|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja już dobrych kilka lat nie mam polsatu sport nie oglądam ligi szkockiej.
Nie do wiary co zostało z tej druzyny. Oczywiście, nie ma co umniejszać zasług Legii bo była zdecydowanie lepsza. Napisałem, że cudów nie ma, a tutaj kapitan Legii, który w lidze każdą jedenastkę zamieniał pewnie na gola w tym meczu spartaczył dwa karne. Niezłe jaja. I jeszcze jedna sprawa; jakiś koncert i mecz w Edynburgu? Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Legia zagrala mecz zycia- chyba najleopszy od kilku lat ..... to co pokazal dzis Celtic to zenada, brak mi slow jak mozna miec takich pajacow w obronie, tlukli ich jak w kacza d..e ....sprawa awansu rozwiazana ... teraz fuks w losowaniu 4 rundy i Legia ucieka polskiej pilce na kilkanascie lat .....panie syndyku Bednarz i panie pozyczkodawco ( nie myslic ze sponsorem ) Cupiale ....tak sie tworzy druzyne
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 30.07.2014 o godz. 21:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Jakiej IV? Przecież jak wyeliminują Celtic to już są w LM. Czy coś się zmieniło?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
No to mi ulżyło
![]() (Mam nadzieje że tam już nie ma żadnych Szkotów i trafią a na jakąś poważną ekipę) ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Legia po Celticu jest rozstawiona?
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Podbeskidzie zagrałoby lepiej niż Celtic
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Z tym ze teraz jesli wyeliminuja Celtik to przejma po nim rozstawienie?
![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cienki ten Celtic, wystarczyło wyjść wyżej pressingiem i leżeli i kwiczeli. Gdyby do tego dodać, że nie będą grać rewanżu na swoim stadionie, to Legia no niemal na pewno w kolejnej rundzie, gdzie też na straconej pozycji nie będzie.
Oczywiście na rozstawienie tam szans nie mają, ale dziś takie ekipy jak Salzburg, Maccabi czy BATE też dostawały w pałę od niżej rozstawionych... Cóż, pojadą na Cypr pewnie do APOELu i podobnie jak my - przegrają z upałem ![]() Up - nie, nie przejmują żadnych rozstawień. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Chyba, ze kosmici porwa Radovicia wtedy L niema. ![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Brawa dla Legii. Rzadko oglądamy takie wyniki w wykonaniu polskich drużyn.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Czy teraz zabierzecie Bednarza z powrotem?
Przepaść chyba aż nadto widoczna. Chociaż cuda się zdarzają. ![]() ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Ad. 2 zapomniałeś dodać, że z tą samą Petrzałką przegrali w pierwszym meczu 0:5 i odpadli... co do karnych wykonywanych przez kapitana Legii: przypomniała mi się sytuacja jak kiedyś Baszczu się spalił w trakcie meczu z Saragossą, i potem podszedł do karnego jak... kto widział ten wie... jak dla mnie (C) Legii nie powinien podchodzić do takich spraw po raz drugi... Ogólnie solidny mecz Legii i nie mogę się teraz doczekać Ligi+ Extra i "ekspertów", którzy jeszcze tydzień temu jechali po Bergu i krytykowali jego myśl szkoleniową ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
no chyba najlepszy mecz Legii w pucharach od meczów ze Spartakiem sprzed 3 lat.
Vrdoljakowi chyba peruka bramke zasłoniła.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 30.07.2014 o godz. 22:26.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
1. Sprawa awansu nadal otwarta, chociaż Celtic będzie musiał tam się otworzyć i ruszyć do przodu, a to akurat Legia Berga bardzo lubi. Dobrze, że do rewanżu mają tylko tydzień, bo to mało czasu aby się pozbierać po takim laniu. Do tego, stracili środkowego obrońcę, a drugi w kolejce jest dwie klasy niżej.
2. Natomiast dlaczego piszę to na Waszym forum? Bo starajcie się myśleć inaczej niż większość naszych rodaków, może to Cupiałowi otworzy oczy: że zatrudniając odpowiednie osoby na stołach i budując odpowiednio drużynę (wcale nie z wychowanków, bo którzy z nich grali dzisiaj w L. ?), również stawiając na dobre trenera (Smudy do takich nie zaliczam), może odbudować Wisłę. Tego Wam życzę, co w naszym interesie też jest - mocniejsza liga, więcej takich wieczorów jak dzisiaj! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Królestwo za Leśnego.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wyszedł im dzis ten mecz niesamowicie. Ciężko będzie Celticowi zrobić 3:0 u siebie bez problemu i nie narażając się na kontrę.
Ale coś mi mówi,że tam będzie jeszcze ciekawie....Nic mnie nie ździwi,czy to 3:0 ,czy 4:1 i dogrywka ![]() Od początku siądą na nich i jak strzelą w pierwszych 15min to będzie zajebisty mecz. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nadzieją się na jakąś kontrę Legii przy tak dziurawej obronie.
Moze Legia przegra tam nawet, ale awans ma w kieszeni. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jest tu taki jeden co się uporczywie pyta "co zyskała Legia na konflikcie z kibicami" - ma odpowiedź![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Budzę się na urlopie, kolejny piękny poranek, odpalam livesports i świat chyba stanął na głowie (L)osersi przeszli samych siebie wrócili i jeszcze raz przeszli samych siebie i ograli Celtic. Pewien komentator powiedziałby do mnie szkoda że pan tego nie widział a ja powiem jakież to ja miałem szczęście…
Widzę jednak, że urlop shaggy’ego i jego mała aktywność na forum boli zarówno wiślaków jak i legionistów:
Tutaj krótko: Troli nie karmię… Przekaz dla obydwu cytując klasyka: „Pies wam mordę lizał…” Dzisiaj ciąg dalszy eurokopania ciekawe czy z podobnym skutkiem ![]() PS: Info dla dwóch chłopców którzy przebierali wczoraj nóżkami, sikając po nóżkach i oczekując mojego komentarza za tydzień też będę na urlopie więc troszkę więcej cierpliwości… PS 2: Tak w ogóle to naprawdę doceniam wynik (L)osersów choć meczu nie widziałem… |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Brawo legia ! Ciekawe co teraz powie Wojciech Kowalczyk na temat tego - kto tu kogo " zgwałcił",hehe, a tak na poważnie, legia tym meczem zagwarantowała sobie europejskie puchary na jesień. Teraz trzeba mieć nadzieje ze jeszcze lech oraz ruch przejdą tę rundę i bedziemy mieli 3 drużyny z 4 rundzie, ojjj dawno tak nie było
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wynik jak dla mnie szokujący. Mogło być i 8-1, a powinno 6-1. Do rywala podchodzę z szacunkiem, bo w rewanżu może być i 3-0. To Szkoci, zagrają na 110% przez 90% meczu będzie huraganowe bombardowanie bramki itp. Zresztą osobiście jak ich widziałem przez pierwsze 20-30 minut to drużyna o kulturze gry dawno nie widzianej na polskich boiskach. A potem się po prostu zesrali wydarzeniami na boisku.
Oni zagrali słabo, my nieziemsko. Pytanie co będzie jak oni zagrają bardzo dobrze, a my średnio. Jak na loosersów - może być ![]()
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 31.07.2014 o godz. 09:05.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Obraz meczu...
Bardzo slaby Celtic... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jak to miło czytać te ohy i ahy po wygranej Legii z Celticiem
![]() W gruncie rzeczy ten wynik jest korzystny dla... Celticu. Mogło być już po zabawie, gdyby nie zezy Vrdoljaka i Żyro, a tak Celtom wystarczy szybko strzelić brameczki i pozamiatane.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 31.07.2014 o godz. 09:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Do tego trzeba mieć umiejętności. Jeżeli Legia pojedzie tam z zamiarem gry na kontry to odpadnie i będzie grała o LE. Jeżeli wyjdzie z nastawieniem jak w Warszawie, rozjedzie Celtic jak walec. Jeżeli awansują to serce będzie bolało, że to Legia, a nie Wisła awansowała po tak długiej przerwie. Jednak może to w końcu skłoni niereformowalnego Cupiała do pozbycia się szkodników z klubu i zatrudnieniu profesjonalistów.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Nie dość że Legia w Q4 to za chwilę zlecą się kluby po Dudę, Żyrę oferując sumy o których Wisła może tylko marzyć.
Leśnodorski ma dobre relacje z kibicami więc może zając się sprawami marketingowymi i sportowymi. Jeśli ktoś w miarę szybko Jacka nie wyjebie to Legia nam s.......i jak Celtic innym zespołom w lidze szkockiej o ile już tego zrobiła
Ostatnio edytowane przez syryls : 31.07.2014 o godz. 10:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Czy Legia przejmuje rozstawienie po Celticu?
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie wiadomo, czy jest w stanie to zrobić. Może już tak głęboko tkwi w pewnych układach, że np. Bednarz może się prowokująco zachowywać w niektórych sytuacjach.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|