|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
O Jezu...to czyli wedle tej koncepcji, to w całej europejskiej piłce nie ma honoru... Nie będę wyliczał klubów, które odwoływały się od różnych decyzji UEFA(mimo, że były one bezsprzecznie winne).
Hmm, panowie! Z takim myśleniem, to ktoś zaraz wyciągnie, że nasza Wisła się od czegoś odwołała(mimo oczywistego przewinienia) i co wtedy? Zbiorowe Seppuku? Trzeba w takim razie bojkotować każdego prezesa, który walczy o klub, bo przecież ma się wypiąć i godnie przyjąć kare .
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 16.08.2014 o godz. 00:56.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
wtf? kompleksy czy zazdrość?
jest szansa to się odwołują kara niewspólmierna do przewinienia jakiś małolat ostatnio został zatrzymany za niedopaloną lufkę i grozi mu 3 lata lepsze prównanie ogarnijcie się z hejtami bo z fajnego forum robi się ..........nie Legia beeee |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Za to przewinienie kara jest tylko jednak - WALKOWER. Tak ciężko to do jasnej cholery zrozumieć. Jeżeli takich prostych spraw nie potrafią dopilnować to jest tylko i wyłącznie ich wina za co spotkała ich kara - jedyna przewidywana za taki występek, bez znaczenia czy przebywał na boisku 3 minuty czy 90. On w ogóle nie powinien znaleźć się na ławce rezerwowych. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
No tak. Kolejny raz lecisz arcykonkretnymi argumentami z wzietymi z pewnej czesci ciala
.Podawanie przykladow z korpo jest slabe. Rownie dobrze mozna dac przyklad z komunikacji miejskiej ktory juz ktos wczesniej przytaczal. Sprawdzaja nam bilet, nie mamy jednak dokumentu i kanar wystawia nam mandat. Mamy jednak wybor zaplacenia oplaty manipulacyjnej (9 zl bylo 10 lat temu), badz zaplate mandatu. Teraz pytanie ktora postawa bedzie honorowa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
od czego pajace wy macie sie odwolywac ? wasza wina jest tak oczywista ze nawet dziecko by sobie dalo spokoj, nawet a A klasie takie rzeczy sa nagradzane walkowerami a co dopiero LM , wy tego nie rozumiecie bo byliscie przez caly czas na garnuszku PZPN ktory was cholowal i odpusczal ...... forma waszych rozpaczliwych odwolan i podpuszczaniu mediow jest zalosna i bezhonorowa !!!! ...jestescie pajacami dekady ....zrozum to trolu
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 16.08.2014 o godz. 10:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Bo bofff o jednym a ty o drugim. PS. Przykre, że większy ruch w tym temacie niż w meczowym. Widać u niektórych zasiedlił się wirus z gorszej strony błoń i są bardziej Antylegia niż Wisła.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 16.08.2014 o godz. 09:36.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
Chyba nie byla taka nieznaczaca, skoro konsekwencje blednego zalatwienia tejze wygladaja tak jak wygladaja ? Jesli juz poruszasz sie w tych "projektach i korpo": Bardzo latwo jest pominac malutka linijke tekstu na projekcie np budowlanym, czego konsekwencje moga byc bardziej oplakane niz wstrzymanie budowy na rok. Ciezko pozniej tlumaczyc: "no przeciez kazdy glupi wie, ze te okna mialy miec mozliwosc rozszczelniania". PS. Celtic nie twierdzi ze nie bylo pomylki tylko dzialanie z premedytacja. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Misja w wykonaniu TV Publicznej: Pokazać Legię grającą z pasterzami na Kazachskim stepie w transmisji zrealizowanej jak wesele na VHS z lat 90 tych, odpuścić Ruch grający w Polsce na niezłym stadionie i z dość dobrym atrakcyjnym przeciwnikiem...
Mam nadzieję, ze Ruch da rade w rewanżu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Oglądałem Ruch na Ukraińskim streamie - jakość transmisji i meczu lepsza niż Ległej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przy odrobinie szczęścia w rewanżu Ruch może sprawić niespodzianke
Na Ukrainie powinni Niebiescy jechać autobusem bo samolotem to troche strach...
Ostatnio edytowane przez AYALA : 21.08.2014 o godz. 22:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Bez względu na to, czy Ruch awansuje to i tak są to puchary ponad stan w ich wykonaniu. Dzisiaj nie oglądałem, ale już w meczu z Duńczykami bardzo mi się podobali i z wielu powodów, w tym - większego obciążenia w związku z dodatkowymi meczami - życzę im, aby znowu bramkowo zremisowali.
Legia zrobiła swoje, raczej wejdą do fazy grupowej, bo trudno przypuszczać, aby Kazachowie dali radę na Ł3, skoro u siebie wyniku nie zrobili. Widziałem skrót z meczu - transmisja faktycznie szokująca. Jednak nie jest to wina TVP, a Kazachów, którzy operują takim, a nie innym sprzętem. Niemniej - ch w d, bo szmaciarze pokazali Legię, a Ruchu już nie. :( |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wczoraj można było się przekonać jak wielką robotę robi Canal + przy pokazywaniu naszej ligi, bo poziom meczu Legii z Aktobe zbytnio nie odstawał od ekstraklasy ale za to zajebistość transmisji zwalała z nóg
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jestem pod wrażeniem Ruchu Chorzów w europejskich pucharach. Przed sezonem nie powiedziałabym, że Niebiescy dojdą dalej niż Lech Poznań w tych rozgrywkach, a tutaj wciąż istnieje realna szansa na fazę grupową. To byłoby coś wielkiego dla tego klubu
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A amikorze drugi raz z rzędu mając LE na wyciągnięcie ręki (rozstawienie we wszystkich rundach) się zbłaźnili. Przez dwa sezony dwie drużyny na pewno by podniosły polski ranking a tak to kiszka.
Ruchowi też życzę awansu do grupy za ambicję choć fakt faktem że jadą na farcie zwłaszcza w Danii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Hehe Maribor w LM - czekam na losowanie i Legia vs Celtic w Lidze Europy
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
tzn ze Nowa Wielka 7egia w glorii i chwale rozpieprzyla Celtic, czyli druzyne ktora zlali nawet jacys przypadkowi i prawie nikomu nieznani Slowency
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z zaciekawieniem czekam na pierwszą prawdziwą weryfikację Warszawian w tym sezonie w Europie. Bo jak się okazuje w dotychczasowych meczach rywale nie powalali. St Patrick wiadomo, jak co roku fajna przygoda zkończona na pierwszej runddzie choć i tak udało sie w Wawie ugrać jeden z najlepszych wyników w historii klubu.
Celtic jak się okazało to na razie wydmuszka, skoro dali wejść po raz pierwszy w historii Słoweńcom do LM (choć rozbicie ich 6-1 w dwumeczu,(a własciwie 4-4 ) to wynik cenny i godny uwagi). Trudno uznać też zlanie Kazachów za realny wyznacznik siły Legii w Europie. Legii trzeba przyznać że przejechała się po tych po których miała się przejechać a w grupie zobaczymy jej prawdziwą siłę - bo skoro się zapowiada że chce się zagrać w finale tych rozgrywek na Narodowym to trzeba klepać rywali na wyższym poziomie- czy do tego dojdzie zobaczymy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Aaa, zapomniałem, że u Ciebie jeżeli fakty nie pasują do postawionej z góry tezy to tym gorzej... dla faktów.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 27.08.2014 o godz. 11:42.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
też tak myślałem, że to ich "pierwszy raz", ale okazuje się, że Maribor (pod nazwą Maribor Teatanic, z którym btw też graliśmy w el PUEFA 98/99), grał już w LM w sezonie 99/2000
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli moja pomyłka wywołała u Ciebie drgawki i ból głowy - sorry nic na to nie poradzę ![]()
![]() Myślicie że Ruch jutro podoła |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mnie by satysfakcjonował scenariusz, w którym Legia odpada a Ruch awansuje. Ewentualnie obie drużyny awansują, Legia w grupie z Celtikiem i zachowanie kibiców pozwala UEFIE na ich np. 2-letnią dyskwalifikację z pucharów. Tak, cieszyłbym się.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niech grają dalej i się męczą.
Legia pierwszym składem wciąga całą ligę, a tak przynajmniej do zimy Berg będzie musiał rotować, a nawet jeśli będzie wystawiał chłopaków z pierwszej 11 to jednak o te 6 meczów więcej w nogach.Nie bez zaskoczenia przyjąłem wczorajszy awans Słoweńców. Nasz były zawodnik, Cikos, w barwach Slovana prezentował się wczoraj bardzo mizernie. Zresztą jak cała defensywa Slovana. Ładnie wszystko też podsumowali dziennikarze z C+, że Bate Borysów to taki "wyrzut sumienia" polskiej piłki klubowej - 4.raz w ciągu 7 lat grają w Lidze Mistrzów, a po drodze była też gra w Lidze Europy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Meczu rewanzowego Ruchu Chorzow z Metalistem nie bedzie w polskiej telewizji. Patrzac na to co sie dzieje na Ukrainie nie wiadomo czy w ogole jakas stacja na swiecie bedzie nadawała ten mecz.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 27.08.2014 o godz. 15:58.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |