|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Najpierw Chiny później Wisła ;-)
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Z Błaszczykowskim w (7) to klasyczny przykład transferu 50/50. Oni chcą, on nie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Hm, a to ciekawe. Facet naprawdę się rozwinął odkąd od nas odszedł. Chętnie bym go tutaj widział
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No Cikosa tez bym z miła checia powitał. Szkoda było jak odchodzil bo swietnie wkomponował sie w zespol.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jego staty nie powalają od Września do Grudnia zagrał 19 minut w meczu z Rangers....
![]() Pewnie skończy w takiej Niecieczy czy Łęcznej ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cikos o czym Wy piszecie?
Przecież on aut wyrzucał pół godziny ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
W dodatku "cikos" po węgiersku znaczy "pasiasty".
Tak, wiem, że to Słowak, ale pewnie ma węgierskie nazwisko. I to chyba zamyka temat? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Cikos ..ludzie.. ,.to moze jeszcze niech Marek Penksa przyjdzie.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
^^ niestety ale Turbo-Krasnal już raczej jest za stary , a szkoda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Boukhari byłby gites. Na jednodniowy kontrakt i wchodzi na ostatnie 15min w Derbach. Po czym Allah Akbar w 94min. Byłoby pięknie
![]() A Uche? To kawał chuja był i nie wiem jak można w ogóle rozważać jego powrót na R22. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
jak tak szalejecie to ja też. Przydał by się środkowy napastnik? tak ? http://www.transfermarkt.pl/beto/profil/spieler/98745
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Beeeetooo!!!
Dobrze by się ze Stiliciem na pewno dogadywał, idealnie mu dziurę w murze umiał zostawić. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uwielbiam Smudę, gdzieś dzisiaj czytałem,że do Łęcznej jest przymierzany....Fabian Burdenski a już mnie k...a nic nie zdziwi
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
MARCIN BASZCZYŃSKI: WYGLĄDALIŚMY JAK DICAPRIO PO WALCE Z NIEDŹWIEDZIEM
http://www.przegladsportowy.pl/magaz....html?pozycja= |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
^^ Zawsze jak czytam te wywiady z ludźmi z tamtej Wisły to mam te mecze przed oczami. Wtedy widać było gołym okiem że to drużyna nie tylko na boisku, nie na instagramie, fejsie czy innych syfach ale jest przyjaźń poza boiskiem.
Z ciekawostek wywiad z Żurawiem. Osiedlił się w Zakopanem: http://m.sportowefakty.wp.pl/pilka-n...olem-strzelcow |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Najbardziej prócz sędziego winię oczywiście Dodę elektrodę, tzn łysiejącego Radka M. no i po części Zeińczuka za 2-3 super okazje z jego strony + można dopisać też lekko Frankowskiego bo jego gra wyglądała jakby przeszedł obok meczu... No ale jak widziałem gola Penksy i babole Majdana to pomyślałem, że chyba Radek głęboko maczał paluchy w tym syfie.... Bo co można myśleć po takich interwencjach |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stronę wcześniej masz ten wywiad
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A co Panowie się stało z "młodym zdolny" Guedesem aka MłodyCleber?
poszedł do leszka, ale widzę że od czerwca głos po nim zaginął ktoś coś ? ![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Member
Od: 12.2016
Offline |
|
|
pewnie rezerwy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Co się dzieje z Dudu Bitonem? Przecież to był przekozak jak na naszą ligę. Nie można go wyciągnąć z tego Izraela? Czy już mocno obniżył loty?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dudu jest doplerem i obecnie z tego co wiem ukrywa się w Novigradzie pod postacią Mengego
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|