|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Nie martwcie się o Damiana, pomoc zaoferował mu Denis Popovic:
https://twitter.com/TomekSzczygiel/s...52201027559425 ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Jeśli Damian przy okazji nadal byłby tłumaczem Kiko ... to właściwie też go nie rozumiem. A Dyrektor Biura Prasowego w CV wyglądałoby chyba całkiem nieźle ... Było tam coś jeszcze, o czym nie wiemy? No chyba, że to w cytacie to tylko plota ...
Ostatnio edytowane przez Adasss : 19.07.2017 o godz. 13:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Zmiana jest organizacyjna. TS i @WislaKrakowSA współpracują ze sobą bardzo blisko. Nie było sensu utrzymywać wcześniejszych podziałów Panu Damianowi Juszczykowi została zaproponowana funkcja Dyrektora Biura Prasowego, której nie przyjął. ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
W końcu... Za swoją działalność twitterową i oświadczenia w czasie prezesury Meresińskiego, to godna nagroda
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
oświadczenie Juszczyka z jego fb:
" Niespodziewanie i bez choćby takiej myśli jeszcze wczoraj, przyszło mi pożegnać się z Klubem, który z trybun wspierałem od dziecka. Półtora roku pracy w roli rzecznika prasowego Wisły Kraków było dla mnie zaszczytem i spełnieniem marzeń. Decyzją Zarządu funkcję tę będzie pełnić inna osoba. Propozycja pro forma przejścia do drugiego szeregu, w roli osoby koordynującej stronę internetową i wykonującą większość zadań rzecznika prasowego dla innego rzecznika prasowego, którego zadaniem będzie wieńczenie pracy mojej i Kolegów swoją twarzą nie spełnia moich ambicji i oczekiwań. Po długich miesiącach - a właściwie już latach - ciężkiej pracy, niejednokrotnie przez całą dobę i w każdy weekend, nie ukrywam, iż nie takiego docenienia moich wysiłków się spodziewałem. Każda osoba, która chce się rozwijać zawodowo czy jako człowiek zrozumie, iż na taką propozycję przystać nie mogłem." W mojej opinii Damian nie spełniał pewnych kryteriów jeśli chodzi o dobrego rzecznika. Nie można pewnych rzeczy wynosić poza klub, jego często spontaniczne wypowiedzi bardziej szkodziły niż pomagały. Podobnie w tym wpisie. Nie powinien w ogóle takich rzeczy wyciągać. Ogółem jednak dziękuję za te 1,5 roku, oddanej pracy. Widziałbym go dalej w klubie, ale nie w pierwszym szeregu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No nic byl Juszczyk, nie ma Juszczyka. Za nic raczej nie wylecial z posady
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Porozmawiałem z Damienem i umówiliśmy się jutro na wywiad. Jeśli ktoś chce o coś zapytać to tutaj:
https://twitter.com/TomekSzczygiel/s...97712426225664 Rozmowa z Kamilem Wojtkowskim odłożona w czasie bo...po prostu przestał mi odpisywać. ![]() ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Dużym plusem Damiana była znajomość języków oraz znacznie poprawiona prezencja podczas konferencji (w porównaniu z kolorowymi ubrankami z początków pracy w Wiśle - tak się można nosić prywatnie a nie w pracy, szczególnie na takim stanowisku). Widać, że chłop się z biegiem czasu wyrobił.
Ostatnia wpadka z Alanem, pyskówki ze Stanowskim jak i ogólnie jego działalność na TT (chyba jednak dawał tam zbyt dużo od serca) skutecznie te plusy zniwelowały. Ja szczerze powiedziawszy chciałbym zobaczyć na tym miejscu Adriana Ochalika, a nie kolejną osobę o znikomym/żadnym doświadczeniu. |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
![]() Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przeciez on zrezygnowal z pracy a nie zostal wurzucony.
Druga rzecz to dosyc kiepskie ogarniecie tematu sprzedazy Maczynskiego i to mega kompleksiarskie oswiadczenie po sprzedazy w ktorym ani raz nie pada slowo Legia. No sorry ....a ale to jest Wisla Krakow a nie Naprzod Chebzia Dolna, tu nie ma miejsca na kompleksy wzgledem CWKSu.
Ostatnio edytowane przez As : 19.07.2017 o godz. 19:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Damian dostał propozycje innego stanowiska z ranga dyrektora, które wczoraj przyjął, a dziś złożył dymisje. Koniec z mojej strony
słowa Dukata
Ostatnio edytowane przez jonaf : 19.07.2017 o godz. 22:39.
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
2. Pracował u nas 7 lat z marnym skutkiem. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Szkoda, że nie zdecydowano się odkurzyć Jurka Jurczyńskiego. Jego dementuję, że dementowałem było legendarne.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Bardzo mądre słowa. Ja też poczułem się zażenowany tym ogłoszeniem na głównej. Może i obecnie jesteśmy w innym miejscu finansowo-organizacyjnym niż Legia, ale takie wycieczki to nie dla nas. Dla mnie na Wisła-Legia tamci to godny równorzędny rywal, a nie herosi, bogowie, reprezentanci narodu. Nie mam kompleksów. Podbijam, nie jesteśmy Sandecją, Niecieczą ani Chebzią. Jesteśmy Wisła Kraków.
![]()
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Obecne zachowanie Juszczyka na TT i FB, świadczy niestety o tym, że nie ma pojęcia o funkcji rzecznika prasowego.
Nie wyciąga się pewnych spraw na zewnątrz, bo "druga strona tez chce miec mozliwosc odpowiedzenia". On zawsze musi mieć ostatnie zdanie. To samo było z kłotniami z dziennikarzami. Rzecznik Prasowy ma z dziennikarzami żyć dobrze. Niestety, ostatnim który to umiał był Ochalik, aczkolwiek on dla kibiców był mendą. A obsmarowywanie swojego byłego pracodawcy sprawiłoby, że w życiu bym takiego pracownika u siebie nie zatrudnił. Ot, zwyczajnie nie można mu ufać. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Jako człowiek postać pozytywna, po prostu ma cechy, które nie do końca pozwalały mu być idealnym rzecznikiem. Jeżeli wierzyć tym wszystkim doniesieniom, klub chciał zagospodarować jego zaangażowanie, oferując mu pracę w sferze, w której nie miałby bezpośredniego kontaktu z mediami, do tego formalnie byłby to awans. On nie przyjął tej propozycji, jego sprawa. Do nikogo nie można tu mieć pretensji. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Dokładnie tak, jak wyżej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
wygląda to faktycznie strasznie. Miejmy nadzieję że to tylko trudny początek , stres ale konferencja wyglądała żałośnie
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 20.07.2017 o godz. 16:01.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Pozbyć się Juszczyka tylko po to by był jeden rzecznik (wspólny dla TS-u i SA) a jednocześnie zatrudnić tłumacza-FUCK LOGIC.
Damian ciekawie prowadził konferencje, znał języki, tak po prostu mówiąc był odpowiednią osobą na tym stanowisku.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Ale ten Juszczyk musiał kokosy zarabiać że opłaca się jeszcze tłumacza wynajmować... Widać z kasą nie jest dobrze...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Moim zdaniem trochę przesadzacie. Konferencja jak konferencja, nie mam nic do zarzucenia. Płakać po Juszczyku nie będę, zbyt często chlapał językiem niepotrzebnie. Tutaj chyba jedna z pierwszych konferencji Juszczyka:
https://www.youtube.com/watch?v=P6QHhmQ3Hds nie wiem ja tam większej różnicy nie widzę. Ale może się nie znam |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Moim zdaniem na stanowisku Rzecznika po prostu nie wypada każdego słowa poprzedzać YYYY.
Jakby Zdenkowi jako napastnikowi nie wyszło, to ja bym go widział na tym stanowisku
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 20.07.2017 o godz. 16:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ludzie czytajcie jeszcze.
Juszczyk był słaby, miał być odpalony jakiś czas temu, a trzymano go tylko ze względu że znał hiszpański. Natomiast Olga to człowiek Saparaty i dostała tą robotę tylko dlatego, że jakiś czasem temu obiecała jej funkcję w Wiśle. Miała dostać inną pozycję a w końcu dano jej Rzecznika. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Co w niczym nie usprawiedliwia tego, że zaprezentowała się tutaj tragicznie. Nie rozumiem dlaczego nie możemy zatrudnić kogoś komu nie łamie się głos na widok kamer i dziennikarzy....
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Dramat to by był, jakby ją zatkało i wybiegłaby z konferencji. Wyrobi się! Z drugiej strony, można się zastanawiać, czy ktoś, kto ma opory i stresuje się przy występach przed publicznością jest naturalnie predestynowany (social skills itd.) do pracy, która polega na kontaktach z ludźmi. Jak się nie wyrobi, to weźmiemy innego rzecznika. W sytuacji, w której nie ma tygodnia, żeby w mediach nie pisano o tym, że klub zalega z płatnościami, trema rzeczniczki nie jest jakąś szczególną rysą na naszym wizerunku.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|