|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
lepiej zamknij temat bo dyskusja do niczego nie prowadzi a syf robi się z kazdym postem większy.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jeśli ktoś obraża i bezpodstawnie oskarża kibiców Wisły to nie można obok tego przejść obojętnie. Ale zamknięcie tematu to dobry pomysł, aby ukrócić działanie prowokatorów typu GrzegorzTS.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.03.2014 o godz. 21:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No właśnie, a już wielu za pewnik brało stanowisko POlicji...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A Ty myślisz, że po tym oświadczeniu zmienią zdanie?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
serek.c2 tak jak Ci w Shoutboxie pisałem, połowa ignorantów nawet tego nie przeczyta, chyba, że oświadczenie się pojawi w gazecie krakowskiej czy na portalach typu onet
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
GrzegorzTS
Jako że kreujesz się na wiarygodne źródło: Jak skomentujesz to: Cytat:
Przecież był nawalony, chciał się lać bandyta jeden i co gorsza ma zarzuty! ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Niestety, nie mam złudzeń :( to jest przykre, że osoby naxywające się kibicami wierzą POlicji i dziennikarzynom, czyli dwóm zawodom o etyce zbliżonej do tej, którą ma najstarszy zawód świata, oczywiście nie obrażając tej ostatniej...
To, że prostytutka, policjant czy dziennikarz wykonuje swoją robotę to cóz powiedzieć, taka moralność. Najgorsze jest to, że tutaj ich opinie mają swoich zwolenników... GrzegorzTS jak ....a (prostytutka) coś powie to bierzesz to za pewnik ?
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.03.2014 o godz. 22:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wy to chłopaki macie zdrowie
Zrozumcie, że niektórzy mają swoje zdanie i im nie przetłumaczysz, choćbyś nie wiem jak chciał Mozesz uzywać różnych argumentów, poddawać różne przykłady, ale tak czy siak będzie, że kibol = bandyta, a bandyta = kibol. Niektórzy są zbyt ograniczeni, żeby pojmować świat inaczej niż czarno-biały. Poddam swój skromny przykład, uważam się za kibola popieram race, popieram race na murawie, z calych sił popieram ideę Against Modern Football, wyjazdy i inne kibolskie akcje, a mimo tego w życiu prywatnym bynajmniej nie uważam się za bandytę - studiuję na cięzkim kierunku, teraz zacząlem nawet pracować naukowo i takich ludzi jest naprawdę więcej Ale w TV słyszę, a na TWSD czytam, że jestem bandytą Polecam się z tego smiać. A dla wiecznie pospinanych mam filmik na rozluźnienie:
Ostatnio edytowane przez fialo : 10.03.2014 o godz. 22:14.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Meritum oświadczenia mnie cieszy. Przyznano, że odpalenie i rzucanie rac to działanie na szkodę klubu. Moze to przekona co poniektórych mędrców z tego tematu...
Poza tym jak wiadomo winna policja ... Jak działa prewencyjnie - "państwo policyjne". Jak działa po fakcie - "niekompetencja w zabezpieczeniu imprezy". Odwracanie kota ogonem, ale to naturalna reakcja obronna. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie przyjmujesz do wiadomości, że POlicja nie ma działać za wcześnie, ani za późno ? Jest powołana do tego, aby działać wtedy kiedy trzeba. A tym razem zaatakowała pijących piwo i weszła do biur w nocy!! Czy tak ma działać POlicja?
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.03.2014 o godz. 22:15.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tu chodzi o wartości. Ktoś lubi być robiony w bambuko. Ok. Jego sprawa. To nie znaczy od razu że jest prostytutką, ale nie znaczy też, że ma jakieś dane od niebios prawo wpływać na innych, żeby inni dawali robić się w bambuko tak jak on i tylko to mu trzeba wbić do głowy i będzie spokój. ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
SKWK może reprezentować JEDYNIE członków SKWK, a jak wiadomo stanowią oni (członkowie SKWK) malutki procencik kibiców Wisły. Tak gwoli ścisłości.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ten mały procencik zostanie z klubem na dobre i na złe - Was braknie przy pierwszym poważnym potknięciu "kibice".
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale to tylko relacja jednej strony. Wyjaśnić trzeba wątek i tyle. Nie wierzyłbym ślepo żadnej ze stron, policja ma zapewne o 180 stopni inną wersję, a prawda leży pośrodku. Dla mnie i tak najważniejsza jest pierwsza część oświadczenia, bo ona dotyczy meritum "afery". Może jeden z drugim się przekona, że już mało kto popiera niekontrolowane odpalanie rac. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak chcesz mieć coś do powiedzenia to droga wolna, zalóż ze swoimi bednarzomaniakami swoje stowarzyszenie i działąj. Tylko wtedy musicie się ujawnić ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czy działanie po fakcie niezbyt zgodnie z prawe uważasz za normalne ? Nie można działać i trzymać się pewnych zasad aby nie było się do czego doyebać ? Ciekawe ile jest osób, którzy narzekają na race na murawie itp, a parę lat temu na meczu brali udział w nieco lepszych wydarzeniach jak ostatnio w Warszawie. Jak niebawem walną kare klubowi, za to że kibice stoją, to będzie też marudzenie iż działają na szkodę klubu itp ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Załącznik do uchwały nr 9/2011 Walnego Zgromadzenia Członków Stowarzyszenia Kibiców Wisły Kraków z dnia 26 maja 2011 roku Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 10.03.2014 o godz. 22:49.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co to ma do rzeczy? Każdy kto się poczuwa to jest reprezentowany, kto nie to nie. I tyle. Skończcie pierd... i udowadniać sobie rację w absurdalnych sprawach. Są inne ważniejsze rzeczy do dyskusji takie jak pomówienia pewnych osób, które nie chcą powiedzieć, czym kierują się w wydawaniu swoich oskarżeń Jest sprawa złotówki od biletu, działań prezesów i kibiców, którzy negocjują między sobą lekko się nie szanując To trzeba załatwić wyjaśnić a nie spierać się o jakieś zapiski i inne gówna
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.03.2014 o godz. 22:41.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tak czy inaczej, TS z akcji, a konkretniej z wykorzystania jego terenu do przeprowadzenia owej akcji zadowolone nie jest i to potępia. Dziennik Polski z kolei publikuje na pierwszej stronie artykuł o 370 zakazach stadionowych (ze znakiem zapytania...).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fragment za interia:
Cytat:
Czy ktoś mi odpowie? Miłej nocy ![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
SKWK reprezentuje wszystkich kibiców, ponieważ nie istnieje SKOWK (Stowarzyszenie KOsmitów Wisły Kraków). Przykro mi, ale klub nawet gdyby chciał, to nie ma innego partnera do rozmów. Obecni tu przeciwnicy ani nie próbują zmienić Stowarzyszenia od środka, ani nie chcą zapewnić alternatywy. Trudno żeby ktokolwiek traktował poważnie internetowych krzykaczy. I żeby nie było - uważam obie akcje z racami za skrajny debilizm. Był to wizerunkowy strzał w stopę oraz (w przypadku "lampionów") proszenie się o tragedię. "Mózg" który całość wymyślił powinien zastanowić się nad sobą. Nawet jeżeli Bednarz leci sobie w kulki, to to nie jest sposób na naprawienie sytuacji. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 11.03.2014 o godz. 08:18.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Skąd taki wniosek?
Wielu tu wypowiadających się podziela zdanie, że rzucanie rac na boisko, czy odpalenie ich "nad stadionem" nie jest działaniem zbyt mądrym. Co nie znaczy, że kibiców, którzy się tego dopuścili nazywać należy bandytami... Miejcie umiar w swojej krytyce, bo w retoryce posuwacie się już do absurdów rodem z GW... Piotr Wawro zrobił dla Towarzystwa bardzo dużo, tymczasem nieświadoma gawiedź jedzie po nim jak po burej suce, bo usłyszeli jakieś bzdury z ust "panów policjantów", co to nigdy nie pieprzą głupot... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Niesamowite są te teksty "kumatych" o nie nazywaniu bandytów po imieniu. Race są spoko, ale pod warunkiem, że używa się je z głową, a nie rzuca na stadion czy murawę. Nie chce słyszeć tych idiotyzmów o prowokacjach, zawsze winna jest policja i prowokacje. Gdyby ktoś zginał (tak, pewnie nie od tej racy, ale można sobie wyobrazić taką sytuację) to wtedy co? Przylecicie z wieńcami klubowymi i będziecie spiewać piosenki o policyjnych prowokacjach i pilce noznej dla kibicow? Ci sami ludzie ktorzy by (hipoteteycznie) zabili/ciezko zranili drugiego człowieka? Kabaret.
Każda ze stron ma swoje argumenty, ale dalsze ciągnięcie tego nie ma sensu. Trzeba się porozumieć a nie zachowywać jak banda gówniarzy. Jak ktoś nie widzi problemu z akcją z soboty no to niestety nie ma o czym rozmawiać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
W demokracji jeżeli już ktoś się ma dostosować do kogoś to mniejszość do większości. Chcesz by twój nadmiar adrenaliny służył Wiśle ... zapisz się do sekcji boksu ... zapasy .... ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jeszcze do zdzicha411 - kabaret to są takie bezmyślne wypowiedzi jak Twoja. "Gdyby ktoś zginął"... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|