|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Ondrasek nie zachwycił. Wydaje się, że ma bardzo dużo do nadrobienia fizycznie + całkowity brak zrozumienia z partnerami. Jednak technikę użytkową ma niezłą i absolutnie nie jest 'drewnem'. Poza tym można się rozpisywać o Pietrzaku, ale to trzeba było zobaczyć Mirek Szymkowiak też zaczynał na skraju obrony swoją karierę. Pawłowski ma nosa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie napiszę tutaj nic nowego, ale ten Balashov ma papiery na granie. Dodatkowo czas gra na jego korzyść.
Skrzydła z ogarniętym DG i Balashovem powinny się prezentować naprawdę dobrze. Edit: A Pietrzak faktycznie bardzo pozytywnie zaskoczył, ma dobry przegląd pola i "czuje" grę. Jeżeli to potwierdzi w kolejnych meczach to będzie z niego pociecha Powód: RP
Ostatnio edytowane przez sandomingo : 26.01.2016 o godz. 21:09.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Paradoksalnie może się okazać, że po raz kolejny kupując lewego obrońcę... zostaniemy bez lewego obrońcy (tzn. z samym Sadlokiem),
Guerrier przychodził jako lewy obrońca i nie trzeba było dużo czasu, żeby zorientować się, że należy go trzymać jak najdalej od obrony. Tragiczny obrońca, (a w formie) bardzo dobry skrzydłowy. Czy Pietrzak skończy jako środkowy pomocnik? Jeśli będzie grał tak jak dzisiaj, to nie mam nic przeciwko. Trzeba wziąć pod uwagę, że jeśli mamy grać dwoma napastnikami, to w środku pola nie będzie miejsca dla typowej "10". Sam Mączyński jako defensywny pomocnik to byłoby samobójstwo. Raczej będzie to "8"&"8" lub "6"&"8". |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Jak tu przeczytałem Balashow i Pietrzak będą wzmocnieniem. Miło czytać takie informacje. Wlało się trochę optymizmu. Jeszcze jakiś dobry rozgrywający za Crivellaro i będzie dobrze.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Bury, Jovic, Bartosz Trzech prawych w jednym momencie nie będzie nam raczej potrzebnych, także w momencie absencji (odejścia) Sadloka jeden będzie sie musiał uczyć grac na lewej stronie. Aaaaaaaaaa zapomniałem, jest jeszcze Tomek Cywka ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
skrót dzisiejszego sparingu:
https://www.youtube.com/watch?v=959ie77xf-E |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
00:30, Małeckiemu się Apoel włączył...
podanie Pietrzaka przy bramce Balashova - czapki z głów. Miejmy nadzieję, że limit "babolów" Głowackiego na tę rundę został wykorzystany |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Oglądając mecz to mam wrażenie, że Sadlok robi wszystko, aby uznano go za mało przydatnego i uzyskać zgodę na transfer gdziekolwiek..... Koleś powinien pobiegać przez parę kolejek na boiskach III ligowych może wtedy się ogarnie..... Balaszow to niezły wybór, przede wszystkim w polu karnym nie zastanawia się nad tym co zrobić z piłką, oby w lidze pokazał swoją wartość, bo pamiętam, że w sparingach latem ciekawie prezentował się Cywka, a co było później wszyscy iemy
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Podejrzewam,że Sadloka nikt nie chce a może? (to już nie Legia
) zamknie jadaczkę i będzie potulny jak baranek.Był bliski rozwiązania umowy,ale się nie udało pewnie miał ofertę z Legii a teraz cisza.
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 27.01.2016 o godz. 15:30.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Swoją drogą na przyszłe derby pojedynek Ondrasek - Jendrisek ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Właśnie też obejrzałem skrót i nasuwają mi się podobne wnioski jak powyżej, także nie będę ich powtarzał,
Brawo Balash, liczymy na Ciebie, Nikt nie pochwalił Bartosza, elegancko wyszedł na pozycję, zgasił piłkę i asysta. brawo! ![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jest gdzieś transmisja z dzisiejszego sparingu?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Oficjalna na TT napisałą, że powina być transmisja tu:
http://www.sportal.bg/sportal_live_tv.php?str=15 Na razie nie działa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
I jak to wyglądało? Wynik przyzwoity, ale czy ten cały Płodiw to nie kelnerzy? Jak Ondrasek, Bałaszow, Mały, Bartosz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Wynik rewelacyjny. Nawet nie o samo zwycięstwo chodzi, ale fakt, że padają w końcu bramki. Oby tak dalej, Panowie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
rozkmińcie, że Uryga dostał opaskę kapitana w tym sparingu, chociaż w pierwszym składzie zagrał też Burliga, wg mnie oznacza to, że Pawłowski będzie mocno młodego promował. Ciekaw jestem co zatem dziś robił Cierzniak i czy jest skreślony i wypierdala w trybie pilnym, czy zostaje do końca zgrupowania ?
Edit: http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...Krakow//89701/ samotność w Seattle
Ostatnio edytowane przez filoo : 28.01.2016 o godz. 20:31.
![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
8 miejsce w 10 zespołowej ich ekstra klasie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
http://www.sportal.bg/news.php?news=587199 skrót, jak coś
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
W sumie po skrocie patrzac, to byl chyba najlepszy mecz Crivellaro w Wisle
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Wiesz, na poprzednim obozie najlepiej grał Cywka wiec..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Nie zgadzam się Cywka zawsze źle grał! Jeśli w profesjonalnej piłce zastawianie się to jest przejaw dobrej gry to powodzenia. Nie pamiętam żadnej asysty ani bramki w tamtych sparingach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Ta ostatnia bramka to w sumie 3 dobre podania Crivellaro (nogą, głową, nogą) ... ładnie, ładnie ![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
może ich bramkarza byśmy zakontraktowali
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Po obejrzeniu skrótu, mam takie wrażenie, że na Brożka świetnie robi rywalizacja. Piłka go szuka i na prawdę dobrze się ustawiał za każdym razem jak mu podawano. No i cieszy mnie Drzazga, rozwija się świetnie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
MĄKA NIE!!!! Mamy problem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Środek pomocy bez Mączyńskiego to tragedia. W sparingach Pawłowski w desperacji wystawia tam Pietrzaka. A jako mocne podsumowanie dodam, że pozostała dwójka to Cywka i Uryga...
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Akurat wg mnie Drzazdze to dośrodkowanie nie wyszło, chyba celował w Crivellaro ale poszło za plecy. No chyba że się mylę.
Odnośnie kontuzji Mączyńskiego - co poradzić, od tego mamy tylu tych pomocników, żeby teraz wykorzystali swoją szansę. Przede wszystkim liczę tu na Popovica. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Od biedy jest jeszcez Popo ale ogólnie nie mamy defensywnego.
Miliony za Radka Sobolewskiego, ...., nawet złotówki za Mauro Cantoro i czeskiego Napoleona. Epicentrum destrukcji dyrygowane przez Alana a`ka robie obrót wokół własnie osi w 4 sekundy, nie wyglada mi na solidne. A my nie mozemy sobie pozwolić na fuszerkę, biorac pod uwage sprawe z RC. Defensywny na gwałt ! Wymienic Cierzniaka za Vranjesa.Ewentualnie podpisać wolnego gracza : -Carl Medjani -Ivo Pękalski -Antony Annan -Kyrylo Petrov nawet Mladen Kascelan jest lepszy imo niz Alanek. Albo Panka. Obaj wolni. Albo sprawdzic odstrzelonego w Lubinie Klaudrubskiego. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|