|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To tylko potwierdza, że porównywanie legijnej sytuacji tej naszej nie ma żadnego sensu. Nie ja to porównanie przywołałem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Serialu ciąg dalszy:
Teraz kontratak SKWK: Cytat:
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
jednak jak ZWE napisał szanujmy się. |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Bednarz szedł na wyjebanie przeciwnika lub zdemolowanie ustaleń odnośnie 1 zł i tutaj swoją pozycję do rozmów przegrał. Bednarz potrzebuje konfliktu, potrzebuje SKWK. Patrząc tak bardziej ogólnie jego misja zbijania długu się kończyła, swoje zrobił i szpic dla niego był kwestią czasu. Teraz znalazł wroga i zwolnienie go będzie dla Cupiała sporym problemem (choć jemu to akurat często lata), Bednarz znów jest potrzebny, znów ma misje. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wracam do słynnego pytania. A jak ci zakażą mówić pod groźbą zakazu, to dla dobra Wisły też będziesz niemową? Apelujesz o szanowanie się. Widzisz jak czują się ludzie, którzy zostali zeszmaceni przez tego gamonia, którzy dla Wisły oddali serce i pieniądze. Nie ma jedynie słusznych wartości, bo każdy lubi co lubi. Tylko zobacz co tu się pisze. Zobacz co się pisze na wislaportal. Na to nikt nie reaguje jak ludzie dają przyzwolenie na uderzanie w klub przez Bednarza. Przecież te rozdawane bilety na E 15 nie zakryją braku przychodów z biletów. To zarządcy klubu ma zależeć na tym, żeby przychody były jak największe, a on sobie sam sra we włąsne gniazdo, podsycając konflikt i zniechęcając kibiców. On nie jest do niczego zmuszany. Robi to z włąsnej woli! Tego nikt nie chce zauważyć lub udają, że tak nie jest!!! Ale ok jak chce to ma. Mnie zniechęcił i ja nie przyjdę! W klub nie uderzę, bo swoje pieniądze w ramach rekompensaty na TS, na kosza, na działania statutowe. W gestii honoru będę miał czyste sumienie. A Jacek jaki ma pomysł, żeby zrobić przychód?
Ostatnio edytowane przez palikot : 20.03.2014 o godz. 18:30.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Czytam i oczom nie wierzę. Bednarz Bednarzem, ale czy kibice powinni odwracać się od klubu? Bednarz jest teraz, za rok, dwa go nie będzie, a jeśli kibice się odwrócą to... też ich nie będzie. A klub pozostanie. Zresztą, nie komentuje. Wszystko zostało już napisane wcześniej i popieram w stu procentach.
http://ekstraklasa.net/oddech-futbol...9d3a1e193a1d08 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ile będzie chciał, przecież nie daje ze swojego. Chyba, że go jakaś księgowa od Cupiała opie..li i potrąci te darowizny z jego kieszonkowego. No chyba, że ma poparcie góry to darmobilety mogą zagościć na długo.
![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie będzie Bednarz pluł nam w twarz i dzieci nam germanił. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Ja na mecz idę i wcale nie jestem wniebowzięty, że na C zamiast kibiców będzie policja. Z ta różnicą, że po pierwsze nie widzę żadnego powodu dla którego miałbym się tej ich obecności obawiać a ewentualne pretensje że tam są skierowałbym raczej w kierunku tych, którzy dali wiele pretekstów żeby ich tam można/trzeba było wprowadzić. A na mecz nie idę po to, żeby komuś coś udowadniać czy identyfikować się z kimkolwiek tylko dlatego, że jest to dla mnie od ponad 20 lat stan naturalny. Idę na mecz Wisły Kraków a nie na mecz kibice kontra policja, zarząd kontra kibice czy jakie tam inne kombinacje można wypisać. Idę też po to, żeby jak w wypadku każdego meczu na R22 spotkać się z ludźmi z którymi nierzadko spotykam się tylko z tej jednej okazji - meczu mojej Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Np to ci co będą płacić to skończeni frajerzy. Widać, ze wielki jest strach przed propagandową wtopą w piatek, tak wielki, że ścierwopismaki klepią artykuły w jego obronie, bilety za darmo, a tu problemem był 1 zł. od biletu.
Niech rozdaje bilety za darmo, słupki mu sie na pewno zbilansują w niedługim czasie .Można sobie tez uzmysłowić, ze cześc tych darmowych bieltów trafi w ręcę róznych gamoni co klub mają szczerze gdzieś i gdyby dostali za darmo bilety do cyrku tez by poszli. Ale to pewnie ni ebedzie przeszkadzało kiełbasiarzom, że tacy będa wśród nich wymieszani z tajniakami. |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Będą nowi kibice, będą pikniki, będą garnitury. Nie będzie tylko dopingu i oprawy, ale budżet klubu z biletów będzie się zgadzał. Tylko, że wtedy piłka nożna będzie równie interesująca jak szachy czy bierki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Czy mógłby ktoś przytoczyć tu treść tej słynnej "lojalki", którą dają do podpisania w klubie?
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Gdyby ktoś jeszcze nie oglądał:
http://www.orange.pl/kid,4003620279,...am-,video.html Uczulam jedynie, że prezesa słuchamy na własną odpowiedzialność ... |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
wszystko pięknie i ładnie, tylko łysy jacek przez swoje zakazy wobec w większości niewinnych osób uniemozliwił wielu osobom spotkanie na stadionie z osobami, które na stadion chodziły od zawsze...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wiem, że niektórzy sobie takiej sytuacji nie wyobrażają, ale dosyć spora część ludzi jeździ po Europie, była na różnych stadionach a nie byli jeszcze na żadnym meczu piłkarskim w Polsce. Jedną taką osobę znam, tyle że ta osoba nie wyobraża sobie tego, że jej dane osobowe i zdjęcie posiada klub a san on musi mieć tą kartę przy sobie by wejść na mecz. Niestety nie potrafiłem mu odpowiedzieć na to pytanie, zwłaszcza w dobie wszechobecnego monitoringu, podsłuchu, plastikowych dowodów osobistych.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
ULTRA WISŁA
Offline |
|
czyli procedura, wyrobienie KK i wymiana voucheru na bilet poprzez nabicie na kartę przecież inaczej bramki nie puszczą takiego "gościa" po drugie to wymogi ustawy o imprezach masowych
Ostatnio edytowane przez MrÓwA_1906 : 20.03.2014 o godz. 18:54.
![]()
Dark Dogs '02 ULTRA WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Czytam i oczom nie wierzę...
Wam się wydaje, że Bednarz popełnił błąd wydając zakazy stadionowe 400 osobom nie rzucającym rac, a jedynie pijącym piwo? Że to było nieprzemyślane? A co Wy na to jesli po akcji z racami na Ruchu Bednarz nie tyle niechcacy przesadził, co po prostu postanowił zdecydowanie i świadomie pójść po bandzie i wyeliminować ze stadionu tych wszystkich, co do których uważa, że na stadionie nie powinni się pojawiać? Stąd akcja zakazów stadionowych dla wszystkich, którzy znaleźli się w pobliżu. Mało tego, Bednarz liczy na nieobecność radykalnej większości SKWK w piątek wieczorem na meczu i eliminowanie coraz bardziej tych, którzy najbardziej mu dzisiaj na stadione przeszkadzają (narażając klub na kary, robiąc mu nieodpowiedni PR, itd). Z drugiej strony zdając sobie sprawę, że niektórym bardziej zależy na przychodzeniu na mecze niż na wierności SKWK, proponuje im abolicję i odwolanie zakazu za deklarację, że będą zachowywali się jak on chce. SKWK popełnia (ze swojego punktu widzenia) błąd bojkotując mecz gdyż samo w ten sposób naraża się na wyeliminowanie. Gdybym miał doradzać SKWK to zachęcałbym do przyjścia na stadion, żeby zyskać pozycję negocjacyjną. Nieobecność (mimo, że w opinii SKWK uzasadniona, a wręcz pożądana) jest Bednarzowi na rękę. Nikogo tu do niczego jednak nie namawiam. Każdy ma swój rozum, ale Bednarz, moim zdaniem, ma całą akcje przemyślaną. Byc może, coś mu sie nie powiedzie i wtedy Cupiał go zwolni. Jednak po to, by następny prezes szedł po pewnym czasie dalej tą samą drogą. |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Coś mi się wydaje że takiego "gościa"puszczą i wymogi ustawy też nie zadziałają akurat w takich przypadkach
|
|
|
|
konserwa
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Oby, mam taką nadzieję że zaproszony przez łysego coś przyniesie,odpali i rzuci. Już się dokladam na papugę dla takiego.
|
|
|
|
konserwa
Offline |
|
|
Ja bym tam za torcikiem raczej obstawał, szczególnie jeśli w sąsiedztwie łysego zasiądzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Myślę, że każdy chciałby się dowiedzieć jak wygląda ta podobno "pzprowska" lojalka.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
A czy ktoś zdecydował się podpisać?Wątpię
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Co do voucherów:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wydaję mi się, że bojkot nie powinien być przeniesiony na kolejne mecze bo na tym zależy Łysemu, a przychodząc na mecze po staremu pokazuje się Bednarzowi siłę, na którą może jedynie pomarudzić i pomlaskać. Obecna sytuacja jest mu na rękę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH, KTÓRYM ZABLOKOWANO KONTO KIBICA NA KONSULTACJĘ W SPRAWIE DALSZYCH KROKÓW PRAWNYCH CELEM WSPÓLNEGO WYSTĄPIENIA O OCHRONĘ PRAW NARUSZONYCH PRZEZ KLUB.
SPOTKANIE ODBĘDZIE SIĘ W NAJBLIŻSZY PONIEDZIAŁEK (24.03.2014 R.) O GODZ 18:00 W RESTAURACJI "U WIŚLAKÓW". NA SPOTKANIE ZOSTAŁ ZAPROSZONY RADCA PRAWNY. ZAPRASZAMY! www.kibicewisly.pl ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|