|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Paweł Brożek wrócił do Wisły: chcę wejść do "Klubu 100"
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...lubu-100/j9bsj |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Może kłamią, może nie, ale co to ma wspólnego z grą w ch.ja tzn. wypłacaniem lub nie pensji za ostatnie 3 (czy nawet więcej miechów - bo wtedy Wilk będzie wolny)?
Wypowiedź Bednarza celowo obok sedna tematu (wielkość zobowiązań wobec W).
Ostatnio edytowane przez arti : 31.07.2013 o godz. 19:18.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Trening rozpoczął się od tradycyjnego rozbiegania. Z drużyną biegali również Michał Czekaj i Michał Szewczyk. Później piłkarze mieli chwilę rozgrzewki i zaczęli grać w dziadka. Drużyna została podzielona na trzy grupy.
Po tym ćwiczeniu, drużyna została podzielona na dwie grupy i ćwiczyli strzały sprzed pola karnego. Piłkarze po oddaniu pierwszego strzału dostawali drugie podanie i strzelali. Widać, że Brożek dalej to ma, bo kilkukrotnie umieszczał piłkę w bramce. Na koniec treningu piłkarze rozpoczęli gierkę. Składy były troszkę pomieszane, inne niż w tamtym tygodniu. W jednej drużynie grał Brożek i Boguski, jak za dawnych lat. Widać, że szukają się na boisku, a tej drużynie jest potrzebny napastnik. Wierzymy, że Paweł Brożek da tej drużynie jakość, bo możliwości ma ogromne. Samym poruszaniem się na boisku może pokazać młodym zawodnikom, o co chodzi w piłce nożnej. Młodym zawodnikom przyda się taki zawodnik, od niego będą mogli się dużo nauczyć. Drużyna z Brożkiem i Boguskim wygrała, a dwa gole strzelił ten drugi. Ta informacja z treningu napawa duzym optymizmem. Niestety z treningu zszedł, a raczej zbiegł Garguła. Nie wiadomo co z nim, możliwe, że coś go zabolało w nodze. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mam takie pytanie: nie dane mi było oglądać ostatnich meczów Wisły, doniesienia staram się śledzić, ale jakoś nie znajduję informacji o jaką mi chodzi. A mianowicie: co z tym Burdenskim? Ktoś go w ogóle widział? Skoro jest już zaklepany to czemu nie gra?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Bo został zatrudniony po to aby robić Smudzie zakupy rano, kiedy ten śpi. A tak na poważnie, to wszedł na kilka ostatnich minut w Kielcach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
I nie wiadomo czy dotknął piłkę nawet...
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Brozek sam na konferencji prasowej powiedzial, ze Fabian chetnie chcial oddac numer, ale skoro juz z nim zagral to regulamin Ekstraklasa zabrania takiej zamiany ale oczywiscie lepiej ponapierdalac bez sensu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wychodzi na to, że Miga znowu bajki opowiada.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
otóz to. mowiac o tym na KONFERENCJI i zamieszczajac na OFICJALNEJ stronie. Na pewno Bednarz mowi prawde, przeciez ma dokumenty i widzi co tam w nich jest. Przeciez nikt ot tak nie mowi takich rzeczy.. bo Wilk od razu by zareagowal, chocby za posrednictwem adwokata. I drugi kwiatek.. pt. Fabian nie chcial oddac numeru Brożkowi.. jasne. te dwa przypadki daja kolejny dowod na to ze co innego moze byc napisane w prasie (jeden cos napisze, a potem kazdy to powiela jak lawina) i tak sie rodzi aferka.. a co innego dyskusja na zywo przed kamerami.
Ostatnio edytowane przez c. : 01.08.2013 o godz. 13:31.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Komuś jest na ręke robienie czarnego PR Wiśle.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mateusz Zając, najlepszy bramkarz młodziezowych Mistrzostw Polski, które Wisła wygrała był na testach w Fulham. Nie zakontraktowali go z powodu... słabej gry nogami. Opowiada tez o szkoleniu w Wiśle i dobrych strzałach... Burligi. Ciekawy wywiad.
http://ekstraklasa.net/byl-na-testac...2d5ce5108d72fb |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Chavez powolany na sparing z Boliwa (14-go sierpnia). To jest kurcze bez sensu, lubie Osmana ale w obencje sytuacji nie ma z niego zadnego pozytku. SPrzed go do tego Meksyku bo szkoda kasy na pensje.
http://www.90minut.pl/news/217/news2...Hondurasu.html ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
i tak źle i tak do d.. Jak ładnie zauważył Osman: " Nie pojechałem sobie spacerować tylko reprezentować swój kraj ...." (chyba wywiad z dzisiejszej Krakowskiej ..) A co do meczy towarzyskich to nie wiem czy teraz jest obowiązek puszczać na kadrę czy nie .... Jest tu jakiś znający się ? ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
jak wyjazd Chaveza jest w terminie Fifa ,Wisła ma obowiązek go puścić ,jak nie Wisła ma prawo się nie zgodzić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Już to kiedyś pisałem, ale co tam - Wisła kontraktując reprezentanta Hondurasu dobrze wiedziała z czym to się wiąże i na co się godzi. A teraz musi warunki współpracy respektować. Skrajną głupotą i nieodpowiedzialnością są dla mnie słowa Smudy o tym czy aby należy mu płacić...
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ale czy nie wystarczy porozmawiać z selekcjonerem reprezentacji Hondurasu i wypracować jakiś kompromis ? Przecież Osman jest tam pewniakiem i nie musi grać w każdym meczu towarzyskim a często było tak że leciał tam i siedział w jakimś sparingu na ławce. Zresztą reprezentacji Hondurasu też byłoby na rękę gdyby ich podstawowy stoper regularnie grał w klubie i był w jak najwyższej formie . Może tylko wystarczy porozmawiać z Osmanem , trenerem Jego reprezentacji czy nasz zawodnik musi jeździć na każde zgrupowanie ? Z pewnością jest to lepsze rozwiązanie niż gadanie o dziwieniu się dlaczego klub jeszcze płaci temu piłkarzowi . Przecież to jest normalne że trenerzy klubowi i selekcjonerzy reprezentacji narodowych współpracują ze sobą by zbytnio nie eksploatować swoich czołowych piłkarzy i czasami w mniej ważnych meczach odpuszczać im nieco.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 02.08.2013 o godz. 12:11.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
widzisz kogoś, kto porozmawia z selekcjonerem Hondurasu?
Smuda? chyba na migi Bednarz? a czy to jego interes? Może Cupiał? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...na-prace/46ywy
Cytat:
Jeżeli tak to o co kruszymy kopie ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jego zadaniem jest panowanie nad finansami klubu a nie dogadywanie się z selekcjonerami. Mógłby co najwyżej poprosic selekcjonera Hondurasu, żeby ten Chaveza częściej brał do skladu, by go wypromowac i opchnąć. Ale zwalniać go? Zdjąc towar z wystawy? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|