|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Stawiam 1-2 dla nas. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Będzie 1:3 dla Nas
|
|
|
|
Member
Od: 10.2016
Offline |
|
|
1-1 ze wskazaniem na Wisłę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Dużo optymizmu w narodzie. Oby nie skończyło się płaczem.
Również odnoszę wrazenie że Amica wyjdzie nabuzowana po porażce z legia i mogą nas przycisnac od samego początku. Plus jest taki, że nie będzie dopingu. Liczę na to że nie przegramy i strzelimy jaknajwiecej bramek, a jeśli już mamy przegrać to minimalna roznica ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Słabi są. Opier*olimy ich.
![]()
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ja na spokojnie podchodzę, strzelmy bramkę i nie straćmy za dużo a będzie finalnie dobrze
2-1 amica. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Spodziewam się cięższego meczu niż ostatnio w Poznaniu. Lżej nie będzie. Jednak liczę mimo to na dobry wynik (remis bramkowy).
Nic nie mamy to stracenia, tylko walczyć. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Głowa pewnie dzisiaj odpocznie, Sadlok na środku, Mójta na lewej... oby Sadlok tylko karnego nie zrobił... a będzie dobrze.
![]()
I choć serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem - za Wisłę - bo nie liczy się nic więcej - to pewne.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mojta jak będzie w składzie, to Ty się bedziesz obawiac o karnego Sadloka?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dokładnie. Mojta na obronie w dzisiejszym meczu = minimum 2 bramki dla kopaczy z krainy podziemnej pomarańczy ale jak strzelimy o jedną więcej to nie mam nic przeciwko
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
1-1 wezme w ciemno
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
tak... bo nic mnie tak nie wku... jak gole tracone po karnych robionych przez Sadloka.
![]()
I choć serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem - za Wisłę - bo nie liczy się nic więcej - to pewne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nie wiem kto jest sędzia meczu wiec napisze tak:
Mam nadzieje ze sędzie jest z Warszawy i przedrukuje Lecha w tym spotkaniu E: Krwa. Oby wyszlo jego zdjecie z szalem Legii przed tym spotkaniem
Ostatnio edytowane przez szprotson : 25.10.2016 o godz. 15:03.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Sędzią będzie Bartosz Frankowski-Toruń.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
kolejny łowca bramek?
![]()
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Remis bramkowy minimum i u siebie powalczy sie o awans. Stawiam powtórke , 1:1
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Skąd taki optymizm? Amica też chce wygrać i ma na to wszelkie szanse.
Truizm: W takim meczu zadecyduje dyspozycja dnia. Równie dobrze możemy wygrać, co zebrać bęcki wybijające nam z głowy myśli o PP |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mogą być becki oby nie.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jednak jesteśmy kibicami Wisły. Nie ma powodu żeby nie wierzyć w swój klub. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Ciekawe jest to, że jeszcze 10 dni temu przed pierwszym meczem mało kto dawał szanse Wiśle chociaż na remis. Teraz mało kto myśli, że przegramy. Coś się stało przez te 10 dni? jakieś transfery? Fala kontuzji w Amice?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem kim jest ten "mało kto", nie znam kolesia. Na forum był umiarkowany optymizm poza jednym przypadkiem który stwierdził, że niemożliwościa jest nawet zremisować z ziemniaczaną Barceloną.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Będzie 1-0,0-0,0-1... Nie ma się co spodziewać wielu bramek... Fajnie by było ich wyeliminować bo otworzy się nam autostrada na Narodowy i w końcu dostaniemy szansę żeby tam jechać po nie wypale z superpucharem.
![]()
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Perspektywa realnej walki o puchary po ewentualnym wyeliminowaniu Lecha byłaby niezłą kartą przetargową w rozmowach ze sponsorami. Liczę na 0-1, ewentualnie na wysoki, bramkowy remis.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tomasz Kwiatkowski z warszawy?;P
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Na trzeźwo się tego oglądać nie da. Nasi maksymalnie ostrożni, a kuchenka kopie się po czole.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Boguski > Brlek.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kilku Nostradamusow
![]() Dlaczego wszystkim ekipom musi wracać karma akurat w spotkaniach z nami (gol że spalonego)? Cieszy gra obronna na zasadzie Adama Musiała - piłka może przejść, zawodnik już nie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Brlek nam zajebał remis swoim genialnym podaniem. Gość wchodzi co mecz, a jeszcze ani razu nie zrobił niczego pożytecznego na boisku. Kupiliśmy drugiego Alana, bo jak widać jeden nam nie wystarczył.
Poza tym fajnie znów mieć skutecznego Broża, Popović profesor, Rysiek latał po całym boisku (skrzydło, atak). Sadlok też dobry mecz, włączał się czasem, lekki minus przy bramce dla Lecha. Wynik dobry, gramy co raz lepiej, brawo panowie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
I jak panowie wrażenia? Szkoda straconej bramki. Oczywiście piłkę musiał stracić Brlek, ale w sumie nie jest źle.... rewanż w moje imieniny. Nie mogę mieć lepszego prezentu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Co Brlek zrobił przed tym golem Lecha to jest kryminał i coś tak niewyobrażalnego, że nie widzialem czegoś podobnego chyba jeszcze nigdy, a troche już na tym świecie żyję. Przecież to był jakis sabotaż..coś jak Jojko do swojej bramki..to wyglądało jakby chciał dośrodkować w pole karne Wisły, czy wrecz strzelać na bramke Załuski.. Do tego pozostałe zagrania..nie wiem czy miał chociaż jedno udane.
Boguski > > > > > > Brlek |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|