The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2014, 17:18
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
znasz genezę powstania tego "najbardziej poczytnego"dziennika w Polsce ? , znasz profil reklam w tym "najbardziej poczytnym" dzienniku ? reklama odpoczynku w lesie to nie żart tylko przykład , kolejny to np reklama złomowania sprzętu wojskowego,byle by kaska poszła z budżetu, a potem michnik pochwali, obroni i da odpór wrednym kaczystom, na rynku mediów panuje nierównowaga, kto się trochę tym interesuje widzi to bez problemu, Ty nie widzisz bo nie chcesz , proste
znam genezę, nie musisz mi przypominać. Nie o tym dyskutujemy.

Jak za PiS publikowali ogłoszenia to nie miałeś z tym problemu?

Już tu kiedyś to pisałem... Skoro gw czyta tylko 160k dziennie, a Po zbiera kilka milionów głosów, to co to oznacza?
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 08.11.2014, 19:35
W ostatnich wyborach i PO i PiS zebrały po 2,2 mln głosów i co to oznacza ?
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 08.11.2014, 20:17
Szpen napisał(a):Wyświetl post
znam genezę, nie musisz mi przypominać. Nie o tym dyskutujemy.

Jak za PiS publikowali ogłoszenia to nie miałeś z tym problemu?

Już tu kiedyś to pisałem... Skoro gw czyta tylko 160k dziennie, a Po zbiera kilka milionów głosów, to co to oznacza?
oznacza że 2,2 mln głosujących na Państwo PO po 7 latach "rządzenia' to :
1.debile
2.kretyni
3,idioci
4.dopisz sam
*niepotrzebne skreślić
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.11.2014, 06:45
1.debile
2.kretyni
3,idioci
4.dopisz sam
*niepotrzebne skreślić
Jakoś nie chce mi sie wierzyć w te 2,2 miliona .Polecam Ci obejrzeć ostatni program "Bliżej" Jana Pospieszalskiego......wieeeele wyjaśnia http://vod.tvp.pl/audycje/publicysty...12014/17276082
kerim1906
Banita

Stary 09.11.2014, 11:08
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Jakoś nie chce mi sie wierzyć w te 2,2 miliona .Polecam Ci obejrzeć ostatni program "Bliżej" Jana Pospieszalskiego......wieeeele wyjaśnia http://vod.tvp.pl/audycje/publicysty...12014/17276082
temat znam dobrze, opieram się na oficjalnych statystykach wrzuconych przez kumatego powyżej,ile by ich nie było naprawdę świadczy tylko o nich
Szpen
Senior Member

Stary 09.11.2014, 11:43
1.debile
2.kretyni
3,idioci
4.dopisz sam
*niepotrzebne skreślić
dostałeś radę od Pablo, żeby nie przeginać i nie posłuchałeś. Kup sobie bilet w Ryanairze lub weź kilometrówkę i zjeżdżaj z forum.
york09
Banita

Od: 04.2013

Stary 09.11.2014, 13:15
Nie wiem dlaczego czepiacie się Hofmana i jego kumpli
Przecież lecieli tanimi liniami, a nawet własny alkohol pili. Czysta oszczędność i jeszcze źle.
kerim1906
Banita

Stary 09.11.2014, 15:23
dostałeś radę od Pablo, żeby nie przeginać i nie posłuchałeś. Kup sobie bilet w Ryanairze lub weź kilometrówkę i zjeżdżaj z forum.
po co te nerwy? jeżeli któryś punkt dotyczy ciebie? to trudno, trzeba się z tym jakoś uporać wyborco Państwa PO
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 09.11.2014 o godz. 15:36.
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 09.11.2014, 16:44
york09 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem dlaczego czepiacie się Hofmana i jego kumpli
Przecież lecieli tanimi liniami, a nawet własny alkohol pili. Czysta oszczędność i jeszcze źle.
Jasne, mogliby być przynajmniej tacy jak skorumpowani działacze PO. Być jak Jagna Marczułajtus, która z mężem przechulała te kilkanaście baniek podatników na Olimpiadę Zimową, której nie będzie. W nagrodę stała aż w drugim rzędzie lizusów i biła brawo hersztowi mafii, na pożegnalnym spotkaniu ze swoją kamarylą. Mogli być jak jego kumpel z boiska czyli Sławuś Nowak, który załatwiał swoim kumplom przetargi z nszych pieniędzy i to zapewne też za miliny. Zresztą jego zegarek, który dostał w podziece jest 3x droższy niż cała ta "afera" samolotowa.
Różnica między obu partiami jest taka, że Z PiS-u za to wylecą z hukiem a szef mafii z PO jeszcze wyróżnia swoich przekręciarzy.
york09
Banita

Stary 09.11.2014, 16:50
@Gwiaździsty piszesz o różnych drogich przekrętach PeOwców a zapominasz że nas podatników prywatna ochrona dupy prezesa kosztuje ponad milion rocznie!

A tu masz film o pracy polityka PIS w Madrycie.
http://www.fakt.pl/polityka/adam-hof...ly,501874.html

Gwieździsty za próbę korupcji Begerki, Lipiński został mianowany V-prezesem PIS. Więc mi tu nie pisz o jakiś standardach w partiach.
A ile nas podatników kosztują wycieczki Antka do Stanów! i to tylko po to aby im kit smoleński pocisnąć.
W końcu jaki jest Hofman wszyscy widzieli od dawna. Tylko nie prezes z kolegami.
Ostatnio edytowane przez york09 : 09.11.2014 o godz. 17:34.
kerim1906
Banita

Stary 09.11.2014, 17:36
wygląda jakby herszt mafii donek jechał na pożegnalny sabat Państwa PO , z Lipińskim kłamiesz, według Państwa PO była to nielegalnie nagrana rozmowa, w odróżnieniu od taśm prawdy znamy nawet przestępców, to gruby i głupszy czyli morozowski znany także z nazwiska mordka i sekielski który nie mieści się na ekranie,prokuraturze pozostaje tylko wystosować akt oskarżenia
york09
Banita

Stary 09.11.2014, 20:16
z Lipińskim kłamiesz,
Adam Lipiński (PiS) proponuje Renacie Beger stanowisko w ministerstwie rolnictwa w zamian za przejście do PiS.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/lipin...-rzadzie/yq01f
Oto filmik
https://www.youtube.com/watch?v=tcARJuwjSDw
Jak wiadomo, korupcji żadnej w/g PIS nie było ,była niestosowność. Za tą niestosowność został V-prezesem.

Za to awans Karskiego na rzecznika dyscypliny partyjnej w PIS
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kra...ki,160023.html
To też taka niestosowność za którą został "rzecznikiem dyscypliny w PIS"

wygląda jakby herszt mafii donek jechał na pożegnalny sabat Państwa PO , z Lipińskim kłamiesz, według Państwa PO była to nielegalnie nagrana rozmowa, w odróżnieniu od taśm prawdy znamy nawet przestępców, to gruby i głupszy czyli morozowski znany także z nazwiska mordka i sekielski który nie mieści się na ekranie,prokuraturze pozostaje tylko wystosować akt oskarżenia
Już jesteś blisko dna. Nie schodź poniżej rynsztoka.
Boli cię prawdo pokazywana przez tego "grubego i głupszego" co.
Poniżanie innych to norma w PISie? (były PISowiec Misiu nazwał Hofmana żulem) Może to i trafne, ale jak dla mnie niesmaczne.
Ostatnio edytowane przez york09 : 09.11.2014 o godz. 20:55.
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 09.11.2014, 21:46
Mazurek jak zawsze na propsie http://wpolityce.pl/polityka/221436-...o-trzeba-umiec
kerim1906
Banita

Stary 09.11.2014, 22:21
jak to cieszy,szpeniu bez argumentów traci zimną krew, yorkusiowi puszczają nerwy, tak trzymać chłopaki
cpc
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.11.2014, 22:34
Cytat:

Przypominam, że Antifa albo coś podobnego szykuje anty marsz o podobnej porze, w Warszawie nie dali rady to będą w Krakowie

https://www.facebook.com/events/1541981342682028/
I znowu te same bzdety o ksenofobii, rasizmie, nacjonalizmie i oczywiście faszyzmie. Aż do znudzenia. Już chyba nawet dzieci w przedszkolu wiedzą, że to puste slogany. Ciekaw jestem kiedy uznają wywieszanie polskich barw w święta narodowe jako oznakę krwiożerczego nacjonalizmu, od którego już rzut beretem do faszyzmu. W sumie to nie wiem czy już tak nie jest.
Swoją drogą ciekaw jestem czemu im nie przeszkadza symbolika i ideologia komunistyczna bo chyba nigdy się nie zdarzyło aby ci ludzie przeciwko komunie protestowali.
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 09.11.2014, 22:36
Wywiad ze Stonogą o wszystkim...
http://pressmix.eu/index.php/2014/11...tego-w-polsce/
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
york09
Banita

Stary 10.11.2014, 10:11
yorkusiowi puszczają nerwy, tak trzymać chłopaki
1.debile
2.kretyni
3,idioci
4.dopisz sam
*niepotrzebne skreślić

I komu tu puszczają nerwy!
Kierim nic mnie tak nie uspokaja jak wtopa Adasia. Po prostu pełen luzik.
Cytat:
Gdy trzej zawieszeni posłowie PiS dostali zgodę Sejmu na przejazd samochodami do Madrytu, od dwóch tygodni mieli już zakupione bilety tanich linii lotniczych dla 8 osób - informuje Radio ZET.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...tnicze.html#MT
Za 10 lat wyrok! Tak jak dzisiaj ma zapaść dla A Jakubowskiej. (miała tą samą fuchę w SLD co Adaś w PISie) I jak tu nie być wyluzowany skoro kaznodzieje moralności z PIS okazali się pospolitymi złodziejami.
cpc napisał(a):Wyświetl post
I znowu te same bzdety o ksenofobii, rasizmie, nacjonalizmie i oczywiście faszyzmie. Aż do znudzenia. Już chyba nawet dzieci w przedszkolu wiedzą, że to puste slogany. Ciekaw jestem kiedy uznają wywieszanie polskich barw w święta narodowe jako oznakę krwiożerczego nacjonalizmu, od którego już rzut beretem do faszyzmu. W sumie to nie wiem czy już tak nie jest.
Swoją drogą ciekaw jestem czemu im nie przeszkadza symbolika i ideologia komunistyczna bo chyba nigdy się nie zdarzyło aby ci ludzie przeciwko komunie protestowali.
Oni to traktują jako okazję do wyżycia się, dla nich to po prostu dobra zabawa. Można bezkarnie rzucać kostkami chodnikowymi
Ostatnio edytowane przez york09 : 10.11.2014 o godz. 10:29.
kerim1906
Banita

Stary 10.11.2014, 10:31
yorkuś wyluzuj , wtopa adasia Pis-owi wyjdzie na dobre , uwierz w to , cieszymy się razem ,popatrz jaka zgoda panuje, a nerwowe wklejki zachowaj na trudniejsze czasy
kerim1906
Banita

Stary 10.11.2014, 10:45
i jeszcze jedno żebyś zrozumiał dlaczego wtopa adasia jest korzystna dla PIS . reżimowe media od kilku dni nie maja pomysłu jak to pokazywać, no bo jak to ? niezbyt duża wtopa a Prezes rekomenduje wyrzucenie z partii , a z drugiej strony LISTA siedmioletnich WTOP i wszyscy w Państwie PO maja się świetnie , jak to przedstawić ? jak z tym żyć , wczoraj sztandarowe programy informacyjne przeslizgnęły się po temacie pokazując sprawę bardzo ogólnie, po prostu zagwozdka , a wiesz dlaczego ? bo nawet lemingi chłonące fakty czy wiadomości tvp widza nierównowagę w postepowaniu Prezesa i herszta mafii, i nawet reżimowe media muszą stonować przekaz , poza tym Hofmann poza Pis to dobra wiadomość i dla mnie i dla Prezesa , teraz rozumiesz naszą wspólną radość , ciesz się i bądz czujny , obserwuję co piszesz , skomentuję każda głupotę, a te cztery punkty nie bierz do siebie , przecież Ty nie głosujesz na Państwo PO?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 10.11.2014 o godz. 10:47.
york09
Banita

Stary 10.11.2014, 10:49
yorkuś wyluzuj , wtopa adasia Pis-owi wyjdzie na dobre , uwierz w to , cieszymy się razem ,popatrz jaka zgoda panuje, a nerwowe wklejki zachowaj na trudniejsze czasy
Nie tylko PISowi ale i krajowi. Kolejny raz naród pokaże środkowy palec w wyborach.
poza tym Hofmann poza Pis to dobra wiadomość i dla mnie(...)
Co do tego to nie jestem pewny, bo większość twoich wypowiedzi w tym temacie była podparta tym co Adaś mówił.

Tak to jest jak się takich młodych wybiera do koryta. Oni zamiast od siebie to wolą do siebie. (dot. od lewa do prawa)
Ostatnio edytowane przez york09 : 10.11.2014 o godz. 11:05.
kerim1906
Banita

Stary 10.11.2014, 11:12
yorkuś konfabulujesz ,dawaj moje cytaty albo wklejki z adasiem , czekam, mówiąc o wybieraniu młodych masz na myśli sławku nowaku czy góralecke z poronina jagusie marczułajtis/ a może cud natury niejaką muchę od sportu, kogo yorkuś mógł mieć na myśli , oto jest pytanie?
york09
Banita

Stary 10.11.2014, 11:21
MŁODYCH i tych co wymieniłeś też.
Niejakiego min. Ziobry PIS też trzeba do grona dokooptować. Przez jego słowa o dr. G "już nigdy przez tego pana..."
rozpieprzył zespół kardiochirurgów i wielu straciło życie.
Cytat:
(...)„Kontrwywiadzie RMF FM” zapytany o dr. G., powiedziałem: „To jest człowiek, który zrobił w zeszłym roku jedną trzecią przeszczepów serca w Polsce. Pan minister Ziobro będzie miał pod koniec roku bilans – wiadomo, ile było przeszczepów w ubiegłym roku, i tyle, o ile będzie mniej, tyle osób pan Ziobro zabił”.
http://www.przeglad-tygodnik.pl/pl/a.../bilans-ziobry
Ojciec pana Ziobry zmarł w 2006 roku w wyniku problemów kardiologicznych, a winą za śmierć ojca Zbigniew Ziobro obarczył lekarzy domagając się postawienia ich przed Sądem. W lutym 2007 roku Ziobro przeprowadza niezwykle medialną akcję aresztowania i oskarżenia czołowego, polskiego kardiochirurga.
Czyżby zemsta?
Ostatnio edytowane przez york09 : 10.11.2014 o godz. 11:27.
kerim1906
Banita

Stary 10.11.2014, 11:30
yorkuś, powielasz wklejkową prooagandę , nie chce mi się pisaś o doktorku mirusiu g..., nasuwa się jedno słowo kanalia, poczytaj bez wklejek może otworzysz oczy,a zbynio? to zdrajca i dziwię się Prezesowi że z nim rozmawia
kerim1906
Banita

Stary 10.11.2014, 11:42
http://niezalezna.pl/61268-polityczn...legacje-i-loty

adaś i spółka to płotki , to jest tykająca bomba , nie będzie żadnego szumnie zapowiadanego audytu , a poza tym kto to ma zrobić radek"jak nie podpiszecie wszyscy zginiecie" sikorski ? z jego siedmioletnimi osmiorniczkami , pamiętam jak dżulia pitera szalała z audytem kart jak znalazła wiceministra Z Pis-u który wydał 8,4 zł na dorsza , był to wiceminister rybołówstwa, ale kto chce niech poczyta po co to zakupił , miał być audyt wszystkich kart ale jak się okazało że radzio który był w tamtym czasie w PIS wydał niebotyczne kwoty to dżulia wyhamowała bo aktualnie radzio był już w Państwie PO
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 10.11.2014, 11:55
Czytając tą komunistyczną szmatę dzisiaj, natrafiłem na wywiad z Hofmanem
Cóż mogę powiedzieć. Po raz kolejny dowód i potwierdzenie, że PO i PIS realizują program razem, który już był lata temu ustalony i już nawet się z tym nie kryjąc, tylko jasno o tym dając do zrozumienia, że ich walka jest "w interesie narodu", czyli wszystko w co wierzycie jest ustalone, że tak ma być. PO zdrajcy? Hoffman: To w interesie narodu. Ty się w....iasz że PO to tamto kolega się w....ia że PIS to tamto, a ten ci mówi, że to jest w interesie narodu Wszystko po to aby kraść kraść i kraść, obsadzać "swoich" na urzędach państwowych i spółkach skarbu państwa i kraść kraść kraść. Potem Maniek Sokołowski bawi się w Dźwirzynie i za hotel nie płaci. Żygać się chce
Cytat:
Bo?

- Spór, nawet bardzo ostry, jest istotą polityki. Jeśli politycy kłócą się w Sejmie, to ludzie nie biją się na ulicy. My jasno definiujemy interes narodowy, a spór PO z PiS odbywa się w ramach podziałów społeczno-politycznych. Bo co może być zamiast tego? Prorosyjski Janusz Korwin-Mikke i mający tendencje antysemickie Ruch Narodowy. Nie mówię o wszystkich działaczach narodowych, ale niektórych. Obniżanie temperatury sporu oznacza, że tworzy się dla nich przestrzeń, bo w spór będą wchodzić ugrupowania z programem sprzecznym z polskim interesem. Parafrazując tytuł książki Ziemowita Szczerka: "Przyjdzie Mordor i was zje".

PO i PiS toczą spór w ramach szeroko rozumianego interesu narodowego? Co to znaczy? Platformę przedstawiacie często jako partię zdrady narodowej.

- Antysemityzm to jedna z najgorszych rzeczy, jaka może się zdarzyć w polskiej polityce, niszcząca na arenie międzynarodowej. Propagowanie zaś proputinizmu to zagrożenie dla samej niepodległości Polski. Na to nie będzie naszej zgody.

Natomiast Platforma powinna też nauczyć się w tej ostatniej kwestii większej asertywności. W relacji z Rosją popełniła bardzo poważne błędy, z których powinna się rozliczyć przed Polakami.

Cały tekst: http://wyborcza.pl/politykaekstra/1,...#ixzz3If4RYVqD
P.s Antysemityzm to kolejny argument o tym, że ci ludzie bredzą... jaki antysemityzm? Gdzie? kto? wobec kogo? Gdzie w POlsce antysemityzm, gdzie są żydzi, bo ja nie widziałem od 7 lat żyda.
Straszenie Polski, że ktoś obok nich wejdzie do sceny politycznej "mordorem" pokazuje że to wszystko to jest ustalone przemyślane i jaki realizują plan. Narodowcy są źli ale nie wszyscy ( pewnie chodzi, że narodowi socjaliści są ok), platforma to zdrajcy ale dla interesu narodu mogą być...cała PISowska logika.

p.s2. Drozd, w PiSie również wszyscy wiedzą, że póki jest na jej czele Wódz JK to PiS wyborów nie ywgra.
Jezus całe szczęscie. Oby piastował "urząd" jak najdłużej
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.11.2014 o godz. 12:15.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Szpen
Senior Member

Stary 10.11.2014, 12:08
i jeszcze jedno żebyś zrozumiał dlaczego wtopa adasia jest korzystna dla PIS . reżimowe media od kilku dni nie maja pomysłu jak to pokazywać, no bo jak to ? niezbyt duża wtopa a Prezes rekomenduje wyrzucenie z partii
Drozd, czy ty w ogóle rozumiesz dlaczego jest ta afera z Hofmankiem?

Nie chodzi tutaj o jakieś kilka nędznych tysięcy. Tutaj chodiz o wizerunek. Hofman jako rzecznik największej aprtii opozycyjnej, codziennie punktował rządy PO za korupcje, malwersacje i kradzież majątku. A gdy przychodzi co do czego, to jak się pojawia sytuacja, to nawet Hofmanek wyciąga rękę po kasiorkę i kręci małe wałki.

To jasno pokazuje, jak zakłamany jest ON, a że jest rzecznikiem to dostaje również Pis - bo stają się jako partia niewiarygodni.

p.s. wszyscy w pisie wiedzą, że wyjebka Hofmanowi należała się już dawno. Tylko powinien mieć karę tylko on, a w tej syuacji dostanie je również partia.

p.s2. Drozd, w PiSie również wszyscy wiedzą, że póki jest na jej czele Wódz JK to PiS wyborów nie ywgra.
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 10.11.2014, 12:25
Ale co tu ma do rozumienia dlaczego jest ta afera i o co chodzi?

Wierzy ktoś tutaj w przypadek, że to wypływa tydzień przed wyborami? Nie sądzę.

I to wobec najwierniejszego z wiernych, I wazeliniarza IV RP Hof-Man Pinga. To już naprawdę trzeba być w bardzo zaawansowanym stopniu lemingiem

Cytat:
To jasno pokazuje, jak zakłamany jest ON, a że jest rzecznikiem to dostaje również Pis - bo stają się jako partia niewiarygodni.
Ja wiem, że jako platformersy forsujecie odpowiedzialność zbiorową, ale nie każdy kieruje się tym samym.

Cytat:
p.s. wszyscy w pisie wiedzą, że wyjebka Hofmanowi należała się już dawno. Tylko powinien mieć karę tylko on, a w tej syuacji dostanie je również partia.
Zobaczymy za tydzień Szpeniu czy porównując do poprzednich samorządowych tak bardzo i czy w ogóle dostanie

Racja dla kerima- pisiory na tym mogą tylko zyskać.

Szpeniu, względem profilowego- Tobie ten środek leczniczy bardzo potrzebny. A trzeba było zacząć już od Mira, Rycha i Zbycha (a nawet i wcześniej) z takimi konsekwencjami jakie stosuje obecnie Kwak Chin Jaro
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 10.11.2014 o godz. 12:28.
Anty PO-PiS!!!
kerim1906
Banita

Stary 10.11.2014, 12:26
szpeniu , wróci Drozd to Ci wyjaśni dlaczego piszesz do niego a on nie może , już taki jeden warszawiaczek emj 10 zgłaszał do administarcjIi ,wycofał się rakiem , nie brnij w "Drozda" , zaklinasz rzeczywistość , Hofman był do wylotki od dawna , to będzie dobry pretekst , natomiast punktowanie przez adasia mafii Państwa PO było jak smaganie biczem , do tego doprowadzał do furii monisię i resztę reżimowych mediów, na koniec , z tekstem że winny PIS lecisz obleśnym kamińskim, nie wierzę że to Twój idol, mnie odrzucał jak był w Pisie wiecznie spocony przed kamerami łysy grubas,
kerim1906
Banita

Stary 10.11.2014, 12:31
ABGwislak , mam podobne zdanie jak Ty że to nie jest przypadek z Hofmanem, zwróć uwagę żę nic nie mówi się o Kamińskim czy Rogackim, poza tym cała otoczka wyjazdu , sprawdzanie list , zdjęcia , filmiki itd, śmierdzi na odległość , ale jak ktoś ma rozumek (nie mówię o inteligencji) jak adaś to tak się kończy karierę, dla mnie na plus , obawiałem się że wykręci coś mocniejszego
kerim1906
Banita

Stary 10.11.2014, 15:40
http://kaska.salon24.pl/614665,jesli-krasc-to-kamienice

stara sprawa ale v-ce mafii Państwa PO idzie dalej w zaparte, mało tego , ucieka z konferencji prasowej unikając pytań autora tekstu Marka Pyzy

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów