|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Trudno mi sobie wyobrazić Stilicia w Legii... Zresztą jak on ma tam być następcą Dudy to raczej nie byłby ich wzmocnieniem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Online |
|
|
Stilic w Legii?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dokładnie, Bialonski ostatnio nie mogl przeżyć zwolnienia Smudy, wiec to bankowo jego robota.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Po wypowiedzi Semira w Lidze + Extra, mam wrażenie, że szanse na jego zatrzymanie zmalały z małych do mikroskopijnych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Co powiedział?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No proszę, Uryga i Stilić w jedenastce kolejki. Dodatkowo Stilić piłkarzem kolejki.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja odniosłem inne wrażenie. Wiadomo na pewno że kierunek chińsko, emiracki odpada. Jeśli chodzi o Legię to gdyby nawet klub tak nisko upadł i chciał piłkarza który śpiewał takie piękne piosenki o L to chyba kibice nie pozwolą.
Dla mnie komunikat brzmi chciałby zagrać w jakimś porządnym europejskim klubie. Dzięki Wiśle dostałem powołanie do repy, jeśli będą jakie takie pieniądze i puchary to mogę zostać na rok by się wypromować ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ale sam wiesz ze Semir to dobry piłkarz,....jak mu sie chc,jak ma humor.No sory ja go tak odbieram. Dlatego nawet Liga Ukrainska,to byly progi zbyt wysokie,bo nawet tam na taki wybór meczów gdzie sie dobrze gra nie mozna sobie pozwolić. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie macie wrażenia, że Semir kilka razy dziś faulował, np. przy wyprowadzaniu piłki przez Vdroljaka, mocno prowokując sędziego do wyciagnięcia żółtka?
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Sarki odzył przy zmianie trenera to moze i Guerrier zacznie tak grac.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Stilic usłyszał piosenkę z dedykacją więc warszawski kierunek mu chyba nie grozi.
Piłkarze ewidentnie zwolnili Smudę. Sam nie wiem co o tym myśleć. Co do zasady jestem przeciwny ale w tym konkretnym przypadku gdzie od osób związanych z klubem dowiadywałem się, że od roku treningi przypominały lekcję WF w podstawówce a nie treningi piłkarskie to chyba było konieczne. Sarki jak prawie każdy czarny ( wyjątek Arboleda) był traktowany przez Franka jak dziki, więc nie dziwię się, że nagle przypomniał sobie że jednak coś tam umie. Pierwszy raz nie potępiam kopaczy za grę przeciwko trenerowi. Smuda jest kumplem Cupiała i chyba innej drogi nie było. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Stilić faulował, w szczególności Vrdoljaka, żeby Legia nie wyszła z groźną kontrą. Przez to przede wszystkim widać było jego zaangażowanie, którego nie wiem czemu trudno było szukać w paru ostatnich meczach. Nie doszukujmy się jakichś sensacji. No chyba, że chciał się wykartkować przed Jagiellonią zakładając, że Żydki są tacy słabi, że go Wisła nie potrzebuje w tym meczu xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Głowacki zagra w derbach ? Czy ma przerwę 2 mecze ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
To była absebncja po 8 żółtej...
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Zagra. Z Legią nie grał za 8 żółtą kartkę, więc tylko 1 mecz pauzy.
Za bezpośrednią czerwień miałby min. 2 mecze przerwy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Zasłużone powołanie dla Ryśka
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._dla_guzmicsa/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Siema
Wiadomo co z Sarkim? Domniemam, że gdyby kontuzja była poważna oficjalna by zamieściła informację. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Sarkiemu nic nie jest, będzie gotowy na derby.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nie. Wczoraj już chodziły słuchy na twitterze, że podobno ma się dobrze i zagra. No ,ale czas pokaże...
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a jak wyglada zerwanie więzadeł ?
imho jesli chodzi o twardosc piłkarza Sarkiego umiesciłbym razem z Maorem w "cipkach" dlatego liczę na pozytywne wiadomości nt. Haitańczyko-Nigeryjczyka ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Sarki przejdzie jutro dodatkowe badanie rezonansem magnetycznym, która ma wykluczyć uszkodzenie więzadeł w kolanie. Oficjalna na twitterze podala
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W jakimś rankingu weszlo (zapewne opartym na InStacie czy tego typu platformie) wychodzi, że Buchalik jest najmniej skutecznym bramkarzem w lidze (najmniej wybronionych piłek lecących w światło bramki). Kolejny argument dla zwolenników Miśka w bramce
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Pierwszy od dawna problem w klubie z bogactwem na jakiejkolwiek pozycji. Nie bardzo chyba wiadomo co zrobić, bo Bury udowadnia od dłuższego czasu, że jest czołowym prawym obrońcą ligi, a Jović wczoraj wyglądał również bardzo solidnie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|