|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
A co mieli usunąć nazwy obu drużyn i poczekć do losowania?
"W ćwierćfinale rozgrywek Pucharu Polski rozgrywa się dwa mecze (mecz i rewanż). Gospodarzami pierwszych meczów 1/4 finału Pucharu Polski są zespoły występujące w niższej klasie rozgrywkowej w sezonie 2016/2017. W przypadku meczów z udziałem drużyn uczestniczących w sezonie 2016/2017 w rozgrywkach tej samej klasy, gospodarza pierwszego meczu wyłoni losowanie przeprowadzone przez Departament Rozgrywek Krajowych PZPN po rozegraniu meczów 1/8 finału rozgrywek. Zestaw par i gospodarzy pierwszych meczów 1/2 finału Pucharu Polski wyłoni losowanie przeprowadzone przez Departament Rozgrywek Krajowych PZPN po rozegraniu meczów 1/4 finału rozgrywek. Gospodarzami pierwszych meczów 1/2 finału Pucharu Polski będą drużyny, które w poszczególnych parach zostały wylosowane jako pierwsze." Z oficjalnej strony pzpnu. Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 28.09.2016 o godz. 22:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Jak wylosują pierwszy mecz w Poznaniu to przełom listopada i grudnia mamy festiwal czterech spotkań przy Reymonta z Arką, Lechem, Lechią i Cracovią...
Dodatkowo Lech przed pierwszym meczem ma wyjazd do Warszawy, a rewanż między wyjazdami Lubin i Białystok. Komisja Dyscyplinarna PZPN postanowiła ukarać klub KKS Lech Poznań: 1. karą zasadniczą zakazu rozgrywania meczów z udziałem publiczności w rozgrywkach Pucharu Polski w okresie jednego roku w miejscowości będącej siedzibą klubu oraz w meczu o Superpucharu Polski w 2016 roku; 2. karą zasadniczą zakazu wyjazdów zorganizowanych grup kibiców na okres jednego roku w rozgrywkach Pucharu Polski i w meczu o Superpucharu Polski w 2016 roku; |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Amica gospodarzem pierwszego meczu.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Bardzo dobrze, do tego mecz bez udziału publiczności.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
1. Pierwszy mecz w Poznaniu, rewanż u siebie!
2. Lech Poznań gra u siebie bez udziału publiczności. 3. Wisła zagra u siebie bez kibiców Lecha! jak nie teraz, to kiedy? droga do finału otwarta... finał na narodowym, coś pięknego |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Żadnego współczynnika nie będziemy mieć swojego w pucharach? Tak? Tylko ten za ligę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Proszę Cię, takimi pierdołami będziemy się zajmować dopiero jak zdobędziemy PP.... a to jest nadal mało prawdopodobne.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spokojnie. Małymi kroczkami budować ranking. Na początek rozprawmy się z Amica, a później zobaczymy!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
to już jutro!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
uda się przejść Lecha to mamy wielką szansę na puchar w tym sezonie, wspaniała osłoda by była za ten cały marazm ostatnio
![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Member
Od: 10.2016
Offline |
|
|
Przede wszystkim niespełniony wyjazd w tysiącach na Narodowy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Miałem sen, piękny sen w którym finał PP gramy z Puszczą Niepołomice i który wygrywamy 4:2 po świetnym meczu obu drużyn.
Dobra, pora na powagę. Remis nie byłby dla nas taki zły, ale jednak na skromne 1:0 czy 2:1 dla nas liczę ![]() ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Remis biorę w ciemno nic realnego mi nie przychodzi do łba,ale u siebie spokoje 2:0 mam nadzieję,że Darek nie odpuści meczu.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nie mów hop.
Dla Puszczy to mecz życia, dla Pogoni mecz którego nie chce się grać... Zadecyduje dyspozycja dnia, upór, ambicja i walczeność. Jaka kadra na Lecha? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
"Zestaw par i gospodarzy pierwszych meczów 1/2 finału Pucharu Polski wyłoni losowanie przeprowadzone przez Departament Rozgrywek Krajowych PZPN po rozegraniu meczów 1/4 finału rozgrywek. Gospodarzami pierwszych meczów 1/2 finału Pucharu Polski będą drużyny, które w poszczególnych parach zostały wylosowane jako pierwsze."
z oficjalnej strony PZPN Powód: cytat
Ostatnio edytowane przez GonzoNS : 24.10.2016 o godz. 13:12.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dwa remisy bramkowe 2-2 w Poznaniu i 0-0 w Krakowie i awansik
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Plus jest taki, że we wronkach gramy przy pustych trybunach
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Niby czemu Pogoń ma odpuścić puchar?
Jeśli jednak marzymy o finale, to ja chciałbym Arkę albo Pogoń, żeby coś się działo na trybunach... Z taką Puszczą byłoby nie ciekawie... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nie że odpuścić.
Ale inaczej sie pilkarz motywuje na mecz z Legią a inaczej na mecz z jakąś Puszczą z Niepołomic. Pewnie niejeden pilkarz sobie zadaje pytanie "gdzie sa ....a Niepołomice". I takie druzyny wlasnie przegrywaja mecze w głowach. I nikt nie odpuszcza, po prostu jest inne ciśnienie i inne podejscie. Polski pilkarz ma przecież mniemanie ze jest pilkarze a nie darmozjadem. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Ja dalej podtrzymuje, jeśli przejdziemy Lecha to wygramy ten Puchar, o czym zresztą marzę usilnie.
Nie obchodzi mnie z kim mielibyśmy zagrać w ewentualnym finale, może być nawet Puszcza. Póki co musimy wygrać ten dwumecz. |
|
|
|
Guest
|
|
Wracając do nas - bramkowy remis tak ze 2-2 uznałbym za dobry wynik choć zobaczymy jak się mecz ułoży. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A w PP jest zasada, że bramki strzelone na wyjeździe liczą sie podwójnie?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ludzie, normalnie system pucharowy, jak od stu lat...
Odpowiadając na pytanie: tak. ![]()
Ddf
|
|
|
|
Member
Od: 10.2016
Offline |
|
|
2 opcje - albo Amika będzie podłamana, albo 2 biegun - z pianą na ustach na pełnej kurvie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie no wiem, że w pucharach (LM, LE) tak to wygląda ale coś sb ubzdurałem, że w PP te zasady nie obowiązują.
Dzieki za odp |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|