|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zawsze możesz też zapytać pracownika służby porządkowej lub informacyjnej o wskazanie miejsca gdzie można oddać swoje rzeczy do depozytu.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
koło wiślackiego świata masz miejsce do depozytu
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
depozyt nic nie kosztuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Spokojnie mogą z tym wejść na stadion, inna sprawa, czy będzie im wygodnie. Dla komfortu zostawiłabym rzeczy w depozycie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Wejdziesz bez problemów, z dwa lata temu nikt nie robił problemów, a miałem cała torbę papierów po konferencji akurat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Takie coś dostałem od kogoś kto lubi liczyć stan na 15-20.
E- 3744 F-745 G-755 B-960 A-1015 H-1205 Razem 7424 tak to wychodzi |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
https://jagiellonia.kupbilety.pl/
popatrzcie sobie na te stronę Jagi - ma taki sam system biletowy jak my, i od dziś można u nich kupować bilet bez KK przez internet. U nas też planują tak zrobić? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Fajnie jakby zrobili. Moglbym wtedy wiecej znajomych wyciagnac na mecz
![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
mój kuzyn rok temu na mecz z Legią wział swoją matkę i ojca. Przyszli na mecz, wyrobili karty za 10zl, kupili bilety za 5zł. Minął rok, znowu idą na mecz (narazie na pewno na derby, na Legie jeszcze nie wiedza) tylko tym razem płacą za bilet po 40zł.
Jakby mieli dać od razu 50zł (bilet + karta) to prawdopodobnie nigdy by się nie zgodzili. Teraz wiedzą że warto i raz na pół roku się przejdą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Chyba to drugie zachęci ich bardziej do chodzenia na mecze Wisły- prawda ? Nie ma już wejściówek na sektory: D11, D12, D21, D22, D23, D24. Ostatnie bilety pozostały na sektory: B 21, F21. PS: Chociaż ja sam zacząłem chodzić na Wisłę od meczu z "ogórkami" na starym stadionie, nie było wtedy zaprezentowanej oprawy i chodzę do dzisiaj Ale czasy się zmieniają, teraz ludzie są wybredni ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 25.11.2015 o godz. 18:53.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
szukajmy przyczyn gdzieś indziej... zacznijmy może od gospodarowania budżetem klubu spłacając pierw zobowiązania. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Frekwencja maleje bo wyniki drużyny są coraz słabsze. W pucharach europejskich kiedy graliśmy ? Ostatnie Mistrzostwo Polski zdobyliśmy w 2011 roku. Pamięta to ktoś ? Już 4 lata minęły ...
Trzeba sukcesów a kibice sami się znajdą i zapełnią stadion. Nic więcej.
Ostatnio edytowane przez heoij : 25.11.2015 o godz. 19:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
No wlasnie jesli beda wyniki to i kibice sukcesu wroca. Tak to dziala.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ale po co mają wracać...? Niech nie wracają. Kto ma być to będzie! Prawdziwi przyjdą .
Z resztą mecz "dla Wisły" pokazał jak na dłoni ilu nas jest faktycznie jest... Czekałem wtedy , i się doczekałem wyniku na trybunach i kupionych biletów... ...i do dzisiaj się zastanawiam czy tenże wynik mnie zaskoczył czy nie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Klub chyba zdaje sobie z tego sprawę . A lamentowanie na forum raczej tu nic nie pomoże...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co widzę to nie lamentujemy tylko dyskutujemy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To masz słaby wzrok. I nie chodzi mi o tylko ten temat na forum . Co mecz na Reymonta tutaj jest lamentowanie... a ile przyjdzie , a czemu tyle a nie więcej... Po co to
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Koniec lamentowania- MOBILIZACJA !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Teraz odpowiedz sobie na pytanie, kto tu płacze? Prognozujemy, przewidujemy, dyskutujemy nad przyczynami słabej frekwencji. Nie widziałem żeby ktoś tu płakał. Jak Ci przeszkadza taka dyskusja to po prostu nie bierz w niej udziału, ale ja jestem ciekawy z jaką prędkością sprzedają się bilety i jaka będzie frekwencja. Jestem ciekaw bo od tego zależy ile będzie osób na meczu, a dla mnie każdy wynik poniżej kompletu na DERBACH to nieporozumienie. I od tego też zależy jak klub będzie wychodził z długów. Wiec mimo wszystko jest to ważne i dyskutowanie o przyczynach słabej frekwencji nie jest pozbawione sensu. Z jednym się zgadzam = MOBILIZACJA!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Lamentowanie to tutaj będzie po meczu kiedy wysypią się tutaj wszyscy co stali w kolejce po bilety i nie weszli. Jeśli z KK które usprawniają proces zakupu bilety ludzie wchodzili na 45 minute, to jakie będzie tempo sprzedaży biletów bez KK tylko podawania i wpisywania dopiero numeru PESEL do systemu? Wystarczy kilka osób które dopiero będą dzwonić po dane do znajomych przy okienku...
Klub pownien do upadłego powtarzać na swojej strony czy nawet zrobić filmik na yt jak usprawnić kupowanie biletów. I puszczać przed meczem, w przerwie i na koniec na stadionie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^dobry pomysł
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|