The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Tadeusz Pawłowski to odpowiednia osoba na stanowisku trenera Białej Gwiazdy?
TAK 92 22,44%
NIE 318 77,56%
Głosujących: 410. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mistico
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2016, 23:12
1) Tadek przychodzi do Wisły
2) Tadek mówi - będę grał 4-4-2
3) Tadek dostaje 2 napastników (jako pierwszy od paru lat ma więcej niż jednego napastnika na poziomie)
4) Tadek ani jednego sparingu nie gra 4-4-2
5) Pierwszy mecz rundy gramy 4-5-1
6) Drugi mecz gramy 4-4-2, nie wyszło.
7) Tadek na konferencji oznajmia, że do 4-4-2 trzeba mieć dwóch defensywnych pomocników, ale Pawłowski dopiero teraz zauważył, że takich nie ma
8) Przychodzi Wolski
9) Zmieniamy taktykę, gramy 4-5-1, ale nadal na dwóch cofniętych pomocników, chociaż nadal takich nie mamy
10) Na 10 minut przed końcem meczu z Podbeskidziem Tadek zaczyna grać 4-3-3 z trzema napastnikami i jednym skrzydłowym
11) Tadek na konferencji oznajmia, że musi to wszystko OD NOWA POUKŁADAĆ.
Bramki byłych Wiślaków grających obecnie w ligach zagranicznych oraz informacje o byłych ligowcach -> https://twitter.com/misticotsw
Odpowiedz cytując
Olivarez
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 27.02.2016, 23:12
Dziadowski trener prowadzący dziadowską drużynę złożoną ze spadów. Motywacja dno, zmiany za późno. Nawet nie potrafi ich zmusić nie tyle do walki, ale do spocenia się. Korona to jego ostatnia szansa na odpalenie, jeśli nie wyleci wcześniej...
God save the Queen
Long live the Queen
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 27.02.2016, 23:14
Pawłowski ma szczęście, ze teraz mamy zagęszczenie spotkań bo myśle, że w poniedziałek mógłby się już udać do pośredniaka.

Z drugiej strony kiedyś Petrescu wywalili dzień przed meczem z Sevilla, więc to marne pocieszenie.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 27.02.2016, 23:19
Wesoły grubasek stwierdził na konferencji po meczu ze
" nie wyglądało to zle "
Kur.wa nie wytrzymam za chwile zapakuje go do bagażnika i sam wywiozę do Wrocławia
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 27.02.2016, 23:20
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.02.2016, 23:22
napisał(a):Wyświetl post
Kolega bardzo by się zdziwił, gdyby wiedział, kto stoi za pojawieniem się Pawłowskiego w Wiśle...
chętnie się zdziwię, no kto?
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 27.02.2016, 23:23
Problem nie jest w tym czy wywalić natychmiast wesołego Tadka, bo tu nie ma o czym w ogóle dyskutować.
Łączenie z ty nowym trenerem od przygotowania fizycznego, bo obaj powinni dostać wilczy bilet

Mnie interesuje kto stał za sprowadzeniem ich tutaj, kto ich forsował, jakie racje mu przyświecały i jakie było tło takich decyzji.
Bo nie wierze, że można popełnić tak gruby błąd, Cupiał ma ADHD, ale tak grubych błędów nie popełnia.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 27.02.2016, 23:26
Trzeba chyba prosić Lenczyka o szybki ratunek. Posiedzą chwile na sali gimnastycznej to utrzymanie powinno być, a w czerwcu będzie można pomyśleć co dalej.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 27.02.2016, 23:27
"W pierwszej połowie i na początku drugiej byliśmy lepsi. Uważam, że nie było się do czego przyczepić". Dobra, żarty żartami, ale to już wygląda na poważny problem z narkotykami.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 27.02.2016, 23:34
Zaczynam wątpić w Tadeusza

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 27.02.2016, 23:38
"Zespół potrzebuje sukcesu, myślę, że wtedy się przełamiemy. W pierwszej połowie i na początku drugiej byliśmy lepsi. Uważam, że nie było się do czego przyczepić. Tak to musi wyglądać"
Jeśli facet to naprawdę gdzieś powiedział powinno się rozważyć jego leczenie.

ArturBarlinek zaczynasz?
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 27.02.2016, 23:40
juz nawet Rumak byl by lepszy....
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
kola12
Member

Stary 27.02.2016, 23:43
a teraz zarząd robi fiku miku i zatrudnia ....... Stanislav Levý'ego )))))))))))))))))))))))
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 27.02.2016, 23:46
,,Gdybyśmy podwyższyli na 2:0, mecz ułożyłby się inaczej" - Tadeusz Pawłowski.
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 27.02.2016, 23:49
Przewinęło się przez ten klub masę trenerów, ale chyba żaden nie pierd...ił takich głupot jak Tadzio.
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 27.02.2016, 23:52
Przede wszystkim punktem wyjścia powinno być stwierdzenie, że T. Pawłowskie nie jest trenerem. Kolejne stwierdzenie to Wisła nie jest profesjonalnym klubem. Kolejne stwierdzenie to, że Cupiał i jego świta to osły bo to tego wszystkiego doprowadzili.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Zwitter napisał(a):Wyświetl post
Przewinęło się przez ten klub masę trenerów, ale chyba żaden nie pierd...ił takich głupot jak Tadzio.

I tak o to, Robert Maaskant i Franciszek Smuda spadli w tabeli

A myślałem, że nie da się bardziej pierrdolić.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Maaskant też tak .......ił od rzeczy po derbach. Nawet, że ma ważną umowę i nigdzie się nie wybiera. Oby było tak samo, czyli na następny dzień go już nie było.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 27.02.2016, 23:53
Weź już śmieszny Tadziu spierdalaj...
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 27.02.2016, 23:54
WNOSZĘ POSTULAT DO ADMINÓW, żeby słowo 'trenerem' w temacie tego wątku dać w cudzysłów.
Odpowiedz cytując
Delgado
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 27.02.2016, 23:56
A tak naprawdę, to czemu wyżywacie się na tym miłym uśmiechniętym starszym panu? Co on jest winien, że ktoś go zatrudnił w roli trenera najlepszego polskiego klubu piłkarskiego?
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 27.02.2016, 23:56
ziz99 napisał(a):Wyświetl post
To samo miałem napisać. Stary PR Cupiała...

Najpierw "balony" o Guardiola'ch itp (tym razem Hugo Bross), a potem spec klasy Wyrobka.

Oczywiście nie skreślam Pana Tadzia, ale zatrudnianie go za Kazia...
Pan Tadziu chyba przyszedł zgasić światło i wyprowadzić sztandar...
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Stary 28.02.2016, 00:03
Padre1906 napisał(a):Wyświetl post

ArturBarlinek zaczynasz?
Tak, bo każdy potrzebuje czasu, ale ja nie widzę żadnej poprawy, nic nam nie wychodzi, nic się nie klei..

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.02.2016, 00:08
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Trzeba chyba prosić Lenczyka o szybki ratunek. Posiedzą chwile na sali gimnastycznej to utrzymanie powinno być, a w czerwcu będzie można pomyśleć co dalej.
To jest najlepszy strażak dla Wisły, tylko co biedny Orest może zrobić jak Tadzio z żółtodziobem od przygotowania fizycznego najprawdopodobniej spie...lili przygotowania do rundy?
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 28.02.2016, 00:12
Rozarian - obyś się mylił bo w takim razie nikt już nie pomoże...
Odpowiedz cytując
Enrico2000
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 28.02.2016, 00:14
Wychodziłem z meczu mega zmięty. Ten mecz w 100% uświadomił mi, że o pierwszej 8 możemy xapomnieć. Cudem będzie utrzymanie.
Ale czytając Wasze komentarze popłakałem się ze śmiechu. Dzięki koledzy !! Gorzej być już nie może. Czy przegramy następne 5 meczów to i tak nic nie zmieni.
Chciał bym tylko, aby ten sabotażysta, który optował za Tadziem poniósł konsekwencje. Bo to się w pale nie mieści zatrudniać takiego no namea.
A Ci marni kopacze powinni dostać kary za działanie na niekorzyść firmy.
Idzie nowe ......
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
Odpowiedz cytując
Waldonis
Member

Od: 01.2012

Stary 28.02.2016, 00:15
Jako kibic Legii powiem wam, że waszym problemem nie jest Tadek! ktoś tego Tadka zatrudnił, ktoś zatrudnił też "zawodników" itd. Problem jest głębszy i bez oberwania obuchem po łbie się nie obejdzie, zanim osoby decyzyjne to zrozumieją, albo inaczej nie odejdą, będzie bagno takie jakie jest u was obecnie. W tym sezonie albo jakimś cudem unikniecie spadku ( tak spadku do niższej ligi ), albo cudem ocaleni zostaniecie dzięki reformie i podniesiecie się z kolan - 50/50, ciekawe w jakim kierunku podryfujecie? jako kibic Legii wolę Wisłę i mecze z wami, niż np. Termalicą czy Łęczną, może czasem lepiej upaść na dno i się odbudować aniżeli tkwić w czymś co jest skażone i tylko roznosi zarazę ? życzę powrotu z zaświatów i do zobaczenia w lepszych czasach, pozdrawiam ""
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 28.02.2016, 00:17
ociec Ciemka napisał(a):Wyświetl post
chętnie się zdziwię, no kto?
Smuda Cupiałowi zarekomendował Pawłowskiego
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 28.02.2016, 00:19
Tadziu wez juz skończ i s,pierdalaj bo 3 mecz i juz sluchac sie tego nie da.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 28.02.2016, 00:22
Powiem tak - Pawłowski to pierwszy trener, którego chciałem wywalić już po dwóch meczach. Trzeci jego mecz tylko mnie w tym utwierdził.
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów