|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
I tyle w temacie.
W sumie mogą sobie zrobić przerwę w sprzedaży biletów i karnetów do odwołania. Aż do czasu panowania łysej pały. Dużo nie stracą ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Oj tam nie pozbawiaj ich nadziei. Oni już wybiegają w przyszłość, jak będzie dużo chętnych to Jacek nawet transport na wyjazd ogranie!
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Mierzą siły na zamiary --> nowej grupie ultras jacek wystarczy tylko C3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
![]() A ceny tez sa ciekawe...wie ze gowno sprzeda a i tak cena jest wysoka... A i z karnetami na C tez pojechal... A zreszt .......Ci w dupe Jacek...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 14.07.2014 o godz. 16:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No ba! Cały wyjazd sam osobówką zawiezie. To dopiero będą statystyki wyjazdowe: 4 + Jacek.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ha!
Testy dowiodły że 'capacity' może być o 1/5 wieksze. ![]() (posłużyłem się grafiką kolegi 022) ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
................https://www.youtube.com/watch?v=7sLiAebWM7U |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
biedroneczki sa w białe gwiazdeczki...
ciekawe czy coś jest na rzeczy na prawde. może nie jest to prestiżowy sponsor ale w naszej sytuacji kazdy grosz się liczy. p.s. może to w zwiazku z tym że Bednarz wypierdala ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Dariusz Dudka w wywiadzie dla faktu przyznał, że Wisła nie płaci na bieżąco - nie żeby to nie było wiadome, ale piszę o tym, bo w mediach cały czas słychać o naszych finansach...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
LOL, brzmi to - choć może trochę zabawnie to jednak - bardzo fajnie. Biedronka nie jest symbolem prestiżu, wprost przeciwnie, jednak przy naszej sytuacji wpisuje się znakomicie w cały klimat. Gdyby do tego faktycznie pożegnano Bednarza (tak, tak - kiedyś go broniłem ;> ) to MOOOOŻE zacznie wracać względna normalność.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Może i z 5 czy 10 lat temu był jakiś 'obciach', ale w obecnej chwili to może być po prostu możny sponsor. Oczywiście ze wszelkimi dywagacjami trzeba się wstrzymać do ewentualnego ogłoszenia.
Natomiast sama plotka już może wywołać radość, bo nawet takich ostatnimi czasu było jak na lekarstwo (poza VW) |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Biedronka? To ma być akaś przeciwwaga dla kauflandu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() pasuje do naszej sytuacji ![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Raczej stwirdzili że za jednym zamachem da się wybudować market, być sponsorem tytularnym i jeszcze miec prawa do nazwy stadionu. 'Przyjdz do biedronka arena na zakupy'.
Off course zart Sama plotka - bardzo dobra. Jestem za. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Niby bieda, śmiechy hihy... ale sponsorem reprezentacji byli
Same plusy jakby to wypaliło.![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
W naszej sytuacji finansowej pasuje jak ulał.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Jezu jak widać wam się nie dogodzi. Pojawia się informacja, że firma oparta na międzynarodowym kapitale, która zainwestowała w tym kraju kilkaset milionów złotych. Mająca przychody na poziomie 30/40 miliardów złotych, chce zostać sponsorem klubu. To źle, bo jest właścicielem dyskontów z tanimi produktami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Sponsorem moze byc nawet lumpex jesli da fajna kase. W naszej sytuacji nie ma co liczyc na jakies emirates airways.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Była kiedyś mowa o zagospodarowaniu przestrzeni na stadionie na cele jakiejś sklepowej sieciówki. No to teraz będzie
Na Miasteczku Studenckim na pewno się przyjmie. Lepiej taki niż zaden |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Jedynie czego zawsze żałowałem to brak parkingów podziemnych na stadionie. Można by brać w tygodniu niskie opłaty za parking. Dużo ludzi by skorzystało. W dzień meczu parking dla osób z kartą kibica byłby darmowy, a dochód jakoś podzieliłby klub z miastem. Robienie ze stadionu supermarketu jest okropne. Już jeden jest po gorszej stronie Błoń.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ Tylko, że patrząc na koszt jaki trzeba wyłożyć na parking podziemny (cena jednego miejsca to 100 tys zł) to zysk z tego by się szybko nie pojawił. Cena musiałaby wynosić ponad 5zł za godzinę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Podziemne parkingi miały być ale w końcu z nich zrezygnowano po koszty na nasz "piękny" stadion rosły i rosły
![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Parking będzie 500 m dalej przed Muzeum Narodowym
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Tak śmiejcie się z Biedronki a przed erą Cupiała Unimil nas sposorował.Dla mnie każdy może być oprócz Comarch
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tą biedronką tak na poważnie czy ktoś sobie jaja robi?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Franio to jednak jest gość.... w Niemczech chwialil się ze wybudował szatnie w 2 bundeslidze, a u nas jak faktycznie coś jest na rzeczy to powie ze sponsora załatwił
)))![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
no w reprezentacji też za Jego czasów Biedronka była
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Widać, że za Smudą ciągną nie tylko byli piłkarze, ale nawet sponsorzy
Każdy sponsor w naszej sytuacji dobry, a Biedronka to market jak każdy inny. Kiedyś to faktycznie był syf nieziemski z tymi ich półproduktami z marek własnych, ale obecnie? Nie sądzę, żeby czymkolwiek odstawali od Tesco czy Carrefoura. Co najwyżej od Kauflandu Viper - weź człowieku idź na spacer, ochłoń. Nikt na nic nie narzeka w kwestii sponsora. Z tego co widzę, to większość ma podejście: "lepszy taki, niż żaden". Dzięki Jacusiowi Wisła to w tej chwili żadna marka. Ja wiem, że bronienie łysego sabotażysty to obciach i żenua, ale sam sobie jesteś winien, nie odbijaj sobie tego na innych.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.07.2014 o godz. 15:22.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|