|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
2 przegrane sezony = mniej pieniędzy z canalplus, sprzedaż najlepszych graczy za zaniżoną wartość, brak pucharów w obecnym i pewnie przyszłym sezonie, mniejsza liczba widzów + tańsze bilety/karnety, a przy tym konieczność przepłacania grupy zgranych dziadów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Melikson nie zawiódł Francuzów. Bitches love me!
http://www.weszlo.com/news/13924-Mel...tches_love_me_ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Może przed przyjściem Łysego nie było problemów? Wywiad z Cupiałem rzuca na to zupełnie nowe światło: boss twierdzi że pieniądze są, ale piłkarze na nie nie zasłużyli...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.02.2013 o godz. 14:50.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Krótka relacja z weekendowych spotkań byłych Wiślaków. Zapraszam do lektury: http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=27695
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jean Paulista podpisał półroczny kontrakt ze SKRĄ Częstochowa.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Jean Paulista (rocznik 1977) - jak Kosowski. Podejrzewam, że w dzisiejszym składzie Wisły mógłby się zmieścić
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Offline |
|
|
To samo pomyślałem ! Widziałem go w sparingach i gierkach treningowych i muszę przyznać, że technika i ruchy boiskowe zostały. Pewnie wydolność już nie ta ale nie wierzę, że okazałby się gorszy od wielu tuzów z obecnej "jedenastki".
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
W Moskwie docenili Petrescu, tylko w Wiśle było inaczej
....Wielkich sukcesów polska piłka osiągać nie będzie, skoro wasi zawodnicy to "hobby players". Grają tylko wtedy, gdy im się chce - komentował rumuński szkoleniowiec postawę swoich podopiecznych z Krakowa, domyślając się, że to oni stali za jego zwolnieniem... http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html ![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No coz, Biton kolejny gol na Cyprze.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Na Cyprze Sikorski też by strzelał. Tam nawet jakby na niego śpiewali, to i tak by nie zrozumiał. A zarabia x razy mniej.
Frajerzy. Ewidentnie brakuje im tam kogoś z głową do interesów. Najlepiej łysą... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Powód: .
Ostatnio edytowane przez ChG : 04.03.2013 o godz. 18:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Bramka Mariusza Pawełka podczas meczu z Wisłą :http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...kow_1_2/68395/
Dodam jeszcze, że parę razy po zwycięstwach Polonii parę razy Pawełek paradował w szaliku '' Dawid Zapisek''. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
http://francja.goal.pl/mecz/valencie...osc-19435.html
Melikson tez strzela http://skrotymeczow.net/mecz,15563,v...1-3_lille.html
Ostatnio edytowane przez nh79 : 10.03.2013 o godz. 20:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Ha nie udało mu się na zachodzie to wraca z podkulonym ogonem jakie to...a nie... moment... jemu się jednak udało...? Co nie zmienia faktu że Wisłę miał głęboko w... No ale przynajmniej jakąś karierę zrobił...
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Super ... Jakby własnymi zębami przystrzygł trawę na stadionie, potem publicznie przeprosił że zachował się jak ostatni .....k, zrzekł się pensji na rzecz szkółki juniorskiej a potem strzelił 5 bramek w jednym meczu żydkom to powiedziałbym że może może jest szansa ... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Czas pokazuje ze to jednak Kalu mial racje spier***** z Wisly
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
hmm,
Dzis widzimy wiecej tego jak wielka niekompetencja jest u wladzy w Wisle SSA. Ja moge sie domyslac ze klub kiedys nie byl lepiej zarzadzany niz obecnie. Chlop mial calkiem przyzwoita kariere, gral przeciw najlepszym, zarobil sporo. Co czekaloby go w Wisle? Gra co roku o LM (buhehe) i Zdzisek Kapka w tle? To co bylo z UCHE rozkladam na rowno miedzy nasz zarzad, zawodnika, managera. Jestem daleki od tego aby w jakikolwiek sposob pisac o "chujku" czy "strzyzeniu trawy zebami". Wnioskuje po tym jak potoczyly sie drogi Wisly i Kalu jestem gotowy stwierdzic ze to nigeryjczyk jest wiekszym profesjonalista. Uwazam ze Ty rowniez nie chcialbys grac w rozjebanej od srodka Wisle przeciw Ruchowi Radzonkow majac mozliwosc wystepu przeciw n.p: Betisowi. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Przecież nie chodzi o to że odszedł z Wisły ale w jaki sposób odszedł.
Bez jaj że już nikt nie pamięta jak się gość zeszmacił. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
- Gwiazda Almeiri, świetne mecze w lidze Hiszpańskiej. Gole strzelane Realowi - Podstawowy piłkarz kadry Nigerii, gole na Mistrzostwach Świata w RPA -Obecnie lider strzelców ligi tureckiej? Jedyny obok Błaszczykowskiego zawodnik Wisły, o którym można powiedzieć że zrobił karierę na zachodzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Ja do Uche żalu nie mam. Sam bym chyba na jego miejscu uciekł. Znaczy ja nie bo jestem kibicem Wisły , ale wiecie o co chodzi. Z resztą wiadomo chyab , że taki zawodnik chce się rozwijać itd. Zachował się jak ch... , ale jeśli będzie chciał wrócić do Wisły i przeprosi to powitam go owacjami na stojąco i będę głośno skandował jego imię
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Offline |
|
![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
Niech ktoś powie że to tylko żart ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
W takim razie ja przywitam Dolhe owacjami na stojąco jak wróci
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dudu Biton kolejne dwie bramki w barwach APOEL-u.
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Guest
|
|
Pismak sobie napisać żeby łyknąć parę groszy za wierszówkę. Jeśli jednak to prawda to... chciałby zagrać... jak będzie miał 40 lat i już nie będzie kompletnie żadnego bogatszego łosia chętnego na usługi KU. Grajek oczywiście fantastyczny jak na nasze warunki, ale zawsze tak nie będzie. Jeszcze max 3-4 lata (gry u urasów, na Cyprze itp.) i do widzenia. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|