|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Dajcie już spokój z tymi zgodami.
Wolę umrzeć stojąc niż żyć na kolanach. Te zgody to takie były że trzeba było im wiecznie rów lizać. Ileż to było lamentów jak Lechia albo Śląsk przyjeżdżali i więcej było dopingu na zgodę niż na Wisłę w Krakowie Jakbym był kibicem Lechii to bym chodził na Lechię. Skończcie już .......ić bo marnujecie klawiatury. Zgody są dla chłopców i ja się tym nie przejmuję. Na Wisłę chodzę i nigdy na Wiśle nie zarobiłem w palnik kibicując swojemu klubowi. Wisła mnie interesuje. Reszta klubów ma swoich kibiców, a że tacy kibice innych klubów chodzą też na Wisłę to jest ich problem a nie Wisły. Jak się komuś dom rodzinny nie podoba to się wynosi!! Powód: ostatnie zdanie
Ostatnio edytowane przez Don Donson : 28.09.2016 o godz. 07:19.
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Z innej beczki:
Wie ktoś może ile kosztuje wynajęcie skyboxa na 1 mecz ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Aby wynająć Skybox lub uzyskać więcej informacji, prosimy o kontakt z: Tomasz Czwartkiewicz
tel.: +48 724 997 994 e-mail: [email protected] Biuro Prasowe Wisły Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Pany czy kk ma jakis swój numer?bo ukradli mi dokumenty wraz z kk. Czy jest możliwość wyrobienia nowej przez internet, zakupienia na nią biletu i odbioru w dniu meczu?Czy muszę odebrać kk i dopiero zakupić bilet?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Odnawiasz poprostu przez neta. Gdy bedzie aktywna kupujesz na nia bilet i mozesz spokojnie bez kolejek odebrac w dniu meczu. Wiem bo przed meczem z legia mialem ten problem. Obawialem sie kolejek ale poszlo raz dwa.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
O to mi chodziło, dzięki
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Pytanie.. czy mecze PP zawierają się w karnecie sezonowym? Dawno nie graliśmy meczu PP u nas i nie pamiętam jak to było dawniej.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2016
Offline |
|
|
Dawniej PP był wliczony w karnet. W obecnej sytuacji klubu wolałbym jednak zakup biletu.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
a karnet jesienny obejmuje mecze do konca tego roku?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ze strony głównej:
"REGULAMIN KARNETÓW. Ilekroć w regulaminie jest mowa o: „Runda Rozgrywek” należy przez to rozumieć mecze w ramach rozgrywek Ekstraklasy SA rozegrane pomiędzy 15 lipca 2016 roku a 22 grudnia 2016 roku" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
"Mecz 1/4 Pucharu Polski objęty jest karnetem Jesień 2016 i Sezon 2016/17."
Z oficjalnej |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Kurcze, czy naprawdę tak trudno jest wprowadzić możliwość usunięcia zniżki 10 i 15% przy zakupie biletu przez internet, że tyle się z tym pierniczą?
W zamian tego powinna być możliwość wsparcia Akademii symboliczną złotówką lub dwoma złotymi. Taka możliwość kiedyś była, a przecież to czysty zysk dla klubu i Akademii, nawet jak co 10 osoba zrezygnuje ze zniżki i/lub wspomoże Akademię. |
|
|
|
Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
O godzinie 15;15 zostalo rowne 2400 biletow wiecej w sprzedazy w porownaniu do tego co poszlo na meczu z Nieciecza
a wiec na Niecieczy bylo 11 347 to teraz na leczna jest 8947 mysle ze ponizej wyniku z Nieciecza nie zejdziemy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
dla zainteresowanych:
7139 tyle biletow zostalo.... z oficjalnej strony na dostepnosc stadionu... sprzedaz on-line kończymy o 9-00 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
6448 biletów-stan na godz. 13:30
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Na meczu z Nieciecza licznik zatrzymal sie na 5240 biletow i liczba ludzi na stadionie to 11 347
Dzisiaj na meczu z Łęczna licznik zatrzymal sie na 5058 biletow a liczba ludzi to 10 622 A wiec jak widzimy poszlo 182 bilety wiecej te same otwarte sektory itd od tej samej liczby zaczynala sie sprzedaz a jednak zamiast podac 11 529 my mamy oficjalna 10 622 roznica prawie tysiac ludzi |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tak tak bo Niecieczy bylo u nas tysiac haha
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
A nie wiem ile ich było, ale jakaś różnica z tego wynika.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Odpowiem więc ja Po pierwsze kibice gości tu różnica na poziomie 300-400 Po drugie VIPy i skyboxy (Na Termalice były bardziej dobite) Po trzecie sektor szkolny, jego sprzedaż internetowa nie uwzględnia, na Termalice był bardziej zapełniony. Razem daje to pewnie magiczną różnicę. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Niecieczy bylo max 150 osob
Vipow pewnie nie wiecej jak 100 a wiec 250 razem nie wierze zeby w dzieciach bylo 700 osob roznicy ;> Poprostu wydaje mi sie ze klub niepotrzebnie zaniza frekwencje tak jak np na Legii gdzie tez bylo wiecej niz 19 tys |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Z racji czego klub miałby ZANIŻAĆ frekwencje?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oto różnica sektora szkolnego na meczu z Termalicą i Górnikiem, wg mnie spora:
Wisła Kraków-Termalica ![]() Wisła Kraków-Górnik Łęczna ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
oficjalna potwierdziła, że karnetowicze będą mieli darmowy wstęp na mecz PP z Lechem
![]()
www.zlamacsport.blog.pl - sport w obiektywnej analizie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Trzeba cisnąc klub aby wreszcie zrobili coś z usprawnieniem sprzedaży biletów przed samym meczem. Wchodziłem na stadion w niedziele jakieś 10 minut przed meczem i kolejka była spora, tak jest praktycznie zawsze. Można oczywiście pisać, że jaki problem zamówić bilet przez neta, ale to nic nie da i problemu nie rozwiązuje. Klub traci pieniądze i potencjalnych nowych fanów. W niedziele pogoda nie była najlepsza a kolejka po bilety była, zapewne pamiętacie jakie były kolejki przed meczami jak było ciepło.
Ludzie piszą na fanpage Wisły ale zero odzewu ze strony klubu. Fajnie jakby klub otworzył jeszcze jeden punkt sprzedaży biletów, mógłby on być czynny przecież tylko w dniach meczowych. Ewentualnie wprowadzanie jakiegoś automatu, jeżeli jest taka możliwość. Coś trzeba zrobić, bo niektórzy wchodzą niekiedy na drugą połowę meczu, już nie wspominając o tych którzy rezygnują z kupna wejściówki po zobaczeniu kolejki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Czy karnet sezonowy obejmuje mecze Pucharu Polski?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mecz z amiką tak.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Temat "kumatszym być" w dziale ABG jest zamknięty, więc piszę tutaj:
Mam pytanie dotyczące meczów wyjazdowych bez zorganizowanego transportu. Czy w takiej sytuacji, mając kupiony bilet na sektor gości, można sobie ot tak samemu podejść pod bramki i wejść na stadion, jak posiadacz "normalnego" biletu? Wybaczcie jeśli pytanie zabrzmi głupio, byłem ledwie na kilku wyjazdach i zawsze z transportem zorganizowanym. Z góry dzięki ![]()
www.zlamacsport.blog.pl - sport w obiektywnej analizie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
|