|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ukraina nie będzie na pewno krokiem w tył, a z tamtejszej ligi można się równie dobrze wypromowac.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() "Unia Tarnów - Te słowa brzmią dumnie..." |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Przypadkiem nie nasi włodarze dali ciała z tym sparingiem ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wie ktoś co się dzieje z Erikiem Cikosem? Miał jakąś poważną kontuzję? W ubiegłym sezonie prawie w ogóle nie grał...
Ostatnio edytowane przez Lacrima : 22.07.2013 o godz. 18:49.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mariusz Jop po operacji: http://ofensywni.przegladsportowy.pl...ostatnie-lata/
![]() Nejlepší černoch je BERNARD z Humpolce!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Daniel Brud zaliczył 90 minut w meczu Sandecja Nowy Sącz - Okocimski Brzesko. Jego zespół pokonał Sandecję 2:0.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Info sprzed prawie miesiąca, ale dopiero teraz na nie trafiłam, a widzę, że nikt tu tego nie pisał: http://www.sport.pl/pilka/1,64946,14...em_byl___.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=j4zCU...ature=youtu.be
Można się wzruszyć trochę, szkoda, że będzie trzeba tak długo czekać na powrót do Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nasz były pomocnik (oraz Śląska) Piotr "pepe" Ćwielong zdobył 2 bramki dla Bochum w wyjazdowym meczu pucharu Niemiec z Bahlinger S.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
duża nagonka ze strony portalu na Kubę Błaszczykowskiego. Wyluzujcie, gość powiedział to, co każdy myśli o tej sprawie, a tu takie wielkie halo.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o dziwo mocno mnie zaskoczyl ten portal ripostujac slowa Blaszczykowskiego.
Braku szacunku? takiego pozegnania nie mial zaden pilkarz na przestrzeni ostatnich 10 lat. ze strony klubu nie zauwazylem braku szacunku, tym bardziej ze strony kibicow. Wszystko odbylo sie w milej atmosferze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jaki widziałeś szacunek za strony klubu? Pamiątkowe zdjęcie z Bednarzem i Mięttą-Mikołajewiczem było możliwe tylko dzięki splotowi okoliczności - wyboru nowego klubu przez Sobolewskiego (Górnika) i terminarza na ten sezon. Gdyby "Sobol" nie poszedł do Górnika, tylko np. do Pogoni, czy innego Widzewa, to pożegnanie odbyłoby się w środku sezonu? A gdyby tak poszedł grać do II Bundesligi, albo do Chin to nie byłoby go wcale? To samo, gdyby postanowił zakończyć karierę.
Taka uroczystość powinna zostać zorganizowana w ostatnim meczu tamtego sezonu przy R22, a i sam Radek powinien poznać decyzję o rozstaniu możliwie wcześniej, żeby dać mu jak największą szansę na znalezienie nowego klubu. Tak byłoby wobec niego w porządku. To pożegnanie zostało wymuszone na klubie przez terminarz i raczej nazwałbym to wybrnięciem z nieprzyjemnej sytuacji, którą samemu się spowodowało, a nie żadnym szacunkiem dla piłkarza. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jak widac Sobol pomimo swoich lat jest nadal pozyteczny. Przed chwila zdobyl dla gornika 3 punkty. Cale szczescie, ze mamy tak ogarnietych ludzi zarzadzajacych klubem bo jeszcze nie daj Boze Wisla wygladala by profesjonalnie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32296,t...?ticaid=111127 ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jak wedlug Ciebie powinno wygladac pozegnanie zeby nadawalo sie do "szacunku" ? Cytat:
Ludzie dniami i nocam zapierdalją przy oprawie, zbierają fundusze a ten na sile szuka problemow... tak sie zlozylo ze poszedl do Gornika i tak sie zlozylo ze przyszlo mu grac 1 mecz u nas i zaprezentowano oprawe.. a gdyby mecz Gornik - Wisla byla 5 kolejek pozniej to tez bylaby oprawa i pamiatkowe zdjecie z Bednarzem i Mięttą. do tego wizyta pod domem Radka => wis.la/s13q0 , podziekowania od Radka za posrednictwem SKWK.. wszystko gra. Sam sie dziwil ze zgotowano mu takie pozegnanie..
Ostatnio edytowane przez c. : 05.08.2013 o godz. 18:31.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Widzę, że nie zrozumiałeś ani wypowiedzi Kubu, ani tego co ja napisałem. Trudno.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Zbiera mnie na wymioty jak sobie przypomnę manewr Franciszka pt: Szczepanowicz-> Sobol
To interes porównywalny do wymiany starego banknotu 200zł na nowe prost z drukarni 5 dyszek... taki interes zrobił Franiu i jeszcze wmawia, że to właściwa decyzja.... MASAKRA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Hristov piłkarzem tygodnia w amerykańskiej lidze, to w Wiśle ktoś taki był?
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ia_w_NASL.html |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
No ale o czym ktoś taki jak ty będzie wtedy bełkotał na forum? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Możesz przestać spolszczać jego nazwisko? On nie jest Szczepanowicz, tylko Stjepanović. Ja jestem optymistycznie nastawiony co do Ostoji, a to, że Sobol odszedł... cóż. Szkoda wielka, ale nie mam zamiaru z tego powodu nie doceniać jego następcy. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cezary Wilk byłym piłkarzem Wisły.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jakoś płakać nie zamierzam po nim
Mało co się u Nas rozwinął od kąt przyszedł, ambicji mu nie brakowało na boisku racja, ale jakiś wielki grajek to nie był. Zwiał bo pieniędzy nie ma ![]() ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
ja te zplakac nie bede. Ale jednak mogli go sprzedac za drobne. Wtedy by cos sie zarobilo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Szkoda, bo klub nie zarobił na tym nic, ale żegnam bez żalu.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|