|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 07.11.2014 o godz. 18:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No to teraz rozumiem, dlatego pisałem że to są wyjątkowe sytuacje. Ale znam ludzi którzy mają po 10km do Krakowa i narzekają że nei mają jak wrócić.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na C zostało 1900 biletów
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie, może ktoś miał podobny problem. Kupowałem bilet przez internet, ale w czasie przeprowadzania transakcji wyskoczył mi błąd i wywaliło mnie ze strony banku przy płatności. Teraz na moim koncie widnieje status "oczekiwanie na potwierdzenie płatności", ale jak klikam na ikone "zapłac" to przekierowuje mnie na PayU i tam wyskakuje mi błąd. Ktoś kiedys mial podobny problem?
Bo teraz mam zablokowaną możliwośc kupna biletu z konta kumpla, bo serwis zarejestrował jakobym już kupił bilet na mecz. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
musisz do 5 h odczekać i kupić ponownie. sprzedaż do 3 jest
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Bilety schodzą bardzo ładnie. Ale to za wolno!
Jeżeli ktoś nie ma biletu, to szybko niech pędzi na stadion, bo przed meczem będą duże kolejki. Ceny na mecz są bardzo atrakcyjne, a rywal? No właśnie. Śląsk jest bardzo mocny i zapowiada się świetny mecz. POMÓŻMY TEJ NASZEJ WIŚLE!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Wiadomo ile zostało biletów na C?
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakieś 1000
![]() Póki co poszło gdzieś 13 000 do tej pory, więc brać dupę w troki i do kas. Ma być tyle co na Bełchatowie!
Ostatnio edytowane przez palikot : 08.11.2014 o godz. 15:36.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy jakiś spec biletowy, wyjaśni mi różnicę 1000 biletów dostępnych na Górnika(9921) a dostępnych na Górnik+Lech(10906)?
Z tego co widzę, na podglądzie sektorów to jest tyle samo dostępnych miejsc a jak wejdę na ogólne( https://bilety.wisla.krakow.pl/impre...poznan,12.html) to jest różnica prawie 1000 dziwne. ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
kto przypomni do kiedy kupię bilet na sobotę przez internet? czwartek czy piątek?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
sądząc po awatarze jesteś kandydatem na prezydenta, może Ci na vipa za darmo dadzą? xD
a i do piątku |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
dzięki za info
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem sprawa jest prosta. Możemy w najbliższych dwóch meczach odpuścić wspieranie Akademii. Wiadomo ważna sprawa, ale teraz bardziej pieniędzy potrzebuje 1 drużyna.
SKWK powinna nagłośnić sprawę. I jak najbardziej zachęcac kibicow do kupowania biletów. Wiele osób nie moze byc na meczu z Górnikiem. Ale KAŻDY może kupić bilet. Czy jest obecnie w Austrii, Niemczech, czy Anglii. Wspieramy wtedy klub. Sprawa do nagłośnienia. Ja sam do Krakowa mam 100 km, nie będzie mnie na Górniku ale bilet kupie i wspomogę klub. Każdy pieniądz sie liczy. Mam nadzieje, ze SKWK pomoże... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mnie również nie będzie na meczu z przyczyn ode mnie niezależnych, ale bilet kupiony. Na Wiśle się nie oszczędza!
![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
no i brawo - jak jeszcze namówisz chociaż jedną osobę, która na mecz by nie poszła, żeby kupiła bilet to brawo x2. I niech każdy kto to przeczyta zrobi podobnie.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Teraz nie ma żadnego problemu. Są bilety za 15 zł, 20, 25. Kupcie, zróbcie przelew i jak nie możecie być na stadionie to oglądnijcie na C+. Nie ważne. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na chwile obecna nawet w miare wysokie wpływy z biletow nie sa w stanie miarodajnie pomoc...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A czy ja tak gdzies pisałem...
Nie rozumiesz o co mi chodzilo... Był pewien moment w którym sytuacja wygladala ze wlasnie dzięki kibicow klub będzie w stanie stanac na nogi... Na chwile obecna jak duza pomoc kibicow by to nie było to w całym rozrachunku nigdy ona nie będzie wystarczalna... Potrzebne sa pieniądze z zewnątrz... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zamiast pierd.olić i analizować i się wymądrzać, to namawiajcie kumpli do kupna biletów i sami też może weźcie się do kupowania...
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapier...ać po bilety !!!Ja na mecz iść nie dam rady z powodu pracy.Mimo to bilet zakupiłem!
WSPIERAJMY NASZ KLUB W TAK TRUDNYM MOMENCIE! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Sprzedano ledwie 10k biletow razem z Łęczną. Kupować, ....a!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
fajnie by bylo gdyby jakąs akcje z tego zrobić i rozreklamoać ja wszedzie gdzie się da. 25zl x2 w miesiacu to znow nie jest majątek a może w pewnum stopniu pomoc/ ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Mam karnet
![]() Kupiłem swojej narzeczonej bilet choć ona nie pójdzie na mecz. ![]() Jeśli macie dostęp do drugiej karty kibica tak jak ja, kupcie drugi bilet. Jeśli nie będziecie na meczu a nie macie biletu. Kupcie bilet mimo to. To najprostszy sposób by pomóc Klubowi. Każdy może wybrać czy dodatkowo ile wpłaci wybierając odpowiedni sektor. Do roboty. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
WITEK.- a jak tam twoi kumple? po skończeniu bojkotu zrezygnowali z chodzenia na mecze?
![]() Zrobiłem tak samo. Bilet kupiłem dla kuzyna ![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Ja niestety jutro do roboty idę i jestem zmuszony opuścić mecz, dopiero na Lecha się szykuję. 10 k malutko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
....a mac. Liczba sprzedanych biletów na jutro to śmiech. Gdzie jesteście "fanatycy"? Na meczu z Legia? Gdzie jesteście forumowi chuligani, gdzie jesteście pseudokumaci od siedmiu boleści? Albo się weźmiemy za jaja i wyjdziemy z tej mizerii jaka zapanowała u nas i nie chodzi mi tylko o stan finansów klubu, albo przejdziemy do historii jako Ci, którzy w obliczu wyzwania dali dupy, zajebali. Nie idziesz na mecz - to kup chociaż bilet 25 zł czy tam 30 to nie majątek. Naprawdę żal jak się na to patrzy mnie ogarnia. Odpowiedz sobie gdzie będziesz jutro o 15.30 i czy Ci ....a nie będzie wstyd.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
A jaka jest liczba sprzedanych biletów bo jak teraz kupowałem na stronie było około 8800 wolnych miejsc.?
|
|
|