|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Donalda , można powiedzieć, juz nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Michał Czekaj nie jest już zawodnikiem Wisły Kraków
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...607,1,727.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
no szczerze mówiąc, jeśli bym kogoś podejrzewał, to raczej Denisa i Zdenka. Guzmics przyszedłby mi do głowy ostatni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
zeby jakas szkole skonczyc, bo z grania w pilke to on na pewno juz nie wyzyje ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Może dołączy do Mateusza Kowalskiego. Gdziekolwiek Mateusz teraz jest.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Straszny płacz po Mące, wiadomo Wiślak z krwi o kości i świetny gość, poziom gry też wysoki.
Tyle, że Wisła najlepsze wyniki w tym sezonie zdobywała, gdy Mąka był... kontuzjowany. Bardziej mi mimo wszystko pod względem piłkarskim szkoda było Wolskiego. Ta gra od przyjścia Wdowca mogła się bardzo podobać i szkoda, że już go nie ma. Z drugiej strony są Małecki i Ondrasek, którzy z Rafałem nam całą grę w tym dobrym okresie robili. Są to dwa istotne osłabienia, ale pewnie kogoś w miejsce Krzyśka pozyskamy. Jeśli na stole leżą kwoty liczone w miliony Euro to moim skromnym zdaniem nie ma co się zastanawiać. Ja liczę na tą drużynę i trzymam kciuki, żebyśmy zaczęli podobnie jak po przyjściu naszego obecnego trenera. Wylewać żali nie zamierzam, mimo wszystko nie sądzę, żeby mogło to wyglądać gorzej niż w poprzednim sezonie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Wolski w wywiadzie sam powiedział, że po okresie pierwokupu nikt się do niego z Wisły nie odezwał i podjął rozmowy z Lechią. Co się dzieje w tym klubie? Nawet do niego nie zadzwonili, nie powiedzieli "słuchaj, niestety nie mamy pieniędzy aby Cię wykupić, życzymy Ci powodzenia" czy coś w tym stylu, drobny gest a inaczej by był zarząd odbierany a tak to kipa wyszła. Wstyd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Wg portalu Futmal do Wisły dołączy Załuska.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Stilic moze wrocic w to juz nie uwierze.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Mati w norwegii w 3 lidze kopał.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Początkiem tygodnia do klubu dołączy Łukasz Załuska. Dziura po Buchaliku załatana.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2015
Offline |
|
|
A czy to już ostatni transfer ?czy może ktoś jeszcze nas wzmocni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Dobrze, że Wdowczyk zdementował te bujdy o Stilicu z Twittera, bo półgłówki już zaczęły w to wierzyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Ta, Stilić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak będą brali Załuskę to niech mu wpiszą w kontrakcie , że po pół roku nie może spier.. do Legii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
W klubie w ogóle nie było tematu Stilica...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W klubie obecnie to chyba nie ma żadnego tematu. Bo niby u kogo miał by być? Sprzątaczki - o ile są?
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Bieżący status kadrowy
Przyszli: Mójta, Zachara Odeszli: Wolski, Crivellaro, Balashov (oraz niegrający Sarki, Czekaj). Mogą ewentualnie odejść: Guzmics, Mączyński, Guerier Dłużej kontuzjowani: Buchalik Mogą ewentualnie przyjść: Załuska |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Sprowdzilibysmy jakiegos ofensywnego pomocnika za Wolskiego i mozna powiedziec, ze kadre mamy mocniejsza i bardziej zgrana niz na wiosne. Stilic?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie ma tematu Stilica. DW powiedział wprost że nie są prowadzone rozmowy.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Nie zdziwiłbym się jeżeli to blef. Kilka klubów również jest zainteresowanych Stiliciem, więc rozpowiadanie na prawo i lewo, że go chcemy byłoby głupotą. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|