The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2014, 18:26
Widzę, że chlopakom kończy się zajawka na Wisłę. Stolarski przebąkuje o Legii, Małecki będzie umierał za Pogoń.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 03.01.2014, 23:02
A tutaj dla przypomnienia kilka wypowiedzi Maleckiego jak on kocha Wisle
http://www.weszlo.com/news/17988-Kro...ierac_za_Pogon
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 03.01.2014, 23:28
silver03 napisał(a):Wyświetl post
cfa napisał(a):Wyświetl post
A wg mnie to zagranie które ma zmotywowac Pana Jacka znanego tu i tam jako Łysy ....j do wysilenia się z propozycja kontraktową dla Pawła.
Dorzuć się do kontraktu to Jackowi zadanie ułatwisz
Kutfa - dobry prezes mówi do właściciela tak - ten piłkarz jest dla nas ważny, nie miałem wyboru, musiałem dać mu taki kontrakt. Zwróci się to nam w przyszłosći. Dobry prezes broni interesu klubu jak tylko może. I kropka.

Cienki prezes charakteryzuje się tym, że modli się o transfery z klubu (jak Bednarz), lub tym, że otwarcie rozgłasza wszem i wobec na specjalnie zorganizowanej konferencji prasowej (jak Bednarz w marcu 2012) iż klub ma problemy finansowe - czyniąc klubowi poważną szkodę wizerunkową oraz wpływając negatywnie na postawę zespołu do końca sezonu (czyli wiekszość rundy wiosennej).

Czy to jest warszawski Konrad Wallenrod?
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 03.01.2014, 23:42
bódyń napisał(a):Wyświetl post
A tutaj dla przypomnienia kilka wypowiedzi Maleckiego jak on kocha Wisle
http://www.weszlo.com/news/17988-Kro...ierac_za_Pogon
Na przyszłość prośba. Daruj sobie linki do tego szmatławca.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 03.01.2014, 23:46
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
Widzę, że chlopakom kończy się zajawka na Wisłę. Stolarski przebąkuje o Legii, Małecki będzie umierał za Pogoń.
O rety! Nikt nie chce kochać biednego klubu? Może nie należy się zanadto dziwić, skoro prezesem tego biednego klubu jest osobnik tak przytłaczający swoim pesymizmem otoczenie, że jego obecność odstraszyłaby w marcu kocury z miejsca, gdzie byłaby dostępna jedyna kotka.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 04.01.2014, 00:46
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Kutfa - dobry prezes mówi do właściciela tak - ten piłkarz jest dla nas ważny, nie miałem wyboru, musiałem dać mu taki kontrakt. Zwróci się to nam w przyszłosći. Dobry prezes broni interesu klubu jak tylko może. I kropka.

Cienki prezes charakteryzuje się tym, że modli się o transfery z klubu (jak Bednarz), lub tym, że otwarcie rozgłasza wszem i wobec na specjalnie zorganizowanej konferencji prasowej (jak Bednarz w marcu 2012) iż klub ma problemy finansowe - czyniąc klubowi poważną szkodę wizerunkową oraz wpływając negatywnie na postawę zespołu do końca sezonu (czyli wiekszość rundy wiosennej).

Czy to jest warszawski Konrad Wallenrod?
Dzimi nie masz pojęcia o czym piszesz.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 04.01.2014 o godz. 02:08.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 04.01.2014, 09:50
http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sp...era-smudy.html

Cytat:
Gdyby nie mój powrót z Turcji, to Wisła byłaby na zakręcie i mogłaby nawet spaść do I ligi.
Strach się bać.
Powód: jżs
Ostatnio edytowane przez IncognitoTSW : 04.01.2014 o godz. 09:50.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 04.01.2014, 10:43
Gość już dawno odpłynął. Nie rozumie, że po powrocie z Turcji mógł wylądować albo w Wiśle ( która bardziej w tym momencie jemu pomogła niż on jej) albo w jakiejś Niecieczy czy innej Łęcznej.
Dajmy mu już spokój.

Ja mu szczerze życzę, żeby się w tej Pogoni odbudował i grał na przynajmniej średnim poziomie.

Reszta już w temacie "byli".
Odpowiedz cytując
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 04.01.2014, 11:26
IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sp...era-smudy.html

Strach się bać.
Ach ten nasz Zbawiciel
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 04.01.2014, 13:18
Uratował Wisłę, a rok później wprowadzi Pogoń do Europy.
Zuch piłkarz!
Odpowiedz cytując
Janusz
Member

Od: 06.2013

Stary 04.01.2014, 13:42
Pytanie do tych co znają prywatnie Patryka Zbawiciela, on tak na co dzień to normalnie się zachowywał?
Bo tekst z tego wywiadu "Takie do mnie dochodziły głosy" w tej sytuacji można różnie rozumieć...
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 04.01.2014, 14:02
Jednak jakiś tam smutek we mnie siedzi z powodu Małeckiego, jednak zastanawiam się co by było gdyby Maciek Skorża dalej siedział w Legii i co by Patryk zrobił gdyby ten wyciągnął do niego rękę ?
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 04.01.2014, 16:22
Janusz napisał(a):Wyświetl post
Pytanie do tych co znają prywatnie Patryka Zbawiciela, on tak na co dzień to normalnie się zachowywał?
Bo tekst z tego wywiadu "Takie do mnie dochodziły głosy" w tej sytuacji można różnie rozumieć...

Maly jest caly czas w kontakcie z sharksami czy ultrasami, wszystko jest w porządku.

a weszlo i media mogą przekręcac .... wie co, owszem, Maly będzie umieral za Pogon jako pilkarz, ale nadal jest kibolem Wisly i jego serce jest w ksztalcie Bialej Gwiazdy. Sobol tez umiera za Gornik, Majdan z wytatuowanym herbem Pogoni umieral za Wisle. taka rola pilkarza.
Odpowiedz cytując
mati.
Junior Member

Od: 12.2013

Stary 04.01.2014, 17:50
Dokładnie tak nie ma co ciągnąć tematu tylko życzyć małemu powodzenia może akurat odżyje po przeprowadzce jak sobol
Odpowiedz cytując
gaudi10
Member

Od: 05.2011

Stary 04.01.2014, 19:47
I przyjedzie Mały na Wisłę z Pogonią i dostajemy 3-0 po hattricku Małego bo będzie umierał za swój nowy klub . A jak pamiętam to Mały ( dawniej bo nie po powrocie z Turcji ) nakręcał się na tzw. topowe mecze , zwłaszcza u siebie ( derby , legia ) wiec wcale się nie zdziwię jak nam jakieś brameczki puknie i obym się mylił. A może przed meczem z nami będzie symulował kontuzję żeby nie krzywdzić ukochanego klubu.
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Stary 04.01.2014, 21:01
A pamiętacie tych co walą kocopoły i wiecznie się srają o Brożkach rozwalających szatnie?

Radosław Matusiak:
Cytat:
W szatni też było całkiem sympatycznie. Atmosferę robili: Baszczu, Darek Dudka, Brozie, Andrzej Niedzielan
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.01.2014, 09:37
SharksiK napisał(a):Wyświetl post
A pamiętacie tych co walą kocopoły i wiecznie się srają o Brożkach rozwalających szatnie?

Radosław Matusiak:
no proszę to weszło to nie jest już szmatławiec?
no moralność kalego na 1906%
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 07.01.2014, 15:09
emjot napisał(a):Wyświetl post
no proszę to weszło to nie jest już szmatławiec?
Fakt bycia szmatławcem promującym zbydlęcenie nie oznacza, że automatycznie wywiady czy wypowiedzi zawodników w nim zamieszczane są nieprawdziwe. Moralność kalego chyba tylko Ty tu widzisz.

Nie byłem fanem Smudy, ale nawet mnie w pewnym momencie zrobiło się niedobrze od ich ataków personalnych skierowanych przeciw niemu. Podobnie ataki na trenera Levy-ego za - uwaga - wygląd. Jeżeli to dla ciebie jest poważne dziennikarstwo, to wypada tylko współczuć.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 07.01.2014, 19:07
najlepsze było weszło jak szydziło z Kołtonia tekstu "a dlaczego nie Barcelona"
ciekawe ze teraz o tym zapomnieli....
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Stary 07.01.2014, 22:20
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Fakt bycia szmatławcem promującym zbydlęcenie nie oznacza, że automatycznie wywiady czy wypowiedzi zawodników w nim zamieszczane są nieprawdziwe. Moralność kalego chyba tylko Ty tu widzisz.

Nie byłem fanem Smudy, ale nawet mnie w pewnym momencie zrobiło się niedobrze od ich ataków personalnych skierowanych przeciw niemu. Podobnie ataki na trenera Levy-ego za - uwaga - wygląd. Jeżeli to dla ciebie jest poważne dziennikarstwo, to wypada tylko współczuć.
No tak w pewnych kwestiach są żenujący. Ale wywiady z zawodnikami, działaczami czy ludźmi związanymi z piłką mają bardzo fajne, nie są tak sztampowe jak np w PN.
[FONT=Times New Roman]
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 07.01.2014, 23:53
No tak w pewnych kwestiach są żenujący. Ale wywiady z zawodnikami, działaczami czy ludźmi związanymi z piłką mają bardzo fajne, nie są tak sztampowe jak np w PN.
Tylko ,że oni albo kogoś kochają(swoich przydupasów) albo nienawidzą i zdania nie zmieniają o takiej osobie.O Smudzie to oni chyba nigdy dobrego zdania nie napisali, nawet teraz gdy ma bardzo dobre wyniki u nas to przestali o nim pisać, czekają tylko na potknięcia i znowu się zacznie nabijanie z Franka.Za to np Michniewicz,Leśnodorski,Osuch są zawsze ok, nie mówiąc już o bohaterach Stanowskiego czyli Iwanie i Kowalczyku
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 08.01.2014 o godz. 00:00.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 08.01.2014, 04:06
emjot napisał(a):Wyświetl post
Wiesz co? Dam Ci przykład co naprawdę znaczy zwrot "moralność Kalego".

Swego czasu "Weszło!" domagało się od Smudy zwrócenia premii za mistrzostwo, które piłkarze i działacze Zagłębia kupili. Samemu Franzowi niczego nie udowodniono, czy brał w tym udział pewnie się już nie dowiemy.
Jednocześnie to samo "Weszło!" roztoczyło parasol ochronny nad Czesiem "777" Michniewiczem, który wydzwonił pewnie parę tysięcy na rozmowy z "Fryzjerem". Kiedy Łukasz Piszczek pojawił się w koszulce z tą sympatyczną liczbą na jakimś meczu/gali/whatever obok Michniewicza (a był on na pewno zorientowany w temacie jako były piłkarz Zagłębia z tego okresu), Stanowski dostał spazmów i nabluzgał zawodnikowi na łamach swojego portalu. No bo przecież jak on śmiał zadrwić z kryształowo czystego Czesia, żałosny piłkarzyna, co on może wiedzieć (pewnie sporo, skoro siedział wtedy w szatni).

Dwa podobne przypadki (niczego nie udowodniono samym trenerom, ale handel był i ich zawodników ukarano), tyle że jeden obrywał o to przez całą kadencję selekcjonera, a drugiego na bezczelnego broniono, atakując każdego kto by się ośmielił o całej sprawie przypomnieć. Podwójne standardy dla "swoich" i "tamtych". Jak nasi mają niejasne karty w przeszłości to zamiatamy pod dywan, jak ma ktoś kogo nie lubimy - jazda bez trzymanki.

To jedna z wielu podobnych akcji które nastawiły mnie bardzo wrogo do tego portalu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.01.2014 o godz. 04:08.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Stary 08.01.2014, 08:09
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
Tylko ,że oni albo kogoś kochają(swoich przydupasów) albo nienawidzą i zdania nie zmieniają o takiej osobie.O Smudzie to oni chyba nigdy dobrego zdania nie napisali, nawet teraz gdy ma bardzo dobre wyniki u nas to przestali o nim pisać, czekają tylko na potknięcia i znowu się zacznie nabijanie z Franka.Za to np Michniewicz,Leśnodorski,Osuch są zawsze ok, nie mówiąc już o bohaterach Stanowskiego czyli Iwanie i Kowalczyku
O Smudzie pisali trochę dobrego zanim wziął kadrę i zanim wyszła sprawa premii za "korupcję", a kiedyś wspominali też o bilingach Czesia "telefonisty" Michniewicza, ale Czesio powiedział im, że umawiał się z Fryzjerem na ryby czy coś innego, uj nie pamiętam i w ten sposób się oczyścił.
A o co chodzi z 777 nie wiem
[FONT=Times New Roman]
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 08.01.2014, 10:07
Aaa to dlatego po Piszczku też jeździli jak po łysej kobyle.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 08.01.2014, 10:38
A o co chodzi z 777 nie wiem
Podbije. Ilość połączeń do fryzjera ?
Blisko cyfry jest tej: http://www.sport.pl/sport/1,65025,10...happening.html
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 08.01.2014, 13:17

Dieta profesjonalnego piłkarza.
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 08.01.2014, 16:49
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Podbije. Ilość połączeń do fryzjera ?
Blisko cyfry jest tej: http://www.sport.pl/sport/1,65025,10...happening.html
777 czy 711 - sens pozostaje taki sam. Dawałem z pamięci, ale wiadomo, że lepiej dowalić się do nieistotnego szczegółu niż odpowiedzieć merytorycznie.

Z mojej strony EOT. Liczbę połączeń możecie sobie ustalić we własnym zakresie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.01.2014 o godz. 16:59.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Stary 08.01.2014, 18:19
Oczywiście, jeśli chodzi o wywiady to wypadają nieżle. Żenujące są natomiast artykuły ferujące dany tok myślenia. Z obroną Osucha przebili samych siebie...

No i z Małeckim. Czekali, czekali i się w końcu doczekali aż Mały .......nie głupotą w jakimś wywiadzie. Chyba najlepiej jak by skończył karierę a jeśli już chciał ją kontynuować to mógł .......nąć że:
- W sercu moim Biała Gwiazda, wbijam kora w śledzia i basta !
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 08.01.2014, 19:28
wolfy nie wiem czy pamiętasz ale swego czasu na weszło nie mozna bylo dodac komentarza jesli wpisywałes w nim CM 711
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 08.01.2014, 20:12
Bartosz napisał(a):Wyświetl post

Dieta profesjonalnego piłkarza.
Co on tam ma? Jogurt i jakąś bułkę? Robisz aferę, jakby przyszedł z zestawem powiększonym z McDonaldsa.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów