|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jak już zapewne wszyscy widzieli Michał Nalepa, Michał Szewczyk, Fabian Burdenski, Patryk Fryc oraz Danijel Klarić nie są już zawodnikami Wisły Kraków. Ciekawe gdzie ich wiatr ( menedżer) poniesie
trochę szkoda Nalepy, bo miał trochę talentu,ale cóż nie przekonał trenera to wypad. w sumie dobrze bo jest niezły, a nie gra na co dzień. Reszta odchodzi bez żadnej historii w klubie z R22 ![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
A mi tam najbardziej szkoda Fryca bo nie dostał podobnej szansy co Nalepa, a jak grał to nie popisał się żadną kompromitacją.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Maciek Skorża przymierzany do bydgoskiego Zawiszy
![]()
A
T A K |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Tak ?
A to nie pamiętacie, jaki był lament na Maciusia jak nam derby przegrał i mistrzostwo ? ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kiedy nam Skorża mistrzostwo przegrał?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
chyba wtedy co Jop se swojaka nie do wiary w.......ił na Hucie
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tak właśnie wtedy
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
....a, czy to wina Skorży że Jop nie wiedział na którą bramkę gra?
Litości ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Przecież to poczciwy Heniu nas wtedy prowadził już. Skorżę wywalili po 2 kolejce i remisie/porażce w Białymstoku
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie znalazłem to wtedy Kasperczak prowadził Wisełkę zwracam honor i nie z pasiastymi a z Odrą
edit to źle znalazłem
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 04.06.2014 o godz. 14:06.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jop zagrał tylko dlatego, że Alvarez nie mógł wystąpić w tamtym spotkaniu. Trenerem był Heniu
Ostatnio edytowane przez Dariook : 04.06.2014 o godz. 12:31.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
w ostatniej kolejce potem graliśmy z Odrą i 1-1 bodajże było.
Lech wygrał jak się nie mylę 2-0. Lewa fajną bramę strzeliła pod poprzeczke w ostatniej kolejce. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Rany boskie, a co wy z wyszukiwarek korzystać nie potraficie? Wszystko jest do sprawdzenia przecież paroma kliknięciami... ,,chyba" , ,,bodajże". Rozumiem, że ktoś co napisał Iszy mógł się pomylić, ale dalsze rozkminy nie mają sensu.
Kto kiedy był trenerem (dokładne daty na samym dole): http://historiawisly.pl/wiki/index.p...ej_Skor%C5%BCa http://historiawisly.pl/wiki/index.php?title=Kasperczak Wyniki: http://www.90minut.pl/liga/0/liga4389.html
Ostatnio edytowane przez R33 : 04.06.2014 o godz. 14:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...z-polski/hbwh7
Nie wiem czy było ale Czarek Wilk udzielił wywiadu Cytat:
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nasz były fochostrzeliwacz Adam Kokoszka został piłkarzem....Beitar Jerozolima, tego jeszcze nie grali
edit jest i przecinek ![]()
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 05.06.2014 o godz. 09:26.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Kokoszka jednak wybrał odpowiedni dla siebie klub.![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Względnie: "Beitaru Jerozolima jeszcze nie grali", ale to błąd frazeologiczny ![]() Kij tam z Kokoszką, ale ponoć, choć niewiarygodnie to brzmi, Kirm do nas wraca. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Niewiarygodnie ale gość ma kartę w ręku - głowny atut dla obu stron (o ile dobrze google przetłumaczyło).
http://www.boerenmacht.nl/artikelen/...oude-nest.html
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 05.06.2014 o godz. 08:37.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kirm dla dzisiejszej Wisły byłby sporym wzmocnieniem.
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ A pamiętam, jak Kirm odchodził to nikt z kumatych nie płakał bo szewczyk na pewno będzie lepszy.
![]() |
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Skrzydłowy bez dryblingu, ze słabą wrzutką, zajęczym sercem i w dodatku Kraków mu się już znudził. Dobre uzupełnienie mocnej drużyny, w słabszej guzik zrobi.
Z odgrzewanych kotletów to Marcelo, Melikson i być może Uche mogliby być sporym wzmocnieniem, ale to oczywiście sf. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Ja czekam na informacje: ''Wisła Kraków przegrała walkę o Andraża Kirma.Ofertę Wisły(które zapewne nie ma) przebił klub z 2 ligi niemieckiej.. Nie ma się co dziwić skoro Wisła jest w kryzysie i na potęgę sprzedaje swoich najlepszych zawodników, bla, bla, bla'' ''Andraż Kirm jednak nie wróci do Krakowa'' '' Wisły nie stać na Kirma'' ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja osobiście jestem przeciwny jego sprowadzaniu. Głównie przez to :
Cytat:
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Ja akurat jestem odmiennego zdania - w pierwszym stopniu zawsze wymagajmy wiecej od siebie, pozniej od innych.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|