The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2015, 16:45
Nie ma problemu.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 23.11.2015, 16:52
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Panowie, proszę o odpowiedź czy wchodził ktoś na stadion z torbą z książką, zeszytem, długopisem itp. na sektory E, robią z tym jakiś problem bo koledzy wracają od razu ze studiów i nie będą mieć tego gdzie zostawić a chcę ich zabrać na mecz.
Zawsze możesz też zapytać pracownika służby porządkowej lub informacyjnej o wskazanie miejsca gdzie można oddać swoje rzeczy do depozytu.
Odpowiedz cytując
Matti1231
Member

Od: 06.2010

Stary 23.11.2015, 16:55
koło wiślackiego świata masz miejsce do depozytu
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 23.11.2015, 16:57
Przechowanie w depozycie coś kosztuje ? Nie wchodzę z takimi rzeczami i nie wiem dlatego z góry dzięki za odpowiedź.

Czyli na sektorach E nie ma depozytu tylko koło Wiślackiego Świata ?
Ostatnio edytowane przez heoij : 23.11.2015 o godz. 17:03.
Odpowiedz cytując
Matti1231
Member

Od: 06.2010

Stary 23.11.2015, 17:11
depozyt nic nie kosztuje
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 23.11.2015, 19:19
Spokojnie mogą z tym wejść na stadion, inna sprawa, czy będzie im wygodnie. Dla komfortu zostawiłabym rzeczy w depozycie.
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 23.11.2015, 20:02
Panowie, proszę o odpowiedź czy wchodził ktoś na stadion z torbą z książką, zeszytem, długopisem itp. na sektory E, robią z tym jakiś problem bo koledzy wracają od razu ze studiów i nie będą mieć tego gdzie zostawić a chcę ich zabrać na mecz.
Wejdziesz bez problemów, z dwa lata temu nikt nie robił problemów, a miałem cała torbę papierów po konferencji akurat.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 25.11.2015, 14:33
Byłem około południa po bilety dla znajomych to mała kolejka się utworzyła do kas, potem ciągle ktoś przychodził, z tego co zauważyłem dużo osób kupowało bilety na PESEL dla innych, także zlikwidowanie obowiązku posiadania karty kibica według mnie poprawi trochę frekwencję na stadionie.

Obowiązuje jeszcze promocja 5 zł za bilet na dowolny sektor dla tych którzy nie byli na nowym stadionie (oprócz VIP)

Także brać rodzinę, znajomych czy nieznajomych i na Wisłę

A nuż ktoś połknie kibicowskiego bakcyla
Ostatnio edytowane przez heoij : 25.11.2015 o godz. 15:26.
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 25.11.2015, 15:26
Takie coś dostałem od kogoś kto lubi liczyć stan na 15-20.

E- 3744
F-745
G-755
B-960
A-1015
H-1205

Razem 7424 tak to wychodzi
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 25.11.2015, 15:48
Wlasnie chce zabrac kumpla co nie ma kk i nigdy nie byl na meczu. Wybiera sie moze ktos do kas i kupilby dla niego bilet? Nie chce pozniej w dniu meczu stac w kolejkach. Pierwszy raz na meczu bedzie wiec bilet za 5zl. Moze akurat mu sie spodoba i bedzie jezdzil ze mna regularnie
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 25.11.2015, 15:56
https://jagiellonia.kupbilety.pl/

popatrzcie sobie na te stronę Jagi - ma taki sam system biletowy jak my, i od dziś można u nich kupować bilet bez KK przez internet.

U nas też planują tak zrobić?

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Stary 25.11.2015, 16:28
Fajnie jakby zrobili. Moglbym wtedy wiecej znajomych wyciagnac na mecz
Odpowiedz cytując
MatiRbk
Member

Od: 10.2013

Stary 25.11.2015, 17:37
Najwidoczniej kolega ma problemy z dodawaniem ;D licznik dziala na stronie prawidlowo i dokladnie pozostalo 8240 biletów do kompletu otwartych obecnie sektorow i trybun czyli 23 566 Twoje ilosci na danych sektorach dobrze podane tylko wynik nie ten
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 25.11.2015, 18:17
Byłem około południa po bilety dla znajomych to mała kolejka się utworzyła do kas, potem ciągle ktoś przychodził, z tego co zauważyłem dużo osób kupowało bilety na PESEL dla innych, także zlikwidowanie obowiązku posiadania karty kibica według mnie poprawi trochę frekwencję na stadionie.

Obowiązuje jeszcze promocja 5 zł za bilet na dowolny sektor dla tych którzy nie byli na nowym stadionie (oprócz VIP)

Także brać rodzinę, znajomych czy nieznajomych i na Wisłę

A nuż ktoś połknie kibicowskiego bakcyla
Na pewno, tak jak połknęli na Legii rok temu...
Te bilety za 5 zł to cios w budżet klubu i tyle. Na takich meczach się zarabia a nie rozdaje bilety okazjonowiczom...
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 25.11.2015, 18:21
mój kuzyn rok temu na mecz z Legią wział swoją matkę i ojca. Przyszli na mecz, wyrobili karty za 10zl, kupili bilety za 5zł. Minął rok, znowu idą na mecz (narazie na pewno na derby, na Legie jeszcze nie wiedza) tylko tym razem płacą za bilet po 40zł.

Jakby mieli dać od razu 50zł (bilet + karta) to prawdopodobnie nigdy by się nie zgodzili. Teraz wiedzą że warto i raz na pół roku się przejdą.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 25.11.2015, 18:36
regan napisał(a):Wyświetl post
Na pewno, tak jak połknęli na Legii rok temu...
Te bilety za 5 zł to cios w budżet klubu i tyle. Na takich meczach się zarabia a nie rozdaje bilety okazjonowiczom...
Wiesz, od jakiegoś meczu muszą zacząć, nie wiem czy większe wrażenia na nich zrobi w połowie pusty stadion z meczu z jakimiś "ogórkami" czy pełen dopingujący stadion, dobry przeciwnik i zaprezentowana oprawa.
Chyba to drugie zachęci ich bardziej do chodzenia na mecze Wisły- prawda ?

Nie ma już wejściówek na sektory: D11, D12, D21, D22, D23, D24. Ostatnie bilety pozostały na sektory: B 21, F21.

PS: Chociaż ja sam zacząłem chodzić na Wisłę od meczu z "ogórkami" na starym stadionie, nie było wtedy zaprezentowanej oprawy i chodzę do dzisiaj
Ale czasy się zmieniają, teraz ludzie są wybredni ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 25.11.2015 o godz. 18:53.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 25.11.2015, 18:55
Wiesz, od jakiegoś meczu muszą zacząć, nie wiem czy większe wrażenia na nich zrobi w połowie pusty stadion z meczu z jakimiś ogórkami czy pełen dopingujący stadion, dobry przeciwnik i zaprezentowana oprawa.
Chyba to drugie zachęci ich bardziej do chodzenia na mecze Wisły- prawda ?

Nie ma już wejściówek na sektory: D11, D12, D21, D22, D23, D24. Ostatnie bilety pozostały na sektory: B 21, F21.

PS: Chociaż ja sam zacząłem chodzić na Wisłę od meczu z ogórkami na starym stadionie, nie było wtedy zaprezentowanej oprawy i chodzę do dzisiaj
Ale czasy się zmieniają, teraz ludzie są wybredni ...
czytam te same argumenty od 5 lat a z roku na rok frekwencja ciągle maleje... Wniosek jest taki że mecze derbowe ani mecze z Legią nikogo do chodzenia na Wisłę nie zachęciły...
szukajmy przyczyn gdzieś indziej... zacznijmy może od gospodarowania budżetem klubu spłacając pierw zobowiązania.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 25.11.2015, 19:01
Frekwencja maleje bo wyniki drużyny są coraz słabsze. W pucharach europejskich kiedy graliśmy ? Ostatnie Mistrzostwo Polski zdobyliśmy w 2011 roku. Pamięta to ktoś ? Już 4 lata minęły ...

Trzeba sukcesów a kibice sami się znajdą i zapełnią stadion. Nic więcej.
Ostatnio edytowane przez heoij : 25.11.2015 o godz. 19:18.
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Stary 25.11.2015, 19:11
No wlasnie jesli beda wyniki to i kibice sukcesu wroca. Tak to dziala.
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 25.11.2015, 19:52
wislakrakow124 napisał(a):Wyświetl post
No wlasnie jesli beda wyniki to i kibice sukcesu wroca. Tak to dziala.
Ale po co mają wracać...? Niech nie wracają. Kto ma być to będzie! Prawdziwi przyjdą .
Z resztą mecz "dla Wisły" pokazał jak na dłoni ilu nas jest faktycznie jest... Czekałem wtedy , i się doczekałem wyniku na trybunach i kupionych biletów...

...i do dzisiaj się zastanawiam czy tenże wynik mnie zaskoczył czy nie
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 25.11.2015, 19:58
bebeto napisał(a):Wyświetl post
Ale po co mają wracać...? Niech nie wracają. Kto ma być to będzie! Prawdziwi przyjdą.
Już kiedyś było dyskutowane, że klub z samych prawdziwych kibiców się nie utrzyma ...
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Stary 25.11.2015, 20:05
Już kiedyś było dyskutowane, że klub z samych prawdziwych kibiców się nie utrzyma ...
Klub chyba zdaje sobie z tego sprawę . A lamentowanie na forum raczej tu nic nie pomoże...
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 25.11.2015, 20:10
Z tego co widzę to nie lamentujemy tylko dyskutujemy.
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Stary 25.11.2015, 20:17
To masz słaby wzrok. I nie chodzi mi o tylko ten temat na forum . Co mecz na Reymonta tutaj jest lamentowanie... a ile przyjdzie , a czemu tyle a nie więcej... Po co to Tyle przyjdzie ile będzie !!
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 25.11.2015, 20:19
Koniec lamentowania- MOBILIZACJA !
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Stary 25.11.2015, 20:37
Koniec lamentowania- MOBILIZACJA !
Dokładnie !!
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 25.11.2015, 21:04
bebeto napisał(a):Wyświetl post
To masz słaby wzrok. I nie chodzi mi o tylko ten temat na forum . Co mecz na Reymonta tutaj jest lamentowanie... a ile przyjdzie , a czemu tyle a nie więcej... Po co to Tyle przyjdzie ile będzie !!
http://sjp.pl/lamentowa%C4%87

Teraz odpowiedz sobie na pytanie, kto tu płacze? Prognozujemy, przewidujemy, dyskutujemy nad przyczynami słabej frekwencji. Nie widziałem żeby ktoś tu płakał.

Jak Ci przeszkadza taka dyskusja to po prostu nie bierz w niej udziału, ale ja jestem ciekawy z jaką prędkością sprzedają się bilety i jaka będzie frekwencja. Jestem ciekaw bo od tego zależy ile będzie osób na meczu, a dla mnie każdy wynik poniżej kompletu na DERBACH to nieporozumienie. I od tego też zależy jak klub będzie wychodził z długów. Wiec mimo wszystko jest to ważne i dyskutowanie o przyczynach słabej frekwencji nie jest pozbawione sensu.

Z jednym się zgadzam = MOBILIZACJA!!!
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 26.11.2015, 15:23
Lamentowanie to tutaj będzie po meczu kiedy wysypią się tutaj wszyscy co stali w kolejce po bilety i nie weszli. Jeśli z KK które usprawniają proces zakupu bilety ludzie wchodzili na 45 minute, to jakie będzie tempo sprzedaży biletów bez KK tylko podawania i wpisywania dopiero numeru PESEL do systemu? Wystarczy kilka osób które dopiero będą dzwonić po dane do znajomych przy okienku...

Klub pownien do upadłego powtarzać na swojej strony czy nawet zrobić filmik na yt jak usprawnić kupowanie biletów. I puszczać przed meczem, w przerwie i na koniec na stadionie.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 26.11.2015, 15:38
^^dobry pomysł
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 26.11.2015, 15:54
art napisał(a):Wyświetl post
Lamentowanie to tutaj będzie po meczu kiedy wysypią się tutaj wszyscy co stali w kolejce po bilety i nie weszli. Jeśli z KK które usprawniają proces zakupu bilety ludzie wchodzili na 45 minute, to jakie będzie tempo sprzedaży biletów bez KK tylko podawania i wpisywania dopiero numeru PESEL do systemu? Wystarczy kilka osób które dopiero będą dzwonić po dane do znajomych przy okienku...

Klub pownien do upadłego powtarzać na swojej strony czy nawet zrobić filmik na yt jak usprawnić kupowanie biletów. I puszczać przed meczem, w przerwie i na koniec na stadionie.
Pamiętne mecze z europejskich pucharów...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów