|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Akurat Szewczyk czy reszta rezerwowych to raczej marna ławka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
lepsza chujowa ławka niż brak ławki
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Zając, Bieszczad i Sarki - wykreśl ich
Dodaj za to do pomocy syna Clebera.![]()
Bednarz wypełnia polecenia Cupiała.
Cupiał - miej honor i wystaw klub na sprzedaż. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
chciałem tylko przypomnieć, że z marketingu klub sam zrezygnował...zresztą tak jak z kibiców. Tzn. Nie klub, ale osoby o w nim aktualnie decyzujące...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Tak, tak a kibice przez cały ten czas byli święci i nie mają sobie nic do zarzucenia.
Abstrahując od tego, idiotyzmem jest bojkotowanie meczów, Bednarzowi i Smudzie się w ten sposób nie zaszkodzi a tylko i wyłącznie klubowi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Znając tryb myslenia Cupiała to Bednarz i tak prędzej czy później z klubu odejdzie. Tak samo jak i Smuda. Wtedy bojkotujący ogłoszą, że odnieśli sukces.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A ty się zapłaczesz razem z Witkiem na śmierć.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
A ja tak sobie myślę ze to bunt przeciwko pewnej koncepcie prowadzenia klubu przez Cupiała .Co złego to nie ja ,to on .Bednarz w tym klubie jest tylko zderzakiem i za to bierz pieniądze ,to tak jakby was potracił zderzak na drodze ,zobaczcie ko prowadzi tego grata jakim stała się dziś WISLA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dlaczego tak uważasz?
Ja cały czas płaczę nad losem Wisły. Źle prowadzonej od lat przez właściciela (Bednarz to tylko pionek) i będącej ofiara sporów między właścicielem (Bednarz to tylko pionek) a częścią kibiców. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
I ty się jeszcze głupio pytasz? Dajże spokój.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Madson Henrique Nascimento Santos "Madson" (FC Vaslui)
na 90minut w rubryce transfery pojawiła się taka informacja, nie wiem kto to ale wypowiadają się o nim pochlebnie pozycja defensywnego pomocnika dalej jest nieobstawiona, bo typowego defensywnego nie posiadamy, więc ciekawa opcja ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Nie pamietam kiedy na początku okienka mieliśmy tyle zmian/wzmocnień/zdecydowanych i zaplanowanych ruchów kadrowych. Do czego zmierzam - sukces obu stron na pstrym koniu jeżdzi - może się okazać ze S&B uda się wyciągnąć klub z bagna, bez udziuału jak to ładnie nazwałeś - 'cześci' kibiców. Mistrzostwa w ten sposób nie zdobędizemy (L jest poza jakimkolwiek zasięgiem) ale o puchary powalczyc będzie można.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 04.06.2014 o godz. 14:06.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
![]() Zeszli z kontraktu Bunozy (200tyś e)a tobie się człowieku wydaje że to zasługa Bednarza, dlatego taki transferowy ruch w biznesie... I nie, nie uda się nic stworzyć z 4tys kibiców na trybunach. To nie ....a perpetum mobile!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 04.06.2014 o godz. 15:13.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Out: Bunozą, Burdenski, Szewczyk, Klarc, Fryc Prawie podpisani: Plizga, Jankowski i Brożek Może przyjdize: Buchalik Zostają: Stilic, Głowacki, Garguła. Jest różnica miedzy powyższymi ruchami a testami studentów/nauczycieli jakie mieliśmy poprzednimi czasy. Co do 4k kibiców... Groclin, Zawisza, L w dobie 'protestu' - utrzymac w ekstraklasie się utrzymamy, jeśli tylko Cupiał będzie płacił. No chyba że wierzysz w nasz atak na fotel lidera albo LM - no to fakt, bez kibiców się nie da - konkurencja jest za mocna. Realnie nawet z kibicami (czyli koniec bojkotu) nie jesteśmy w stanie nawiącać walki finansowej z trzema klubami na L i kilkoma innymi więc gramy o środek tablei i o płynność finansową. A jak dobrze zauważyłeś, kontraktów nie mamy wysokich. No jakby nie było, wzmocnień. Chyba że uważasz iż wzmocnienie mozna rozpatrywac tylko w kontekście pierwszej jedenastki - to ok.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 04.06.2014 o godz. 16:05.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Guest
|
|
|
Jak juz w takie rzeczy chcesz sie bawic to dopisze cos od siebie
Out: Chrapka i Nalepe pominales ![]() Prawie Out: Sarki, Guerrier, Miskiewicz Na ta chwile - odeszlo - 7 pilkarzy i zanosi sie, ze to jeszcze nie koniec przyszlo - 0 wzmocnienia |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Guerrier: Cytat:
Jak Sarki chce iśc niech idzie - po to jesteśmy by promowac piłkarzy, nawet odkurzonych i z odzysku. A jak mamy jeszcze na tym zarobic - Panie, dobry interes. Sarki już lepszy nie będzie, a może zamiast niego jakiś Arboleda (lub podobny profilowo czyli z odzysku i CV) za frytki.... No i ten lewy obrońca o którym Smuda mówił.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 04.06.2014 o godz. 16:47.
![]()
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Takimi piłkarzami powinniśmy się interesować trzeba przecież mysleć o przyszłości ale u nas sie tego nie robi po za tym w tej chwili nie ma kasy na nic. http://www.90minut.pl/news/233/news2...-Slowenii.html http://www.90minut.pl/news/233/news2...e-Szkocja.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
^^ Wielu z nich jest z klubów, o których wiele osób nawet nie słyszało więc byliby do wyciągniecia w razie zainteresowania. Niestety jest u nas, jak jest..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
odezwało się dwóch menadżerów...buahaha!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=11QIsJ6__sw - Wspominany coraz częściej w kontekście przyjścia do Wisły Madson. Na filmiku widać, że ma .......*ięcie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nie nasza półka,na .... w ogóle rzucać takie nazwiska,byleby cokolwiek napisać.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|