|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Należy pamiętać że trzeba się pozbyć graczy którzy nic nie wnoszą wręcz osłabiają Wisłę a więc:
Bramkarze: Bieszczad, Kocoń Obrońcy: Czekaj, Bunoza, Jovanovic Pomocnicy: Garguła, Wilk, Buras, Szewczyk, Burdenski Napastnicy: Boguski Czyli kolejnych 11 zawodników do wymiany.... ![]()
Ostatnio edytowane przez marcin19876 : 03.07.2013 o godz. 11:40.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
kto to jest Burdecki i jeśli masz na myśli Burdenskiego dlaczego sądzisz że on nic nie wnosi widziałeś go ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sorry ale zawodnik z 4 ligi niemieckiej powinien co najwyżej podać piłki w Wiśle Kraków a nie grać w pierwszej drużynie... no chyba że my szykujemy drużynę na 1 czy 2 ligę to co innego...a tak na marginesie - najpierw testowaliśmy i przestaliśmy bo kompromitacja, teraz zapraszamy na nie wiadomo co, ciekawe co będzie później jak się znów okaże że te zaproszenia to jedna wielka kompromitacja już i tak słabiutkiej i mizernej Wisły.
Ostatnio edytowane przez marcin19876 : 03.07.2013 o godz. 11:44.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bunoza jest tak ruchliwy jak moja babcia, popełnia koszmarne błędy przez które traciliśmy błędy. ten niemiec to do podawania piłek a nie do gry.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
No Błaszczykowksi chlopak z 4 ligi podawał u nas piłki i do dziś podaje w Borussi tak ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Wilk troche obnizyl loty, ale jak wiekszosc za Kulawika czy Probierza... Ale zostawia wiele serca na boisku i duzo czarnej roboty odwala.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ile miał Kuba lat jak do nas przyszedł 19 -20 a ile ten ma - 25, jeśli sie nie mylę, także z tym porównaniem idealnie trafileś...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Burdenski to ile 2-3 mecze w pelnym wymiarze zagral? To juz by Brozia z Garbarni wzieli ktory byl krolem strzelcow 2 ligi zachodniej w tamtym sezonie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
co do wieku to mylisz sie
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
On nie ma 25 lat jak nie wiesz ile ma to sobie sprawdź i się wypowiadaj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Po pierwsze to zacznij poprawnie składać zdania bo nie wychodzisz na znawcę,a na analfabetę.
Po drugie to facet-gdzie Kuba Błaszczykowski,a gdzie Burdenski. Kuba na tle innych piłkarzy był ponadprzeciętny. Zarówno w reprze,jak i w klubie. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Co ci się nie podoba w tym zdaniu durniu
|
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Ciekawy jestem jakie jest zdanie forumowych fachowców na temat statystyk Tomka Frankowskiego w 3 ligowym Martiques...
|
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
a... i uprzedzając,że to był mega talent to bodajże wcześniej po jednym golu w Jagielloni i Strasbourgu...
na przestrzeni... |
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Dobra przekonaliście mnie. Burdenski to nowy Błaszczykowski. Dzięki Smudzie Boguski będzie niczym Tomek Frankowski. Bunoza stanie się świetnym obrońcą, Głowacki odmłodnieje etc. itd.
Ostatnie półtora sezonu wyglądały tak jak wyglądały nie dlatego że ci piłkarze są albo słabi albo już kończą karierę tylko dlatego że obniżyli loty za Probierza i Kulawika. W sumie to z tym składem i takimi wzmocnieniami idziemy na mistrza! |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Przed wszystkim na ten moment oprócz napastników czy innych graczy z pola potrzebujemy BRAMKARZA. O ile nie znam umiejętności Bieszczada to Kocoń jest lewarem ( wiem, bo widziałem go w akcji ), ale największy problem jest z Miśkiewiczem, bo ten bramkarz nigdy nie był dobry. Nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale w momencie kiedy odchodził do Milanu był drugim bramkarzem w Kmicie Zabierzów, bo pierwszym był Wróbel (rocznik 1990) a przejście Miśka do Włoch było zasługą tylko znajomości. Na potwierdzenie tego przemawia fakt, że we Włoszech kariery nie zrobił nawet w słabszych drużynach, dlatego nie dajcie się zwieść jego CV bo to był, jest i jeśli nagle go nie olśni, będzie leszcz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Celowo "przegapiłem" początek przygotowań, żeby się nie denerwować. Jest mnie ktoś w stanie oświecić w jakim wieku są ci trzej obcokrajowcy (Celin, Eduardo, Stjepanović) i czy aktualnie jeszcze jakieś inne anonimy przebywają na testach w Wiśle?
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Ależ oczywiście: Alessandro Celin - 24 lata Carlos Eduardo - 20 lat Ostoja Stjepanović- 28 lat Dziś do drużyny dołączyć ma Jose Romo - 20 lat. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do Brazylijczyków, to tego Eduardo jeszcze bym ewentualnie pomęczył testami. Ma gość śmiałość do piłki, a to wśród rodzimych kopaczy niestety rzadkość - nawet jak się taki trafia to go natychmiast trenerzy potrafią tego oduczyć. A jednak na skrzydle trzeba próbować grać 1 na 1. Oczywiście braków jest u niego zatrzęsienie, ale w tym wieku jeszcze można myśleć o nadrobieniu tego i owego. Napastnik fajnie pracuje na drużynę bez piłki, ale po 50 minutach "zdechł" i "na piłce" nic ciekawego nie pokazał. Jakby był młodszy to może bym go jeszcze testował, a tak raczej bez żalu można odpalić. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ten Stjepanovic ma 28 lat ale to trochę inne testy niż anonimowych Brazylijczyków.
Gość już ustalił warunki i teraz po prostu bardziej przygotowuje się z drużyną do sezonu niż jest testowany, po powrocie pewnie będzie prezentacja i parafowanie kontraktu. Poza tym został uznany najlepszym zawodnikiem swojej ligi nawet jeśli to macedońska ale jednak. Obserwowaliśmy go nie od zaraz ale od dłuższego czasu, już w zeszłym okienku były o nim wzmianki. Więc to nie jest przypadek piłkarzyny wpychanego na testy przez menedzerow.
Ostatnio edytowane przez -Goral- : 03.07.2013 o godz. 22:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jose Romo byłby dobry ale do drugiej linii, a nie na wysuniętego napastnika.
Generalnie to po tych turbotestach nie ma sensu zbyt wiele się spodziewać. Już gra petarda bałkańska - eksperyment Zdzisia niezniszczalnego Kapki. Więcej takich eksperymentów, a wylądujemy w drugiej lidze.
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 03.07.2013 o godz. 23:21.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
hehe śmialiście się z reprezentanta Haiti w Wiśle a tymczasem ich reprezentacja jest wyżej w rankingu FIFA niż Polska.
![]() http://www.fifa.com/worldranking/ran...ble/index.html Ps. Post z przymrużeniem oka ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wisła ustaliła warunki z "Dzikim Donaldem" Guerrierem. Jak widać, jeden Donald w tym kraju to za mało
![]() ![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Czy ktoś ma jakiekolwiek info na temat jakim piłkarzem jest ten lewy obrońca z Haiti?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Strzelił niesamowitą bramke Hiszpanii w meczu towarzyskim. http://www.youtube.com/watch?v=g16Qd8cuMJo a poza tym nie za wiele wiadomo.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|