|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Wątpię że jestesmy w stanie sprostać oczekiwaniom finansowym Semira. Choć nie ukrywam że chciałbym jego powrotu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
A wie ktos co z Krzyskiem Maczynskim ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Rozumiem że zadzwonili do Ciebie z klubu i prosili żebyś przekazał taką informację na forum
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja się nie łudzę, że jeszcze ktoś dojdzie. Biednie to wygląda, no ale obym się myliła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Na tę pozycję mamy już Mąkę, Brleka i Popovica. Skrzydłowych dalej mamy półtora.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Małecki zapewnił nam trochę punktów, pewnie nawet więcej niż Wolski. Ondrasek też sroce spod ogona nie wypadł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No tak, ale on nie grał praktycznie w ogóle. To tak jakby napisać, że osłabiło nas odejście Czekaja albo Sarkiego. Bez jaj.
Był moment kiedy wydawało się, że coś z niego może być, ale potem przyszły kontuzje i chłopak jakoś nie odpalił... Do teraz po odejściu z Wisły jest bez klubu. Niestety jest tak, że na dziesięciu to się może jeden przebije. Trzeba liczyć na Bartosza (przede wszystkim) i Kujawę. To może być dla któregoś z nich przełomowy sezon.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.07.2016 o godz. 11:46.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
I jeszcze myślałem, że na któregoś młodego bramkarza ale bierzemy 30+ następnego więc pewnie nie powąchają murawy znów. Idziemy na mistrza ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potrzebujemy trzech bramkarzy w kadrze, młodzi i dobrzy kosztują konkretne pieniądze. Załuska jest za darmo. Trzecim będzie Zając. Różnie bywa, może dostanie szansę i odpali?
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
A nie wstawia środkowego napastnika na skrzydło byle tylko grac jedynym "słusznym " ustawieniem A Kriwiec nie ma paszportu UE, wiec nie warto takim gosci blokować miejsca ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nic, tylko przyklasnąć. To co mnie najbardziej dobijało w Moskalu to to, że znał tylko jedną taktykę i próbował dopasować do niej wykonawców.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Z drugiej strony gra trójką środkowych obrońców kiedy mamy ich dokładnie trzech to nie najlepszy pomysł. Jeden wypada i mamy problem.
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jeżeli chcesz punktować to musisz wystawiać najlepszy możliwy skład, a że nie mamy skrzydłowych z prawdziwego zdarzenia to muszą pełnić ich rolę nominalni obrońcy, stąd 3-5-2... widać gołym okiem, że Wdowczyk posyła do boju najlepsze co ma... innymi słowy krawiec kraje jak mu materiału staje... a że ktoś wypadnie z powodu kartek czy kontuzji? no cóż ciągle narzekamy, że młodzi nie grają więc będą mieli w końcu szanse.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest Kujawa jeszcze
Bardziej sprzyjającej okazji na sprawdzenie czy nadaje sie do Ektraklasy,niz gra obok 2 doświadczonych stoperów, nie bedzie ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
oj dużo bym takich zawodników chciał w naszej lidze, BATE wzięło na sezon, owaliło Francuzom za milion euro i dzięki, tak to się robi |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.90minut.pl/news/267/news2...sle-Plock.html Wisła sie zgadzała , tylko miasto nie to ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jestem ciekaw, czy sprawdzi się to nasze ustawienie 3-5-2: Guzmics, Głowacki, Sadlok - Jović, Brlek/Popović, Mączyński, Małecki, Pietrzak - dwóch z trójki Brożek/Ondrasek/Zachara. Przez to nie potrzeba nam jako takich skrzydeł, dodatkowo biorąc pod uwagę to, że ich nie mamy. Dodatkowo przy dużej świadomości taktycznej zawodników, można przechodzić w tym ustawieniu na inne lub przy zmianie Sadloka/Pietrzaka w trakcie meczu zmienić je całkiem na 4-2-2-2 albo 4-2-3-1. Ciekawe co wyjdzie Wdowczykowi z tego testowania
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Zamiast Pietrzaka będzie grał prawdopodobnie Mójta, a zamiast kogokolwiek sensownego - Boguski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Podobnie jak wspomniany wcześniej Gruzin, zawodnikiem Wisły Płock został testowany przez nas Krystian Popiela.
http://www.wisla-plock.pl/aktualnosc...iem_wisly.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Załuska póki co nie może się porozumieć. Prawdopodobnie po temacie.
Zostajemy z Miśkiem... Smutne to trochę że nie stać nas nawet na takiego Załuskę... Ile on mógł chcieć? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|