinno być skoro to jakiś malolat bez zaplecza sobie jaja robil.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 25.07.2017 o godz. 15:46.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 25.07.2017, 15:46
Pomijam dzisiejszą(dość oryginalną konferencję), ale co za burdel dzieje się w klubie!? Jacyś twitterowicze wklejają dokumenty, które wpływają do klubu... kto tam pracuje i kto za to odpowie? Przecież żaden poważny podmiot nie będzie chciał współpracować z takimi osobami.

A co do meritum, to wszystko zależy jak umowa między TF a TSem jest sformułowana. Może to Telefonika bierze na siebie sprzedaż klubu(kiedy pojawia się ta oferta powyżej 40mln zł w terminie) i tam też są bardziej obszerne dokumenty.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 25.07.2017, 15:46
Smyrgu napisał(a):Wyświetl post
bądźmy poważni...
Ja powaznie pytam. Podaj prosze kwoty o ktorych niby wszyscy wiemy.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 25.07.2017, 15:48
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Pomijam dzisiejszą(dość oryginalną konferencję), ale co za burdel dzieje się w klubie!? Jacyś twitterowicze wklejają dokumenty, które wpływają do klubu... kto tam pracuje i kto za to odpowie? Przecież żaden poważny podmiot nie będzie chciał współpracować z takimi osobami.

A co do meritum, to wszystko zależy jak umowa między TF a TSem jest sformułowana. Może to Telefonika bierze na siebie sprzedaż klubu(kiedy pojawia się ta oferta powyżej 40mln zł w terminie) i tam też są bardziej obszerne dokumenty.
Te dokumenty z Telefoniki albo od tego Niemca wychodzą a nie z Wisły,

Gercu napisał(a):Wyświetl post
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...z-wisla-krakow

A może po prostu próbuje honorowo dotrzymać słowa?
A może jego celem jest udupienie Wisły?
Ostatnio edytowane przez regan : 25.07.2017 o godz. 15:54.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 25.07.2017, 15:51
Po .... się jakiegoś janusza pytać o sprawy, o których nie ma pojęcia.

To są ludzie,którzy na każdego Meresińskiego 2.0 czy 5.0 zareagują tak samo. Napierdalając w TS...
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 25.07.2017, 15:52
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Trudno powiedziec skad dokladnie pochodzi zdjecie dokumentu, moglo przeciez wyjsc od samego posrednika, ktoremu zalezalo na wywarciu medialnej presji na TSie, ze oferta lezy na stole a TS kreci nosem.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 25.07.2017, 15:52
dorzucam do pieca:

1) w ostatnim możliwym terminie kupiec składa ofertę. O tym jak powinna wygladać "oferta" w pełnym rozumieniu tego słowa, na bank jest w umowie. Nie uwierze w to że nie dali wytycznych jak powinna byc skonstruowana oferta (skonstruowana rozumiem - wskazanie zbywcy/nabywcy, odpowiednie mocowania prawne, sposob reprezentowania firmy czy nawet parafki na każdej ze stron oferty - takie wytyczne winny być i na ich podstawie konstruuje się ofertę)
Jeśli brak w ofercie np. takiej parafki to mozna mówić ze oferta wpłynęła, ale nie jest traktowana jako poprawna i sie ja odrzuca.
Tak smao z pełnomocnictwem - nie wyobrażam sobie by nie było wytycznych jak powinno byc sporzadzone.

I ja rozumiem TS, ze oczekują spełnienia przesłanek z umowy, ponieważ ta umowa została sporządzona tak, by uchronić sie przed kolejnym Meresińskim (ja niestety nie wiem czy tak została sporządzona. Ja po prostu bym ja tak sporządził bedąc na miejscu poprzedniego sprzedawcy, pamiętajac jakie historie miały miejsca i jak łatwo oszukany został Cupiał)

Nie kumam jak ktos moze pisac : Oferta przyszł to powinni ja pzryjąc.
Hola hola. Najpierw masz wymogi tego ,co trzeba zrobić by być ofertą, tak by byle MERESIŃSKI takiej oferty na kolanie nie skonstruował.

Mi wystarczył by jeden mały bład formalny w ofercie, i ją odrzucam. (oczywiscie takie zapis w umowie tez pownien byc, ze błedy formalne powodują odrzucenie oferty..)

Mając umowe, byłbym mądrzejszy Niemniej jednak
Jeśli składa sie ofertę, to jak zauwazyła pani Prezes, nie ma sie warunkow rozszczeniowych. Wiec najpierw mamy konstrukcje oferty, a potem co w tej ofercie winno być zawarte. Jak tutaj ktoś napisał za duzo badz za mało, to tez moze byc podstawa do uznania oferty za ofertę nie wiążącą.

Na logike, wielka firma, czy tez konsorcjum, takich gaf nie powinno popełniac. To juz budzi pewne wątpliwości...
Domena z gmail ? ....a, 15 zł kosztuje kupno domeny ....Ja neech sie chociaz postara

Jedne co mnie zastanawia to cofniecie pełnomocnictwa Wiśle do bycia strona w sprzedaży....

Tak naprawde, jakby chcieli sprzedać Wisłę - mogliby to zrobic dziś.
Jeśli mają podstawy do tego, by twierdzić ze nie spełniono warunkow sprzedaży - nie sprzedajemy

Ogólnie dzis ogladajac konferencje i cała otoczka pojebów na twiterze, czułem sie jakbym ogladał druga czesc sprawy pt " co sie stało z Magdą Ż"
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Smyrgu
Blood Brothers

Stary 25.07.2017, 15:56
prosilbym o czytanie uwazne i ze zrozumieniem...nigdzie nie napisalem o żadnych kwotach...i nikt p. Prezes nie pytał n akonferencji o kwoty tylko czy są inne zadłużenia oprócz tych o których się mówi i o których sama mówiła...nie zaprzeczyła.
P.S. co ma stwierdzenie faktu do rzekomego mojego narzekania na TS....
w żadnej moje wypowiedzi takowych nie ma...

"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for."
--Bruce Springsteen
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.07.2017, 15:57
Cudów nie ma, że nagle ktoś za Odrą pokochał Wisłę od pierwszego wejrzenia i zapragnął przywrócić jej świetność.
Pamiętajmy: dobry Niemiec to martwy Niemiec
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Smyrgu
Blood Brothers

Stary 25.07.2017, 15:58
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Po .... się jakiegoś janusza pytać o sprawy, o których nie ma pojęcia.

To są ludzie,którzy na każdego Meresińskiego 2.0 czy 5.0 zareagują tak samo. Napierdalając w TS...
weż zluzuj...

--Bruce Springsteen
Odpowiedz cytując
tomaso
Senior Member

Stary 25.07.2017, 16:04
@Konrad
Tak, wszystko rozchodzi się o dwa stanowiska w zarządzie... Dlatego zły TS, nie chce przytulić 16 milionów złotych...

TS? a może ktoś jeszcze? eh.. jeśli Ty wierzysz, że wszystko jest zawsze takie proste i cacy to naprawdę Ci współczuję...

max Fliz jest producentem, czy sprzedawcą? To jest różnica...

Wyłączam się już... Czekam i czytam, opinie innych
Maxfliz oprócz pośrednictwie w sprzedaży renomowanych firm jest również producentem mebli i oświetlenia
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 25.07.2017, 16:06
WislaFan123 napisał(a):Wyświetl post
Bzdura.

TF dostała ofertę w piątek, po 3 dniach wydaje oficjalne oświadczenie, że do klubu wpłynełą oferta, a nagle zmienią zdanie? Kupy się to nie trzyma.

Wątpliwości TS zrozumiałe, ale jak przez 3 dni nie są w stanie sprawdzić firmy, to niech zmienią prawników. Można wszystko ściągnąć o nich (fakt, niektore dokumenty płatne ale to dla klubu grosze, 40 euro).

Kwestia pełnomocnictwa od właściciela, owszem, ten Berntazky musi takie posiadać, ale nie jest to konieczne do złożenia i uznania oferty. Jeśli przyjedzie w czwartek na spotkanie w Krakowie (być może już z TS) i przedstawi pełnomocnictwo + i tak ten Loser ma być, to temat zamknięty i jest robiony audyt
W którym miejscu Tele-fonika zmieniła zdanie, że nie wpłynęła oferta?

Według nieoficjalnych przecieków które udostępnij Knura - mają zastrzeżenia co do jej wiarygodności natomiast nie do samego faktu, że wpłynęła.

Druga rzecz - A pomyślałeś o tym, że jeśli jej nie potrafią znaleźć to może oznaczać, że takiej firmy po prostu nie ma?

Trzecia rzecz. Jak nie jest konieczne do uznania oferty? Ty czytasz co piszesz? Pełnomicnictwo JEST konieczne uznania oferty. Piszesz rzeczy które się wykluczają. W czwartek może pokazać pełnomocnictwo jak najbardziej.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 25.07.2017, 16:07
Tak, o tym.
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 25.07.2017, 16:11
Przecież ta sprawa to jakiś Monty Python.
Mamy tajemniczego pełnomocnika z jakimiś pismami, które idą od Brukseli przez Katowice na Ukrainie kończąc (bądź odwrotnie, bez różnicy) o którym nikt nigdy nie słyszał a internet o jego osobie milczy.
Mamy tajemniczego Jorga Losera o którym też nikt nigdy nic nie słyszał z wyjątkiem jakiejś lokalnej szwajcarskiej gazety, która podaje, że był wykorzystany w wypranie 200mln franków szwajcarskich i uniewinniony z zarzutów. Ten nomen omen Loser jest podobno specjalistą w przejmowaniu upadłych firm i wyprowadzaniu ich na prostą, ale nikt żadnej nazwy podać nie jest w stanie. Jest także podobno znajomym właściciela Redbulla, Piaska i ma paszport Polsatu.
Wiemy także, że Loser przejął firmę Stechert. Firma istnieje od 60 lat i ma rzeczywiście pewną markę w skali lokalnej. Problem w tym, że od momentu przejęcia jej nie wykazuje żadnej aktywności (przynajmniej takiej po której jest jakiś ślad w necie).
Przed przejęciem przez Losera Stechert (jako całe konsorcjum) miało obrót na poziomie 40mln euro. To mała firma, nawet jak na polskie warunki. Teraz nagle chwilę po przejęciu przez szwajcarskiego nołnejma ma władować 10mln euro na sam wykup akcji nie mówiąc o obietnicach dalszych inwestycji.
Czy po sprawie z Meresińskim na serio nie widzicie, że to jest cyrk?
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
robby51
Member

Od: 02.2012

Stary 25.07.2017, 16:14
Jeszcze mozna dodac ze ten Bernatzky posluguje się pieczatka z berlińskim adresem pod ktorym miesci się ......UFA. Firma ktora niezle nas wydymała za czasow Bednarza.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 25.07.2017, 16:16
robby51 napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze mozna dodac ze ten Bernatzky posluguje się pieczatka z berlińskim adresem pod ktorym miesci się ......UFA. Firma ktora niezle nas wydymała za czasow Bednarza.
No to nieźle...
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 25.07.2017, 16:21
Panowie o co chodzi z tym czwartkiem Skąd wiecie że Niemiec przyjeżdża ? Z kim się spotka - z TS czy z TF

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 25.07.2017, 16:21
Zobaczcie sobie wogole na samym dole tego dokumentu, jest adres domeny (http://www.alliance-gsa.com/) ktory przekierowuje na strone tej ukrainskiej misji dyplomatycznej (ktory tez w sumie wyglada jakby byla zrobiona na praktykach).
Najlepsze jest to, ze przeszukujac te strone nie ma totalnie wzmianki o gosciu ktory sie nazywa Bernatzky.

Kolezka pochodzi z Niemiec, prowadzi firme a jego profil na stronie Xing.de (to taki niemiecki LinkedIn - kazdy w szanujacy sie Niemiec ma na tym profil) wyglada jak fejk.
https://www.xing.com/profile/Norbert_Bernatzky

Update: Wlasnie cos zauwazylem: czujecie to? Kolezka na niemieckiej stronie dla profesjonalistow ma w nazwie swojej pozycji PO POLSKU napisane "wlasciciel firmy". Dobrze ze sobie ....a nie napisal "Szlachta nie pracuje".
Dodatkowo, gosc ma 9 kontaktow na tej stronie, ja pracuje w Niemczech mniej niz dwa lata a mam ponad 40 zawodowych kontaktow.

Ten gosc to jest jakas po.......ka - smierdzi jak Meresinski2

Smierdzi to w ch****j.

Absolutnie w 100% - na podstawie researchu ktory zrobilem na przerwie na kawe - popieram TS w ich nieufnosci i uwazam, ze w zadnym wypadku z tym czlowiekiem nie powinnismy robic interesow.
Ostatnio edytowane przez As : 25.07.2017 o godz. 16:34.
Odpowiedz cytując
Tasio1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 25.07.2017, 16:22
Ale pie.dolicie, Sarapata, Dukat itd nie chcą puścić kury znoszącej złote jaja (S.A.), by zaraz mówić, S.A. to bankrut coraz więcej długu mają. Ludzie popatrzcie na te forumowe wypociny i pomyślcie. Co do tego że powiedziała Pani Prezes że: temat długów objęty jest klauzulą poufności to nic dziwnego. Czy jeden z drugim mówi ma około że pożyczył od Staszka 100 od Mietka 10 a od Stefka jeszcze 5 na bro?
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 25.07.2017, 16:29
regan napisał(a):Wyświetl post
W którym miejscu Tele-fonika zmieniła zdanie, że nie wpłynęła oferta?

.
TS nie kłamie mówiąc ze nie wpłynęła oferta. Dlaczego?
Bo jest opis jak powinna wygladac oferta, i jesli dostarczone dokumenty nie są w 100% napisane zgodnie z wymogami, to .... z tym ze na dokumencie jest napisane OFERTA i sa podane kwoty. Jeśli nie ma wszystkich przesłanek by dokument nazywać OFERTĄ to nie nazywamy go OFERTĄ mimo iż taką ofertą jest
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów