The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2015, 10:14
Fugiel napisał(a):Wyświetl post
A to hasło nie było przypadkiem do Janusza ? Chyba nie do Bogdana ...
Poczytaj Sen o potędze i będziesz wiedział co jak i kiedy. Było do Janusza, było do Bogdana, było do Kapki, było do Bednarza I W KÓŁKO TO SAMO ! Ci ludzie wracają, odchodzą, wracają...Cupiał zniszczy Wisłę bo jest typowym tyranem. Skreślił Bogdana Zająca jako pikarza, bo uwaga był za słaby na Barcelonę Takie kwiatki jakie sa w tej książce to głowa mała.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 10.06.2015 o godz. 10:33.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 10.06.2015, 10:26
filemon napisał(a):Wyświetl post
Pojechał na walne PZPNu - źle, bo nie ma go na spotkaniu z RN. Poszedłby Gaszyński na spotkanie z RN, to byłby lament, że go nie ma na walnym PZPNu. Pójdzie na urlop w maju - źle, bo runda finałowa; w czerwcu - źle, bo transfery; w lipcu - źle, bo nowy sezon, etc.
Odniosłem takie samo wrażenie czytając ten tekst.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Machor303
Member

Od: 06.2014

Stary 10.06.2015, 11:46
Zabrał Cupiał dzieciom zabawki i teraz dzieci płaczą... jak my teraz będziemy żyć bez zabawek ? trzeba się przyzwyczajać...
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 10.06.2015, 12:09
O czym ty piszesz chlopcze? Jakie zabawki ? Klub ma poważne problemy i nie wiadomo czy z nich w ogóle wyjdzie przestan ironizowac bo to nie miejsce i czas
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 10.06.2015, 13:29
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Odniosłem takie samo wrażenie czytając ten tekst.
Klasyczna nagonka i news z "dupy".

Gaszyński ma za zadanie wyprowadzić spółkę na prostą, ale to bez cięć będzie niemożliwe.

Machor303 napisał(a):Wyświetl post
Zabrał Cupiał dzieciom zabawki i teraz dzieci płaczą... jak my teraz będziemy żyć bez zabawek ? trzeba się przyzwyczajać...
Jeżeli nie masz nic sensownego do napisania, to przynajmniej oszczędź nam tego typu żałosnych prowokacji.

raindog napisał(a):Wyświetl post
https://twitter.com/KrystianKRK/stat...63251866152960
Czyli ogólna nagonka na Wisłę raczej nie jest przypadkowa. Ktoś nie może się przy Gaszyńskim nachapać.
Czyli klasycznie - intrygi na dworze Cupiała.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.06.2015 o godz. 13:45.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 10.06.2015, 14:10
KibicRP napisał(a):Wyświetl post
szkoda ze tak wyrozumialy nie byles w stosunku do Bednarza
Przeczytaj moje teksty dotyczące Bednarza. Zostałem nawet okrzyknięty jego fanboyem, mimo że mój stosunek był raczej neutralny, jak do Gaszyńskiego .

Cytowałem nawet Pratchetta. Niesamowite jest to, że poniższy cytat znowu pasuje do sytuacji .

"Zawsze pamiętaj, że tłum, który oklaskuje twoją koronację, jest tym samym tłumem, który będzie oklaskiwał twoją egzekucję".

Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Żeby tylko ci przypomnięc ostatni wyczyn Basałaja, który polegał na oparciu budżetu na grze w LM i sprowdzeniu ludzi po 350 tysiuęcy euro pensji... Tylko mi nie pisz, ze zabrakło 8 minut na Cyprze
Słynne Basałaj-spierdalaj skandowane przez trybuny nie wzięło sie z uwielbienia.
Nie traktujmy dosłownie wszystkich wypowiedzi. Fajnie byłoby, gdyby rozpoczęła się jakakolwiek karuzela, bo dawałoby to nadzieję na jakiekolwiek ożywienie. Na razie wygląda na to, że Wisła pogrąża się pod ciężarem problemów. I nie jest istotne czy tak jest w rzeczywistości. Liczy się przekaz, który jest fatalny.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 10.06.2015 o godz. 14:15.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 10.06.2015, 15:18
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Klasyczna nagonka i news z "dupy".
Gaszyński ma za zadanie wyprowadzić spółkę na prostą, ale to bez cięć będzie niemożliwe.
Cięcia to za mało, pytanie czy kiedykolwiek zostaną podparte inwestycjami.

Gaszyński podpadł komuś z RN i teraz ta zdradziecka menda wynosi takie rzeczy do mediów. Jak można mu stawiać zarzut, że nie podpisał Stilica? Nie mamy na wynagrodzenia, a będziemy płacić komuś 300tys. Euro rocznie, choć ostatnio 3 razy nie trafił do pustej bramki.
Dostaje mu się powoli rola kozła ofiarnego.
Tak czy siak lista tych których wydaje się mieć za sobą jest bardzo krótka.

BDW Im dalej w las tym bardziej wydaje mi się że jest szansa iż Gaszynski może bronić Moskala. Raportami, brakiem obecności na spotkaniach z RN itp.

P.S.
Spekulując, dlaczego RN a nie FS? Moze być PV.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 10.06.2015, 16:36
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Cięcia to za mało, pytanie czy kiedykolwiek zostaną podparte inwestycjami.
Mowa tu o Cupiale, więc ciężko cokolwiek wyrokować. Na razie nic na to nie wskazuje.
Tym niemniej - cięcia i urealnienie wpływów oraz wydatków są konieczne. Żeby nie skończyć jak Widzew.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 10.06.2015, 17:15
Ktoś się w ogóle orientuje w poniższych kwestiach?

1. Stan zdrowia Cupiała. Krążą sprzeczne informacje.
2. Jak zakończyła się (zakładając, że się zakończyła) sprawa Telefonika Kable vs ZUS w kwestii preferencyjnych składek? Kilka miesięcy temu pojawił się news o tym, że pierwsza instancja przyznała rację TK, nie wiem czy ZUS się odwoływał.
3. W jakiej kondycji finansowej jest Telefonika?

Anybody?
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 10.06.2015, 17:15
Ewidentnie jakaś szuja oderwana od koryta zamówiła sobie artykuł sponsorowany na Gaszyńskiego.
Nie mam zamairu go tu bronić, niech tylko dadza mu troche czasu bo ocenianie prezesa po 6 miesiacach pracy to jest absurd
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 10.06.2015, 17:27
Każdy kto narzeka na Gaszyńskiego po niecałym pół roku rządów niech sie zastanowi, o czym pisze. Wisła nie zmieni nagle swojej kondycji nawet z najlepszym prezesem piłkarskim. Wisła była w okolicach 5. miejsca w poprzednich sezonach i teraz też jest w tej samej okolicy, wiec to nie wina nowego prezesa, że w jakiś cudowny sposób nie wyciągnął zespołu na wyższy level bez dodatkowego budżetu.
Gaszyński dobrze radził sobie w poprzednich korporacjach, wiec ten marazm który panuje obecnie w Wiśle to nie jego wina tylko tych którzy siedzą w Wiśle od tych kilku lat. Ciągłe zmiany prezesów i trenerów to nie sposób na wyjście na prostą. Poza tym nie wyobrażam sobie, aby Wisła musiała płacić kolejne pieniądze za zerwany przedwcześnie kontrakt.
A atmosfera, która panuje teraz wokół prezesa jest wynikiem artykułów, które nic nowego nie wnoszą, a często wprowadzają w błąd tak, jak ostatnie dwa artykuły w DP, w których znajdują sie przekłamania i negatywne odczucia autora, które w obiektywnych mediach nie powinny mieć miejsca. Ewidentnie wygląda to jak nagonka na obecnego prezesa, który mimo że nie ma się czym pochwalić, to również nie jest powodem problemów w Wiśle.
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 10.06.2015, 17:45
Kilka dni temu Gaszyński prosił o dobry klimat wokół klubu, w tym również dziennikarzy jak i kibiców.

A w odpowiedzi ma podgryzające artykuły w prasie i malkontentów na forach.

Witaj Polsko.

Dajcie chłopu pracować.

Business to nie reset bazy danych Football Managera.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 10.06.2015, 18:04
Nie. To, że tak mówił nie równa się temu, że tak było. W moim przekonaniu nie ma żadnej dziury, to wymysł mediów na podstawie rozumowania takiego jak Twoje. Gość ma tyle doświadczenia, że nie widzę szans, by nie oparł budżetu o układ brak pucharów-brak sponsora-frekw.5tys. Zwyczajnie nie mógł tego powiedzieć, bo miałoby to fatalny wpływ na zawodników, poszukiwania sponsora czy frekwencję.
Wywiad z 2 kwietnia
Czyli w tych prognozach zakłada pan awans do fazy grupowej europejskich pucharów?
- Nie, prognoza jest konserwatywna, czyli uwzględnia tylko wynik w ekstraklasie, a dokładniej nagrodę za miejsce na koniec sezonu. Do wniosku wpisaliśmy zajęcie co najmniej czwartej pozycji, a aspirujemy do miejsca na podium.
************************************************** *********************************
W dwóch pierwszych pkt się zgadzam (w styczniu nikt nie wiedział, że 4 miejsce to będą puchary).
Z założeniem frekwencji 5 tys. chyba żartujesz... policzmy. 5 tys x 30zł (przeciętny bilet) = 150 tys. Koszt wynajmu stadionu na mecz = prawie 170tys (3mln:18 meczów w tym sezonie). Czyli każdy mecz 20 tys w plecy, fajna prognoza
Gdzieś czytałem, że założył 15tys co było do zrobienia gdyby kopacze łaskawie zechcieli zająć 4 miejsce po 30 kolejkach (Legia u siebie) + mecze w weekend, a nie w środy.
Ostatnio edytowane przez arti : 10.06.2015 o godz. 18:18.
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 10.06.2015, 18:19
Arti, masz trochę racji, frekwencja 5 tysięcy przeze mnie na szybko rzucona była zbyt negatywna. Niemniej już przy (i tak zdecydowanie pesymistycznej średniej) 7 tysięcy daje to, przy średniej cenie biletu 35zł, niezły zysk kilkudziesięciu tysięcy.
Jeszcze raz podkreślam, Gaszyński musiał powiedzieć, że Wisła walczy o puchary, frekwencja będzie wysoka a sponsor wkrótce dogadany, gdyż takie słowa mają swoje przełożenie na inne czynniki (zawodników, poszukiwania sponsora czy frekwencję). Tak samo, jako doświadczony w tym zakresie gość, musiał oprzeć budżet o scenariusz negatywny, obojętnie co i komu mówił.

E: Lukasz, dzięki, nie wiedziałem, poprawione
Powód: źle policzyłem ;)
Ostatnio edytowane przez filemon : 10.06.2015 o godz. 18:52.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 10.06.2015, 18:25
Roszad ciąg dalszy czyli Primel wrócił.
Się dzieje.

http://www.polskatimes.pl/artykul/38...arzy,id,t.html

Edit:
arti, Wisła ma podpisaną umowę dzierżawy stadionu z miastem, koszt to ok. 3 miliony zł rocznie. To daje 250 tys. miesięcznie, gdzie w ciągu miesiąca odbywają się 2-3 mecze.
Cytat:
Jeśli chodzi o kwotę wynajmu, to jest na podobnym poziomie co do tej pory - Wisła płaciła za mecz około 200 tys. zł (wciąż zalega miastu z tytułu pierwszej umowy, ale 2 mln zł długu rozłożono na 18 rat
4.2 miliony rocznie uwzglednij jak liczysz. 50 tys x 18 = 900 tys. Czyli zamiast 50 tys zysku na mecz masz 15 tys w druga strone. Jeśli oczywiście 3 miliony nie zawieraja tych 2 rozlozonych na raty.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 10.06.2015 o godz. 18:44.
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 10.06.2015, 19:00
Dla świętego spokoju ( w weekend nie będę się emocjonował meczem ) przeglądnę wpisy w KRS - tam powinno być sprawozdanie finansowe Telefoniki - może coś ciekawego się z niego dowiem...Idą wakacje, dzieci nie będą mi skakać po głowie, to będzie czas na analizę
Czesiu... Co ty robisz zarazo
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 10.06.2015, 19:13
Arti, masz trochę racji, frekwencja 5 tysięcy przeze mnie na szybko rzucona była zbyt negatywna. Niemniej już przy (i tak zdecydowanie pesymistycznej średniej) 7 tysięcy daje to, przy średniej cenie biletu 35zł, niezły zysk kilkudziesięciu tysięcy.
Jeszcze raz podkreślam, Gaszyński musiał powiedzieć, że Wisła walczy o puchary, frekwencja będzie wysoka a sponsor wkrótce dogadany, gdyż takie słowa mają swoje przełożenie na inne czynniki (zawodników, poszukiwania sponsora czy frekwencję). Tak samo, jako doświadczony w tym zakresie gość, musiał oprzeć budżet o scenariusz negatywny, obojętnie co i komu mówił.

E: Lukasz, dzięki, nie wiedziałem, poprawione
To teraz spróbujmy policzyć taki negatywny budżet (w skali roku):
- pieniądze z canal plus za miejsce 4 i niżej pewnie max 9 mln (naciągane)
- bilety - jak napisałeś 7 tys. x 35zł (x18 meczów) = 4,4 mln
- TeleFonika - ile? 200 tys, milion, trzy, pięć
- Totolotek - chyba 0,25 mln
- reklamy na stadionie - TF i Totolotek..:(
- sprzedaż kopaczy, sponsorzy koszulkowi - 0

Kawał drogi do 25mln nie mówiąc o 30...
Jak udowodnić, że mając 15 mln przychodu spłaci się w ciągu roku kilkanaście baniek długu, zapłaci za stadion 3 mln i będą jeszcze pieniądze na cokolwiek?
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 10.06.2015, 19:20
Gaszyński podpadł komuś z RN i teraz ta zdradziecka menda wynosi takie rzeczy do mediów. Jak można mu stawiać zarzut, że nie podpisał Stilica? Nie mamy na wynagrodzenia, a będziemy płacić komuś 300tys. Euro rocznie, choć ostatnio 3 razy nie trafił do pustej bramki.

Nie ma sensu pieprzyć, czy idzie na urlop czy nie. Dotąd złożył 3 deklaracje (jednej nie udało mu się spełnić). Ostatnia jest ta, że kadra przed obozem będzie gotowa. Jak będzie gotowa - ok. Jak nie, to można zacząć wylewać żale. Na niespełnienie jednej z deklaracji mogę trochę przymknąć oko, bo puchary przegraliśmy pechowo. Jak nie będzie sponsora do końca roku, będzie to oznaczało dużą porażkę jego prezesury.

Nasz problem raczej nie polega na obecnych złym bilansie finansowym. Problematyczne jest to, że musimy spłacać długi sprzed kilku lat - Genkovy itp.

PS - czyli trafnie wnioskowałem:

https://twitter.com/KrystianKRK/stat...63251866152960
Czyli ogólna nagonka na Wisłę raczej nie jest przypadkowa. Ktoś nie może się przy Gaszyńskim nachapać.

i kolejne... https://twitter.com/KrystianKRK/stat...96138594287616

Może choć raz zamiast zwalniać trenera i prezesa, zwolnimy RN? (wiem, wiem...)

Gaszyński w tym momencie realizuje strategię restrukturyzacji spółki, dlatego tną koszty w wynagrodzeniach i nie przedłużyli Stilica. Nie emocjonował bym się jego zapowiedziami i obietnicami, bo sami wiecie, że z pustego Gaszyński nie naleje. Ja jako kibic myślący na koniec roku rozliczyłbym go z:
1) sytuacji finansowej - głównie o bilansowanie się budżetu + terminowość wypłat + realizacja ugód i wierzytelności
2) sytuacji sportowej - czyli pierwsza 8-mka, 19 piłkarzy na niskich kontraktach przed pierwszym zgrupowaniem.
Kwestia rozliczania go z zapowiedzi sponsora tytularnego... z tego co wiadomo to nie jego działka tylko UFY - czemu jego rozliczać?

Ja proponuje jedną rzecz. Kupować karnety i przychodzić na mecze w sile co najmniej 15 tys/mecz. Innej metody, by było trochę lepiej w klubie póki co nie ma. Mobilizujcie się. Gęganiem nic nie zrobimy.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 10.06.2015, 19:23
Arti, nie będę tego wszystkiego dokładnie liczył, sprawdzał, zakładał itd., szanujmy swój czas canal, premia itd dajmy niecałe 10 mln, dodaj 5 mln od telefoniki już masz 15. Potem masz koszulki, gadżety, itp. Dodaj totolotka, dodaj karnety i bilety, także bilety gości. Stąd blisko do 25
Ostatnio edytowane przez filemon : 10.06.2015 o godz. 19:48.
Odpowiedz cytując
Patrvk
Senior Member

Od: 04.2015

Stary 10.06.2015, 20:36
satori napisał(a):Wyświetl post
Pewnie co to za problem sprzedać klub z długiem ponad 100 milionów złotych.
W sumie jak się zastanowiłem to bardziej bym stawiał że Cupiał włożył w Wisłę tyle kasy że nie opłaca mu się sprzedać.
Ostatnio edytowane przez Patrvk : 10.06.2015 o godz. 20:40.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 10.06.2015, 21:49
Pytanie zasadnicze jest takie. Ile za sezon 2011/2012 wypracowała Wisła kasy za puchary i ile z tego dostał Madziara "dzięki współpracy" z Kapką swego czasu? To ,że Wisła jest teraz w ciemnej dupie leży w, nazwijmy to eufemistycznie, w błędach z przeszłości? Tutaj sezon 2011/2012 i jego rozstrzygnięcia są kluczowe. Biorąc pod uwagę polskie realia gospodarcze i finansowe to dług jaki ma Wisła wobec Tele-Foniki to jest nie do spłacenia. Prędzej Wisła upadnie niż odda wszystko co do grosza. A lawina będzie się piętrzyć geometrycznie, bo klub jest nadal zarządzany po amatorsku i bez konsekwencji. Co więcej większość kibiców nawet nie rozumie jak beznadziejna i patowa przyszłość się kroi. Wraca stare. A Cupiał wygląda na gościa o mentalności nomenklaturowej czyli jeżeli kiedykolwiek Wisła się od niego odseparuje czy on od niej to Biała Gwiazda będzie musiała być w stanie gorszym niż w momencie kiedy ją przejął. Proste.
Odpowiedz cytując
robert777
Senior Member

Od: 11.2013

Stary 10.06.2015, 22:03
ja bym pieniędzy z Telefoniki nie dodawał do przychodów skoro to jest pożyczka
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 11.06.2015, 00:46
Coś za umowy sponsorskie powinno spływać.
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 11.06.2015, 08:20
Kasa za reklame na koszulce to nie pożyczka... Pożyczki są brane na zaległości finansowe lub ew. na budżet transferowy jak kiedyś bywało...
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 11.06.2015, 09:29
robert777 napisał(a):Wyświetl post
ja bym pieniędzy z Telefoniki nie dodawał do przychodów skoro to jest pożyczka
Ty moze nie, ale NSa już to zrobił w uchwale z 16 października 2006 r., sygn. akt II FPS 1/06: "Bezpłatne korzystanie z cudzego kapitału przez osobę prawną jest przychodem, który podlega opodatkowaniu".
Idą drakońskie oszczedności i to sie odbije na grze. Stawiam na walkę o utrzymanie i 10 miejsce na koniec.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 11.06.2015, 11:50
Białonski miał dzisiaj wrzucić wywiad czy materiał o Gaszyńskim/
Jest juz to gdzies?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Ketjow123
Member

Od: 09.2014

Stary 11.06.2015, 13:06
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Jest juz to gdzies?
Jeszcze nie ma. Też czekam na ten materiał.
A jak sie pojawi to na Interi pewnie.
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 11.06.2015, 15:13
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Jest juz to gdzies?
To chyba to:
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...go,nId,1833699
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 11.06.2015, 18:04
Bardzo dobry artykul.
A co do frekwencji to trzeba podziekowac za to m.in. SKWK. Po pierwsze za bojkot ktory zmniejszyl liczbe kibicow a nastepnie za podwyzki dzieki czemu rowniez kilka tysiecy zdecydowalo sie nie chodzic na te pokazy bezsilnosci pilkarzy.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.06.2015, 19:38

Fake ?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów