The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2014, 21:37
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Panowie!

Ja wiem, że emocje są niesamowite. Ale darujcie sobie personalne wycieczki.
lepiej zamknij temat bo dyskusja do niczego nie prowadzi a syf robi się z kazdym postem większy.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 10.03.2014, 21:39
Jeśli ktoś obraża i bezpodstawnie oskarża kibiców Wisły to nie można obok tego przejść obojętnie. Ale zamknięcie tematu to dobry pomysł, aby ukrócić działanie prowokatorów typu GrzegorzTS.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.03.2014 o godz. 21:45.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.03.2014, 21:42
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=28771

Coraz ciekawiej
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 10.03.2014, 21:50
No właśnie, a już wielu za pewnik brało stanowisko POlicji...
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 10.03.2014, 21:53
A Ty myślisz, że po tym oświadczeniu zmienią zdanie?
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Stary 10.03.2014, 21:55
serek.c2 tak jak Ci w Shoutboxie pisałem, połowa ignorantów nawet tego nie przeczyta, chyba, że oświadczenie się pojawi w gazecie krakowskiej czy na portalach typu onet
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 10.03.2014, 21:57
GrzegorzTS
Jako że kreujesz się na wiarygodne źródło:
Jak skomentujesz to:
Cytat:
Ponadto bulwersuje fakt, że policja, pomimo iż wiedzę o planach odpalania rac z bocznego boiska Towarzystwa powzięła ok. 3 godzin przed meczem od pana Jacka Bednarza, Prezesa Wisły Kraków SA, nie tylko nie podjęła działań zapobiegających, ale także nie interweniowała ani w trakcie ani zaraz po zdarzeniu (tj. jak wynika z nagrań ok. godz. 18:30) oraz nie uczyniła nic w celu zatrzymania jego sprawców.

Tym bardziej oburzające jest prowokowanie klientów restauracji oraz nieuzasadnione zatrzymanie ok. godz. 21:30 Wiceprezesa Zarządu TS Wisła pana Piotra Wawro, który po meczu spędzał czas w restauracji i próbował zapobiec skutkom prowokacji policyjnej, która miała przykryć nieudolność i błędy w działaniach oddziałów zabezpieczających widowisko sportowe.

Dodatkowo za skandaliczne uważamy wtargnięcie policji w godzinach nocnych do pomieszczeń klubowych TS Wisła wraz z przeszukiwaniem ich bez wiedzy i bez obecności przedstawiciela Towarzystwa. Takie zachowanie w ocenie Zarządu pozostaje całkowicie niezrozumiałe i karygodne.
W szczególności pogrubione.
Przecież był nawalony, chciał się lać bandyta jeden i co gorsza ma zarzuty!
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 10.03.2014, 21:59
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
A Ty myślisz, że po tym oświadczeniu zmienią zdanie?
Niestety, nie mam złudzeń :( to jest przykre, że osoby naxywające się kibicami wierzą POlicji i dziennikarzynom, czyli dwóm zawodom o etyce zbliżonej do tej, którą ma najstarszy zawód świata, oczywiście nie obrażając tej ostatniej...

To, że prostytutka, policjant czy dziennikarz wykonuje swoją robotę to cóz powiedzieć, taka moralność. Najgorsze jest to, że tutaj ich opinie mają swoich zwolenników...

GrzegorzTS jak ....a (prostytutka) coś powie to bierzesz to za pewnik ?
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.03.2014 o godz. 22:06.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 10.03.2014, 22:01
Cytat:
Dodatkowo za skandaliczne uważamy wtargnięcie policji w godzinach nocnych do pomieszczeń klubowych TS Wisła wraz z przeszukiwaniem ich bez wiedzy i bez obecności przedstawiciela Towarzystwa
To chyba łamanie prawa? Jest na pokładzie jakiś nie stuszczony prawnik ?
Odpowiedz cytując
UW&I
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 10.03.2014, 22:04
La Furia Dell' Est napisał(a):Wyświetl post
Nic by nie wnosilo gdyby gigant nie wyskoczył z tekstem o je.ba.nych tłukach....moze jestem tłu.kiem., ale na 1906% nie je.ban.ym...20-scia lat temu bywalem w pociagach specjalnych na wyjazdach w II lidze i bylem w sobotę....Róznica taka ,ze wtedy bylem dzieciakiem a w sobote byłem Z dzieciakiem. Niem mam zamiaru jeczęc ani nie mam zamiaru milczeć. Powiem jedno- kto byl "U Wislaków" sie bawil i ja to rozumiem w pewnym sensie...kto mial dzieci w okolicy E...cóz....TEN się bał.KONIEC
Byłem na E, spokojnie spadające race - jak się tak bałeś to trzeba było wyjść, czasu zanim spadały by starczyło jeszcze na kupienie piwka i popcornu. Po całej akcji część stadionu krzyczy "tak się bawi Wisełka" część gwizda. Koło mnie na E podkreślam nikt nie gwizdał nikt nie reagował na nasze brawa - gdzie wtedy byliście cwaniaki? Gdzie byliście jak się Ruch na skyboxach uaktywnił? Głowy w drugą stronę? Już nie pamiętacie jak po błoniach gonili i wam szaliki dziabali? Kto Was wtedy bronił nie Ci sami "bandyci" z C? Zamknąć ryje i oglądać mecze - do tego się nadajecie a co do reszty są na Wiśle odpowiednie osoby i macie się dostosować.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 10.03.2014, 22:06
Wy to chłopaki macie zdrowie

Zrozumcie, że niektórzy mają swoje zdanie i im nie przetłumaczysz, choćbyś nie wiem jak chciał Mozesz uzywać różnych argumentów, poddawać różne przykłady, ale tak czy siak będzie, że kibol = bandyta, a bandyta = kibol. Niektórzy są zbyt ograniczeni, żeby pojmować świat inaczej niż czarno-biały.

Poddam swój skromny przykład, uważam się za kibola popieram race, popieram race na murawie, z calych sił popieram ideę Against Modern Football, wyjazdy i inne kibolskie akcje, a mimo tego w życiu prywatnym bynajmniej nie uważam się za bandytę - studiuję na cięzkim kierunku, teraz zacząlem nawet pracować naukowo i takich ludzi jest naprawdę więcej Ale w TV słyszę, a na TWSD czytam, że jestem bandytą Polecam się z tego smiać.

A dla wiecznie pospinanych mam filmik na rozluźnienie:

Ostatnio edytowane przez fialo : 10.03.2014 o godz. 22:14.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 10.03.2014, 22:07
Meritum oświadczenia mnie cieszy. Przyznano, że odpalenie i rzucanie rac to działanie na szkodę klubu. Moze to przekona co poniektórych mędrców z tego tematu...

Poza tym jak wiadomo winna policja ... Jak działa prewencyjnie - "państwo policyjne". Jak działa po fakcie - "niekompetencja w zabezpieczeniu imprezy". Odwracanie kota ogonem, ale to naturalna reakcja obronna.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 10.03.2014, 22:12
felipe napisał(a):Wyświetl post
Poza tym jak wiadomo winna policja ... Jak działa prewencyjnie - "państwo policyjne". Jak działa po fakcie - "niekompetencja w zabezpieczeniu imprezy". Odwracanie kota ogonem, ale to naturalna reakcja obronna.
Nie przyjmujesz do wiadomości, że POlicja nie ma działać za wcześnie, ani za późno ? Jest powołana do tego, aby działać wtedy kiedy trzeba. A tym razem zaatakowała pijących piwo i weszła do biur w nocy!! Czy tak ma działać POlicja?
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.03.2014 o godz. 22:15.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 10.03.2014, 22:14
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Niestety, nie mam złudzeń :( to jest przykre, że osoby naxywające się kibicami wierzą POlicji i dziennikarzynom, czyli dwóm zawodom o etyce zbliżonej do tej, którą ma najstarszy zawód świata, oczywiście nie obrażając tej ostatniej...

To, że prostytutka, policjant czy dziennikarz wykonuje swoją robotę to cóz powiedzieć, taka moralność. Najgorsze jest to, że tutaj ich opinie mają swoich zwolenników...

GrzegorzTS jak ....a (prostytutka) coś powie to bierzesz to za pewnik ?
Dajcie spokój z tymi wycieczkami...
Tu chodzi o wartości. Ktoś lubi być robiony w bambuko. Ok. Jego sprawa. To nie znaczy od razu że jest prostytutką, ale nie znaczy też, że ma jakieś dane od niebios prawo wpływać na innych, żeby inni dawali robić się w bambuko tak jak on i tylko to mu trzeba wbić do głowy i będzie spokój.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 10.03.2014, 22:15
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
No właśnie, Skoro siebie tylko reprezentujesz, to nie pisz wiecej że "wszystkich". Póki co to SKWK reprezentuje kibiców Wisły a tacy jak ty możecie zając się ogladaniem meczów i kompsumpcją bufetowego menu.
SKWK może reprezentować JEDYNIE członków SKWK, a jak wiadomo stanowią oni (członkowie SKWK) malutki procencik kibiców Wisły. Tak gwoli ścisłości.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 10.03.2014, 22:18
Ten mały procencik zostanie z klubem na dobre i na złe - Was braknie przy pierwszym poważnym potknięciu "kibice".
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 10.03.2014, 22:20
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Nie przyjmujesz do wiadomości, że POlicja nie ma działać za wcześnie, ani za późno ? Jest powołana do tego, aby działać wtedy kiedy trzeba. A tym razem zaatakowała pijących piwo i weszła do biur w nocy!! Czy tak ma działać POlicja?
Masz rację, nie tak.
Ale to tylko relacja jednej strony. Wyjaśnić trzeba wątek i tyle. Nie wierzyłbym ślepo żadnej ze stron, policja ma zapewne o 180 stopni inną wersję, a prawda leży pośrodku.

Dla mnie i tak najważniejsza jest pierwsza część oświadczenia, bo ona dotyczy meritum "afery". Może jeden z drugim się przekona, że już mało kto popiera niekontrolowane odpalanie rac.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 10.03.2014, 22:21
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
SKWK może reprezentować JEDYNIE członków SKWK, a jak wiadomo stanowią oni (członkowie SKWK) malutki procencik kibiców Wisły. Tak gwoli ścisłości.
Mylisz się, SKWK jest oficjalnym reprezentantem kibiców Wisły i ono ma prawo do wszelkich rozmów czy inicjatyw rozmów, tacy jak ty moga rozmawiać o menu w bufecie, czy kiełbacha jest dobrze wysmaż0ona, czy cola nie za zimna, czy Bednarz ma ładny krawat,
Jak chcesz mieć coś do powiedzenia to droga wolna, zalóż ze swoimi bednarzomaniakami swoje stowarzyszenie i działąj. Tylko wtedy musicie się ujawnić
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 10.03.2014, 22:22
Czy działanie po fakcie niezbyt zgodnie z prawe uważasz za normalne ? Nie można działać i trzymać się pewnych zasad aby nie było się do czego doyebać ? Ciekawe ile jest osób, którzy narzekają na race na murawie itp, a parę lat temu na meczu brali udział w nieco lepszych wydarzeniach jak ostatnio w Warszawie. Jak niebawem walną kare klubowi, za to że kibice stoją, to będzie też marudzenie iż działają na szkodę klubu itp ?
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 10.03.2014, 22:34
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Mylisz się, SKWK jest oficjalnym reprezentantem kibiców Wisły i ono ma prawo do wszelkich rozmów czy inicjatyw rozmów, tacy jak ty moga rozmawiać o menu w bufecie, czy kiełbacha jest dobrze wysmaż0ona, czy cola nie za zimna, czy Bednarz ma ładny krawat,
Jak chcesz mieć coś do powiedzenia to droga wolna, zalóż ze swoimi bednarzomaniakami swoje stowarzyszenie i działąj. Tylko wtedy musicie się ujawnić
To poczytaj:
Załącznik do uchwały nr 9/2011 Walnego Zgromadzenia Członków Stowarzyszenia Kibiców Wisły Kraków z dnia 26 maja 2011 roku
Cytat:
1
TEKST JEDNOLITY STATUTU STOWARZYSZENIA KIBICÓW WISŁY KRAKÓW
Rozdział I
POSTANOWIENIA OGÓLNE
§ 1
Stowarzyszenie o nazwie „STOWARZYSZENIE KIBICÓW WISŁY KRAKÓW" zwane dalej „Stowarzyszeniem" jest dobrowolnym, samorządnym, trwałym zrzeszeniem mającym na celu skupienie sympatyków i kibiców „WISŁY KRAKÓW" w aktywnie działającą organizację, nawiązanie wzajemnych bezpośrednich kontaktów z podobnymi stowarzyszeniami w Polsce i za granicą oraz innymi organizacjami, popularyzowanie i upowszechnianie barw, historii oraz osiągnięć sportowych „WISŁY KRAKÓW", a także współdziałanie w organizacji kulturalnej widowni oraz przodowanie w zespołowym,kulturalnym dopingu na wszystkich zawodach sportowych z udziałem drużyn „WISŁY KRAKÓW"
Jak znajdziesz gdzieś w Statucie (bo to z niego cytat) coś o reprezentowaniu WSZYSTKICH kibiców Wisły to wklej. Ja znalazłem o kulturalnym dopingu. I nie jest to ustawa o zgromadzeniach tylko STATUT SKWK - sami sobie to napisali, nikt nie zmusza do używania takich "nie kibicowskich" słów, jak "kulturalny"
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 10.03.2014 o godz. 22:49.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 10.03.2014, 22:38
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
To poczytaj:
Załącznik do uchwały nr 9/2011 Walnego Zgromadzenia Członków Stowarzyszenia Kibiców Wisły Kraków z dnia 26 maja 2011 roku
Jak znajdziesz gdzieś w Statucie (bo to z niego cytat) coś o reprezentowaniu WSZYSTKICH kibiców Wisły to wklej. Ja znalazłem o kulturalnym dopingu. I nie jest to ustawa o zgromadzeniach tylko STATUT SKWK
Jezu, czy wy musicie mieć takie rozkminki?
Co to ma do rzeczy?
Każdy kto się poczuwa to jest reprezentowany, kto nie to nie. I tyle.
Skończcie pierd... i udowadniać sobie rację w absurdalnych sprawach.
Są inne ważniejsze rzeczy do dyskusji takie jak pomówienia pewnych osób, które nie chcą powiedzieć, czym kierują się w wydawaniu swoich oskarżeń
Jest sprawa złotówki od biletu, działań prezesów i kibiców, którzy negocjują między sobą lekko się nie szanując
To trzeba załatwić wyjaśnić a nie spierać się o jakieś zapiski i inne gówna
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.03.2014 o godz. 22:41.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.03.2014, 22:47
Tak czy inaczej, TS z akcji, a konkretniej z wykorzystania jego terenu do przeprowadzenia owej akcji zadowolone nie jest i to potępia. Dziennik Polski z kolei publikuje na pierwszej stronie artykuł o 370 zakazach stadionowych (ze znakiem zapytania...).
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 11.03.2014, 01:04
Fragment za interia:
Cytat:
Wiceprezes TS Wisła został zatrzymany za blokowanie wejścia do restauracji "U Wiślaków".

- Przeczy temu zapis wideo. Siedziałem z żoną i znajomymi przy stoliku, gdy około godziny 21:30 wtargnęło do lokalu ok. 20-30 ciężko uzbrojonych policjantów. Nie blokowałem im wejścia, jedynie stanowczo zażądałem opuszczenia terenu prywatnego należącego do TS Wisła Kraków i nakazywałem opuszczenie restauracji. Czego oni szukali po godz. 21? - dziwi się Piotr Wawro.

Przez chuligańskie ataki pirotechniką, które doprowadziły do przerwania dwóch kolejnych spotkań przy Reymonta, wiceprezes zastanawia się nad sensem dalszej działalności.
- Od zawsze podkreślam, że jestem przeciwny jakimkolwiek formom protestu, uderzającym w klub. Zdania nie zmieniam, wręcz przeciwnie - jestem bliski zrezygnowania ze wspierania TS Wisła Kraków przez zajścia, jakie miały miejsce na derbach i podczas meczu z Ruchem. Takie działania jak rzucanie i odpalanie rac, zakłócanie meczu, to niszczenie i deprecjonowanie także mojej pracy dla tego klubu - podkreśla Piotr Wawro.
Hmmm. To SKWK to bandyci czy nie? Bo ja już sam nie wiem.
Czy ktoś mi odpowie?

Miłej nocy

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.03.2014, 02:29
Ten mały procencik zostanie z klubem na dobre i na złe - Was braknie przy pierwszym poważnym potknięciu "kibice".
Proszę was, nie karmcie trolla. Koleś uaktywnia się tylko w tego typu tematach.

SKWK reprezentuje wszystkich kibiców, ponieważ nie istnieje SKOWK (Stowarzyszenie KOsmitów Wisły Kraków). Przykro mi, ale klub nawet gdyby chciał, to nie ma innego partnera do rozmów. Obecni tu przeciwnicy ani nie próbują zmienić Stowarzyszenia od środka, ani nie chcą zapewnić alternatywy. Trudno żeby ktokolwiek traktował poważnie internetowych krzykaczy.

I żeby nie było - uważam obie akcje z racami za skrajny debilizm. Był to wizerunkowy strzał w stopę oraz (w przypadku "lampionów") proszenie się o tragedię. "Mózg" który całość wymyślił powinien zastanowić się nad sobą. Nawet jeżeli Bednarz leci sobie w kulki, to to nie jest sposób na naprawienie sytuacji.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 11.03.2014, 08:12
Cytat:
Wiceprezes TS Wisła został zatrzymany za blokowanie wejścia do restauracji "U Wiślaków".

- Przeczy temu zapis wideo. Siedziałem z żoną i znajomymi przy stoliku, gdy około godziny 21:30 wtargnęło do lokalu ok. 20-30 ciężko uzbrojonych policjantów. Nie blokowałem im wejścia, jedynie stanowczo zażądałem opuszczenia terenu prywatnego należącego do TS Wisła Kraków i nakazywałem opuszczenie restauracji. Czego oni szukali po godz. 21? - dziwi się Piotr Wawro.

Przez chuligańskie ataki pirotechniką, które doprowadziły do przerwania dwóch kolejnych spotkań przy Reymonta, wiceprezes zastanawia się nad sensem dalszej działalności.
- Od zawsze podkreślam, że jestem przeciwny jakimkolwiek formom protestu, uderzającym w klub. Zdania nie zmieniam, wręcz przeciwnie - jestem bliski zrezygnowania ze wspierania TS Wisła Kraków przez zajścia, jakie miały miejsce na derbach i podczas meczu z Ruchem. Takie działania jak rzucanie i odpalanie rac, zakłócanie meczu, to niszczenie i deprecjonowanie także mojej pracy dla tego klubu - podkreśla Piotr Wawro.
Czyli według tego wpisu wynika że pan Wawro to piknik, który nie rozumie pasji normalnych kibiców z sektora C i jak tylko zacznie być gorzej to przestanie jej kibicować?
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 11.03.2014 o godz. 08:18.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 11.03.2014, 08:29
Skąd taki wniosek? Wielu tu wypowiadających się podziela zdanie, że rzucanie rac na boisko, czy odpalenie ich "nad stadionem" nie jest działaniem zbyt mądrym. Co nie znaczy, że kibiców, którzy się tego dopuścili nazywać należy bandytami... Miejcie umiar w swojej krytyce, bo w retoryce posuwacie się już do absurdów rodem z GW...

Piotr Wawro zrobił dla Towarzystwa bardzo dużo, tymczasem nieświadoma gawiedź jedzie po nim jak po burej suce, bo usłyszeli jakieś bzdury z ust "panów policjantów", co to nigdy nie pieprzą głupot...
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 11.03.2014, 08:32
Skąd taki wniosek? Wielu tu wypowiadających się podziela zdanie, że rzucanie rac na boisko, czy odpalenie ich "nad stadionem" nie jest działaniem zbyt mądrym. Co nie znaczy, że kibiców, którzy się tego dopuścili nazywać należy bandytami... Miejcie umiar w swojej krytyce, bo w retoryce posuwacie się już do absurdów rodem z GW...

Piotr Wawro zrobił dla Towarzystwa bardzo dużo, tymczasem nieświadoma gawiedź jedzie po nim jak po burej suce, bo usłyszeli jakieś bzdury z ust "panów policjantów", co to nigdy nie pieprzą głupot...
Oczywiście, ja również podzielam to zdanie. Poczytaj jednak temat parę stron wcześniej i zobacz jak "kumaci" nazywają osoby z takim zdaniem.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
zdzichu411
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 11.03.2014, 08:43
Niesamowite są te teksty "kumatych" o nie nazywaniu bandytów po imieniu. Race są spoko, ale pod warunkiem, że używa się je z głową, a nie rzuca na stadion czy murawę. Nie chce słyszeć tych idiotyzmów o prowokacjach, zawsze winna jest policja i prowokacje. Gdyby ktoś zginał (tak, pewnie nie od tej racy, ale można sobie wyobrazić taką sytuację) to wtedy co? Przylecicie z wieńcami klubowymi i będziecie spiewać piosenki o policyjnych prowokacjach i pilce noznej dla kibicow? Ci sami ludzie ktorzy by (hipoteteycznie) zabili/ciezko zranili drugiego człowieka? Kabaret.

Każda ze stron ma swoje argumenty, ale dalsze ciągnięcie tego nie ma sensu. Trzeba się porozumieć a nie zachowywać jak banda gówniarzy. Jak ktoś nie widzi problemu z akcją z soboty no to niestety nie ma o czym rozmawiać.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 11.03.2014, 08:49
UW&I napisał(a):Wyświetl post
...... Zamknąć ryje i oglądać mecze - do tego się nadajecie a co do reszty są na Wiśle odpowiednie osoby i macie się dostosować.
Wydaje ci się że masz coś do powiedzenia ?

W demokracji jeżeli już ktoś się ma dostosować do kogoś to mniejszość do większości.

Chcesz by twój nadmiar adrenaliny służył Wiśle ... zapisz się do sekcji boksu ... zapasy ....
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 11.03.2014, 08:58
Grantar napisał(a):Wyświetl post
W demokracji jeżeli już ktoś się ma dostosować do kogoś to mniejszość do większości
W tej naszej, polskiej demokracji? Ja zauważam ostatnio odwrotne trendy... Poza tym - stadion i demokracja?

Jeszcze do zdzicha411 - kabaret to są takie bezmyślne wypowiedzi jak Twoja.

"Gdyby ktoś zginął"...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów