|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Gwałcić rabować. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
ad.2 UEFA ma swoje wady, ma swoje zalety (rozadje kasę) nie jest obowiązkiem uczestniczyć w rozgrywkach organizowanych przez nią ad.3 Wisła wyciągała łapki po kasę z UEFY i mam nadzieje będzie niedługo znowu wyciagać. Tylko my w przeciwieństwie do was nigdy nie klęczeliśmy przed UEFĄ na kolanach i błagaliśmy o zmiłowanie a z drugiej strony nie wyzywaliśmy jej od mafii ad. 4 ... ad. 5 Ale to już było w pkt 2 W jednym czym się tylko zgadzam to ostatnie zdanie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() 2. patrz pkt 1. 3. Nie przypominam sobie klękania przed UEFA, no ale Ty jesteś znany z kręcenia w swojej głowie różnych dziwnych motywów i filmów, więc zostawiam Cię z tym (jak i również z Twoimi filmami na temat historii Mariboru). Nie wyzywaliście UEFA od mafii? Nigdy?! Myślę, że starsi Koledzy muszą Cię trochę poedukować. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
------- Co do grupy. Wszyscy już widzą was na 1szym miejscu no ja niekoniecznie. Lokeren wyrzucił Hull, Trabzon ma Cardozo i kilku innych ciekawych grajkow, Metalist niekoniecznie musi grać tak chujowo z drużyną która przyjedzie grać w piłkę a nie parkować przegubowiec. Życzę oczywiście sromotnego w.......u ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie tam się podoba, że się w oprawach nie .......imy w tańcu i nazywamy rzeczy po imieniu. Jak kto woli "lets kick out racism from football" to jego sprawa.
Wolę być jednak kibicem Legii niż Celticu ![]()
![]() Tak właśnie sądziłem, że się popłaczesz i zamilkniesz. Tym lepiej dla Ciebie. ![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
. Po drugie - wy raczej prosicie, a wręcz błagacie, żeby ta mafia dała wam szansę i wypłaciła pieniążki z udziału w ich rozgrywkach A skoro FUCK UEFA, to UEFA powinna FUCK LEGIA i wykluczyć was z pucharów. Wtedy nie byłoby żadnej napinki, bo sami nie wiecie czego chcecie...także niech wam pomogą w podjęciu decyzji i będzie z korzyścią dla obu stron . Liczę w ogóle na bojkot tych rozgrywek, bo jak to takie coś oglądać :(? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy widzieliście ale Legia zaczyna LE na 2 dni przed meczem z nami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Na jeden mecz pierwszy sklad, a na drugi rezerwy. Normalka tej jesieni
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Rewelacyjne są te komentarze na onecie:
LE: Legia rozpoczyna walkę o finał <lol> ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
dlaczego tvp nie pokazule leglej? Tylko jakies TTV
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bo pokazuje nc+ - mecz był na C+ Sport, TVN Turbo i TTV
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
gdzie poeta shaggy ![]() czekam na wierszyki ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
O farciarskim zwycięstwie? Przecież już masz napisane.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
a co za różnica jakim? chciałbym żebyśmy chociaż do grup LE awansowali nie mówiąc już o wygrywaniu w tej grupie.
Zejdźmy k*** na ziemie, bo zauważyłem, że ostatnio potrafimy tylko krytykować a napierdala nas nawet sąsiednia suka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Co mi się podoba w Legii? Że nie mają jednego czy dwóch piłkarzy z charakterem, ale kilku, zarówno w defensywie jak i w ofensywie. A u nas? Głowacki? Brożek?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spełniamy marzenia:
(L)osersi wygrali, w narodzie otucha. Na forum Wisły legionista niucha. Czeka na pochwały, liczy na oklaski i rozanielenia. Po Celticu jeszcze potrzebuje pocieszenia. Znajdzie tu paru legijnych klakierów. Razem popieszcza się na lamach forum Krwawy matołku wygranej gratuluje. Niech na twej umeczonej przez UEFE buzi uśmiech się w końcu wymaluje. Statystyki z meczu: Trabzonspor - Legia Warszawa Strzały 25:3 Strzały celne 6:1 Strzały niecelne 14:0 Strzały zablokowane 5:2 Poprzeczki/słupki 1:0 Popełnione faule 12:31 Wymienione podania 422:185 Celne podania 382:150 Posiadanie piłki 62:38 % Rzuty rożne 7:1 Spalone 2:3 Patrząc na staty to parę osób chyba zdało sobie sprawę ze na finał w Warszawie (L)osersi sa troszkę za ciency w uszach. Trzeba jednak przyznać, że Berg ma farta wygrać wyjazdowy mecz na trudnym terenie oddając jeden celny strzał w meczu - naprawdę godne docenienia. Berg zapatrzył się w Smudę i o zmianach przypomina sobei jak sedzia techniczny podnosi tablice z informacja o doliczonym czasie gry. Widocznie (L)osersi maja za krótką i za słabą ławkę. A Piech biedny się po rezerwach pałęta...
Ostatnio edytowane przez shaggy : 03.10.2014 o godz. 06:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Forma spada z wierszykami, poprzedni był lepszy
Widać, że pisany na siłę...powróc, gdy złapiesz formę!Zapomniałeś o najważniejszej statystyce: Trabzonspor - Legia Warszawa Gole: 0-1 Dziękuję ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A dziękuję za nominację, ale podziękuję też za zabawę
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Jak czytam posty kolegów z Warszawy to zauważam że ŻADNE argumenty do nich nie trafiają. Po ch.. się wysilać, tłumaczyć? 7egia miszcz, i koniec. W sumie cieszę się że nie jestem z Warszawy.
ps A Orlndo najlepszy napastnik od 10 lat, tak uważa Owłosiony. I to mi wystarczy. Chłopcy z kompleksami.
Ostatnio edytowane przez Janusz : 04.10.2014 o godz. 16:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kompleksy to ja widzę raczej gdzie indziej
Czasem relacje ze spotkań Legii w tym temacie przybierały formę tasiemca na kilka stron. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
My tam nie zaglądamy na poŁegłe forum wiec odczep sie od tego co sie tutaj dzieje.
powiedz lepiej kiedy sędziowie skrzywdzili ostatnio Legię w polskiej ekstraklasie, bo ciekaw jestem. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Pozwole sobie zabrac glos. Chlopakom z Legii, ze sie ciesza to sie nie dziwie bo maja z czego. Dziwi mnie tylko, ze zaraz po wygranej ich druzyny leca na forum..... Wisly i .... no wlasnie.... i kto tu leczy kompleksy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W poprzednim sezonie zdaje się ze liczylismy bledy sedziowskie przeciwko Legii i przez wieksza czesc sezonu mielismy raczej bilans ujemny - na niekorzysc Legii.
Jeśli chodzi o exodus kibicow Legii na forum to ma on charakter ciagly i poza niedobitkami pozostalo jeszcze kilku piszacych tutaj. Odnosnie wpisow po meczach to ja osobiscie pisze zawsze po odczekaniu najwiekszej goraczki tuz po meczu, niezaleznieod tego czy dostajemy baty 5 spotkan pod rzad, czy wygrywamy w fajnym stylu, czy odpadamy w kuriozalny sposob z Celticiem. Kazdy odpowiada za siebie, więc w żadna odpowiedzialnosc zbiorowa nie dam się wrobic ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() A najlepsze przupadki z ostatnich sezonów to rzekomy spalony Brożka w meczu na Łazienkowskiej (jak was ogrywaliśmy w 10). Gol z metrowego autu bramkowego sprzed 2 lat. Gol ze spalonego w tym roku. Ciekawe dlaczego akurat z Wisłą macie bilans dodatni? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zdaje sie ze o innym bilansie pisalem
![]() Ostatnie mecze z Wisla oczywiscie mialy kilka razacych bledow na nasza korzysc, ale w wielu meczach poprzedniego sezonu skrzywdzono nas. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dajcie mu spokój niech lepiej się zajmie liczeniem kartek, bo w ostatnim meczu w Trabzonie Legia ich dostał tyle ze w klubie może być problem z ogarnięciem tematu... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|