The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2013, 18:53
s1mone napisał(a):Wyświetl post
.............................
Czytam i nie mogę uwierzyć ....
Wreszcie ktoś odważnie napisał co myśli o tym żenującym szydzeniu z Sikorskiego.
Brawo. Szkoda że jesteś chyba w mniejszości :-(.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.01.2013, 19:26
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Nie uważam go za zbawcę, ale nie jest gorszym piłkarzem niż wielu innych naszych zawodników.
To nasz najgorszy napastnik w kadrze, a prawdopodobnie też - w całej ekstraklasie. Dla takich jak on i Beto ukułem dawno temu termin "parapiłkarz".
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 26.01.2013, 19:32
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Będę w ciężkim szoku, jeśli Daniel w tym sezonie dobije do dziesięciu goli w karierze. Na poziomie Ekstraklasy,
Twoje prowokacje wolfy są warte tyle co łajno gołębia, ale w przerwie ligowej mało tematów do polemiki więc ci odpowiem ...
Widzę jakiś niepokój wśród szyderców którzy są dumni z mieszania z błotem zawodników klubu.
Np twoim największym problemem staje się nie to że bułgarski idol nie potrafi już nawet z karnego strzelić gola tylko to że bramkę strzelił Sikorski.
Podobną postawę skomentowałem krótko na forum wczoraj.
Ja mogą z czystym sumieniem życzyć Sikorskiemu dobrej gry i tego aby był pomocny Wiśle na wiosnę (chociaż Messim nie jest) ... niektórzy nieomylni znafcy muszą mu życzyć źle bo wyjdą na .......
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 26.01.2013, 19:47
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Widzę jakiś niepokój wśród szyderców którzy są dumni z mieszania z błotem zawodników klubu.

O, o, to dobre jest. Boimy się, że Daniel zacznie dobrze grać?
Przerażająca perspektywa, naprawdę. Zwłaszcza, że jeszcze nie mamy pewnego utrzymania...

Jeżeli Daniel zacznie grać jak piłkarz i strzelać gole, to nie będzie to znaczyło że był niesłusznie krytykowany. Jeżeli jednak przestanie się kopać po czole - sam będę go chwalił. Naprawdę, nie miałbym nic przeciwko...

A tak miedzy nami - z Genkova asa przed rozpoczęciem sezonu robiłeś Ty, ja stwierdziłem że jest za słaby żeby samodzielnie sobie poradzić, wiec nie wiem o czym bredzisz...
To w końcu jak: zapewnia nam Bułgar te dziesięć bramek, czy może jest słabszy od Sikorskiego (nie jest)? Zdecyduj się, bo zaczyna mi to pachnieć schizofrenią.

P.S. A tak w ogóle, to byłoby elegancko, gdyby któryś ze snajperów (nie ważne który) zaczął trafiać do bramki (a w przypadku Daniela - w bramkę) z większą regularnością. W dobrym guście byłoby przekroczyć w tej rundzie barierę - bo ja wiem - piętnastu strzelonych goli w ekstraklasie. Jako drużyna, rzecz jasna.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.01.2013 o godz. 20:03.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 26.01.2013, 20:00
Przepraszam, przepraszam, a czy czasem w sparingu z Termalicą wszystkich bramek nie zdobył Sikorski? Wtedy chyba, też były nadzieje, że może on coś potrafi...haha
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 26.01.2013, 20:37
http://www.youtube.com/watch?v=_Xur2C_l3R8
Nie wiem czy był wklejany tu skrót z Terekiem.
Jestem pod dużym wrażeniem gry Patryka Małeckiego w tyk sparingu, widać dużą jakość w jego zagraniach, pasuję mu większa swoboda na boisku. Jak widać Małecki to nie tylko głowa w dół i jazda na żywioł z do przodu bo dużo osób mu to zarzucało. Miał kilka takich meczów w których to udowadniał że potrafi być nawet takim liderem ofensywy tzw "dziesiątką" jednak rzadko mu to wychodziło.

A co do Sikorskiego to już wcześniej pisałem że jesli utrzyma ten poziom agresji w grę, będzie dobrze wyglądał motorycznie to może byc z niego pożytek. Predyspozycje przynajmniej biegowe na napastnika ma. Dobrze wyglądał w 2 - 3 meczach w końcówce rundy.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 26.01.2013 o godz. 21:32.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 26.01.2013, 20:48
O, o, to dobre jest. Boimy się, że Daniel zacznie dobrze grać?
Przerażająca perspektywa, naprawdę. Zwłaszcza, że jeszcze nie mamy pewnego utrzymania...
znajdź mi ciutkę sensu w powyższym tekście

Jeżeli Daniel zacznie grać jak piłkarz i strzelać gole, to nie będzie to znaczyło że był niesłusznie krytykowany. Jeżeli jednak przestanie się kopać po czole - sam będę go chwalił. Naprawdę, nie miałbym nic przeciwko...
Killka postów udowadniasz że Sikorski to piłkarski analfabeta i nie ma szans na "odblokowanie się " itp itd .... to jakie "jeżeli ......" ? Bądź przynajmniej konsekwentny
Jeśli zachowanie kibiców na stadionie i na tym forum nazywasz "krytyką" to chyba bardzo ostatnio wysubtelniałeś ....
Ja nie pisałem o krytyce tylko o nieustającym szydzeniu z chłopa.

A tak miedzy nami - z Genkova asa przed rozpoczęciem sezonu robiłeś Ty,
Oj chyba coś ci się pomyliło. Jakoś nie pamiętam bym Genkowa kreował na asa.
Czy jest lepszy od Sikorskiego ? - pytasz o mecz z Terekiem czy dotychczasowe zasługi ?
Ostatnio edytowane przez Grantar : 27.01.2013 o godz. 09:46.
Odpowiedz cytując
morganfield
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 26.01.2013, 21:42
westersyl napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=_Xur2C_l3R8
Nie wiem czy był wklejany tu skrót z Terekiem.
...
Czy Patryk to na pewno z nr. 19? Już dawno nie grał tyle dla zespołu. Bardzo ładna akcja od 1:16, wreszcie jakiś pomysł na wyprowadzenie piłki od tyłu.
Staramy się szybciej, ryzykowniej inicjować i kończyć akcje przy mniejszej ilości podań. Więcej zawodników dynamicznie idzie do przodu. W naszej lidze nawet bramki Daniela nie powinny nikogo dziwić.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.01.2013, 22:03
morganfield napisał(a):Wyświetl post
Czy Patryk to na pewno z nr. 19? Już dawno nie grał tyle dla zespołu. Bardzo ładna akcja od 1:16, wreszcie jakiś pomysł na wyprowadzenie piłki od tyłu.
Staramy się szybciej, ryzykowniej inicjować i kończyć akcje przy mniejszej ilości podań. Więcej zawodników dynamicznie idzie do przodu. W naszej lidze nawet bramki Daniela nie powinny nikogo dziwić.
Proponowałbym nie wyciągać jakichś daleko idących wniosków na podstawie 3-minutowego skrótu... Fakt, że kilka akcji poszło niezłych, ale też z tych fragmentów widać, że daliśmy się pare razy zaskoczyć i interwencja bramkarza i słupek nam pomagały
Odpowiedz cytując
morganfield
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 26.01.2013, 22:12
Masz rację. Ale patrząc na pana w moim podpisie gdzieś muszę czerpać optymizm. Nawet w 3 minutowym skrócie.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 26.01.2013, 22:38
Grantar napisał(a):Wyświetl post
to jakie "jeżeli ......" Bądź przynajmniej konsekwentny
Futbol jest nieprzewidywalny, a ja nie jestem żadnym ekspertem. Zacznie grać, to będę równie zadowolony jak reszta kibiców. Tyle, że na to nie liczę, bo nie widzę podstaw.
Nie wiem czego nie rozumiesz.

A frustracje to wyładowywali sobie kibice na Kryszałowiczu (bo nie był Frankowskim) oraz Zieńczuku (bo nie był Kosowskim). W przypadku Sikorskiego krytyka spada na nędznego kopacza. Jednego z wielu, fakt, ale na pewno nie jest to krytyka niezasłużona.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.01.2013 o godz. 22:43.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 26.01.2013, 23:53
Alez słodkie pierdzienie na oficjalnej z powodu wspanialych przygotowan do rundy.
Coz to za team ,Kulawik spiewa piesni pochwalne ,no coz trzeba bronic 14 miejsca w lidze.

Napiszcie jeszcze kiedy wracacie to was kwiatami powitam.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 27.01.2013, 00:11
Mnie najbardziej na oficjalnej rozjebało jak zrobili wybory najlepszego zawodnika rundy , to już wstydu trza nie mieć.
A z przygotowaniami to dajmy sobie spokój i tak prosto nie kopną piłki w lidze
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 27.01.2013, 02:52
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Napiszcie jeszcze kiedy wracacie to was kwiatami powitam.
Koniecznie w stroju ludowym.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 27.01.2013, 02:53
Sikorski strzelił bramkę w sparingu -> dumania nad powrotem Sikorskiego do formy. Nic to, że na skrócie widać jak marnuje dwie setki.

Nie, nie jestem fanem stadionowego szydzenia z własnych piłkarzy, nawet kiedy są tak słabi. To nie ich wina, ze ktoś im kontrakt zaproponował. Po prostu bawią mnie te sparingowe rozkminy.
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 27.01.2013, 09:58
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Jestem pod dużym wrażeniem gry Patryka Małeckiego w tyk sparingu, widać dużą jakość w jego zagraniach, pasuję mu większa swoboda na boisku. Jak widać Małecki to nie tylko głowa w dół i jazda na żywioł z do przodu bo dużo osób mu to zarzucało. Miał kilka takich meczów w których to udowadniał że potrafi być nawet takim liderem ofensywy tzw "dziesiątką" jednak rzadko mu to wychodziło.
Po dwóch kilkuminutowych skrótach trudno coś prorokować, ale rzeczywiscie też zauważyłem, że w akcjach pokazanych na tych skrótach Małecki jest aktywny i ciągnię gre do przodu. Po odejściu Meliksona może być on naszym głównym ofensywnym zawodnikiem w tej rundzie.
No cóż, pozyjemy zobaczymy. Zwłaszcza, że oficjalnej wiadomości, że wraca jeszcze nie ma. Chyba, że cos przeoczyłem.

Ogólnie o obejrzeniu skrótów dwóch ostatnich meczów zaczynam się łudzić, że Kulawikowi uda się coś sklecić. Od razu wyjaśniam, nie chodzi mi puchary czy też inne LM-y. Myślę o solidnej grze na poziomie środka, może środko-góry tabeli. Co oczywiście przez fanatyków łysego zostanie odczytane jako sukces jego polityki. Cóż, na tle zgliszcz jakie prezentowała Bednarzowo-Probierzowa Wisła w zeszłym sezonie Kulawik ma nieco ułatwione zadanie. Na tle tamtej gry każde proste zagranie będzie wyglądało jak z kosmosu.

Co do wydarzenia I obozu sparingowego czyli bramki strzelonej przez Sikorskiego, to rację ma Uran235, jedną strzelił, dwie zmarnował.
Prawie jak Brożek.
W najlepszych latach.
Bo w gorszych potrzebował pięć okazji.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 27.01.2013, 16:18
Daniel nigdy nie był dobrym zawodnikiem. W całej seniorskiej karierze strzelił sześc goli - jako napastnik (nie liczę jego gry w rezerwach i ME). Napastnik w wieku 25-lat ma sześć goli a ty piszesz o "odbudowywaniu się". Nie przekraczamy tu przypadkiem granicy absurdu?
za przeproszeniem gdybyśmy tak ślepo oceniali, to Brożek i Frankowski po pobytach za granicą tez byliby analfabetami. Sikorski nie miał przeszłości jak oni, nie grał w najlepszym klubie w Polsce, który stwarzał sobie 20 sytuacji na mecz przez tyle lat. I ta sama sytuacja co Brożek i Franek za granicą. Gówniane kluby, gówniane sytuacje - brak goli. a tak moglibyc krolami strzelcow i Sikor tez - tyle ze nie teraz kiedy prawie spadamy z ligi, za Maaskanta tez by nic nie zrobil, bo tez gralismy na 1:0. Te czasy naszej pieknej radosnej pilki sie skonczyly dawno temu, teraz jest radosc - ale przeciwnikow.
Ostatnio edytowane przez HEDu : 27.01.2013 o godz. 16:25.

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 27.01.2013, 16:28
Tylko ze sytuacje trzeba jeszcze umieć wykorzystać a u Danielka to i z 10cm zdażyło się przestrzelic...
A Stawianie go na rowni z w/w zawodnikami to kpina.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 27.01.2013 o godz. 16:32.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 27.01.2013, 17:18
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Tylko ze sytuacje trzeba jeszcze umieć wykorzystać a u Danielka to i z 10cm zdażyło się przestrzelic...
A Stawianie go na rowni z w/w zawodnikami to kpina.
pewnie że kpina
ale przypomnij kiedy to nie strzelił z 10 centymetrów
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 27.01.2013, 17:20
szprotson napisał(a):Wyświetl post
pewnie że kpina
Pewnie w barwach Polonii
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 27.01.2013, 17:35
pewnie że kpina
Tylko z tymi 10 cm kolega wyżej przesadził. Było ca najmniej 30...

EDIT: Tylko żeby mi ktoś nie zarzucał, że wyciągnąłem mu jedną zepsutą sytuację. On z takich zagrań w Polonii zasłynął, z tym że tutaj to już ewidentnie przegiął pałę i dostał wilczy bilet u Wojciechowskiego.

HEDu napisał(a):Wyświetl post
Gówniane kluby, gówniane sytuacje - brak goli. a tak moglibyc krolami strzelcow i Sikor tez - tyle ze nie teraz kiedy prawie spadamy z ligi, za Maaskanta tez by nic nie zrobil, bo tez gralismy na 1:0. Te czasy naszej pieknej radosnej pilki sie skonczyly dawno temu, teraz jest radosc - ale przeciwnikow.
Mylisz się w obu kwestiach.
W Polsce Sikorski nie grał w "gównianych klubach", tylko takich średniakach z potencjałem na puchary. Polonia to miała być Polska Chelsea i uwierz - miał tam z kim grać. Nazwiska takie ja Jeż czy Sobiech to jednak był krajowy top. To że im nie wyszło to m. in. dzieło Daniela.
Druga sprawa - Sikorski miał sytuacje, które seryjnie psuł. Stąd taka a nie inna opinia jaką miał wśród kibiców przechodząc do nas.

Porównywanie do Brożka i Frankowskiego jest tak absurdalne i obraźliwe dla wymienionych, że aż mnie zatkało. Obaj Polską ligę wciągali nosem, a taki Frankowski wciąż strzela na emeryturze. Obu wymienionym piłkarzom kariera na zachodzie nie wyszła, ale oni dostali szansę na grę na poziomie mistrzowskim. Daniela odstrzelono na poziomie rezerw jako nieprzydatnego do profesjonalnego futbolu. Naprawdę nie widzisz różnicy?

A gdyby wystarczyło tylko grać w dobrych klubach żeby być królem strzelców (Daniel grał)... Cóż, pozostawię to bez komentarza.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.01.2013 o godz. 17:51.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 27.01.2013, 17:37
Dokladnie, w meczu z Bełchatowem. Po tym meczu Wojciechowski zadeklarował, ze Sikorski wiecej w Polonii nie zagra.

10cm, metr - nie wazne. Czegoś takiego nie trafić... Brak słow
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 27.01.2013, 17:58
jak ....a nie ważne?
czy bramkarz ma 120 cm czy 200 to też nie ważne? W końcu to tylko 80 centymetrów różnicy. TYLKO.

Owszem, s.......ił niemiłosiernie ale jeśli ktoś z Was grał w piłke( pewnie większośc nie grała..) to wie ze to sie zdarza. Ja nie mówie ze gośc jest dobry, ale pisanie ze nie strzelił z 10 centymetrów jest po prostu kłamstwem.
ale dobrze wiedziec ze Polonia miała słaby wynik przez Daniela(tylko jak to jest,skoro chłop jest słaby to jakim cudem gra? Rozumiem ze w kadrze jest 11 chłopa, ale przeciez z tego co pisze wolfy to była polska Chelsea,wiec i kadra była spora.Dlaczego go kupili skoro był słaby? Czy coś tam gdzieś jednak musiał grać ..? czy nie?

http://www.youtube.com/watch?v=cYdCdGv94dM
http://www.youtube.com/watch?v=nVxF3d1Qmu4
http://www.youtube.com/watch?v=Z1ER-I_TILM
http://www.youtube.com/watch?v=PMZiNQcEang
http://www.youtube.com/watch?v=p21vtBp_pCM
http://www.youtube.com/watch?v=T633_vLSjoA

Tutaj bramek z miliardowych sytuacji nie strzelali piłkarze którzy zarabiją w godzine tyle co sikorski przez rok.Nie trafiali lepszych sytuacji... Wybaczcie ze Wam załamałem świat teraz, bo sądząc po tym co piszecie, setka Sikora była jedyną w życiu zepsuta setką jaką widzieliście. Sory chłopaki, taka jest piłka.

nie ma co, opieranie sie na wypowiedziach JW jest dosadne. Wszak ten człowiek potrafił w piłce.....no własnie co?

powiedzcie mi też, wszyscy orędownicy krucjaty przeciwko piłkarzom, dlaczego żaden z Was nie był w miejscu Sikora czy też Garguły? Dlaczego to ty jeden z drugime nie wykorzystaliście tych setek zepsutych przez najeżdzanych piłkarzy?Dlaczego to Bednarz a nie Ty jest v-ce prezesem.?
p.s. Wole Sikorskiego w ataku niż wolfyego.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 27.01.2013 o godz. 18:00.

Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 27.01.2013, 18:06
akurat przypieprzanie się do Sikorskiego o jedna sytuację jest żałosne (jak większość postów wolfego i jego forumowych lizusów), ale nie zmienia to faktu,że Daniel nie rokuje zbyt dobrze.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 27.01.2013, 18:13
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Nie, nie jestem fanem stadionowego szydzenia z własnych piłkarzy, nawet kiedy są tak słabi. To nie ich wina, ze ktoś im kontrakt zaproponował. Po prostu bawią mnie te sparingowe rozkminy.
Też kiedyś walczyłem z szydzeniem ze słabych piłkarzy, do czasu aż zauważyłem, że wielu z nich ma o sobie bardzo wysokie mniemanie. Zero samokrytyki. Brutalne sprowadzenie na ziemię takich osiedlowych gwiazdek (czy też "Panów Piłkarzy") może im IMHO wyjść tylko na zdrowie. Nie wiem - może zaczną nad sobą pracować, albo na poważnie rozważać zmianę zawodu? Bo jak tak dalej pójdzie, to następny klub Daniela będzie w pierwszej lidze (już teraz nikt go nie chciał w E-klasie), a później to już równia pochyła i wypłaty co pół roku.

szprotson
Krótko, bo szkoda więcej czasu na Sikorskiego:

1) Różnica między dobrym piłkarzem a Sikorskim jest taka, że jednemu zdarza się zmaścić setkę, a naszemu asowi - zdarzy się czasem trafić w bramkę. Kwestia proporcji. Gdyby Danielowi częściej po prostu wychodziło - cóż, takie szczegóły naprawdę robią różnicę. Tak więc cały Twój argument jest o kant dupy rozbić.

2) Nie jestem zawodowym piłkarzem z tych samych powodów, dla których nie powinien nim być Daniel. Nie umiem grać w piłkę. Tylko, że w każdym zawodzie oceniają Cie z efektów twojej pracy i robią to zwykle Twoi klienci - kompletni laicy w tej akurat dziedzinie. Przykład z życia - użytkownik nie musi znać Windows Forms żeby mi zakomunikować, że formatka się rozjeżdża, a przycisku "nie da się kliknąć". I nie obchodzi go, że to event się odpiął z winy środowiska develeporskiego bez mojej wiedzy. Tak samo ja mam prawo ocenić, że piłkarz ładujący seryjnie po autach jest nędzny. Proste?

P.S. Miało być krótko.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.01.2013 o godz. 18:25.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 27.01.2013, 18:19
Nie rozumiem czemu rozwiązaliśmy kontrakty z Quioto i Frederiksenem, a Sikorski nadal tu jest. Ale może przekonam się o tym na wiosnę...
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 27.01.2013, 18:32
nie będe sie czepiał wszystkiego czego bym chciał bo szkoda by było stron na to.

-mozesz pokazać seryjne ładowanie po autach przez Sikorskiego (mimo tego ze nie potrafisz grac w pilke, chyba wiesz kiedy jest aut?) Czy tylko, jak zwykle, koloryzujesz?
-mozesz pokazac przykłady w których Sikorskiemu zdarza sie trafić w bramkę (rozumiem to jako przykładowe 10 strzałow z tego samego miejsca, i tylko 1/2 cele strzala w światło bramki.)

p.s. chyba moge napisac "nie jestem zawodowym programistą z tych samych powodów dla których nie powinien nim być wolfy.Nie umiem pisać programów"

E: wolfy mozesz nie racjonalizowac? czy tylko tak potrafisz odpisywac stosując od dawna swoją taktykę? Moze chcesz sobie przypomniec jak kilka lat wstecz kłóciłeś sie ze mna i udowadniałes za Małecki to idealny napastnik który na dodatek jest dobry taktycznie? Pamietasz?

proszę o moj cytat w którym pisze ze Sikorski jest fachocem, sciagnietym przez fachowca Bednarza. Jeśli takiego nie ma, to po prostu jesteś oszczercą, farmazoniarzem,kiciarzem.

p.s2. wolfy jak sam napisales ze oceniają Cie laicy. Wieć ja (LAIK) pisze, ze jestes chujowym programistą i nie powinieneś już wiecej programowac, zmień pracę daj żyć.moge czy nie?

E3: Ty widziales jak Daniel sie prezentuje na treningach ? pewnie nie.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 27.01.2013 o godz. 18:49.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 27.01.2013, 18:41
p.s. chyba moge napisac "nie jestem zawodowym programistą z tych samych powodów dla których nie powinien nim być wolfy.Nie umiem pisać programów"
Doprawdy? A widziałeś efekty mojej pracy żeby móc to ocenić?
Więc może nie próbuj porównywać...

Na resztę szkoda czasu.

Dla Ciebie Sikorski to fachowiec ściągnięty przez fachowca Bednarza, trenowany przez fachowca Kulawika i tylko fachowiec może ocenić genialną myśl kryjącą się za tym wszystkim. A ja - jak wspomniałem - fachowcem nie jestem.

P.S. A tak całkiem na serio - kiedyś mi zaświtało, że być może dobrym pomysłem na zutylizowanie Daniela byłoby przesunięcie go na defensywnego pomocnika.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.01.2013 o godz. 18:43.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 27.01.2013, 18:52
Brozek też marnował, aż sie pięści zaciskały. Franek też. Biegnie pół boiska sam na sam i nie trafia tylko się wywraca. W Polonii to on zagrał ile meczów, żeby go oceniać? W podstawie, 90 minut? Sama ławka i nawet sie nie wkomponował w druzyne. Jeden kiks - widziałem takie też u Ronaldo, a co. Może nie z 10 centymetrów, ale z pola karnego. A Brożek zmarnował 5 bramek, a poznei j2 strzelił, bo mielismy tyle sytuacji i kazdy zapominał.

Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Stary 27.01.2013, 19:04
Dokładnie w meczu z Bełchatowem:
http://www.youtube.com/watch?v=U06qZBeSAOg
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów