|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Barca ma 500 mln euro dlugu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wisla ma obecnie ok 50 mln dlugu, w ostatnich latach wiekszosc kasy za transfery poszly do kieszeni Cupiala dzieki czemu dlug spadl dosyc znacznie.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Barany w tej Wisle pracuja żeby Olkowskiego z Górnika odpuscic.Dzisiaj jest najlepszy na boisku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Jak Cupiał chce wzmacniać Wisłę niech zacznie od Dariusza Treli.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
odszedł z Wisły i nauczył sie bronić przynajmniej.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem dlaczego taka cisza w temacie. Liga coraz ciekawsza, wroniecka klątwa przy Bułgarskiej trwa...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jeszcze dużo kolejek. Walczymy o mistrza.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Na razie jest bardzo ciekawie: Nowa Legia w plecy, Amikorz w plecy, aż strach pomyśleć co będzie w europejskich pucharach jak drużyny się nie wzmocnią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
akurat wydaje mi sie, ze w LE Amica i Legia mogą z powodzeniem grac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Znowu spadną?
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
haha ,co za pajace
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
jeszcze II połowa, bez podniety (jeszcze
) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bez względu na to, jak potoczy się końcówka meczu przy Ł3, trzeba powiedzieć że nasz remis w Bełchatowie to ... niezły wynik
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Oglądając wczoraj Amikę z Groclinem a dzisiaj Legię z Bełchatowem przerażenie bierze jak się widzi jak nędzny poziom prezentują drużyny z czołówki tabeli. Forumowi spece pisali niedawno coś o odjeżdżaniu Legii ale chyba chodziło im o PKS-em na Grajewo.
Nie zdziwię się jak zaraz na fotel lidera wyskoczy Górnik. Mam nadzieję, że Śląsk pójdzie za ciosem bo wśród takich drużyn ma coraz większe szanse na obronę MP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja się nie podniecam i (wbrew pozorom) nie kpię z Legii. To - jak na polskie warunki - dobrze poukładany klub i porządna drużyna.
Kpię ze Stanowskiego i jego chłopaczków, bo te ich podniety nad "mistrzowską Legią" są żenujące. W poprzednim tygodniu przeprowadzili wywiad z prezesem Śląska w którym odpytywali go jak uczniaka jak on w ogóle śmie twierdzić, że walczą jeszcze o mistrzostwo. Przecież to Legia się wzmocniła, zabrali im Jodłowca, są już praktycznie koronowani etc. Za sam ton dałbym przeprowadzającemu z liścia... Kilka godzin po opublikowaniu wywiadu jasne stało się jedno - WKS odrobił do Legii trzy punkty. Ma cztery straty. Ta "piłkarska wyrocznia" (niestety - również dla wielu kibiców Wisły) jest w mojej ocenie zwyczajnie żenująca. A szydzenia z Kulawika w ten sposób pewnie nigdy im nie zapomnę. Nie napiszę co naprawdę sądzę o Stanowskim i reszcie przydupasów, bo to by się kwalifikowało na proces o zniesławienie. Pozostanę przy jednym słowie: "żenada". EDIT: Nie pamiętam takiego spektakularnego .......nięcia balonu od czasu, kiedy reszta ligi oglądała plecy Reissa.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.03.2013 o godz. 20:26.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|