|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Fm 2012.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Witam mam problem z fm 2013
Posiadam Win 8 wymagania wszystkie sprzętowe spełnione Po zainstalowaniu pojawia mi się taki błąd "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc000007bP.) nie kapuje o co chodzi? wie ktoś jak sobie z tym poradzić ? ;/ 2 razy reinstalowałem, właczałem od nowa kompa i nie działa :( ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ma ktoś linka do ściągnięcia grywalnej 3 i 4 ligi polskiej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie da się pobrać z tego mimo że jestem zalogowany :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ostatnio wyszedł nowy patch (bodajże 15.3.1) i mam wrażenie, że w nim Wisła ma jeszcze bardziej okrojony budżet. Do tego doszła klauzula w kontrakcie Stilicia (450 tys. funtów wykupu...), przez co ani nie da się z nim przedłużyć (ma ogromne wymagania), ani nie opłaca się go sprzedać. Kontrakty też się pozmieniały, Stilic nie zarabia już najwięcej w drużynie oraz znacznie zmniejszono płacę, jaką Wisła musi płacić Stępińskiemu.
W patchu uwzględniono też Jovicia, ale przychodzi dopiero po sezonie. Niestety nie ma Barrientosa. Jest co prawda Miśkiewicz, ale kontuzjowany na 9 miesięcy... Przeprowadziłem tylko dwa transfery, bo na więcej mnie nie stać: - Asmir Kajevic (27 tys. funtów z Zurychu) - 24-letni środkowy pomocnik, bardzo dobry na naszą ligę. Po 3 miesiącach zadebiutował w kadrze Czarnogóry, na pewno na nim zarobię. - Alexis Allart (wolny transfer) - 28-letni napastnik, szybki z dobrym wykończeniem akcji. 5 bramek w 6 meczach, niestety w trzecim meczu u mnie doznał kontuzji i 2 miesiące nie grał. ![]() PS. Jak sprzedać Sarkiego? Nikt go nie chce ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Co do Barrientosa i innych graczy to zawsze ściąga się update ( np Gietza ) bo oficjalne łatki raczej skupiają się na błędach. Sam Barrientos jest bardzo mocnym zawodnikiem jeśli chodzi o Ekstraklasę.
Gram kilka karier, i tutaj macie przykładowy wygląd Wisły 2017 prowadzonej przez IE ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Zmieniłem sprzęt i chciałem wgrać FM11 na komputer i wyskakuje mi komunikat ,że nie jest dostępny interaktywny tryb pracy instalatora i wie może ktoś jak sobie z tym poradzić?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak się sprawdza wyniki meczy towarzyskich w FM 2015 bo jakoś nie mogę to tego dojść
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Dajmy na to, że szukasz sparingów Wisły. Wyszukujesz klubu [ Wisła ] klikasz terminarz - i wszystkei wyniki meczy obecnych jak i sparingowych masz na tacy ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ma ktoś z Was pełną wersję FMRTE do 15?
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ja mam
10znaków |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gdyby nie ten pierwszy mecz z Chelsea....ale dobra grałem inną taktyką i trochę zje..łem
![]() ![]() ![]() Mam u siebie Chelsea chcę z nimi wygrać za te 5-2 cholerka trochę boli.... ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Rzeźniczaka w Wiśle. Niech Ci crush dump wyskoczy, po którym nie można wczytać gry. pfffffff.........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pany podeśle ktoś torrenta z działającym FM15? Z góry dzięki.
Naściągałem chyba z 4 wersje już , zcrackowalem i dalej ten sam błąd wyskakuje przy starcie.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 09.07.2015 o godz. 16:24.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
pochwale sie moj najwiekszy sukces w zeszlym sezonie odpadniecie w polfinale w LM z Realem ktory zwyciezyl w LM.... 2018 r Ogolnie widze ze stawiacie na Polakow ja z Polakow ktorych noge polecic do Wisly ktorzy robia roznice to Klich, Wolski, Stachowiak, i to by bylo na tyle jesli chodzi o takich zawodnikow ktorzy naprawde robia roznice reszta to do smieci i budowa na zagranicznych graczach to podstawa, wiadomo ograniczenie zpoza uni jest trudne no ale jakos trzeba sobie radzic. Kraje do obserwacji do Portugalia Wlochy Hiszpania, noi perelki z kazdego kraju. Moj klub narazie jest 40 w europie ale szybko dolece do 10-20 dwa sezony i powonno sie udac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
FM nie FM, ale Klich w Wiśle? Nieeee no, bez jaj. Ja w 2020 mam stosunek do krajowych piłkarzy na 22%, 9 obcokrajowców w składzie (Milik i Szczęsny jedynymi Polakami w pierwszej 11, gdzies w tle przewija się jeszcze jeden newgen z Lubina) bo w Serbii produkują 4-5 gwiazdkowych grajków taśmowo, po 7-8 na sezon minimum. Użyłem tego czegoś do zniwelowania limitu obcokrajowców, bo bywały problemy w lidze (do LM 23 grajków, w lidze 14
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mistico ale podejrzane mi się te oferty za 1 czy 2zł wydały. Kupiłeś tak i faktycznie wszystko gra ?
EDIT Bóg Zapłać Costur!
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 10.07.2015 o godz. 16:34.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wie ktoś jak pobrać nowego fm wersję beta? da radę bez stema?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ciekawe co spieprzą w silniku meczowym nadchodzącego FMa
![]() Korci mnie żeby go kupić w tym roku ale pewnie grywalny stanie się po pięciu łatkach za pół roku... ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mnie ciekawi ten fm mobile odnosnie ligi polskiej. Ciekawe, czy bedzie czy nadal jestem skazany na WHU.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o, na Allegro znów masa Football Managerów za 1zł
Oczywiście polecam. Po co ściągać pirata, skoro można mieć za 1zł orginał ze Steama |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Polecam zakup poprzez stronę http://www.cmrev.com
Uczciwy zakup. Wsparcie finansowe producenta oraz polskiej strony. |
|
|