|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Krzysiu to wiadomo - to człowiek Nawałki i w szatni jest niezbędny choćby niewiadomo jak był pod formą , ale Sadlok ?
Naprawde z selekccjonera jest wielki wizjoner ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Przecież tu chodzi o te, wspólnie wykonywane rzuty wolne...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
A jest alternatywa na lewą obronę? Jędza w legii cudów nie pokazuje. Nie ma lepszego zmiennika więc Maciek dostał powołanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Jest Rybus, ale on patrzy jak koledzy z OL grają
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
Uwazam ze kiedy Sadlok jest w formie, nie gra z mikro urazem ani nie dochodzi do formy po kontuzji to to jest naprawde niezly obronca.
Wydaje mi sie, ze stala mu sie wizerunkowa krzywda wlasnie przez to kiedy musial grac z kontuzja albo zaraz po wyleczeniu bo poprostu nie mial kto grac. Zaliczyl przez kilka slabszych wystepow i juz frustraci z lozy szydercow znalezli sobie kozla ofiarnego. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dla mnie zawsze był (i jest nadal) bardzo przeciętnym grajkiem, czyli że jestem frustratem z loży szyderców?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
WISŁA MA SZALIKOWCA Z MARSYLII. âPO ODPADNIĘCIU PSG Z LM BIEGAŁEM JAK SZALONYâ
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...128,1,727.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś wie o co chodzi z koszulką Petara? Pod meczową miał biały podkoszulek z jakimś tagiem #ziviorodo
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
To wygląda jak jakiś hashtag dotyczący chorwackich piłkarzy grających za granicą jak również ligi chorwackiej. Może chciał tak na siebie zwrócić uwagę, że jemu za granicą też dobrze idzie.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Živio rođo można chyba przetłumaczyć jako "witaj rodaku". Chyba tak jak rafalek powyżej napisał to takei pozdrowienie Chorwatów za granicą, niekoniecznie tylko piłkarzy, ale nie jestem na 100% pewny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ale wpiszcie sobie ten hastag na fejsie - same wspomnienia o wyczynach chorwackich piłkarzy za granicą i w rodzimej lidze
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Załuska dla PN: Wisła ma być ze mnie zadowolona
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydar...adowolona.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Zaluska zasluguje na nowy kontrakt, a i myślę że jest wdzieczny Wiśle, że w końcu jakis klub dał mu prawdziwa szansę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Buchalik odpadnie po sezonie, to zostaniemy z Załuską i Miśkiem. Plus Zając na doczepkę, nie tak źle.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie porównuj tych dwóch piłkarzy, Załuska nie powinien nam wyciąć takiego numeru sam deklarował chęć pozostania
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dolha z tego co pamiętam też deklarował, że w Polsce to tylko w Wiśle, a wyszło jak wyszło.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do Cierzniaka nie mam pretensji co zrobił, tylko w jaki sposób. Leciał w uja, negocjował kontrakt, a przed 31 grudnia miał już podpisany nowy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To tylko świadczy o tym, że jak ktoś ma nam wyciąć numer to i tak wytnie. Nawet kontrakt wiążący z klubem nic nie znaczy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Załuska ma chyba opcje przedłużenia w kontrakcie z naszej strony.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Drzazga dwie bramki strzelił dzisiaj w meczu Stal- Wigry
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Bardzo mnie to cieszy. Niech się ogrywa i od przyszłego sezonu zawalczy o I skład.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
90 minut z Łukaszem Załuską: Wisła ma być ze mnie zadowolona (poprzedni wywiad nie był pełny)
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydar...adowolona.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zobaczyłem dzisiaj kila meczów Wisły z jesieni 2013 roku (wtedy gdy wrócił Paweł Brożek, a do zespołu wchodził Donald Guerrier).
To co mnie najbardziej zdziwiło, uderzyło - Brożek taki szybki i młody. Myślę sobie, czy ja się czasem nie pomyliłem, i to jest na pewno mecz z 2013 roku a nie lat 2007-2010? Sprawdzam - jednak nie pomyliłem się. Mimo zdziwienia to na pewno jesień 2013 roku. Brożek wtedy w 2013 roku wyglądał całkiem podobnie jak w latach 2007-2010. Zupełnie młodziej niż teraz. Pomijając wygląd, to co do jego gry - ktoś tu pisał, że utracił ostatnio 10% swojej prędkości. Po zobaczeniu meczów z 2013 roku, twierdzę że nie 10% a 30-40%. Niestety. PS. Kiedy Kuba Błaszczykowski znów na rok-dwa w Wiśle? Teraz czy dopiero w 2018 roku? Lata lecą...
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 25.03.2017 o godz. 23:37.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Można gdzieś zobaczyć bramki Drzazgi z wczorajszego meczu?
![]()
"Nienawiść jest toksyczna i tu zanim dusza dorośnie do niej juz masz pierwszą krew na butach"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
On ma 31 lat człowieku. To jeszcze nie emerytura dla piłkarza pokroju Kuby. |
|
|

|