|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Zapominasz, ze na tym meczu bylo sporo osob z SKWK, kiboli, fanatykow, czy jak wy tam ich nazywacie.. i osoby, ktore popieraja dzialania SKWK. Wtedy nie bylo nic jeszcze wiadome wiec kazdy poszedl na stadion, w tym ja, choc od nastepnego juz nie ide. Bo u nas nie ma Anglii i tu sie dla samej pilki sie nie przychodzi. Ale rowniez dla trybun. Kumaty nie jestem więc zacytuje wtajemniczonych: Cytat:
Co do SKWK to bardzo dobra decyzja. Robią tyle dobrego, a jakieś żmije jadowite kasają i kąsaja, piepszą niestworzone rzeczy, mylą osoby, przeinaczają fakty, widzą albo chcą widzieć 1% negatywu, a o 99% pozytywach już nie chcą wiedzieć (komentarze na wislaportal to jakiś ....a sajgon
Ostatnio edytowane przez CH. : 11.03.2014 o godz. 14:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
90 minut meczu bez celnego strzału na bramkę.
Od teraz tylko to będziecie mogli oglądać ... Wobec powyższego każdy sobie może odpowiedzieć czy warto iść na stadion. Im nas będzie mniej na stadionie tym szybciej pozbędziemy się z klubu klakierów, wróci normalność, a my z podwojoną siłą na trybuny. Cupiał widzi, obserwuje.. szanuj się i zostań w domu w dniu meczu. A Cupiał szybciej zareaguje.
Ostatnio edytowane przez heoij : 11.03.2014 o godz. 14:05.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Emocje może były ale piłkarsko Wisła grała nędzę. Nie mogłem już patrzeć na te długie piłki. Grą się niestety nasza ekstraklasa nie obroni. Musi być jeszcze coś co będzie kibiców na stadion przyciągać. Bez tego nasza ekstraklasa nie istnieje. Oglądnij cały ostatni mecz Podbeskidzia i powiedz mi czy dotrwałeś do ostatniego gwizdka. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Częściowo.
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
![]() |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Bardzo chcialabym, zeby p. Bednarz odszedl, (ma doswiadczenie, z nowa praca nie bedzie problemu). To naprawde nie jest odpowiednia osoba do reprezentowania Wisly, sorki ale takie stanowisko, w takim klubie to dla niego za duze buty.
![]()
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Już taki jeden z Bydgoszczy toczy wojenkę z kibicami. Efekt 1,5 tys. klakierów na pustym stadionie. Widocznie Bednarz chce tego samego. W tym sezonie sporo osób kupiło karnety, to jeszcze nie bedzie tak tragicznie ta końcówki ligiim wygladała. Ale przyszły sezon to się może mocno zdziwić jak będa mu szły karnety i bilety.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Prawdę powiedziawszy spodziewałem się, że SKWK wyda coś mocniejszego, coś co będzie miało na celu skompromitować Bednarza i będą jakieś konkrety, dowody świadczące o tym, że Bednarz nie ma tu już czego szukać. Ale co się okazuje? Mamy focha, focha na cały świat. Sytuacja jest patowa, bez rozwiązania na ten moment. Oczekiwanie, żeby zwolniono Smudę? Hahaha, trener jest od trenowania, a nie układania się z kibicami.
Głowy Bednarza czy Pilcha prędzej lub później dostaniecie (bo stanowiska w polskim sporcie traci się w najlepszym wariancie co parę lat), ale nie sądzę by stało się to tak szybko, jak tego oczekujecie. Niestety dla SKWK, ale Bednarz robi w kwestii uporządkowania wewnętrznej sytuacji klubu więcej, niż by się komukolwiek mogło wydawać, co widać zarówno w marketingu klubu, wynikach sportowych, jak i powoli normalizującej się sytuacji finansowej. Nie ma podstaw, by Cupiał miał go zwolnić. Mnie to wszystko nie zniechęci - pojawię się na kolejnych meczach, bez względu na to, co będzie działo się na trybunach. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Drodzy Państwo ponieważ zaistniała sytuacja budzi duże emocję pragnę przypomnieć że forum jest miejscem wymiany opinii.
Nie musicie się zgadzać z tym co inni chcą tu napisać ale nie będzie zgody na obrażanie pracowników klubu, przedstawicieli SKWK czy innych użytkowników forum. Przekraczanie regulaminu owocuje upomnieniem banem krótkotrwałym banem dożywotnim ![]()
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Szkoda że emocje z jednej i drugiej strony spowodowały, że mosty zostały spalone i dojść do porozumienia będzie bardzo trudno . Na pewno Wisła Kraków będzie na tym bardzo cierpiała. Przecież wiadomo że ani zarząd SKWK nie ulegnie zmianie ani zarząd kubu i trener się nie zmieni. Mamy klasyczny pat.
Ma dziś swoje święto koleżanka z za błoń mają redaktorzy Gazety Wyborczej, cieszą się w Warszawie i Poznaniu. I jeszcze jedno dziwi mnie mieszanie do całej tej zadymy trenera.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 11.03.2014 o godz. 14:45.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
masz do tego prawo, co więcej SKWK nie nawołuje do bojkotu i nie przychodzeniu na mecze. Piszą tylko o sobie, że zawieszają swoją działalność i obecność na trybunach R22. Mają też do tego prawo ? (chyba, że im tego zabraniasz ?) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Co takiego robi dla kibicow np ? ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja na myśli mam chociażby promosy, które były wydawane przed wieloma meczami, czy nawet zgodę na Białą Gwiazdę na koszulce, o którą tak (jeśli mnie pamięć nie myli) SKWK zabiegało. |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
I teraz moim zdaniem czas zakończyć tą dyskusję. Wiemy czego chce Skwk, domyślamy się czego chce klub. Każdy sam zdecyduje czy iść na R22 czy zostać w domu. Więcej pomyj już tu na siebie nie musimy wylewać.
Dla kogoś ważniejsza jest kasa za mecz dla kogoś ważniejsze oprawy. Ktoś chce oglądać wydarzenia (sukcesy) na boisku, ktoś chce oglądać oprawy a jeszcze inni chcą te oprawy kreować. Jedni chcą zwolnić Bednarza inni Szymańskiego. Może jeszcze zostali jacyś dziwni, dla których w tym sporze najważniejsza jest Wisła.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 11.03.2014 o godz. 14:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wielka szkoda że tak to się wszystko komplikuje,akurat teraz gdy wchodzi decydujący moment sezonu i kibice są najbardziej potrzebni
Trzeba trzymać kciuki że jakoś się dogadają,oby pan Bednarz też zrzucił trochę z wysokiego tonu bo jego ostatnie wypowiedzi trochę za mocne a władze SKWK niech zrobią wszystko ze swojej strony by wrócił pełny doping na R22 I najważniejsze dla wszystkich pseudo ekspertów,którzy sieją ferment ,, Nie namawiamy jednak nikogo do bojkotu meczów Wisły'' by SKWK WISŁA ZAWSZE RAZEM BEZ WZGLĘDU NA SEKTOR!
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 11.03.2014 o godz. 14:59.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
![]()
"Przed losowaniem półfinału PP powiedział pan, że zagracie z Ruchem, i rzeczywiście tak się stało...
- Tak już w życiu bywa. Losowanie było sprawiedliwe. Uczestniczyła w nim pogodynka i ciągnęła losy bardzo dobrze" Michał Probierz |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
oczywiście, że mówi, informuje i wskazuje zagrożenia. Tylko trzeba to czytać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co co Bydgoszczy - porozmawiamy jak Osuch wyjdzie z klubu. W końcu chłop da sobie spokój jak Drzymała czy Klicki - i chyba o o to chodzi. Pewnie klawo wspominają czasy sprzed Osucha jak się bujali po V i IV lidze, wyjazdy po wioskach, albo też 'mityczne lata 90-te' ubiegłego wieku. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Co z karnetami? Reklamował ktoś już ten mecz z Ruchem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Mimo wszystko to i tak nie jest powod zeby od raznu na nastepnym meczu wpierdalac race na murawe bo nikt normalny nie uwierzy, ze to akurat czysty zbieg okolicznosci.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale jakiś tekst jest. Nawet dobry, szkoda tylko ostatniego akapitu który 'odstaje'. Natomiast nadal nie znamy przyczyny dla której Bednarz zastopował ten pomysł - sposób wydaje się już być wiadomy. A powód?
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ Badźmy szczerzy, Bednarz to nie są wyżyny intelektualne, nie jest to szachista który myśli na 10 ruchów do przodu.
Zapewne szukając oszczędności i zrównoważenia budżetu ubzdurał sobie że SKWK będzie płaciło za zamknięcie stadionu itp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
||
Cytat:
SKWK: Cytat:
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★