|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
W ostatnich wyborach i PO i PiS zebrały po 2,2 mln głosów i co to oznacza ?
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
1.debile 2.kretyni 3,idioci 4.dopisz sam *niepotrzebne skreślić |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Nie wiem dlaczego czepiacie się Hofmana i jego kumpli
Przecież lecieli tanimi liniami, a nawet własny alkohol pili. Czysta oszczędność i jeszcze źle. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
po co te nerwy? jeżeli któryś punkt dotyczy ciebie? to trudno, trzeba się z tym jakoś uporać wyborco Państwa PO
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 09.11.2014 o godz. 15:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Różnica między obu partiami jest taka, że Z PiS-u za to wylecą z hukiem a szef mafii z PO jeszcze wyróżnia swoich przekręciarzy. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
@Gwiaździsty piszesz o różnych drogich przekrętach PeOwców a zapominasz że nas podatników prywatna ochrona dupy prezesa kosztuje ponad milion rocznie!
![]() A tu masz film o pracy polityka PIS w Madrycie. http://www.fakt.pl/polityka/adam-hof...ly,501874.html Gwieździsty za próbę korupcji Begerki, Lipiński został mianowany V-prezesem PIS. Więc mi tu nie pisz o jakiś standardach w partiach. A ile nas podatników kosztują wycieczki Antka do Stanów! i to tylko po to aby im kit smoleński pocisnąć. W końcu jaki jest Hofman wszyscy widzieli od dawna. Tylko nie prezes z kolegami.
Ostatnio edytowane przez york09 : 09.11.2014 o godz. 17:34.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
wygląda jakby herszt mafii donek jechał na pożegnalny sabat Państwa PO , z Lipińskim kłamiesz, według Państwa PO była to nielegalnie nagrana rozmowa, w odróżnieniu od taśm prawdy znamy nawet przestępców, to gruby i głupszy czyli morozowski znany także z nazwiska mordka i sekielski który nie mieści się na ekranie,prokuraturze pozostaje tylko wystosować akt oskarżenia
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Adam Lipiński (PiS) proponuje Renacie Beger stanowisko w ministerstwie rolnictwa w zamian za przejście do PiS.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/lipin...-rzadzie/yq01f Oto filmik https://www.youtube.com/watch?v=tcARJuwjSDw Jak wiadomo, korupcji żadnej w/g PIS nie było ,była niestosowność. Za tą niestosowność został V-prezesem. Za to awans Karskiego na rzecznika dyscypliny partyjnej w PIS http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kra...ki,160023.html To też taka niestosowność za którą został "rzecznikiem dyscypliny w PIS"
Boli cię prawdo pokazywana przez tego "grubego i głupszego" co. Poniżanie innych to norma w PISie? (były PISowiec Misiu nazwał Hofmana żulem) Może to i trafne, ale jak dla mnie niesmaczne.
Ostatnio edytowane przez york09 : 09.11.2014 o godz. 20:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Mazurek jak zawsze na propsie
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
jak to cieszy,szpeniu bez argumentów traci zimną krew, yorkusiowi puszczają nerwy, tak trzymać chłopaki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Swoją drogą ciekaw jestem czemu im nie przeszkadza symbolika i ideologia komunistyczna bo chyba nigdy się nie zdarzyło aby ci ludzie przeciwko komunie protestowali. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wywiad ze Stonogą o wszystkim...
http://pressmix.eu/index.php/2014/11...tego-w-polsce/ ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Offline |
||
|
oznacza że 2,2 mln głosujących na Państwo PO po 7 latach "rządzenia' to :
1.debile 2.kretyni 3,idioci 4.dopisz sam *niepotrzebne skreślić I komu tu puszczają nerwy! Kierim nic mnie tak nie uspokaja jak wtopa Adasia. Po prostu pełen luzik. ![]() Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez york09 : 10.11.2014 o godz. 10:29.
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
yorkuś wyluzuj , wtopa adasia Pis-owi wyjdzie na dobre , uwierz w to , cieszymy się razem ,popatrz jaka zgoda panuje, a nerwowe wklejki zachowaj na trudniejsze czasy
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
i jeszcze jedno żebyś zrozumiał dlaczego wtopa adasia jest korzystna dla PIS . reżimowe media od kilku dni nie maja pomysłu jak to pokazywać, no bo jak to ? niezbyt duża wtopa a Prezes rekomenduje wyrzucenie z partii , a z drugiej strony LISTA siedmioletnich WTOP i wszyscy w Państwie PO maja się świetnie , jak to przedstawić ? jak z tym żyć , wczoraj sztandarowe programy informacyjne przeslizgnęły się po temacie pokazując sprawę bardzo ogólnie, po prostu zagwozdka , a wiesz dlaczego ? bo nawet lemingi chłonące fakty czy wiadomości tvp widza nierównowagę w postepowaniu Prezesa i herszta mafii, i nawet reżimowe media muszą stonować przekaz , poza tym Hofmann poza Pis to dobra wiadomość i dla mnie i dla Prezesa , teraz rozumiesz naszą wspólną radość , ciesz się i bądz czujny , obserwuję co piszesz , skomentuję każda głupotę, a te cztery punkty nie bierz do siebie , przecież Ty nie głosujesz na Państwo PO?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 10.11.2014 o godz. 10:47.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Co do tego to nie jestem pewny, bo większość twoich wypowiedzi w tym temacie była podparta tym co Adaś mówił. Tak to jest jak się takich młodych wybiera do koryta. Oni zamiast od siebie to wolą do siebie. (dot. od lewa do prawa)
Ostatnio edytowane przez york09 : 10.11.2014 o godz. 11:05.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
yorkuś konfabulujesz ,dawaj moje cytaty albo wklejki z adasiem , czekam, mówiąc o wybieraniu młodych masz na myśli sławku nowaku czy góralecke z poronina jagusie marczułajtis/ a może cud natury niejaką muchę od sportu, kogo yorkuś mógł mieć na myśli , oto jest pytanie?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
MŁODYCH i tych co wymieniłeś też.
Niejakiego min. Ziobry PIS też trzeba do grona dokooptować. Przez jego słowa o dr. G "już nigdy przez tego pana..." rozpieprzył zespół kardiochirurgów i wielu straciło życie. Cytat:
Czyżby zemsta?
Ostatnio edytowane przez york09 : 10.11.2014 o godz. 11:27.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
yorkuś, powielasz wklejkową prooagandę , nie chce mi się pisaś o doktorku mirusiu g..., nasuwa się jedno słowo kanalia, poczytaj bez wklejek może otworzysz oczy,a zbynio? to zdrajca i dziwię się Prezesowi że z nim rozmawia
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://niezalezna.pl/61268-polityczn...legacje-i-loty
adaś i spółka to płotki , to jest tykająca bomba , nie będzie żadnego szumnie zapowiadanego audytu , a poza tym kto to ma zrobić radek"jak nie podpiszecie wszyscy zginiecie" sikorski ? z jego siedmioletnimi osmiorniczkami , pamiętam jak dżulia pitera szalała z audytem kart jak znalazła wiceministra Z Pis-u który wydał 8,4 zł na dorsza , był to wiceminister rybołówstwa, ale kto chce niech poczyta po co to zakupił , miał być audyt wszystkich kart ale jak się okazało że radzio który był w tamtym czasie w PIS wydał niebotyczne kwoty to dżulia wyhamowała bo aktualnie radzio był już w Państwie PO |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czytając tą komunistyczną szmatę dzisiaj, natrafiłem na wywiad z Hofmanem
Cóż mogę powiedzieć. Po raz kolejny dowód i potwierdzenie, że PO i PIS realizują program razem, który już był lata temu ustalony i już nawet się z tym nie kryjąc, tylko jasno o tym dając do zrozumienia, że ich walka jest "w interesie narodu", czyli wszystko w co wierzycie jest ustalone, że tak ma być. PO zdrajcy? Hoffman: To w interesie narodu. Ty się w....iasz że PO to tamto kolega się w....ia że PIS to tamto, a ten ci mówi, że to jest w interesie narodu Cytat:
Straszenie Polski, że ktoś obok nich wejdzie do sceny politycznej "mordorem" pokazuje że to wszystko to jest ustalone przemyślane i jaki realizują plan. Narodowcy są źli ale nie wszyscy ( pewnie chodzi, że narodowi socjaliści są ok), platforma to zdrajcy ale dla interesu narodu mogą być...cała PISowska logika. Jezus całe szczęscie. Oby piastował "urząd" jak najdłużej
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.11.2014 o godz. 12:15.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Nie chodzi tutaj o jakieś kilka nędznych tysięcy. Tutaj chodiz o wizerunek. Hofman jako rzecznik największej aprtii opozycyjnej, codziennie punktował rządy PO za korupcje, malwersacje i kradzież majątku. A gdy przychodzi co do czego, to jak się pojawia sytuacja, to nawet Hofmanek wyciąga rękę po kasiorkę i kręci małe wałki. To jasno pokazuje, jak zakłamany jest ON, a że jest rzecznikiem to dostaje również Pis - bo stają się jako partia niewiarygodni. p.s. wszyscy w pisie wiedzą, że wyjebka Hofmanowi należała się już dawno. Tylko powinien mieć karę tylko on, a w tej syuacji dostanie je również partia. p.s2. Drozd, w PiSie również wszyscy wiedzą, że póki jest na jej czele Wódz JK to PiS wyborów nie ywgra. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
||
|
Ale co tu ma do rozumienia dlaczego jest ta afera i o co chodzi?
Wierzy ktoś tutaj w przypadek, że to wypływa tydzień przed wyborami? Nie sądzę. I to wobec najwierniejszego z wiernych, I wazeliniarza IV RP Hof-Man Pinga. To już naprawdę trzeba być w bardzo zaawansowanym stopniu lemingiem Cytat:
Cytat:
![]() Racja dla kerima- pisiory na tym mogą tylko zyskać. Szpeniu, względem profilowego- Tobie ten środek leczniczy bardzo potrzebny. A trzeba było zacząć już od Mira, Rycha i Zbycha (a nawet i wcześniej) z takimi konsekwencjami jakie stosuje obecnie Kwak Chin Jaro ![]()
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 10.11.2014 o godz. 12:28.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
szpeniu , wróci Drozd to Ci wyjaśni dlaczego piszesz do niego a on nie może , już taki jeden warszawiaczek emj 10 zgłaszał do administarcjIi ,wycofał się rakiem , nie brnij w "Drozda" , zaklinasz rzeczywistość , Hofman był do wylotki od dawna , to będzie dobry pretekst , natomiast punktowanie przez adasia mafii Państwa PO było jak smaganie biczem , do tego doprowadzał do furii monisię i resztę reżimowych mediów, na koniec , z tekstem że winny PIS lecisz obleśnym kamińskim, nie wierzę że to Twój idol, mnie odrzucał jak był w Pisie wiecznie spocony przed kamerami łysy grubas,
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ABGwislak , mam podobne zdanie jak Ty że to nie jest przypadek z Hofmanem, zwróć uwagę żę nic nie mówi się o Kamińskim czy Rogackim, poza tym cała otoczka wyjazdu , sprawdzanie list , zdjęcia , filmiki itd, śmierdzi na odległość , ale jak ktoś ma rozumek (nie mówię o inteligencji) jak adaś to tak się kończy karierę, dla mnie na plus , obawiałem się że wykręci coś mocniejszego
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://kaska.salon24.pl/614665,jesli-krasc-to-kamienice
stara sprawa ale v-ce mafii Państwa PO idzie dalej w zaparte, mało tego , ucieka z konferencji prasowej unikając pytań autora tekstu Marka Pyzy |
|
|